Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια,

παλι μπαινω λιγο στα γρηγορα και φευγω..

Χτες η μικρη αποφασισε να μας ξενυχτησει και ολη νυχτα κλαματα ειχαμε καθε λιγο

και λιγακι χωρις λογο.

Σημερα κοιμαμαι ορθια. Αντε να δω πως θα περασουν οι ωρες..

Κατα τα αλλα ησυχια. Αχ κοριτσια μην λετε για δουλειες γιατι με πιανει καταθλιψη!

Μα ολα μπαχαλο σε αυτη τη χωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΟΛΑ;;;;;;; Κι εγω δεν ειμαι μονιμη ακομα στο σχολειο και αντε να δω ποτε

θα γινω. Φανταζομαι θα εχει παντρευτει η κορη μου και μετα..ΠΙΚΡΑ!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια,

παλι μπαινω λιγο στα γρηγορα και φευγω..

γειά σου Μαράκι.

Λοιπόν εγώ δουλεύω στην εταιρία της θείας του άντρα μου κ θεωρητικά δεν πρόκειται να με απολύσει οπότε είμαι σαν μονιμη, μην φανταστείτε όμως ότι μου φέρετε σαν ανηψιά της, ξεπατώνομαι κανονικά

Τί είχε ο Τικεράκης;;;

Η προσπ , η Ευα κ η Αννινα έχουν εξαφανιστεί

Να μην πω για την Μαρια39 κ την μπουρμπουλίθρα

Μαύρη πετρα

AX ti πω τσεσικα με εχει ξετιναξει ο μικρος παμε για αποθηλασμο αλλα πιο σιγουρο το βλεπω να κοψω το ... και να το δωσω δεν αντεχω αλλο'''

σημερα εφυγα με τον μεγαλο μου πηγαμε βολτα ειχα να βγω μονη μου με τον θαναση πανω απο χρονο πρωτη φορα αφησα τον μικρο για ενα 2 ωρω ηταν καλα μετα μου βγηκε ξινο ετρεχα:confused::confused:μαζι με το παιδι ν α παμε σπιτι εκλεγε και δεν σταματουσε ..οταν με ακουσε στην σκαλα αναστεναζε και μου εκανε παραπονα :-(:-( το χερι μου το ενα εχει προβλημα τενοντιτιδα και με εχει τρελανανει μονο ετσι εχω λιγοτερο χρονο στον υπολογιστη...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε??

εγώ νυστάζω,έχει έναν καιρό χάλια,σαν να μην έχει ξημερώσει ακόμα!!

κατά τα άλλα ησυχία!!!

χθες το απόγευμα με έπιασε μια τεμπελιά!!

χαζολογούσα με την μικρή,χορεύαμε!!!

πάνε οι δουλειές!!

καλημερα κοριτσια!!

και εγω εχω ενα σπιτι μπαχαλο, ενα ατελειωτω σιδερωμα αλλα δυο μερες (ισως φταιει που μαι αδιαθετη και που δουλευω πλεον σχεδον 8ωρο) δεν κουναω το δακτυλακι μου,,ισα δυο πλυντηρια εβαλα χθες, μαγειρεψα και τακτοποιησα οτι αφορα το παιδι..ο ανδρας μου σημερα εβαλε την τελευταια σιδερωμενη μπλουζα του..πρεπει οπωσδηποτε να κατσω αποψε γιατι οταν αφηνεις τις δουλειες σε αφηνουν και αυτες..

εντωμεταξυ εδω μεσα στο γαρφειο εχουμε και μαμω το κλιμα!!

η μια συναδελφος που παραιτεται ειναι μεσα στην καλη χαρα αλλα και στη χαλαροτητα, η αλλη που χου με παρει προσφατα για εξωτερικες δουλειες ειναι στο $$%%% της και το παιζει τρελλα (αυτη δεν την κοβω να βγαζει το διμηνο εδω μεσα..της ειπα να παει να βρει το αφεντικο σε μια υπηρεσια και η απαντηση της ηταν "πω πω ξερετε τι τραβηξα να ρθω ως εδω?" οπου η δουλεια της ειναι να κυκλοφορει με το μηχανακι και να μας κανει εξωτερικες δουλειες..ειναι 43 ετων και δεν λεει σε κανεναν οτι ειναι τοσο μεγαλη και σε ολους λεει 33..εγω το ξερω γιατι εχω δει ταυτοτητα μια μερα που την ζητησα για να καταχωρησω τα στοιχεια της..χιχι!!παλιοκουτσομπολα!!)..

αυτα..η μικρη εχει τρελλαθει στην διαρροια..5 φορες απο τις 6.30 το πρωι εχει κανει..την εχω καταλυπηθει..σαλια πολλα εχει αντε να σκασουν αυτα τα δοντια να ηρεμησει..

τι τραβανε τα καημενα!

Διαφημίσεις

εκανε παραπονα :-(:-( το χερι μου το ενα εχει προβλημα τενοντιτιδα και με εχει τρελανανει μονο ετσι εχω λιγοτερο χρονο στον υπολογιστη...

περαστικά !! και υπομονή.. είναι γενικότερα λίγο ανύσυχα τα μπουμπούκια μας, εμένα είναι το 3ο βράδυ που ξυπνάει τη νύχτα στις 3:30, μάλλον κανένα ξυπνητήρι θα κατάπιε

και εγω εχω ενα σπιτι μπαχαλο, ενα ατελειωτω σιδερωμα

Εχθές κ σήμερα σιδερώνω το πρωί πριν έρθω στη δουλειά κ μαγειρεύω με το γυρισμό, είπα να ξεκουράσω λίγο τη μαμά μου γιατί την έχω ξεπατώσει που τα κάνει όλα.

αυτα..η μικρη εχει τρελλαθει στην διαρροια..5 φορες απο τις 6.30 το πρωι εχει κανει..την εχω καταλυπηθει..σαλια πολλα εχει αντε να σκασουν αυτα τα δοντια να ηρεμησει..

περαστικούλια στο κορίτσι

Διαφημίσεις

τι έγινε βρε παιδιά πολύ νέκρά σήμερα!!!

έξω είναι σαν σούρουπο!!

θέλω το κρεβατάκι μου!!

κι εγώ νυστάζω πολύ, κ βαριέμαι κ στη δουλειά, σε λίγο με βλέπω να τρώω, σήμερα θέλω με το γυρισμό στο σπίτι να μαγειρεψω παστίτσιο, έχω καιρό να φτιάξω

Ο γιός σήμερα δεν έχει σχολείο αφού η δασκάλα τους απεργεί κ νιώθω πως σήμερα ειναι παρασκευή.. αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :(

Θέλω να κανω μια diaper cake για τη γυναίκα ενός συναδέλφου που γεννάει στις 26, το ξέρω οτι ειναι λίγο νωρίς αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την φτιάξω κ την τελευταία στιγμή μπορεί να πάρω ένα απλό δώρο λέω να την ξεκινήσω από τώρα

κάπου είχα ακούσει γι'αυτό...τι ακρίβως είναι δεν έχω καταλάβει!!

εμείς μέχρι χθες τρώγαμε από φαγητά από το πάρτυ!!

σήμερα λαχανικά στον ατμό,αποτοξίνωση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...