Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά της μωρέ. Και η δικιά μου βήχα, ειδικά όταν πάει να ξαπλώσει, το 'χει κάνα δυο βδομάδες τώρα,την έχει τσακίσει.

Προσπ να τον χαίρεσαι. 1009242aw4t14s96h.gif

Εγώ έχω ΠΟΛΥ δουλειά, ΠΟΛΥ δουλειά, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δουλειά! (αλλά όχι, δεν παραπονιέμαι :mrgreen:)

Έφυγε κι ο χάζμπαντ σήμερα για Βέλγιο, για ένα συνέδριο, και θα μου'ρθει τη Δευτέρα το βράδυ.

Με τις υγείες μου. :rolleyes::evil:

ευχαριστουμεεεε!! να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειαααα!Χρονια πολλα και απο μενα για τον μικρο Γιαννακη...Να'ναι καλα και να μεγαλνουν οι πατουσες του...!;)

Βρε μαεστρια 2 βδομαδες βηχας,δεν ειναι πολυς καιρος??θα το πιασει καμια πνευμονια Δινεις φαρμακα?....φτουφτου δλδ....

Εγω ειμαι κομματια,δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κι ολα αυτα ,απο ενα κωλοσυναχι που εχει μπουκωσει μυτη ,λαιμο,αυτια.....ολα δλδ..ουφ,επειγοντως παρκινγκ χρειαζομαι....για τα μικρα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γειαααα!Χρονια πολλα και απο μενα για τον μικρο Γιαννακη...Να'ναι καλα και να μεγαλνουν οι πατουσες του...!;)

Βρε μαεστρια 2 βδομαδες βηχας,δεν ειναι πολυς καιρος??θα το πιασει καμια πνευμονια Δινεις φαρμακα?....φτουφτου δλδ....

Εγω ειμαι κομματια,δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κι ολα αυτα ,απο ενα κωλοσυναχι που εχει μπουκωσει μυτη ,λαιμο,αυτια.....ολα δλδ..ουφ,επειγοντως παρκινγκ χρειαζομαι....για τα μικρα!

To βράδυ όταν ξαπλώνει βήχει, τις υπόλοιπες ώρες είναι μια χαρά. Βασικά πλέον και όταν κοιμάται ελάχιστα, την πλακώσαμε στον φυσιολογικό ορό, τρομπίτσα για τις μύξες και ήρθε και στάνιαρε. Δεν είμαι των φαρμάκων γενικώς, ούτε ο ντόκτορ.

Η πνευμονία κάνει πυρετό κορίτσι, είμαι εξπέρ στην πνευμονία, περάσαμε με τον Γιάννη. :rolleyes::tongue:

Ξημερώνει η 4η μέρα που λείπει ο χάζμπαντ εξωτερικό, είμαι Π Τ Ω Μ Α και σαν να μη μου 'φτανε αυτό, ΣΗΜΕΡΑ βρήκε να χαλάσει το ψυγείο!

Ευτυχώς που 'χω τα πεθερικά κοντά - να σ' αυτά χρειάζονται - να μου πηγαινοφέρνουν γάλατα, κλπ, μέχρι να φτιαχτεί.

There is no rest for the wicked, όπως λέει και το ρητό. :mrgreen:

Περαστικά σου Χριστινιώ, εγώ ήμανε έτσι την περασμένη εβδομάδα. Τίγκα στις ιώσεις είναι τώρα.

Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ουφ.. και εγω τη μικρη συνεχεια αρρωστη την εχω.. επαιρνε αντιβιωση μεχρι πριν μιαμιση εβδομαδα και εκει που ο βηχας υποχωρησε, τσουπ παλι μπουκωμα και φλεγματα, και παλι βηχας και απο χθες βηχας ολη νυχτα και τα αυτια της να την ενοχλουν για πρωτη φορα στη ζωη της και σημερα τσιμπλα στο ματι συνεχως και πυρετο υψηλο.. θα δουμε τι θα γινει..να ναι καλα ο παιδικος..

