Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πού είστε κοριτσάκια????

Ελενάντα πάντα άξια!

προσπ χρόνια σου πολλά! Να σε χαίρεται και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!

Περαστικά στα αρρωστούλια!

εμείς χθες πήγαμε στο τσίρκο. Αδιάφορο για εμάς τους μεγάλους αλλά διασκέδασε πολύ η μικρή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elenada,πρεπει να ησουν πολυ ομορφη νονα!το χρωμα του φορεματος σου παει τρελα!παντα αξια κοπελα μου!πως τα περασατε?πως ενιωσες?

προσπ,χρονια σου πολλα και απο εδω!

νεα μηδεν,ειναι τεταμενη η ατμοσφαιρα στο σπιτι με τα μικρα να δινουν ρεσιταλ...αυριο θα παμε σε ενα παιδοτοπο που διοργανωνει ενας συλλογος των χανιων,και θα εχει πολλες εκπληξεις ,μεχρι και πινιατα ετοιμασαν...πιστευω να περασουν καλα τα σκασμενα και να εκτονωθουν και λιγακι γιατι μου τα εχουν κανει τσουρεκια εδω μεσα!τυχερες οσες τα πατε παιδικο!τυχερες !!!!!!!!!!

εκτος απο τον ''ταινιοφαγο''στο φατσοβιβλιο,ξερετε που αλλου μπορω να μπω για να βλεπω ταινιες??(με υποτιτλους)

αν ειχα κουραγιο θα εγραφα κι αλλα,αλλα δεν ......παω να τεζαρω!

καληνυχτα ομορφες!

μαρια,πως παει η δουλεια???

δεσποινιω,εγκατασταθηκατε?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

thanks βρε κοριτσακια για τις ευχες.. και του χρονου με υγεια να χαιρεστε και εσεις τους δικους σας μητσους και μητσαινες..

εμεις ειμαστε σε ρυθμους προετοιμασιας για το παρτυ του μικρου το επομενο Σαββατο, εχει τα πρωτα του γενεθλια την Πεμπτη και κανω γενικη το σπιτι..

εχεις δικιο χριστινακι στο σπιτι και τα δυο μαζι ειναι καλα ως ενα σημειο..μετα γινεται το σωσε.. ειδικα οταν εχεις να κανεις και δουλειες απλα δεν γινεται..

ο δε Ιωαννης ο νεωτερος του τοπικ μας αυτες τις ημερες περπαταει μονος..λιγα βηματακια και ξανα κατω αλλα καθε μερα πιο πολυ..

hello!

τι μου κανετε?

προσπ,μπραβο στον γιαννακη που κανει τα πρωτα του βηματακια!

καλυτερα ειναι τα παιδακια σου?

εμενα η δικη μου εχει μυξες που της δημιουργουν φλεμματα και το βραδυ μετα το γαλα κανει εμετο.ακομα δεν εχει μαθει να φυσαει την μυτη της,ποτε θα μαθει?

christin,σ'ευχαριστω για τα ωραια σου λογια.η αληθεια ειναι οτι ετσι δεν ημουν ουτε στον γαμο μου,τοσο εντονα βαμμενη,και ηταν και πιο ωραια τα μαλλια μου στην βαφτιση,και το φορεμα φανταστικο ολο δαντελα.

αλλα επρεπε να φορεσω ματακι:tongue: χαχα!με το που βγηκα απο την εκκλησια ανοιξε η ραφη στη μια γοβα μου στο μπροστινο μερος,ηταν tip toe,και ευτυχως ειχε η κουμπαρα μου γοβες, μπεζ με λεοπα,δεν πηγαινε και πολυ αλλα μια χαρα με βολεψανε.

οσο για το πως ενιωσα,πιο πολυ ειχα αγχος,γιατι ο μικρος δεν καθοταν ποτε αγκαλια μου,θελει μονο την μαμα του,αλλα τελικα δεν εκλαιγε απλως γκρινιαζε κι ηθελε να φυγει.

ευτυχως ηταν πολυ καλος ο παπας,κι υπομονετικος.

εσεις πως τα περασατε στον παιδοτοπο?

εμεις το πρωι μεταλαβαμε τον μικρο,

μετα επλυνα 3 χαλια και ενα παπλωμα,και το απογευμα ειχα παρεα και παιζαμε χαρτια και uno

μεχρι πριν λιγο.

για εργα δεν ξερω να σου πω,με υποτιτλους,εγω βλεπω

κατι σειρες χωρις υποτιτλους.

βικη,σ'ευχαριστω για τις ευχες.ωραια ιδεα το τσιρκο,θα ξετρελαθηκε η μικρη σου.

