Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πωωωωω.. τελικα για το στολισμενο δενδρο εδειξε μικρο ενδιαφερον..επιασε μερικες μπαλες (εχω βαλει τις πλαστικες στα χαμηλα κλαρια), τις εβγαλε, τις περιεργαστηκε και αδιαφορησε μετα..αντιθετως εχει παθει πλακα με τα λευκα φωτακια που εχουμε βαλει διακοσμητικα πανω απο το σερβαν στην τραπεζαρια...δεν κρατιεται και λυσσαει να τα πιασει, ενω τα πολυχρωμα του δενδρου μια που τα δε, μια που τα θαυμασε και μια που τα ξεχασε..

but the day is young που λεμε στο χωριο μου..αυριο ξημερωνει αλλη μερα και βλεπω οπου να ναι τον Χριστουλη της φατνης που ναι αποσπωμενο κομματι να παιζει τις κουμπαρες με τα υπολοιπα παιχνιδια της στο playground που της εχουμε δημιουργησει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα στολίσω απο βδομάδα.Η δικιά μου είναι μεγάλη κουτσομπόλα και περίεργη.Εννοείται πως πρέπει να έχω stand by τη μάνα μου να την κρατάει και είδομεν την τύχη του καημένου του δέντρου...

αποψε κανω την κουκουβαγια και σερφαρω μπας και νυσταξω..μα τι θα γινει με αυτον τον καιρο επιτελους!! ανοιξαμε θερμανση για να σπασει την υγρασια και εχουμε βγαλει την μπεμπελη..μα ποτε θα κανει χειμωνα??!!!! οχι τιποτε αλλο..τετοια ωρα δεν μπορω να κανω και καμια αθορυβη δουλεια..

viki1 για την κορη μου τα ιδια λεω οτι ειναι κουτσομπολα κλπ αλλα βλεπω οτι μερικως την ενδιαφερουν πραγματα οσον αφορα τον στολισμο..ομως οπως προειπα..ειναι ακομη η πρωτη μερα..καθε μερα ειναι μια νεα μερα με αυτα τα πλασματακια..

Kαλημερα καλα βρε προσπ τι επαθες και ειχες και ειχες αυπνιες???

Δεν ερχοσουνε σε μενα ειχα πολλες αθορηβες δουλειες να κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Θελω και γω να στολισω το δεντρο και το σπιτι γενικοτερα αλλα με το μικρο πολυ το σκεφτομαι,θελουμε να κρατησουμε και το παρκο και δε θα χωραμε για να δουμε πως θα τα βολεψουμε ολα!

Απο αυριο παντως θα ξεκινησω δουλειες για να στολισουμε το Σαβ/κο μαλλον να επιχειρησουμε!:D:D:D

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κορίτσια αυτό το Σαβ/κύριακο ο άντρα μου δούλευε.Στο Βελίδιο είχαν υπηρεσία για τις εκλογές της Ν.Δ. και απο οτι καταλαβανέτετε δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα στο σπίτι.Με περιμένουν 5 πλυντήρια σίδερο,σκούπισμα,σφουγγάρισμα,δουλειά αύριο πρωί πρωί...

Πριν κανένα 2ωρο την έβαλα τη μικρή στο πάρκο για να μαζέψω τα ρούχα απο έξω (όταν στεγνώνουν δε θέλω να τα έχω έξω μου φαίνεται έχει μια καπνίλα στην ατμόσφαιρα,προφανώς απο τα κολοριφέρ)και την άκουσε όλη η γειτονιά.Δεν μπόρεσα να τα μαζέψω όλα τα ρούχα και απο εκείνη την ώρα η ποντικούλα μου έγινε αυτοκόλλητη πάνω μου.Γαντζώνεται και δε λέει να κατέβει. Ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα.Βρε τι τραβάμε...!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τι κανετε?

εγω μολις γυρισα απο ενα μνημοσυνο,το σπιτι αχουρι και πρεπει να

μαγειρεψω.ευτυχως ειναι ο μπαμπας μας εδω ν'απασχολησει την μικρη

αν και παλι προτιμαει να ειναι κολλημενη πανω μου μολις με δει!

υπομονη Βικη,θα μαζευτει και το σπιτι που θα παει.

προσπ στολισατε δεντρο,ε?ωραιαααα!!!και του χρονου!κι εγω ελεγα σημερα να στολισουμε αλλα το απογευμα πρεπει να παμε να γραψουμε τις προσκλησεις για την βαφτιση της αδερφουλας μου.

οποτε μαλλον μεσοβδομαδα θα το στολισουμε γτ την κυριακη ειναι

η γιορτη του μπαμπα και θελω να ειναι στολισμενο!!

οι υπολοιπες στολισατε?