ο μικρος για την ωρα εχει ακομη το γουργουρητο απο τα φλεγματα και μυξουλες.. ειθε ο θηλασμος να τον κρατησει σε αυτα τα επιπεδα και να μη γινει χειροτερα η μεγαλη..

η πνευμονια κανει 40αρια ετσι δεν ειναι μαεστρια? εχω περασει εγω στη β γυμνασιου και θυμαμαι συνεχομενα 39-40 και ξερο βηχα που δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη μερια που ειχε το περισσοτεο υγρο..

ελπιζω να μη μας βρει τιποτε τετοιο..ειναι ζορισμα..βαζω ελαιο ευκαλυπτου να μυριζει στο παιδικο γιατι δεν καθεται να κανει εισπνοες διοτι φοβαται..

χριστινα ευχαριστω για τις ευχες.. χθες ειχαμε στο σπιτι το παρτυ.. ψοφησαμε αλλα περασαν καλα τα μικρα..και του χρονου με υγεια και της κορης σε παιδοτοπο :tongue:

γεια σας κοριτσάκια!

χρόνια πολλά στον Γιαννάκη και καλό τρέξιμο πλέον....και στον υιό και στην μαμά...

και εμένα η μεγάλη χθες έκανε 38,8 το απόγευμα αλλά σαν έπεσε δεν ξανανέβασε μέχρι τώρα.

ο μικρός ταρζανεύει ή μάλλον μαιμουδεύει αφού άρχισε να σκαρφαλώνει σαν την μαιμού στην κούνια και στο πάρκο του. σηκώνεται στα γόνατα πιάνεται απο τα δίχτυα του πάρκου και δεν τον φτάνει ως εκεί, καταβάλει προσπάθεια να βγάλει το χέρι του έξω απο την πάνω μεριά. το ίδιο και στην κούνια γι'αυτό του σήκωσα τα κάγκελα ένα επίπεδο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η μεγάλη μου μέχρι που την έβγαλα απο την κούνια ποτέ δε θυμάμαι να αποπειράθηκε να ''δραπετεύσει''. Με αυτόν προβλέπω να έχουμε πρόβλημα...

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια. και ο δικός μας ντόκτορ είναι κατά των φαρμάκων μαέστρο. η μεγάλη πέρα απο αντιπυρετικό δεν έχει πάρει τίποτα άλλο. Δεν θέλει να ακούει ούτε για αντιβίωση ούτε για αντιβηχικό. Σε περιπτώσεις ίωσης πάντα. Γιατί η ωτίτιδα πχ χωρίς αντιβίωση δεν γιατρευεται.

Διαφημίσεις

βρε τον Χαρη που παει να δραπετευσει....!χαχαχα

αχ τι εχεις να τραβηξεις Βικυ!!!αυτα τα αγορια τελικα,ειναι οντως ζορικα...

εγω ειμαι καλυτερα σημερα,αν και το μπουκωμα-μπουκωμα!!!τουαχιστον μπορω να παρω τα ποδια μου...

προσπ,ειδα και το βιντεο με το happy birthday tou giou.....!μια χαρα οικογενειακα σας βρηκα!κατα τα αλλαησυχια...

εγω τωρα μπαινω σε φαση οργανωσης γιατι σε λιγοτερο απο μηνα θα ειναι η εκθεση λαικης τεχνης που σκεφτομαι να παρω μερος ,και πρεπει μεθαυριο να δειξω δουλεια μου στην προεδρο του συλλογου ,να με εγκρινει...,και μετα να της σκασω τα 80 ευρω για να λαβω μερος!!!!!χιιιιχααα

εχθες ειχαμε παει σε ταβερνα και μονο να φαω δεν καταφερα..............τουλαχιστον ξαναεπεσα στα 70 κιλα,και τωρα ευελπιστω για παρακατω....για να δουμε..

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ο μικρός ταρζανεύει ή μάλλον μαιμουδεύει αφού άρχισε να σκαρφαλώνει σαν την μαιμού στην κούνια και στο πάρκο του. σηκώνεται στα γόνατα πιάνεται απο τα δίχτυα του πάρκου και δεν τον φτάνει ως εκεί, καταβάλει προσπάθεια να βγάλει το χέρι του έξω απο την πάνω μεριά. το ίδιο και στην κούνια γι'αυτό του σήκωσα τα κάγκελα ένα επίπεδο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η μεγάλη μου μέχρι που την έβγαλα απο την κούνια ποτέ δε θυμάμαι να αποπειράθηκε να ''δραπετεύσει''. Με αυτόν προβλέπω να έχουμε πρόβλημα...

