Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα..

ξεκιναω με δηλωση -κακία- διαπιστωση..

EYA βλεπω οτι τις ημερες που δεν γραφω εγω εσυ εισαι λαλιστατη!!!!

και συνεχιζω σε νορμαλ ρυθμους..

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Αστειεύομαι. Δεν ειμαι πολύ σιγουρη αν η φίλη μας Ευα σφάξει τελικά τη συναδελφό της αν θα μας μιλά πολυ συχνά απο τη φυλακή:eek:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δεν τρωει και πολλα η μικρη αρα ειναι λογικο να ειναι αδυνατουλα αν και τελευταια ωλεπω το μαγουλακι αφρατουλι..

αχ αυτα τα δοντια..της κοβουν την ορεξη και εγω εχω γινει πιπιλα..

Δώσε ένα γλυκό φιλί σ'αυτό το άγιο παιδάκι.. όχι σαν την τραμπούκο τη δικιά μου την κόρη

εγω παντως εχω παθει μεγαλο ερωτα με το παιδι μου..

τετοιο ναζι, τετοιο σκερτσο, τετοιο χαμογελακι, τετοια σπιρταδα..τι αλλο να πω???!!!

κουκουβαου κουκουβαου..

η ποιότητά τους είναι πολύ καλή..

είχα παραγγείλει μερικά πράγματα και στην εγκυμοσύνη...

όταν δεν έχεις ποικιλία από μαγαζιά όπως εδώ...

εμένα πάντως δεν μου φαίνονται ακριβά...

που θα βρώ της μικρής 2 κοτλέ παντελόνια 10Ε? και τα μεταφορικά να βάλω δεν φτάνουν τις τιμές εδώ!!!

μερικές φορές σε ξεγελάει η φότο,αλλά το επιστρέφεις..

δεν παραγγέλνω και συχνά!!

τελικά τι γάλα δίνεται στα παιδιά???

το έχουμε πει?δεν θυμάμαι!!

καλησπερα..

ξεκιναω με δηλωση -κακία- διαπιστωση..

EYA βλεπω οτι τις ημερες που δεν γραφω εγω εσυ εισαι λαλιστατη!!!!

και συνεχιζω σε νορμαλ ρυθμους..

εμενα δεν τρωει και πολλα η μικρη αρα ειναι λογικο να ειναι αδυνατουλα αν και τελευταια ωλεπω το μαγουλακι αφρατουλι..

αχ αυτα τα δοντια..της κοβουν την ορεξη και εγω εχω γινει πιπιλα..

Ελα ρε γιατι το λες αυτο?????????Δεν ισχυει.Απλα εχω πολυ δουλεια.Και στο φιναλε πια μερα ηταν αυτη που εσυ εγραφες κι εγω οχι????Εχω δηλωσει οτι τον τελευταιο μηνα με παει γαμ@%$^ντας με τη δουλεια και με το σπιτι απο θεμα αυπνιας.Οποτε δεν εχω τη διαθεση να γραφω!!!

Αρα μην με κατηγορεις χωρις λογω.......(Κι εγω Σ΄αγαπαω)!!!!!!!!!!

Απο την λα ρεντουτ εγω ψωνιζω πολυ απο αυτα που λεει εξυπνη αγορα!!!

Διαφημίσεις

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Αστειεύομαι. Δεν ειμαι πολύ σιγουρη αν η φίλη μας Ευα σφάξει τελικά τη συναδελφό της αν θα μας μιλά πολυ συχνά απο τη φυλακή:eek:

ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ!!!!ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΣ(το σκοτωσα????)!!!!

Επεξεργάστηκαν by EYA79

εγω παντως εχω παθει μεγαλο ερωτα με το παιδι μου..

τετοιο ναζι, τετοιο σκερτσο, τετοιο χαμογελακι, τετοια σπιρταδα..τι αλλο να πω???!!!

κουκουβαου κουκουβαου..

Η απαντηση ερχεται απο τη Γιωτα......

ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΒΑΒΑΒΑΒΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Παντως ρε κοριτσια εμενα η δικια μου παρολο που βγαζει δοντια ορεξη εχει.Αφηστε που ειναι τοσο κοιλιοδουλη που ακομα κι αν εχει σκασει και τρωω ερχετε και θελει να της δωσω.Ολο μαμ και μαμ ειναι!!!Αχ Θεε μου θα γινει χοντρη.Παει το ονειρο για το the next top model.Θα μας φαει η Χριστουλα!!!

Παντως ρε κοριτσια εμενα η δικια μου παρολο που βγαζει δοντια ορεξη εχει.Αφηστε που ειναι τοσο κοιλιοδουλη που ακομα κι αν εχει σκασει και τρωω ερχετε και θελει να της δωσω.Ολο μαμ και μαμ ειναι!!!Αχ Θεε μου θα γινει χοντρη.Παει το ονειρο για το the next top model.Θα μας φαει η Χριστουλα!!!

Η Χριστούλα θα μας φάει και στο χορό κ στο σχολείο γιατί θα ειναι πιο ήσυχη από τις δικές μας που θα ειναι συνέχεια "αποβολή" γιατι όλο θα μιλάνε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...