Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω δυο βασικα αλλα μαλλον θα αρκεστω στα κλασσικα και τυπικα..κανα φυλαχτο και κανα σετ μωρουδιακα οπως εχει το Allouette ενα πληρες πακετο.

Εγώ θα πειραματιστώ.. πάντως θα με χαροποιούσε πολύ να μου έφερναν κάτι τέτοιο, γενικά η προσωπική εργασία πάντα μου αρέσει

Εγώ θα πειραματιστώ.. πάντως θα με χαροποιούσε πολύ να μου έφερναν κάτι τέτοιο, γενικά η προσωπική εργασία πάντα μου αρέσει

κι εμενα μου αρεσει πολυ γτ ειναι πρωτοτυπη!κι εχει ολα τα χρησιμα κι απαραιτητα πραγματα απανω,τα οποια δεν σκεφτεται κανεις να παρει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

λεω να το παλέψω το σκ!!!

να σου πω.. εγω δεν ειμαι κατα αυτης της ιδεας και μπραβο σου που θα το επιχειρησεις αλλα δεν ειμαι καλη στις χειροτεχνιες..μηπως να μου φτιαχνες και το δικο μου? να σου φερω τα υλικα και να κανεις το μαγειρεμα????? το θελω μεσα Απριλη..

ισως ειναι πολυ καλο δωρο για μανουλες που περιμενουν τα πρωτα τους παιδια..

εμενα η κουμπαρα περιμενει το δευτερο αρα εκτος απο κοριτσιστικα ρουχα ολα τα αλλα τα χει..

αλλα και παλι..η κινηση μετραει..

το σχολιο μου οτι θα με κραξουν αφορα το οτι δεν ειναι και ατομα που εκτιμουν ιδιαιτερα το γουστο του αλλου σε τετοια θεματα..

πχ το φυλαχτο απο το Μπενακη για εκεινους θα ειναι κατι απο ενα μουσειο..εγω το βλεπω ως κατι ξεχωριστο λογω του θεματος..

να σου πω.. εγω δεν ειμαι κατα αυτης της ιδεας και μπραβο σου που θα το επιχειρησεις αλλα δεν ειμαι καλη στις χειροτεχνιες..μηπως να μου φτιαχνες και το δικο μου? να σου φερω τα υλικα και να κανεις το μαγειρεμα????? το θελω μεσα Απριλη..

Θα ανεβάσω φωτό κ αν σου αρέσει ευχαριστως να στο φτιάξω.. εγώ με τις χειροτεχνίες τα πάω καλά, με την αρχική ιδέα λίγο κολλάω αλλά αν πάρω το κολλάει δεν με σταματάει τίποτα

πχ το φυλαχτο απο το Μπενακη για εκεινους θα ειναι κατι απο ενα μουσειο..εγω το βλεπω ως κατι ξεχωριστο λογω του θεματος..

είναι πολύ ωραίο :D

Πάντως στα δώρα όλα ειναι θέμα γούστο, μπορεί καποις της diaper cake να την βρεί χρησιμη αφού εξάλλου κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει κ τις πάνες.

Και εμένα η κοπέλα έχει αλλά δυο παιδιά αλλά αφρολουτρα κ τέτοια πάντα ειναι χρήσιμα

Διαφημίσεις

εδώ να δεις πως θα έκαναν μερικοί αν το έβλεπαν!!!!

χωριάτες!!!

είναι ακριβά αυτά τα φυλαχτά???

δεν μου πολυαρέσουν τα κλασικά...σταυροί,φυλαχτά.

αλλά του μπενάκη είναι ξεχωριστά.

εδώ όταν γεννηθεί παιδί του κανούν χρυσάφι...

κι εγώ το είχα πει σε όλους...μην μου φέρετε...

αλλα μου έκαναν 3 βραχιολάκια πολύ ωράια.

ειδικά αυτό που μας έκαναν οι νονοί τέλειο!!!

μόλις έφυγε η Έλλη με τον μπαμπά της...

πειράζει που ευχαριστιέμαι ότι για τα επόμενα 20 λεπτά θα είμαι μόνη μου???

αυτό το πράγμα να είμαστε σαν αυτοκόληττες....είναι κουραστικό ώρες ώρες...

μόλις έφυγε η Έλλη με τον μπαμπά της...

πειράζει που ευχαριστιέμαι ότι για τα επόμενα 20 λεπτά θα είμαι μόνη μου???

αυτό το πράγμα να είμαστε σαν αυτοκόληττες....είναι κουραστικό ώρες ώρες...

Λογικό το βρίσκω, ειδικά που δεν είσαστε σπίτι αλλά στη δουλειά είναι διπλή η κούραση για εσένα, εμένα δεν νομίζω να καθόταν πάντως. Απόλαυσε το

ειναι λιγο θεματακι αυτο το να εισαι διαρκως με το παιδι..ενω θα το θελα πολυ βλεπω απο φιλες που δεν δουλευουν οτι το παιδι παθαινει μια εξαρτηση με τη μαμα και δεν τις αφηνουν ουτε τουαλετα να πανε..

αλλα αυτο βλεπω οτι συμβαινει με οποιον και αν ειναι μαζι συνεχως..

εγω στενοχωριεμαι καμια φορα που οταν ειμαι σπιτι και εχω ορεξη να παιξω με τη μικρη εκεινη ενω παιζει μαζι μου ξαφνικα μολις δει τη θεια της τρεχει απο πισω και της ζηταει να ασχοληθει μαζι της..και απορω τι δεν κανω για να της αρκω εκεινη τη στιγμη..τρεχω, χοροπηδαω, τραγουδαω, την κυνηγαω, της κρυβομαι, την κανω να γελαει αλλα μολις δει την..κολλητη της παει..τρεχει απο πισω και καμια φορα κλαιει που δεν την παιρνει μαζι πχ στην κουζινα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...