Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα σόια θέλουν μακρυά κι αγαπημένοι!!!!

κι εγώ πλαστικά της chicco χρησιμοποιώ,έχω κι ένα γυάλινο,αλλά φοβάμαι μην σπάσει.

πάντως με την αποστείρωση χαλάνε τα πλαστικά.

κι αυτό με τα πλαστικά είναι εδώ και χρόνια,ούτε πλαστικά τάπερ κάνει να χησιμιμοποιούμε αλλά τι να κάνουμε??

κι εγώ χρησιμοποιώ...

ευάκι καλύτερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα η γιατρος μου χει πει οταν δινω ψαρι να μην δινω αυγο..

αλλα πχ τα γιουβαρλακια η την κοτοσουπα την εχω δωσει αυγοκομενη..χθες πχ την ψαροσουπα δεν της την εδωσα αυγοκομενη..

με το βρασμο λενε οτι τα πλαστικα εκκρινουν τα τοξικα..ο καθενας κανει οπως νομιζει αλλα για ευπαθη προιοντα οπως το γαλα πιστευω οτι το γυαλινο μπουκαλι ενδεικνυται..

miamama απο το πως περναει η δουλεια του ανδρα μου κριση μπορω να καταλαβω την χαρα σου που εκανες μια καλη δουλεια..αλλα οπως ειπες πανε ολα σε υποχρεωσεις..αστα να πανε..τιποτε δεν μενει πια..

εγώ δεν έχω δώσει αυγοκομέννη σούπα,θα πάμε την πέμπτη παιδίατρο και θα ρώτήσω.

λογικά τώρα θα αλλάξουμε και γάλα,θα πάμε στο φρέσκο.

γιουβαρλάκια δεν έχω δώσει ακόμα,θα δω τι θα μου πει και η γιατρός και θα εμπλουτίσω λίγο το μενού.

κι εγώ αυγό με ψάρι δεν δίνω.

εμείς είμαστε ακόμα κοτόσουπα,μοσχαρόσουπα,ψαρόσουπα.αυτά μόνο!!!

και αλεσμένα!!

τέλεια!!!

αχ προσπ χάρηκα γιατί ξαφνικά να μπει πελάτης και να πάρει 1300Ε πράγματα δεν είναι και λίγο,θέλω να ξεφορτωθώ εμπόρευμα πριν κλείσω.

βέβαια δεν είχα καθόλου κέρδος,αλλά να ρευστοποιήσω κοιτάζω.

2-3 πελάτες να είχα τέτοιους τον μήνα δεν θα είχε πρόβλημα το μαγαζί,αλλά δεν έμπαίναν!!!

να' μαι και εγώ. Σχετικά με το μπιμπερό εγώ μέχρι τώρα μόνο γυάλινο χρησιμοποιούσα.Τελευταία πήρα ένα πλαστικό για το νεράκι.Κορίτσια δεν ξέρω, εγώ πιστεύω πως αν ασχοληθούμε εντατικά με αυτό το ζήτημα θα πεθάνουμε απο ασητεία παρά απο τοξίνες με αυτά που θα διαπιστώσουμε οτι τρώμε. Εγώ πιστεύω πως τίποτα απο όσα τρώμε δεν είναι αθωα. Σας ενημερώνω σαν γεωπόνος οτι τα φυτά είναι ο νούμερο ένα δείκτης τοξικότητας γιατί οτι υπάρχει και δεν υπάρχει στην ατμόσφαιρα το αναπνέουν. Και αν είναι σε μεγάολο βαθμό η τοξικότητα απλά εμφανίζεται με κυλήδες πάνω στο φύλλωμα και εμείς ωραιότατα τα τρώμε.

εγώ δεν έχω δώσει αυγοκομέννη σούπα,θα πάμε την πέμπτη παιδίατρο και θα ρώτήσω.

λογικά τώρα θα αλλάξουμε και γάλα,θα πάμε στο φρέσκο.

γιουβαρλάκια δεν έχω δώσει ακόμα,θα δω τι θα μου πει και η γιατρός και θα εμπλουτίσω λίγο το μενού.

κι εγώ αυγό με ψάρι δεν δίνω.

εμείς είμαστε ακόμα κοτόσουπα,μοσχαρόσουπα,ψαρόσουπα.αυτά μόνο!!!

και αλεσμένα!!

τέλεια!!!

αχ προσπ χάρηκα γιατί ξαφνικά να μπει πελάτης και να πάρει 1300Ε πράγματα δεν είναι και λίγο,θέλω να ξεφορτωθώ εμπόρευμα πριν κλείσω.

