Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τς τς τς τς!! Tzessika..οταν θα σας συμβαινει αυτο θα παιρνεις μια βαθεια ανασα, θα χαμογελας, θα του σκας ενα φιλακι στο μαγουλο..θα τους λες οτι τον αγαπας και θα δεις οτι σε χρονο dt θα ισιωνει..δοκιμασμενη συνταγη σε εμας πιανει συχνα το προβλημα ειναι εγω να παρω αυτη την βαθια ανασα..

δεν υπαρχουν στραβες μερες μονο για μας..

εγω φοραω τα παντα μποτες, αρβυλες, φλατ (δεν τα συμπαθω αλλα εναλλακτικα τα βαζω), μποτινια, αθλητικα και καθολου τακουνι λογω της δουλεια κυριως αν και τωρα ειμαι επι το πλειστον στο γραφειο αλλα με ταλαιπωρουν οσο και να τα αγαπαω..δεν ειναι για περπατημα..

ΕΥΑ ελπιζω να μην ειναι τοσο σοβαρο..γινε καλα ΤΩΡΑ! (΄Ρολοι..Ντουλεψε...Γιουρι Γκελερ)

Διαφημίσεις

ΕΥΑ ελπιζω να μην ειναι τοσο σοβαρο..γινε καλα ΤΩΡΑ! (΄Ρολοι..Ντουλεψε...Γιουρι Γκελερ)

Προσπαθω να ντουλεψω αλλα ματαιος κοπος.Πρεπει να μου βαλετε μπαταριες...

Αμ πως να γινω καλα που με εχουν με φιδεδες και χαμομηλια

ΘΕΛΩ ΚΟΨΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΟΨΙΔΙ ΦΥΤΡΩΣΕ-ΚΟΨΙΔΙ ΦΥΤΡΩΣΕ

ελα παμε ολες μαζι!!!!!!!!!

n040.gif

σημερα με εχουν μονη στο γραφειο και αφενος πηζω αφετερου πειναω και σκυλοβαριεμαι να βγω να παρω να φαω...ειμαι ικανη να λιμοκτονησω..

πάρε τον σύζυγο... κάτι θα σου φέρει αυτός... μα τί καλός που είναι... θα σου στείλω τον δικό μου που ειναι μουλάρι να τον εκπαιδευσει

πάρε τον σύζυγο... κάτι θα σου φέρει αυτός... μα τί καλός που είναι... θα σου στείλω τον δικό μου που ειναι μουλάρι να τον εκπαιδευσει

μπαααα..δεν ιδρωνει το αυτι του..ειναι γενικα της περιποιησης...σκεψου πως οταν γυρναμε σπιτι εγω καθομαι στο τραπεζι, η μικρη στο καρεκλακι της και περιμενουμε να φαμε οπως οταν περιμεναμε τη μαμα μας να σερβιρει..εγω μαλιστα μεχρι να κατσουμε ολοι τσιμπολογαω παντα..φωναζει βεβαια ο μπαμπας μας αλλα εγω κλεβω..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!

ευα μου γρηγορα περαστικα σου ευχομαι και να μην χρειαστει να πας στο νοσοκομειο.

εγω χθες πηγα σ'ενα μασκε παρτυ και ξεσαλωσα με τον αντρουλη μου,μετα απο πολυ καιρο.ντυθηκα emo και ο αντρας μου μαφιοζος.μην γελατε,θα δειτε τις φωτο στο fcbk και θα γελασετε πιο πολυ.

το κακο βεβαια ηταν οτι ελειπε η πεθερα,κι αναγκαστηκα να την αφησω στη γιαγια μου.κι εκεινη επειδη κανει μονο με την πεθερα μου,εκλαιγε για να μην την αφησω,και κοιμηθηκε 11 η ωρα με το ζορι.πολυ αγχος μιλαμε μεχρι να κοιμηθει.κατα τ'αλλα καλα.

τζες κι εγω μποτες ή μποτακια θα σου προτεινα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπερα κοριτσακια..Τωρα αξιωθηκα να μπω και γω λιγο..

Περαστικα Ευακι μου γλυκο, ελπιζω να γινεις περδικι πολυ πολυ γρηγορα!!!!

Τζεες με τετοιο κρυο ΜΠΟΤΕΣ!!! Πηγαινε στον Μαλλα στο Αιγαλεω εχει πολυ

ωραια σχεδια..Πηρα κι εγω προσφατα. Εγω τρελαινομαι για μπαλαρινες (καθοτι

πηγαινα μπαλετο μικρη..) αλλα πολυ κρυο και δε λεει. Τα ψηλα πλεον

με κανουν και ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..Δεν τα αντεχω, μονο σε εξαιρετικες

εμφανισεις τα επιλεγω.

Προσπ χαιρομαι που εισαι καλυτερα..

Φιλακια

yRf6p1.png

1648867h9uol6qvqz.gif

miamma να την χαιρεσται την ομορφια σου παντα γερη , γεμάτη ευτυχια και αγάπη να ειναι η ζωή της.:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...