εγω βεβαια εχω πει οτι δεν θα ξαναπαω με αυτα που μου εχουν πει οτι τραβανε τα ζωα εκει μεσα.

μαεστρια,περαστικα και στα δικα σου ζουζουνια! εχω σταματησει την δουλεια απο τις 14 και τωρα περιμενω να δω αν θα μπω ταμειο,ποσα θα παιρνω και μεχρι ποτε.σε 2 μηνες θα ξερω!:shock:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα και καλη εβδομαδα

elenada απο το ελαχιστο που ειδα το φορεμα σου πηγαινε πολυ!! Παντα αξια νονα!!

εμενα η μικρη φυσαει τη μυτη αλλα εχει ενα βηχα μαζι με τον αδελφο της που κανουν χορωδια..και παιρνουν και αντιβιωση..

εγω εχω στρωσει χαλια, εκανα και γενικη ολο το σπιτι και τωρα μενει συμμαζεμα και να στρωσω τα ψιλικοκο στα δωματια..να ξεκαθαρισω κανενα παιχνιδι.. παρηγγειλα και τουρτα σημερα, να δω τι θα κανω με το catering βεβαια σαλιο δεν υπαρχει αλλα πρεπει να το οργανωσω συντομα..

αυτα...οσι για το τσιρκο, ειχα παει τελευταια φορα το 1998 τον αδελφο μου που ταν 5 ετων και ενω εκεινος ηταν εντυπωσιασμενος εγω στα 20 τοτε το εβλεπα το πραγμα με μεγαλη απεχθεια.. μια ταλαιπωρια και τιποτε αλλο τα καημενα τα ζωακια και απο τοτε εχω πει οτι δεν θα ξαναπαω..

η μικρη πηγε το Σαββατο πρωτη φορα σινεμα με τον μπαμπα της (απο τα εξαιρετικα λιγα πραγματα που δεν καναμε μαζι πρωτη φορα αλλα δεν πειραζει γιατι ειχε βυθιστει στη γενικη της κουζινας) και ειδε Σταχτομπουτα, της αρεσε η μεγαλη οθονη...

Διαφημίσεις

καλημέρα!

εγώ επιτέλους έβγαλα τα χειμερινά! ολόκληρη τη μέρα μου πήρε χθες! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μπράβο στο Γιαννάκη για τα βηματάκια. Σε ένα μηνα θα τρέχει σίγουρα!

Ο Χάρης ο χαρούμενος (μιλάμε για πολύ γελαστό μωρό) έχει μισό δοντάκι. τρώει φρουτόκρεμα, τρελένεται για το ρυζαλευρο με βανίλια, αλλά δεν θέλει τη σούπα...γινόμαστε χάλια και και οι δυο για να φάει τη μισή. φωνάζει αμπού και εγώ βρίσκω ευκαιρία να του βάλω κουταλιά. ή κάνω τον καραγκιόζη για να γελάσει και να του τη χώσω. Ενώ στην κρέμα ορμάει μόνος του στο κουτάλι. πού θα πάει...θα τη συνηθίσει. και η μεγάλη έτσι έκανε νομίζω και μετά κατέβαζε ένα πιάτο γεμάτο .

Το τσίρκο δεν είχε ζώα. μόνο μια ζέβρα μαζί με τον κλόουν αποτελούμενη απο δυο ανθρώπους με στολή. Έχω την εντύπωση πως τα απαγόρευσαν. όπως ξαναείπα αδιάφορο για εμάς, αλλά πολύ εντυπωσιακό για τα παιδιά. Ειδικά με τον κλόουν έριξε πολύ γέλιο η μικρή. και τα άλλα νούμερα τα κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα και έλεγε ουάου! τέλειο!

Θέλω και εγώ να δώ την κούκλα νονά!!!

μαρια,πως παει η δουλεια???

Aυξάνεται Χριστίνα μου και είμαι κι απ' την ίωση ακόμα κομμένη σήμερα και τα 'χω παίξει! :?

μαεστρια,περαστικα και στα δικα σου ζουζουνια! εχω σταματησει την δουλεια απο τις 14 και τωρα περιμενω να δω αν θα μπω ταμειο,ποσα θα παιρνω και μεχρι ποτε.σε 2 μηνες θα ξερω!:shock:

Να ξέρεις να μας πεις, γιατί έτσι όπως τ' αλλάζουν, να δω αν θα πάρω εγώ το καλοκαίρι ή θα πάρω τπτ άλλο... :tongue:

καλημέρα!

