Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευακι διαβασα οτι ήσουν λίγο χάλια ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. Το ιδιο και εσύ prosp. Περαστικά σας κοπελουδες.

jesgk και εγώ μποτες θα σου ελεγα να πάρεις,τα μπαλαρινέ άστα για την ανοιξη.

Ευακι διαβασα οτι ήσουν λίγο χάλια ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. Το ιδιο και εσύ prosp. Περαστικά σας κοπελουδες.

jesgk και εγώ μποτες θα σου ελεγα να πάρεις,τα μπαλαρινέ άστα για την ανοιξη.

Ειμαι αρκετα καλυτερα......Ο Παναγιωτακης μας τι κανει????Πες κανα νεο!!!

Σου ειχα στειλει και μηνυμα στο κινητο σου!!!!!Ελπιζω να ειναι καλα το αγορακι μου!!!Φιλακια πολλα!!!

Μια ΜΑΜΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

Πως πηγε το παρτυ σας;;;;;;;;;;

Ποολλα πολλα φιλακια!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!!

miamama ελπιζω να περασατε υπεροχα!!

λοιπον..οταν δεν σε θελει κατι στο δειχνει οπως και να χει..

χθες ετοιμαζομασταν να παμε στο Καρναβαλι του Μοσχατου και στο τελος εβρεχε τοσο πολυ και σε εμας αλλα και στο Μοσχατο απο τα λεγομενα της μανας μου που αποφασισαμε τελικα να μην παμε για να μη ταλαιπωρηθουμε.

Τελος παντων το βραδυ ειμασταν καλεσμενοι σε ενα παρτι γενεθλιων και ετσι ηρθε το απογευμα ετοιμαστηκαμε ντυθηκαμε αποκριατικα μανα και κορη, βαφτηκαμε και λιγο πριν φυγουμε ηθελα να βγαλουμε φωτογραφιες αλλα η μικρη νυσταζε πολυ και ετσι ειπα να το αφησω για το παρτι που εκει απο την χαρα της θα ηταν ξυπνια και σε καλη κατασταση..

παμε να φυγουμε με το που ξεκιναμε βαραει ο συναγερμος του σπιτιου..γυρναμε πισω..ενα 10λεπτο ψαχναμε να βρουμε γιατι χτυπουσε..αφου ελεγξαμε ολα τα παραθυρα φυγαμε..μετα απο κανα δεκαλεπτο στη διαδρομη μου ρχεται μηνυμα οτι ξαναχτυπαει ο συναγερμος..

αντε παλι πισω..παλι δεν βρισκαμε τι ειναι αυτο που το κανει να βαραει μεχρι που τρωω φλασια και βγαινοντας εξω θυμηθηκα οτι εχουμε κατι μπαλονια απο ηλιον και με τη ζεστη μετακινουνται και τα φωτοκυτταρα επιαναν την κινηση και χτυπουσε ο συναγερμος..

αφου φωναζω τον ανδρα μου να βγει εξω να του το πω ξαφνικα ακουω ενα φσσσσσσσσσσσ

και λεω "δεν ειναι δυνατον" σκυβω..και βλεπω το ενα λαστιχο του αυτοκινητου να ξεφουσκωνει..

μιλαμε οτι με επιασε νευρικο γελιο..βγαινει εξω ο ανδρας μου ο οποιος ηταν φοβερα εκνευρισμενος απο την ολη καθυστερηση, με βλεπει να γελαω, του λεω για τα μπαλονια..του κοπαναω και για το λαστιχο,βαζει τα γελια και αυτος και τελικα οπως ειμασταν (η μικρη εντωμεταξυ ειχε κοιμηθει στο καθισμα της) εγω με τη μικρη μειναμε σπιτι αφου μιλησαμε με τους φιλους μας και τους ειπαμε οτι τελικα δεν θα παμε και ο συζυγος εψαχνε βουλκανιζατερ..

οπου εκει αλλαζοντας το λαστιχο παρατηρησε οτι ενα σωληνακι απο τα φρενα ειχε βγει..

και ετσι μαλλον καθε εμποδιο για καλο διοτι ισως πιο μετα να χαμε προβλημα με τα φρενα και να χαμε αλλα ντραβαλα..

