Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα μωρέ σε πειράζω.... αφού σας αγαπώ κ μου λείπετε

Σε μια εταιρία μπορεί να χωρεσουν πολλοί μαλάκες αλλά δεν ειναι όλοι στην δικιά σου έχουμε κ εμείς εδω

Αχ το κορίτσι τί εχει παθει

ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!

Οποτε καταλαβαινετε οτι θα ειμαστε χαλια για μπολικο διαστημα!!!!:rolleyes::rolleyes::(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

εγω εκανα babysitting ολο το πρωι και μολις ηρθα στο γραφειο..καλα θα ταν να καθομουν σπιτι αλλα ειχα και εδω δουλειες..

να πω την αληθεια βαριομουν να γραψω..ανοιξα το πι/τσι σας διαβαζα αλλα βαριοοοοοοομουν να κανω Login..

επλυνα πιατα, ταισα μωρο, επαιξα, την εβγαλα βολτουλα, συμμαζεψα, γυρισε η θεια και ηρθα γραφειο..

σημερα γενικα βαριεμαι..

περαστικα σας ΕΥΑ ειναι κατι νυχτες απαιχτες..ακομη και εγω που την εχω συνεχεια στο κρεβατι μου υπαρχουν νυχτες που ναι ξενυχτες..

Διαφημίσεις

να΄μαι κι εγωωω!

μολις κοιμισα την μικρουλα,κι ειπα να τσιμπησω κατι και να σας επισκεφτω.

ευα μου σου τρεχουν τα ξενυχτια εσενα,ε?υπομονη!

προσπ,ωστε ετσι,βαριοσουν να μας γραψεις?δεν το περιμενα αυτο απο σενα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τζες,κι η λενα-σουρλουλου εχει κατι χρονια να γραψει.τι να απεγινε αραγε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να΄μαι κι εγωωω!

προσπ,ωστε ετσι,βαριοσουν να μας γραψεις?δεν το περιμενα αυτο απο σενα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όλο το ξεχνάω το κορίτσι αυτό

να΄μαι κι εγωωω!

δεν προλαβαινει γενικα και δεν ειχε υπολογιστη μεχρι πολυ προσφατα..καλα ειναι..θηλαζει και αυτη ακομη και που και που της στελνω κανα μηνυμα και αν εχει χρονο μου απανταει..

η cristin μας εξαφανισθηκε..

Διαφημίσεις

ναι ωρες νοιωθω οτι δεν εχω κατι αξιολογο να σας πω..αξιζετε και εσεις μερικες ωρες αποτοξινωσης απο τη λογοδιαρροια μου..χεχε!!

αμα δεν ηταν αυτη η λογοδιαρροια σου δεν θα ειχαμε τροφη για σχολια και συζητησεις,προσπ.εγω σας το εχω ξαναπει,μπορω να μιλαω με τις ωρες για την κορακλα μου.αλλα τι αλλο να σας πω,τα'χουμε πει ολα.

δεν μου'χετε πει,εσεις εχετε μονιμες δουλειες,ή με συμβαση?γτ εγω ειμαι εποχιακη,δουλευω μονο το καλοκαιρι.

χαιρετισματα να της πεις της λενας αμα ξαναμιλησετε!παωωω,ξυπνησεεεε!!

Να δεις τι τρώμε ! Τί γίνεται στα σημεία πώλησης και κατανάλωσης τροφίμων.

Εγώ κορίτσι διάβασα αλλά μονο για την Θεσσαλονικη είδα, είμαι κ λίγο καστανόξανθη μπουμπούκα

εγω ειμαι στον ιδιωτικο τομεα και ειμαι με προσληψη αοριστου χρονου θεωρητικα..

ειμαι εδω 8 χρονια και απο οσο εχουν καταλαβει μονο με απολυση θα με ξεφορτωθουν η μετα θανατον..απο μονη μου δεν προκειται να φυγω..και αν συμβει αυτο η α) ο ανδρας μου θα χει να με ζει ανετα η β) θα χει γινει κατι πολυυυυυυυυυυυυυυ βαρυ επαγγελματικα..

εχουμε οικογενειακη σχεση και ας μην εχω μεγαλο μισθο η αυξησεις παρολα αυτα μου χουν σταθει και με βοηθουν σε οτι εχω ζητησει και δεν εχω ζητησει..και αυτο δεν το αλλαζω ευκολα..εχω δουλεψει και σε χειροτερα και ξερω..

εγω ειμαι στον ιδιωτικο τομεα και ειμαι με προσληψη αοριστου χρονου θεωρητικα..

ειμαι εδω 8 χρονια και απο οσο εχουν καταλαβει μονο με απολυση θα με ξεφορτωθουν η μετα θανατον..απο μονη μου δεν προκειται να φυγω..και αν συμβει αυτο η α) ο ανδρας μου θα χει να με ζει ανετα η β) θα χει γινει κατι πολυυυυυυυυυυυυυυ βαρυ επαγγελματικα..

εχουμε οικογενειακη σχεση και ας μην εχω μεγαλο μισθο η αυξησεις παρολα αυτα μου χουν σταθει και με βοηθουν σε οτι εχω ζητησει και δεν εχω ζητησει..και αυτο δεν το αλλαζω ευκολα..εχω δουλεψει και σε χειροτερα και ξερω..

μια χαρα τοτε.σαν μονιμη εισαι.κι ειναι πολυ καλο που εχεις τοση οικειοτητα στη δουλεια σου.κι εγω ειχα δεθει πολυ με ολους στην οα,αλλα δυστυχως οταν ιδιωτικοποιηθηκε,αλλαξαν παρα πολλα και δεν ξερω αν θελω να ξαναπαω.αν δεν βρω κατι καλυτερο,μπορει να ξαναπαω,δεν ξερω.πανω που ειχα συνηθισει γμτ,την δουλεια και το τρελοκομειο το αεροδρομιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...