εγώ επιτέλους έβγαλα τα χειμερινά! ολόκληρη τη μέρα μου πήρε χθες! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Εγώ ήθελα χθες να το κάνω, αλλά χρειαζόμουν και τον χάμπι για να ανεβοκατεβάζει. Είχαμε πει θα το κάνουμε απόγευμα - πρωί είχα φασίνα στο σπίτι - αλλά πήγαν με τον μικρό στους γονείς του και με τη βροχή καθυστέρησαν να 'ρθουνε (με τα πόδια ήταν) οπότε βαρέθηκα νυχτιάτικα ν' ανοίγω δουλειές.

Καλό ήταν να τα κατεβάσω σήμερα, αλλά είναι μόλις 12 και ήδη αισθάνομαι ερείπιο, την ίωσή μου μέσα.

Καλή εβδομάδα παίδες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας και καλη βδομαδα!

προσπ,θα κανεις catering για το παρτυ,δεν θα τα φτιαξεις εσυ?

επειδη εχω ακουσει οτι ειναι πιο ακριβα απότι να τα φτιαξεις εσυ.

θα εχετε πολυ κοσμο?

εκατσε η κορη σου στο σινεμα,τοση ωρα?μπραβο!

η σταχτοπουτα σε κινουμενα σχεδια ηταν?

εγω λεω να αρχισω να την πηγαινω σε θεατρικες παραστασεις ή στον καραγκιοζη,

αλλα χωρις αμαξι,αστα να πανε..

εγω τα χειμερινα τα εχω κατεβασει,τα χαλια δεν τα εχω στρωσει ακομα.

βικη,σου εχω στειλει ποτε φωτο εμενα ή της μικρης?δεν θυμαμαι.

θα σου στειλω μολις παρω τις φωτο απο την βαφτιση.

ο μικρος σου ειναι γλυκατζης,ε?

τι μου θυμισες με την μικρη τραβουσα τα ιδια,εκανα διαφορα τεχνασματα για να φαει,δεν της αρεσε καθολου οτιδηποτε λιωμενο,οταν αρχισε να τρωει μπουκιτσες ηρεμησαμε.ακομα και τωρα,δεν της αρεσει ο πουρες,η μπεσαμελ ή οι λιωμενες πατατες.ολα τα αλλα ομως ευτυχως τα τρωει.

ααα,δεν ειχε ζωακια το τσιρκο?μια χαρα τοτε.

μαεστρια,περαστικααα!

Ελεντα μου έχεις στείλει , βιντεάκια σίγουρα, αλλά πάει καιρός...

και η δικιά μου δεν συμπαθούσε τα αλεσμένα και μόλις χρόνισε έκοψε κάθε μορφής λιωμένα όπως λες. και η δικιά μου δεν τρώει πουρέ , μπεσαμέλ, κρέμες κλπ. μόνο ρυζόγαλο σε τέτοιου είδους τροφές,λες της έμεινε απο τότε,ε? Δεν το είχα συνδιάσει...

και ο άντρας μου αυτό μου είπε για τον μικρό....τον έκανες γλυκατζή σαν και εσένα...

γεια σας και καλη βδομαδα!

προσπ,θα κανεις catering για το παρτυ,δεν θα τα φτιαξεις εσυ?

επειδη εχω ακουσει οτι ειναι πιο ακριβα απότι να τα φτιαξεις εσυ.

θα εχετε πολυ κοσμο?

εκατσε η κορη σου στο σινεμα,τοση ωρα?μπραβο!

η σταχτοπουτα σε κινουμενα σχεδια ηταν?

εγω λεω να αρχισω να την πηγαινω σε θεατρικες παραστασεις ή στον καραγκιοζη,

αλλα χωρις αμαξι,αστα να πανε..

εγω τα χειμερινα τα εχω κατεβασει,τα χαλια δεν τα εχω στρωσει ακομα.

βικη,σου εχω στειλει ποτε φωτο εμενα ή της μικρης?δεν θυμαμαι.

θα σου στειλω μολις παρω τις φωτο απο την βαφτιση.

ο μικρος σου ειναι γλυκατζης,ε?

τι μου θυμισες με την μικρη τραβουσα τα ιδια,εκανα διαφορα τεχνασματα για να φαει,δεν της αρεσε καθολου οτιδηποτε λιωμενο,οταν αρχισε να τρωει μπουκιτσες ηρεμησαμε.ακομα και τωρα,δεν της αρεσει ο πουρες,η μπεσαμελ ή οι λιωμενες πατατες.ολα τα αλλα ομως ευτυχως τα τρωει.

ααα,δεν ειχε ζωακια το τσιρκο?μια χαρα τοτε.

μαεστρια,περαστικααα!

