Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν έχω πρόβλημα να κάνω δουλειές ή να πάω τουαλέτα,αλλά όταν υπάρχει κόσμος ψάχνει εμένα και τον πατέρα της,θα ήθελα να ήταν πιο χαλαρή...

αλλά κι εγώ δεν ξέρω πως θα ένιωθα αν μου το κρατούσε κάποιος άλλος και τον ήθελε πιο πολύ από εμένα.

είναι που μένετε και στο ίδιο σπίτι,αν ήταν μια νταντά που φεύγει μετά,δεν νομίζω ότι θα την έψαχνε στο σπίτι.

πάντως εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω πάθει κάποια εξάρτηση με το παιδί.

ίσως επειδή την έχω συνέχεια μαζί μου...

αλλά αν μπορούσα να την αφήσω κάπου,σίγουρα δεν θα την άφηνα σε όποιον να΄ναι...

στην κουνιάδα μου με τίποτα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι και εγω σε οποιονδηποτε δεν θα αφηνα τη μικρη..

στην κουνιαδα μου εχω απολυτη εμπιστοσυνη και μπορω να λειπω απο το σπιτι με ησυχο το κεφαλι σε γενικες γραμμες...καπως ετσι ειναι και με τη μανα μου..αλλα σε κανεναν αλλο..

αναφερομαι στην εξαρτηση που παθαινει το παιδι..η μαμα παθαινει Overdose..

για αυτο προσπαθω τα σαββατοκυριακα να της αφιερωνω αποκλειστικο χρονο και να πηγαινουμε στο εξοχικο μαμα, μπαμπας και μπεμπα...ωστε να απομακρυνεται απο τη θεια λιγακι και να ξενερωνει..

βεβαια το κακο που θα τις εχω και τις δυο στο εξοχικο θα ειναι το ζενιθ της εξαρτησης γιατι θα λειπω περισσοτερες ωρες αλλα το καλο ειανι οτι θα μαι εκει απογευματα, βραδυα, σκ και κανα δυο βδομαδες με αδεια..αρα δεν θα με ξεχναει κιολας

Διαφημίσεις

Kαλό απόγευμα κοπελούδες μου γλυκιές. Σας αφήνω από αυτό τον μουντώ καιρό κ ελπίζω να μπω το βράδυ. Φιλιά στα γλυκά μωράκια σας κ μια αγκαλιά σε εσάς. Καλή ξεκούραση σε όλες

Kαλημέρα σε όλες τις κοπελιές, τί κάνετε;; Πάλι εγώ κλασικά στη δουλειά με ένα Light πονοκέφαλο. Απορώ πως θα περάσουν οι ώρες μέχρι να φύγω. Εμείς απ'οτι φαίνεται δεν θα πάμε στην Πάτρα αφού ο άντρας μου είναι μούχλας κ πάλι όχι μου είπε κ εννοείται οτι έχω νευριάσει αφού κ εγώ δεν πολυψηνόμουν αλλά θα προτιμούσα να μου έλεγε ναι κ εγώ να έλεγα βαριέμαι παρα αυτό πάλι.

Καλημερα κοπελουδες.Νι επιτελους βγαλαμε δοντια κι απο κατω.Γι΄αυτο το ζουζουνακι μου εκλαιγε καθε βραδυ!!!Εχθες επιτελους κοιμηθηκαμε!Ξυπνησε μονο 3 φορες!!!!

Καλα μου ειστε ολες????

εγω εχω αρκετη δουλεια και δεν προλαβαινω να απανταω σε αυτα που δημοσιευετε.....sorry!!!!

Α και εκανα και τελικη δηλωση στη δουλεια'' Ή ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ''' Με λιγα λογια ή εγω ή αυτη!!!Ακομα απαντηση δεν πηρα

Α και πληροφοριακα ασχολουμε με μπομπονιερες και προσκλητηρια.Οποια θελει εδω ειμαι!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελουδες.Νι επιτελους βγαλαμε δοντια κι απο κατω.Γι΄αυτο το ζουζουνακι μου εκλαιγε καθε βραδυ!!!Εχθες επιτελους κοιμηθηκαμε!Ξυπνησε μονο 3 φορες!!!!
Με γειά τα νέα δόντι ατης Γιωτούλας!!!!! Τρελές μάσες!!!!!!!!!!!!!204541mngscjpecq.gif
εγω εχω αρκετη δουλεια και δεν προλαβαινω να απανταω σε αυτα που δημοσιευετε.....sorry!!!!