παντως μια φορα σε αποκριατικο παρτι δεν πηγαμε αλλα τουλαχιστον ντυθηκαμε..!!

Ελπιζω οτι το αλλο σκ θα μαστε πιο τυχεροι και θα παμε σε αποκριατικο παρτι..αλλα και αν δεν παμε θα ντυθουμε ξανα για να βγαλουμε τις φωτογραφιες μας..σιγα που θα το αφησω να περασει ετσι...!!

καλη συνεχεια!!

καλημερα και καλη εβδομαδα!!

miamama ελπιζω να περασατε υπεροχα!!

λοιπον..οταν δεν σε θελει κατι στο δειχνει οπως και να χει..

χθες ετοιμαζομασταν να παμε στο Καρναβαλι του Μοσχατου και στο τελος εβρεχε τοσο πολυ και σε εμας αλλα και στο Μοσχατο απο τα λεγομενα της μανας μου που αποφασισαμε τελικα να μην παμε για να μη ταλαιπωρηθουμε.

Τελος παντων το βραδυ ειμασταν καλεσμενοι σε ενα παρτι γενεθλιων και ετσι ηρθε το απογευμα ετοιμαστηκαμε ντυθηκαμε αποκριατικα μανα και κορη, βαφτηκαμε και λιγο πριν φυγουμε ηθελα να βγαλουμε φωτογραφιες αλλα η μικρη νυσταζε πολυ και ετσι ειπα να το αφησω για το παρτι που εκει απο την χαρα της θα ηταν ξυπνια και σε καλη κατασταση..

παμε να φυγουμε με το που ξεκιναμε βαραει ο συναγερμος του σπιτιου..γυρναμε πισω..ενα 10λεπτο ψαχναμε να βρουμε γιατι χτυπουσε..αφου ελεγξαμε ολα τα παραθυρα φυγαμε..μετα απο κανα δεκαλεπτο στη διαδρομη μου ρχεται μηνυμα οτι ξαναχτυπαει ο συναγερμος..

αντε παλι πισω..παλι δεν βρισκαμε τι ειναι αυτο που το κανει να βαραει μεχρι που τρωω φλασια και βγαινοντας εξω θυμηθηκα οτι εχουμε κατι μπαλονια απο ηλιον και με τη ζεστη μετακινουνται και τα φωτοκυτταρα επιαναν την κινηση και χτυπουσε ο συναγερμος..

αφου φωναζω τον ανδρα μου να βγει εξω να του το πω ξαφνικα ακουω ενα φσσσσσσσσσσσ

και λεω "δεν ειναι δυνατον" σκυβω..και βλεπω το ενα λαστιχο του αυτοκινητου να ξεφουσκωνει..

μιλαμε οτι με επιασε νευρικο γελιο..βγαινει εξω ο ανδρας μου ο οποιος ηταν φοβερα εκνευρισμενος απο την ολη καθυστερηση, με βλεπει να γελαω, του λεω για τα μπαλονια..του κοπαναω και για το λαστιχο,βαζει τα γελια και αυτος και τελικα οπως ειμασταν (η μικρη εντωμεταξυ ειχε κοιμηθει στο καθισμα της) εγω με τη μικρη μειναμε σπιτι αφου μιλησαμε με τους φιλους μας και τους ειπαμε οτι τελικα δεν θα παμε και ο συζυγος εψαχνε βουλκανιζατερ..

οπου εκει αλλαζοντας το λαστιχο παρατηρησε οτι ενα σωληνακι απο τα φρενα ειχε βγει..

και ετσι μαλλον καθε εμποδιο για καλο διοτι ισως πιο μετα να χαμε προβλημα με τα φρενα και να χαμε αλλα ντραβαλα..

παντως μια φορα σε αποκριατικο παρτι δεν πηγαμε αλλα τουλαχιστον ντυθηκαμε..!!

Ελπιζω οτι το αλλο σκ θα μαστε πιο τυχεροι και θα παμε σε αποκριατικο παρτι..αλλα και αν δεν παμε θα ντυθουμε ξανα για να βγαλουμε τις φωτογραφιες μας..σιγα που θα το αφησω να περασει ετσι...!!

καλη συνεχεια!!