Καλημερα

δεν εχω χρονο καρδια μου να φτιαχνω εγω σκατολοιδια.. και επειδη ειναι και τα πρωτα μς επισημα γενεθλια ηθελα να ειναι κατι περαν απο τυροπιτακια, σπανακοπιτακια.. εχω παραγγειλει

κιμαδοπιτακια,

μινι πιτσακια

τριγωνα 4 τυριων

σουβλακια μινι με κεφτεδακια κοτοπουλου και ντοματινια

πατατοκροκετες

και θα φτιαξω και δυο μπομπες ζαμπον και τονο..

συν βεβαια τσιπς και τετοια χαζα για τα μικρα

θα τους κανω μαλλον και προγραμμα γιατι θα ναι μαζεμενα 6-8 της ηλικιας της κορης μου και απο το να περιφερονται και για να μη πληρωσω τωρα ατομο διασκεδαστη θα τους κανω εγω διαφορα

τωρα μου χει μεινει να οργανωσω τη μουσικη και να στολισω το σπιτι

στο τελος θα δωσω απο ενα σακουλακια μαλακες καραμελιτσες στα παιδακια με στρουμφ και στους γονεις (στους συγγενεις κατα κορον) απο μια μικρη κορνιζα με φωτο του μικρου..

τωρα για τα γενεθλια της μικρης επειδη κατα τα γνωστα θα ειναι οι γιορτες στη μεση και ιδιαιτερα η επεμβαση της κουνιαδας σκεφτομαι να μαζεψω χρηματα και να της τα κανωσε παιδοτοπο αλλα κατω απο 350 ευρω δεν θα πανε δυστυχως..ακομη το σκεφτομαι..αλλα ειναι καλο το παρτυ που κανει ο παιδοτοπος που παμε.. θα δω..

Διαφημίσεις

Καλημερα

δεν εχω χρονο καρδια μου να φτιαχνω εγω σκατολοιδια.. και επειδη ειναι και τα πρωτα μς επισημα γενεθλια ηθελα να ειναι κατι περαν απο τυροπιτακια, σπανακοπιτακια.. εχω παραγγειλει

κιμαδοπιτακια,

μινι πιτσακια

τριγωνα 4 τυριων

σουβλακια μινι με κεφτεδακια κοτοπουλου και ντοματινια

πατατοκροκετες

και θα φτιαξω και δυο μπομπες ζαμπον και τονο..

συν βεβαια τσιπς και τετοια χαζα για τα μικρα

θα τους κανω μαλλον και προγραμμα γιατι θα ναι μαζεμενα 6-8 της ηλικιας της κορης μου και απο το να περιφερονται και για να μη πληρωσω τωρα ατομο διασκεδαστη θα τους κανω εγω διαφορα

τωρα μου χει μεινει να οργανωσω τη μουσικη και να στολισω το σπιτι

στο τελος θα δωσω απο ενα σακουλακια μαλακες καραμελιτσες στα παιδακια με στρουμφ και στους γονεις (στους συγγενεις κατα κορον) απο μια μικρη κορνιζα με φωτο του μικρου..

τωρα για τα γενεθλια της μικρης επειδη κατα τα γνωστα θα ειναι οι γιορτες στη μεση και ιδιαιτερα η επεμβαση της κουνιαδας σκεφτομαι να μαζεψω χρηματα και να της τα κανωσε παιδοτοπο αλλα κατω απο 350 ευρω δεν θα πανε δυστυχως..ακομη το σκεφτομαι..αλλα ειναι καλο το παρτυ που κανει ο παιδοτοπος που παμε.. θα δω..

ααα,ωραιες ιδεες μας δινεις για μπουφε!

κι εγω φετος θελω να βρω παιχνιδια να τα απασχολησουμε,

γιατι η ηλικια τους ειναι τετοια πλεον που βαριουνται.

λεω να φτιαξω μια πινιατα.

πες μας καμμια ιδεα για απασχοληση σε παρτυ.

μπαλονια ζωακια εχουμε καθε χρονο,ζωγραφικη,τι αλλο?

ο ελεφαντουλης εχει πλακα,αλλα περσι ηταν δυσκολο να πιασουν πεταλουδες.φετος πιστευω θα μπορουν.

εχω σκεφτει μουσικες καρεκλες,και face painting αλλα δεν ξερω να κανω σχεδια και ψαχνω στο youtube.

εμεις εχουμε εναν παιδοτοπο καλο,αλλα ειναι ακριβος και εχει πολυυυυ κοσμο και δεν μου αρεσει.

τι επεμβαση θα κανει η κουνιαδα σου?