Α και εκανα και τελικη δηλωση στη δουλεια'' Ή ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ''' Με λιγα λογια ή εγω ή αυτη!!!Ακομα απαντηση δεν πηρα

Μπράβο κοπελούδα μου, εισαι δυναμική εσύ... κάποια απάντηση θα πάρεις που θα πάει..
Α και πληροφοριακα ασχολουμε με μπομπονιερες και προσκλητηρια.Οποια θελει εδω ειμαι!!!!!
Καλη αρχή μπέμπα, καλές δουλειές.

καλημερα κι απο μενα!!!

με γεια τα νεα δοντακια ευα μου!αντε να ηρεμησετε κι εσεις λιγο.

και καλη αρχη με την νεα σου δουλεια!τα'παμε εμεις.

τζες,δεν παλευεσαι,αφου κι εσυ δεν ηθελες να πας στην πατρα,γτ τσατιστηκες?καλα,κι εγω τα κανω κατι τετοια. εμενα ειναι σπιτογατος και μου'χει σπασει τα νευρα,τοσο που πια δεν του λεω να παμε πουθενα,παρα μονο σε γαμους.αλλιως παιρνω την κορη και φευγουμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τζες,δεν παλευεσαι,αφου κι εσυ δεν ηθελες να πας στην πατρα,γτ τσατιστηκες?καλα,κι εγω τα κανω κατι τετοια. εμενα ειναι σπιτογατος και μου'χει σπασει τα νευρα,τοσο που πια δεν του λεω να παμε πουθενα,παρα μονο σε γαμους.αλλιως παιρνω την κορη και φευγουμε.

Αλλο να το πω εγώ κ αλλο αυτός:tongue:

καλημέρες κοριτσάρες!!!

τι κάνετε σήμερα??

εμείς το πρωί πήγαμε παιδίατρο,κάναμε εμβολιάκι...

βάρος ευτηχώς πήραμε μόνο 140γρ,οπότε είμαστε 11.640

έπιασε τόπο ο περιορισμός!!!

ύψος έχουμε κολλήσει 4ο μήνα στο 74.5!!!!

μπορεί επειδή βγάζει δόντια είπε η γιατρός,θα δούμε και τον επόμενο μήνα!!

έσκασε και το άλλο δοντάκι κάτω,είμαστε στα 7!!!

μεγιές τα νέα δόντια εύα!!!

να μας γράφεις μην μας ξεχνάς!!!

επίσης μπαίνουμε σιγά σιγα στη διατρόφη της οικογένειας!!

1 φορά την εβδομάδα όσπρια,1 ψάρι,3-4 κρέας,1 λαδερά!!

θα τρώμε ολόκληρο αυγό 3-4 φορές την εβδομάδα.

το απόγευμα γιαούρτι κλασικό,ή τοστάκι ή κρέμα σπιτική.

α προσπεράκι μου είπε για το γάλα...

να ξεκινήσουμε φρέσκο...παιδικό γιατί θέλει να έχει σίδηρο...

τι να πάρω δεν ξέρω,θα δοκιμάσω να πάρω το πιο άγλυκο!!!

και θα κάνουμε αρχές μάρτη αναλύσεις αίματος και ούρων!!

αυτάαα

επίσης μπαίνουμε σιγά σιγα στη διατρόφη της οικογένειας!!

1 φορά την εβδομάδα όσπρια,1 ψάρι,3-4 κρέας,1 λαδερά!!

θα τρώμε ολόκληρο αυγό 3-4 φορές την εβδομάδα.

το απόγευμα γιαούρτι κλασικό,ή τοστάκι ή κρέμα σπιτική.

α προσπεράκι μου είπε για το γάλα...

Εγώ δυσκολέυομαι λίγο, δλδ γιουβαρλάκια μου τρώει, ψαρόσουπα μου τρώει, φρούτα, γιαουρτι, κρέμα, το κρέας της αλεσμένο το τρώει αλλά λαδερά δεν έχουμε ακόμα καταφέρει κ σίγουρα όχι μη αλεσμένα. Τοστάκι το δαγκώνει αλλά όλο δεν μπορεί να το φάει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...