φιλιααααα

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω μαγειρεψα απο τις 8 μεχρι τις 10.30 το σημερινο και το αυριανο μας φαγητο ενω μαγειρεψα και για την μικρη (παλι για σημερα και αυριο) και αφου επλυνα πιατα, σκουπισα, μαζεψα λιγο το υπνοδωματιο και το σαλονι την εντυσα και την εβγαλα βολτα μεχρι τις κουνιες και μολις γυρισαμε την θηλασα (παρολιγο να με τρωγε ορθια..κουτουλουσε απο την νυστα) και επεσε για υπνο.. τωρα καλες τρεις -τρισημιση να φαει το μεσημεριανο φαγητο..τουλαχιστον δεν θα νυσταζει.

θελω ακομη να περασω λιγο το μπανιο με χλωριο και να σιδρωσω μια στοιβα ρουχα που εχω αναβαλλει μια βδομαδα τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι το τελευταιο παλι θα το κανω..θα βαλω αλλο ενα πλυντηριο και ολα μαζι μεθαυριο..

και ειχα και αυπνιες και νυσταζω..ποτε θα ξεκουραστω αραγε??!! και βεβαια αυριο εχω full δουλεια στο γραφειο και πολυ αγχος ηδη απο προχθες..

καλε ωραιες μερες αλλα ποτε θα χειμωνιασει επιτελουυυυυς!!!!

viki 1

υπομονη και μενα ο αντρας μου λειπει απο την Παρασκευη και θα ερθει αυριο! Οι δουλειες θα γινουνε! Εγω αυριο θα σιδερωσω που λογικα ο αντρουλης μου θα κουτουλαει απο τη νυστα και για να μην καθομαι παλι μονη θα μου κανει παρεα το σιδερο!!!!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Το σημαντικοτερο δε σας ειπα ε!!!!!!!!!!!! Ναι λοιπον επιτελους φανηκε η μυτουλα απο το ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!! Καθε μερα τον κοιταγα και σημερα επιτελους με γρατσουνισε!!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ολε!!!! μπραβο ποντικακι..ζεσταινω τις μπριζολιτσες να μας κανετε παρεα!!!

η αληθεια ειναι οτι και στο θεμα των δοντιων αλλα και στο θεμα του φαγητου λιγο πολυ ολες οι πρωτομαμαδες ανησυχουμε λες και υπαρχει περιπτωση ποτε να μη βγαλουν δοντια η να μην ξαναφανε στερεες..η αφεντια μου τα χει κανει τσουρεκια στο θεμα της διατροφης σε σχεση με το θηλασμο στην συγκεκριμενη ενοτητα και προσπαθω να ξεπερναω τις εμμονες μου και να πεισθω οτι ΟΛΑ πανε καλα..

Διαφημίσεις

ολε!!!! μπραβο ποντικακι..ζεσταινω τις μπριζολιτσες να μας κανετε παρεα!!!

η αληθεια ειναι οτι και στο θεμα των δοντιων αλλα και στο θεμα του φαγητου λιγο πολυ ολες οι πρωτομαμαδες ανησυχουμε λες και υπαρχει περιπτωση ποτε να μη βγαλουν δοντια η να μην ξαναφανε στερεες..η αφεντια μου τα χει κανει τσουρεκια στο θεμα της διατροφης σε σχεση με το θηλασμο στην συγκεκριμενη ενοτητα και προσπαθω να ξεπερναω τις εμμονες μου και να πεισθω οτι ΟΛΑ πανε καλα..

Eχεις απολυτο δικιο. Αλλα τι να κανουμε και μεις οι πρωτομαμαδες?Δεν ξερουμε στο επομενο θα ειμαστε πιο ανετες.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Eχεις απολυτο δικιο. Αλλα τι να κανουμε και μεις οι πρωτομαμαδες?Δεν ξερουμε στο επομενο θα ειμαστε πιο ανετες.

μπααααα...εγω αν θελω να υπερβαλλω ανετα θα το ξανακανω και οταν θα χω δευτερο παιδι..

ειναι να μην εχεις το χουι παιδι μου!

εμεις ακομα δοντακι γιοκ εαν θυμαμε και ο πρωτος 12 μηνων εβγαλε οποτε υπομενω ...ποντικακι και προσπερτους τα ιδια θα εισαστε και εγω ελεγα στο δευτερο θα αλλαξω αλλα χειροτερα τα εκανα...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Κορίτσια εσείς οι πρωτομαμάδες σκέφτεστε για δεύτερο?Εμένα και ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος μου είπαν να βάλω μπρος γιατί λένε πρέπει να μεγαλώνουνε μαζί τα μωρά. Ίσως έχουν δίκιο.Εγώ πάλι στο άκουσμα μόνο τρελαίνομαι.Δεν θα την άντεχα με τίποτα μια εγκυμοσύνη τώρα.Θα ήθελα να γίνει 2-3 χρονών η Γεωργίτσα και μετά.Εσείς τί γνώμη έχετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...