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια. και ο δικός μας ντόκτορ είναι κατά των φαρμάκων μαέστρο. η μεγάλη πέρα απο αντιπυρετικό δεν έχει πάρει τίποτα άλλο. Δεν θέλει να ακούει ούτε για αντιβίωση ούτε για αντιβηχικό. Σε περιπτώσεις ίωσης πάντα. Γιατί η ωτίτιδα πχ χωρίς αντιβίωση δεν γιατρευεται.

Eμ, αγόρια κορίτσι μου, μυική δύναμη!!! :tongue:

Κι εμένα έτσι ο γιατρός, αντιβηχικό δεν έχουμε πάρει ποτέ τα μικρά. Αντιβίωση μόνο δυο φορές ο Γιάννης, σε ωτίτιδα μια φορά και μια φορά πριν την πνευμονία, μπας και την προλαβαίναμε, αλλά φυσικά δεν την προλάβαμε. :mrgreen:

εγω τωρα μπαινω σε φαση οργανωσης γιατι σε λιγοτερο απο μηνα θα ειναι η εκθεση λαικης τεχνης που σκεφτομαι να παρω μερος ,και πρεπει μεθαυριο να δειξω δουλεια μου στην προεδρο του συλλογου ,να με εγκρινει...,και μετα να της σκασω τα 80 ευρω για να λαβω μερος!!!!!χιιιιχααα

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ! Άντε καλλιτέχνη μου και με μια λαμπρή καριέρα εύχομαι! :D

Χθες γύρισε ο καλός μου, το φως του κόσμου, η κολώνα του σπιτιού μου, κλπ κι ανάσανα. Όχι ότι έκανε τπτ χθες, το βράδυ ήρθε, όταν ήμουν ΗΔΗ ερείπιο, απλά και μόνο που γύρισε, ήταν κάτι διαφορετικό.

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

μαέστρο αυτά τα συνέδρια στα εξωτερικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου...:tongue::tongue:αστιεύομαι! Ο δικός μου μέχρι Αθήνα έχει φτασει για σεμινάριο. Αλλά και τις προάλλες που πήγε στο χωριό για να ψήσουνε τσίπουρο και μου γύρισε την άλλη μέρα γιατί τελείωσαν πολύ αργά ήταν αρκετό για να καταλάβω πώς περνάς μια μέρα μόνη στο σπίτι με 2 παιδιά. και αυτά τα σκασμένα πώς γίνεται συνέχεια μα συνέχεια κάτι να θέλουν...

Cristin καλές πωλήσεις και με μια ολοδικια σου έκθεση...

μαέστρο αυτά τα συνέδρια στα εξωτερικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου...:tongue::tongue:αστιεύομαι!

Bίκυ ουτε εμένα μ' αρέσουνε και δεν αστιεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ! :mrgreen:

Αλλά και τις προάλλες που πήγε στο χωριό για να ψήσουνε τσίπουρο και μου γύρισε την άλλη μέρα γιατί τελείωσαν πολύ αργά ήταν αρκετό για να καταλάβω πώς περνάς μια μέρα μόνη στο σπίτι με 2 παιδιά. και αυτά τα σκασμένα πώς γίνεται συνέχεια μα συνέχεια κάτι να θέλουν...

