Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιταξτε...εχει να κανει και πως το κανεις..

δηλαδη αν ο συζυγος θελει πολλα ερωτικα παιχνιδια πασης φυσεως και παραφυσεως και γενικα η πραξη κραταει αρκετα ειναι λιγο θεμα αν εχεις σωματικη και ψυχολογικη κουραση να βαλεις τον εαυτο σου στο τρυπακι..

εγω καμια φορα δεν εχω προβλημα να κρατησει το πολυ τεταρτακι..ισα να εκτονωθει το πραγμα..

ωστοσο θα συμβουλευα να μην φοβαστε (οσες φοβαστε) να ειστε δημιουργικες πανω στο παιχνιδι γιατι δινει το εναυσμα να το κανει και ο συζυγος..και συνηθως οταν υπαρχει ικανοποιητικο σεξ υπαρχει και χαρα μεσα στο ζευγαρι..εστω και για την επομενη μερα μονο..λιγο ειναι???!!!

Νομίζω ότι αν δεν ξαναέκανα δεν θα με πείραζε.. είδες για να το εξασκείς το σπόρ ανύπνατρη τί παθαίνεις;;;

overdose???η Θεοπουλα θα λεγε......ξεχνιεται το σεξ?????..............

Διαφημίσεις

βεβαια τωρα στα γεραματα σκεφτομαι οτι αν το κοστολογουσα πριν το γαμο τωρα θα χα σπιταρονα και θα ζουσα και τα εγγονια μου...αλλα βλεπετε..νεα κοπελα..αθωα..τιμια..χαλια μαυρα!!

καλημέρα κορίτσια. Ωραία συζήτηση ανοίξατε.Εγώ είμαι της κατηγορίας ''δεν θυμάμαι την τελευταία φορά''. Όχι γιατί δεν τα πάμε καλά αλλά όπως λέει η Τζες προτιμώ να κοιμηθώ! Το έχω πολλή ανάγκη πραγματικά! Αλλά θα συμφωνήσω και πάλι πως αν θα φάμε το κέρατο θα φταίμε!

Όσο για τις σχέσεις πάθους πιστεύω πως μένουν χαραγμένες έτσι μόνο αν καταλήξουν σε χωρισμό γιατί οι περισσότερες αν καταλήξουν σε γάμο γίνονται σχέσεις μίσους μετά και αντιζηλίας.

καλημέρα κορίτσια. .

Καλημέρα κορίτσι. Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τί κανουν;

Σήμερα έχω νεύρα με το σύζυγο, ουτε που ξέρω τί εχει πάθει, ήρθε νορμαλ στο σπίτι κ λέει ότι τον κοίταξα περίεργα κ είχε μούτρα. Μακάρι να ήξερα αλλά έχω θυμώσει!! Δεν με παρατάει κ αυτός

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι. Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τί κανουν;

Σήμερα έχω νεύρα με το σύζυγο, ουτε που ξέρω τί εχει πάθει, ήρθε νορμαλ στο σπίτι κ λέει ότι τον κοίταξα περίεργα κ είχε μούτρα. Μακάρι να ήξερα αλλά έχω θυμώσει!! Δεν με παρατάει κ αυτός

Κουραστηκή υπόθεση. Την βιώνω και εγώ που και που. Χαλάει η διάθεση και το κλίμα μες στο σπίτι για το τίποτα.

καλημερα...

παντως εμενα η συζητηση εχθες μου ανοιξε την ορεξη :):):):)

επιτελους μαλλον συνηλθα καπως...ΕΥΑ ελπιζω να εισαι καλυτερα πουλακι μου...

Καλημερα,εγω συνεχιζω και ειμαι πολυ χαλια!!Αν συνεχισει ετσι μαλλον το απογευμα θα με πανε νοσοκομειο!!!Εφερα γιατρο εχθες το βραδυ και με εχουν σε καραντινα μεσα στο δωματιο μου....

Μου λειπει το μικρο μου ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!

Καλημερα,εγω συνεχιζω και ειμαι πολυ χαλια!!Αν συνεχισει ετσι μαλλον το απογευμα θα με πανε νοσοκομειο!!!Εφερα γιατρο εχθες το βραδυ και με εχουν σε καραντινα μεσα στο δωματιο μου....

Μου λειπει το μικρο μου ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!

Εγώ το ήξερα ότι είσαι μεταλλαγμένο εξωγηινάκι, μην κοιτάς που τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα.. Περαστικά

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Νεο Θέμα:

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Κορίτσια μια που έχει κ εκπτώσεις θέλω να πάρω παπούτσια για κάθε μέρα στη δουλειά αφού με το δεκάποντο δεν μπορώ να έρθω, που κ τί να αγοράσω πείτε καμμια ιδέα.

Flat μπαλαρινούλα, μποτάκι, μπότα... τί τί τί

Νεο Θέμα:

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Κορίτσια μια που έχει κ εκπτώσεις θέλω να πάρω παπούτσια για κάθε μέρα στη δουλειά αφού με το δεκάποντο δεν μπορώ να έρθω, που κ τί να αγοράσω πείτε καμμια ιδέα.

Flat μπαλαρινούλα, μποτάκι, μπότα... τί τί τί

εγω ειμαι της μποτας!!!Μπαλαρινακι ουτε που θα φανταζομουν ποτε να βαλω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...