τωρα στην ηλικια που ειναι αν θες να ασχοληθεις με τη ψυχαγωγια τους και ειναι συνομηλικα και ανω ειναι ωραια ιδεα να τα συγκεντρωσεις σε εναν κυκλο και να τους εξηγησεις για τα γενεθλια και να τους δειξεις φωτο εγκυμοσυνης ως την γεννηση και να τα βαλεις να πουνε ολα μαζι χρονια πολλα στην μικρη και οπως ειναι ο κυκλος να τους κανεις ενα παιχνιδι σαν το αλατι χονδρο, αλατι ψιλο που ενας γυρναει γυρω γυρω απο τον κυκλο και οπου σταματησει χτυπαει στη πλατη εναν της επιλογης του και να αρχισει να τον κυνηγαει για τρεις κυκλους και αν δεν τον εχει πιασει στον τριτο κυκλο καθεται και αυτος που μενει κανει τον επομενο γυρο..

και μετα μπορειτε να παιξετε μουσικες καρεκλες,

μπορεις να κοψεις ψαρακια απο χαρτονι και να γραψεις δραστηριοτητες και να φτιαξεις ενα καλαμι και πανω στα ψαρακια να βαλεις συνδετηρες και να τους βαλεις να κανουν ψαρεμα (το διασκεδαζουν πολυ αυτο)

τωρα περι face painting εγω δεν συμφωνω γιατι θα σου παρει ωρα για το καθε παιδι και τα αλλα τι θα κανουν??

632090va9mx8zeyt.gif"]http://632090va9mx8zeyt.gif[/url]

χρονια πολλα στον Ιωαννη σου,προσπ!να εχει παντα υγεια κι ευτυχια!

ωραιες ιδεες,προσπ.εγω σκεφτομαι καθε χρονο

να κανω ενα βιντεακι με φωτο απο την γεννηση της μικρης μεχρι τωρα,

αλλα ποτε δεν προλαβαινω.

φετος λεω να το επιχειρησω.

στα ψαρακια που λες τι δραστηριοτητες μπορεις να γραψεις?

το face painting μην φανταστεις οτι θα τα βαψουμε πολυ,

ενα στεμμα,στο κουτελο,μια πεταλουδιτσα στο μαγουλο,κατι γρηγορο.

στον παιδοτοπο τα κανουν και μια χαρα περιμενουν την σειρα τους.

σημερα κρατησα την μικρη σπιτι,γιατι εβηχε ολο το βραδυ,

και σημερα εχει πολλη καταρροη.

καλο μηνα!!

elenada μου σε ευχαριστουμε οικογενειακα για τις ευχες!!! και για την αφιερωση!!

εγω εχθες το βραδυ εφτιαξα ενα cd με τις καλυτερες φωτο του απο τη γεννηση του μεχρι σημερα κατι που αν το κανω για τη μεγαλη δεν ξερω ποσα cd θα φαω..εχει ααααααπειρες..

τελεια τοτε να κανεις και το face painting..εγω δεν το χω, δυστυχως..

σημερα κοψαμε το πρωι την τουρτιτσα που εφτιαξα χθες το βραδυ, στις 11.00 εδωσα ενα ζεστο φιλακι στο καμαρακι μου και εφυγα για το γραφειο.. και ετοιμαζομαστε για το παρτυ μας του Σαββατου.. και του χρονου υγεια να χουν τα παιδακια μας..

σημερα μαλιστα περαν απο το οτι πλεον περπαταει και δεν μπουσουλαει συχνα, ξυπνησε το πρωι και προς εκπληξη μου κατεβηκε απο το κρεβατι μονος του.. μεγαλωσε το σκαθαρι.. οι τελευταιες μερες που ειναι μωρο και μυριζει σαν μωρο...αχ αχ αχ.. αντε να κανουμε και ενα τριτο...χαχα

σημερα κρατησα την μικρη σπιτι,γιατι εβηχε ολο το βραδυ,και σημερα εχει πολλη καταρροη.

Περαστικά της μωρέ. Και η δικιά μου βήχα, ειδικά όταν πάει να ξαπλώσει, το 'χει κάνα δυο βδομάδες τώρα,την έχει τσακίσει.

Προσπ να τον χαίρεσαι. 1009242aw4t14s96h.gif

Εγώ έχω ΠΟΛΥ δουλειά, ΠΟΛΥ δουλειά, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δουλειά! (αλλά όχι, δεν παραπονιέμαι :mrgreen:)

Έφυγε κι ο χάζμπαντ σήμερα για Βέλγιο, για ένα συνέδριο, και θα μου'ρθει τη Δευτέρα το βράδυ.

Με τις υγείες μου. :rolleyes::evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...