Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ο καιρος ειναι χαλια και η διαθεση μας το ιδιο απ'οτι διαβαζω,ε?

περαστικα στα μωρουλινια σας.

βαριεμαι να κουνησω.

ωραια τα diaper cakes τζες,αλλα λιγο δυσκολα,να τα φτιαξεις μου φαινεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κάπου είχα ακούσει γι'αυτό...τι ακρίβως είναι δεν έχω καταλάβει!!

εμείς μέχρι χθες τρώγαμε από φαγητά από το πάρτυ!!

σήμερα λαχανικά στον ατμό,αποτοξίνωση!!

είναι οι "τούρτες" που φτιάχνεις με πάνες

Πρώτη φορά θα φτιάξω κ θα σας πω

Διαφημίσεις

καλημερα!

ο καιρος ειναι χαλια και η διαθεση μας το ιδιο απ'οτι διαβαζω,ε?

περαστικα στα μωρουλινια σας.

βαριεμαι να κουνησω.

ωραια τα diaper cakes τζες,αλλα λιγο δυσκολα,να τα φτιαξεις μου φαινεται.

τι κάνει η αγγιολίνα???

τι κάνει η αγγιολίνα???

καλα ειναι,εχθες καναμε το μμρ.

με το που μπηκαμε στο ιατρειο αρχισε τα κλαμματα,μεχρι που φυγαμε.

και πρωτη φορα την τσιμπησανε στο χερακι της,κι επρεπε να την κραταω,αλλα δεν μπορουσα.δεν πηραμε ουτε γραμμαριο,ουτε υψος,τπτ.τα ιδια με τον προηγουμενο μηνα.

μετα πηγαμε στης αδερφης μου και παιξανε,και την κυνηγουσε να της παρει την πιπιλα της.εγω φταιω που το εχω κανει παιχνιδι με τις πιπιλες της.την βαζω στο στομα και με κυνηγαει να μου την παρει,αλλα δεν την εχει πιπιλησει ποτε.αυτα.

λογικα θα μπορειτε να φατε απ'ολα απο δω και περα,ε?

εγω το απογευμα της δινω παλι φαγακι,γτ δεν τρωει ουτε γιαουρτι,ουτε κρεμες.εσεις τι τρωτε το απογευμα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

υπάρχει καμμιά φότο?

αληθινές πάνες??

εχει στο parents αντιστοιχο θέμα "τούρτα για μια φίλη που γέννησε" νομίζω λέγεται

κατσε να δω στο youtube ή google http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.diapercakesoutlet.com/wp-content/uploads/2009/05/pamper-poetry.jpg&imgrefurl=http://www.diapercakesoutlet.com/&h=510&w=350&sz=213&tbnid=fL9gsCdxD6E13M:&tbnh=272&tbnw=186&prev=/images%3Fq%3Ddiaper%2Bcake&hl=el&usg=__auQ5xpfSv9CNA9mSJ1qXLMxTn08=&ei=25RyS7uhLOWfsQbe1amBCQ&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image&ved=0CAoQ9QEwAA

Διαφημίσεις

το ειδα...

χμμμ. δεν ειναι κακη ιδεα αλλα εμφανησιακα ειναι ελαφρως περιεργο..

και πως θα το συσκευασουμε για να το παμε? εχω και εγω γεννητουρια σε λιγο καιρο απ τη κουμπαρα μου..

μαλλον θα με κραξουν με κατι τετοιο..

εμείς είμαστε στο κλασικό μενού ακόμα.απορώ πως δεν μου το έχει φέρει καπέλο ακόμα...

μερικές μέρες την εβδομάδα κρόκο από αυγό,φρουτόκρεμα την τρώει όλη,

μεσημεριανό τις σούπες της,το τρώει όλο κι αυτό.

το απόγευμα και το βράδυ γάλα,τίποτα άλλο!!

τώρα λογικά θα πάμε στο φρέσκο γάλα,και σε άλλα φαγητά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...