Σκέψου ΠΕΝΤΕ μέρες! Έχω μία κούραση, που να στα λέω! Ήμουν αποφασισμένη βέβαια, αλλά ξέρει ότι μου χρωστάει big time! :D:twisted::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Bίκυ ουτε εμένα μ' αρέσουνε και δεν αστιεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ! :mrgreen:

Σκέψου ΠΕΝΤΕ μέρες! Έχω μία κούραση, που να στα λέω! Ήμουν αποφασισμένη βέβαια, αλλά ξέρει ότι μου χρωστάει big time! :D:twisted::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχα! Τα μάτια σου 14 τότε! πάρε μεγενθυτικό φακό και ψάξε για τρίχες σε ρούχα και αποσκευές, μηνύματα και κλήσεις στο κινητό και τον αναλυτικό λογαριασμό για μεγαλύτερη σιγουριά κλπ κλπ..:tongue::tongue:

Πάρε το αίμα σου πίσω λοιπόν έστω και για ένα ολοήμερο για καφέδες και σεργιάνι στην αγορά...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα! Τα μάτια σου 14 τότε! πάρε μεγενθυτικό φακό και ψάξε για τρίχες σε ρούχα και αποσκευές, μηνύματα και κλήσεις στο κινητό και τον αναλυτικό λογαριασμό για μεγαλύτερη σιγουριά κλπ κλπ..:tongue::tongue:

Bρε δε μ' ανησυχεί - τόσο - το κέρατο, τ' ότι τρώω εγώ το χώσιμο με τα παιδιά ΜΟΝΗ μου μ' ανησυχεί! Δε θέλω να καλομαθαίνει. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα είμαι ερείπιο - τι πρωτότυπο - κι έχω κι αρκετή δουλειά, επίσης πρωτότυπο.

Καλημέρα σας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα και καλη βδομαδα!

τι κανετε?τα παιδακια σας?

κρυωσε ο καιρος για τα καλα!

επιτελους μετα απο 10 μερες πηγε η μικρη παιδικο.

3 μερες που τη κρατησα σπιτι μπας και φυγουν οι μυξες και

1 βδομαδα κανανε απεργια!

οι μυξες τελικα δεν φυγαν αλλα ειναι καλυτερα.

ελπιζω να φυγουν τουλαχιστον οι μυγες με το κρυο γιατι δεν εχω σιτα στην κεντρικη πορτα κι εχουν σπασει τα νευρα μου.ολη μερα τις κυνηγαω,και μολις ανοιξω την πορτα μπαινουν κι αλλες!

τι θα μαγειρεψετε σημερα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαλημέρα Ελενάκι!

Αντε, με το καλό να ξανασυνηθίζει η μικρή στον παιδικό. Εγώ μαγείρεψα χθες το βράδυ, μοσχάρι στη γάστρα με πατάτες και καρότα και σάλτσα κι από πάνω βάζω ροδέλες ντομάτα και κρεμύδι, λαδάκι και γίνεται μούρλια!

Και η δικιά μου λίγα φλέματα και βήχα όταν ξαπλώνει, ένα μήνα τώρα δεν το 'χουμε ξεφορτωθεί. Κάναμε κι εμβόλιο τις προάλλες, τον άλλο μήνα έχουμε MMR.

Εγώ σ/κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!!! Παρασκευή την έπεσα στις 11.30, ξύπνησα την άλλη μέρα στις 11, την ξανάπεσα στον καναπέ στις 12+ και ξύπνησα στις 3! Ευτυχώς κοιμόταν η μικρή, ο Γιάννης κουρασμένος κι αυτός ήταν ήρεμος και κάλυπτε ο χάζμπαντ γενικώς.

Συνήλθα κάπως!

Καλή εβδομάδα να 'χουμε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

και εγώ το Σάββατο μοσχάρι έκανα μαεστρία στη γάστρα αλλά με μελιτζάνες και σαλτσούλα. πεντανόστιμο! καιρό το σκεφτόμουν!

Για σήμερα αρακά με πατατούλα και καροτάκι.

καλημέρα!

και εγώ το Σάββατο μοσχάρι έκανα μαεστρία στη γάστρα αλλά με μελιτζάνες και σαλτσούλα. πεντανόστιμο! καιρό το σκεφτόμουν!

Για σήμερα αρακά με πατατούλα και καροτάκι.

Σαβ/ριακο Βίκυ μου - όπως είναι προφανές - δε μαγείρεψα ΚΑΘΟΛΟΥ! Το πόσο το απόλαυσα. :tongue:

Θέλω μια οικιακή βοηθό, σας το 'πα; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...