Καλημερα.......

Οντως καθε εμποδιο σε καλο!!!!Αλλα ρε φιλεναδα να θυμηθω να παιξω τζοκερ μαζι σου.Πολυ τυχη λεμε!!!!

Καλημέρα μανούλες!Μιαμαμμά πώς πήγε το πάρτυ?Βρε Προσπ τι περιπέτεια!Ευάκι είσαι καλύτερα?

Και εμείς δεν πήγαμε πουθενά , ούτε ντυθήκαμε. Η μικρή ήταν όλη την εβδομάδα με πυρετό και βήχα. Απο την Παρασκευή υποχώρησε αλλά είχε βρωμόκαιρο με βροχή και αέρα και δεν τόλμησα να την βγάλω έξω. Το Σάββατο είχε πάρτυ στην ΙΚΕΑ με καρναβαλάκια και τον gummy bear και την Κυριακή σχεδιάζαμε να πάμε στο πάρτυ αλλά τα χάσαμε.

Διαφημίσεις

μωρε και τωρα μας καθησαν ατυχιες λιγο πολυ στις περισσοτερες και δεν τα τυσαμε αλλα ειναι μικρα και δεν καταλαβαινουν σε κανα δυο χρονακια ομως που θα το περιμενουν πως και πως να δουμε τι θα κανουμε!!

Το αστειο ειναι οτι η μικρη οταν ξεκινησαμε με το αυτοκινητο ξεραθηκε στον υπνο και οταν εγιναν ολα αυτα και αποφασισαμε να γυρισουμε σπιτι ακομη κοιμοταν συνεπως μολις ξυπνησε στην κουνια της την εβλεπες εντελως συγχυσμενη.."που ειμαι????? εγω αλλου δεν πηγαινα???"..το λυπηθηκα..

τελος παντων σημερα που ξυπνησε ειδε την στολη της κρεμασμενη και μου τη ζητουσε..

ΕΥΑ αυτο ελεγα και εγω εχθες..δεν εγραφα κανα τζοκερ!!

Kαλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες σας.

Σήμερα νυστάζω πολύ, το βράδυ κατά τις 3 άρχισε η μικρή μια γκρίνια στον ύπνο της που κράτησε μέχρι της 4 της έδωσα λίγο παναντόλ μήπως την ενοχλούσε κάτι, της έδωσα κ ενα μπουκάλι γάλα κ κοιμήθηκε αλλά δεν ξέρω ειλικρινά γιατί νιώθω τόσο κομμάτια, τα μάτια μου κλέινουν, η αλήθεια ειναι ότι δεν νιώθω πως κοιμομουν όλο το βράδυ ή κοιμόμουν σχεδόν ξύπνια.

Ελπίζω όλες οι άρρωστες να γίνατε καλά, εμείς το σάββατο το βράδυ πήγαμε με ένα φιλικό ζευγάρι κ τα παιδιά στο πάρτυ που έκανε το σχολείο του Θοδωρή κ εχθές πήγαμε με τη νονά να κοινωνήσουμε τη μικρή κ το βράδυ πήγα για ένα καφε με την ξαδέρφη μου.

Προσπ κάθε εμπόδιο για καλό!!

jesgk..πιες κανα κουβα καφε..

και εγω αυτο θα κανω..αδιαθετησα εχθες και ειμαι κομμααααατια πολλα...

αχ σας ειπα οτι ξεκουμπιζετε η γραμματεας μας? αει στο καλο!! και να μη μας γραφει..

τωρα βεβαια τι θα ειναι η επομενη δεν ξερω αλλα εχει ο Θεος...

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε?

προσπ,τι περιπετεια ηταν κι αυτη που περασατε!ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.εχετε καιρο ακομα να ντυθειτε.

ευα μου,καλα εισαι τωρα?

μιαμαμαααα!πως περασατε?

βρε κοριτσια,εχετε ακουσει εσεις για τα πλαστικα μπιμπερο?

χρησιμοποιειτε τετοια?εγω με το που μου ειπαν οτι ειναι καρκινογονα δεν τα χρησιμοποιω,μονο για το νερο της μικρης,αλλα κι αυτο πρεπει να το πεταξω,αλλα τι να παρω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...