βέβαια δεν είχα καθόλου κέρδος,αλλά να ρευστοποιήσω κοιτάζω.

2-3 πελάτες να είχα τέτοιους τον μήνα δεν θα είχε πρόβλημα το μαγαζί,αλλά δεν έμπαίναν!!!

Σκέφτεσαι νηα κλείσεις? Θα ασχοληθείς με κάτι άλλο? Τουλάχιστον μετέφερες το ιντερνετ στο σπίτι μην σε χάσουμε. τί θα κάνεις χωρίς εμάς γιατί?

Διαφημίσεις

ναι θα το κλείσουμε...δεν πάει άλλο!!

θα βάλω όπωσδήποτε ίντερνετ σπίτι,το ξεκαθάρησα του σύζυγου!!!

α δεν μπορώ χωρίς το καφέ μας!!

δεν νομίζω να κάνω κάτι για την ώρα,δεν έχω κάποιον για το παιδί.

θα δούμε τι θα γίνει!!!

Κοριτσακια μου καλη βδομαδα!!

Προσπ ουτε του παππα μην το πεις..Πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο και σιγουρα σας βοηθαει ο Θεος..

Μια μαμα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου και παλι!! Οσο για τα σογια χ..στα κι αστα!! Μακαρι να πανε ολα καλα με τα επαγγελματικα σας. Ειναι δυστυχως πολυ

ασχημες οι εποχες και ποιος ξερει τι μας περιμενει!

Ειδα φωτο της κορης σου στο φβ και επαθα πλακα!! Που τα βρισκεις τα Hello Kitty??????? Απο τα Η&Μ??? Ειναι τα αγαπημενα μου!!!!!

yRf6p1.png

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε?

προσπ,τι περιπετεια ηταν κι αυτη που περασατε!ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.εχετε καιρο ακομα να ντυθειτε.

ευα μου,καλα εισαι τωρα?

μιαμαμαααα!πως περασατε?

βρε κοριτσια,εχετε ακουσει εσεις για τα πλαστικα μπιμπερο?

χρησιμοποιειτε τετοια?εγω με το που μου ειπαν οτι ειναι καρκινογονα δεν τα χρησιμοποιω,μονο για το νερο της μικρης,αλλα κι αυτο πρεπει να το πεταξω,αλλα τι να παρω?

Εγω που εχω ακομα τα γυαλινα ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;;

Διαφωτιστε με!!!!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

εγώ... κουνούπια!!!

κάνει και κρύο σήμερα πάλι!!

και βαριέμαι οικτρά!!!

Η μικρή μου όπως κ προχθές ξύπνησε πάλι στις 3:30 για γάλα που σε τέτοια δεν με έχει συνηθίσει κ θα περνάει κανά αλμα;;; Λέω τώρα... Εν τω μεταξύ το πωπουλίνι της είναι κατακόκκινο, βγάζει κ δόντια.

μάλλον από δόντια είναι αυτά!!

το γάλα το ζητάει??

γιατί μην το κάνει συνήθεια μετά...

το κάνουν μερικά παιδιά!!

Δεν μου ζητάει μαμ, δεν ανοιγει καν τα ματάκια, απλά κλαίει κ με την πιπίλα δεν ανακουφίζεται, της έβαλα το μπιμπερο στο στομα κ πήγα μετα από 5 λεπτά κ το είχε πιεί όλο.

Εγω που εχω ακομα τα γυαλινα ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;;

Διαφωτιστε με!!!!!!!

καλημερα!καλα κανεις κι εχεις ακομα τα γυαλινα.τα πλαστικα ειναι πιο βολικα για να τα κραταει το μωρο και να μην σπασουν αν το ριξουνε κατω,αλλα λενε στις ειδησεις οτι σε επαφη με υψηλες θερμοκρασιες οπως το γαλα,βγαζουν τοξικα.για το νερο εχεις γυαλινο?εγω ειχα ενα μικρο αλλα το'ριξε η μικρη και το'σπασε.

αυτα.τζες,κι εμενα τα κανει αυτα οταν βγαζει δοντακια.

εμεις ειμαστε μια χαρα,βγηκαν τα δοντακια και ηρεμησε.τωρα εχει φαει κολλημα με τα ζουζουνια,τα χρωματα.

μιαμαμα,σε καταλαβαινω,ο πατερας μου εχει κλεισει πανω απο 2 επιχειρησεις,πολυ ψυχοφθορο ειναι οταν δεν μπαινει πελατης στο μαγαζι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...