Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Καλημέρα Χριστίνα μου.

Ναι θα δώσω μια ευκαιρία αλλά κατάλαβες.. δεν είναι πως με παίρνει χρονικά. 1-2 κύκλους θα δοκιμάσω απλά να δω πως πάει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν εχεις την καλοσυνη να κανεις τον κοπο, απαντησε μου διοτι δεν καταλαβα.. τι εννοεις καρκινο του μαστου? προ η μετα παιδων?

Mετά, όταν σταμάτησε τον θηλασμό το κατάλαβε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει κάνει ήδη επέμβαση, ακτινοβολίες και τώρα παίρνει αντικαρκινικά φάρμακα.

ε ρε π#$%%% η γυναικα τι περναει.. μακαρι να τελειωσει αυτο το μαρτυριο και να χαρει τον εαυτο της και τα παιδακια της..

τι κανετε κοριτσια?ερχεται σκ και βλεπω να ξαφανιζεστε παλι ολες!

εγω κανω γενικη στο σπιτι.ξεκινησα σημερα με την κρεβατοκαμαρα.μου εμεινε μονο η ντουλαπα ,ξεχωρισμα των ρουχων και σαπουνισμα μεσα-εξω γιατι εχω να την καθαρισω καμια πενταετια...κοντευω 10 χρονια σε αυτο το σπιτι(πωπωωω),και το εχω κανει μια φορα μονο.

κατα τα αλλα ,ειμαι μες στην ακεφια ,χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο,απλα ετσι........και υποτιθεται πως εχει και συννεφια σημερα(συνηθως μου φτιαχνει η διαθεση με τον κακο καιρο),αλλα μαλλον δεν βοηθαει ουτε κι αυτο...

οσο για το τσιγαρο που γραφετε παραπανω,ναι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πρεπει ολες να το κοψουμε!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

hello!!

(που λεει και η miamama μας!:tongue:

που εισαι βρε,μας ελειψες!)

τι κανετε?

εγω ετοιμαζομαι για την βαφτιση.επιτελους πηρα φορεμα,ενα σε χρωμα πετρολ,κοντο,ριχτο,ολο δαντελα,φανταστικο!

εφτιαξα νυχια σημερα,τα οποια ειχα να τα φτιαξω χροονια!

εβαψα και το μαλλι εχθες,και στο κομμωτηριο επαθα καρδιακη προσβολη.

βρηκα ψειρα στης μικρης το κεφαλι,και φρικαρα,

και την εβαλα με το ζορι την καημενη και της κοψαν τα μαλλια καρεδακι.

τα οποια της πανε παρα πολυ,αλλα δεν της αρεσουν.ολοι τις λενε οτι ειναι πιο ωραια ετσι,αλλα τιποτα αυτη.τα θελει μακρυα,η μοιραια γυναικα!

τεσπα,βαλαμε φαρμακο και δεν την πηγα σημερα στον παιδικο αλλα ενημερωσα την διευθυντρια,η οποια λεει το ηξερε οτι υπηρχαν κι αλλα παιδακια,και δεν εγινε τιποτα,να της βαζω ξιδι και να την φερνω..:rolleyes:

παιδια,αν ηταν δυνατο να μην την ξαναπαω,εχω φρικαρει,συνεχεια ξυνομαι,αν κολλησω κι εγω τι θα κανω!τις σιχαινομαι,κι εχω και τραυματικη εμπειρια σαν παιδακι!κι ειναι κι εκεινης πολυ το μαλλι και δεν καθεται να την ψαξω,θα δεινοπαθησουμε φετος μου φαινεται!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

hello!!

(που λεει και η miamama μας!:tongue:

που εισαι βρε,μας ελειψες!)

τι κανετε?

εγω ετοιμαζομαι για την βαφτιση.επιτελους πηρα φορεμα,ενα σε χρωμα πετρολ,κοντο,ριχτο,ολο δαντελα,φανταστικο!

εφτιαξα νυχια σημερα,τα οποια ειχα να τα φτιαξω χροονια!

εβαψα και το μαλλι εχθες,και στο κομμωτηριο επαθα καρδιακη προσβολη.

βρηκα ψειρα στης μικρης το κεφαλι,και φρικαρα,

και την εβαλα με το ζορι την καημενη και της κοψαν τα μαλλια καρεδακι.

τα οποια της πανε παρα πολυ,αλλα δεν της αρεσουν.ολοι τις λενε οτι ειναι πιο ωραια ετσι,αλλα τιποτα αυτη.τα θελει μακρυα,η μοιραια γυναικα!

τεσπα,βαλαμε φαρμακο και δεν την πηγα σημερα στον παιδικο αλλα ενημερωσα την διευθυντρια,η οποια λεει το ηξερε οτι υπηρχαν κι αλλα παιδακια,και δεν εγινε τιποτα,να της βαζω ξιδι και να την φερνω..:rolleyes:

παιδια,αν ηταν δυνατο να μην την ξαναπαω,εχω φρικαρει,συνεχεια ξυνομαι,αν κολλησω κι εγω τι θα κανω!τις σιχαινομαι,κι εχω και τραυματικη εμπειρια σαν παιδακι!κι ειναι κι εκεινης πολυ το μαλλι και δεν καθεται να την ψαξω,θα δεινοπαθησουμε φετος μου φαινεται!

καλα.. ξερεις οτι ειναι και δικος μου εφιαλτης??

της βαζω οποτε θυμαμαι ενα σπρευ και καλα που τις απωθει και κραταω το κοντο μαλλι της ακριβως για το λογο αυτο συν τη ζεστη..

το κακο ειναι πως παροτι εχει δικη της βουρτσα καμια φορα στη βιασυνη πανω χρησιμοποιουμε τη δικη μου και καθε φορα μετα το σκεφτομαι...

απαπαααααααααααααααααααααααααααααααααα λεμε!!

καλημέρα!

Ελενάντα μην φρικάρεις μωρέ! λίγο πολύ όλα θα κολλήσουν κάποτε!

Εγώ της πήρα απωθητικό αλλά βρωμάει ψιρόσκονη και δεν της το βάζω. της βάζω κάθε μέρα κολόνια στα μαλλιά και καθημερινά την κοιτάω τις ρίζες για τυχόν κόνιδες ούτως ώστε αν κολλήσει να μην έχω να αντιμετωπίσω ολόκληρη φυλή στο κεφάλι της:tongue: και εγώ αυτό έλεγα τις προάλλες στη δασκάλα...πέρυσι την γλιτώσαμε, να δούμε φέτος....

A...και ρε συ αν έχεις τοστιέρα για ίσιωμα κάνε της ένα ισιωματάκι και δεν θα μείνει τίποτα ζωντανό...ούτε ψείρα ούτε αυγό. Θα τσουρουφλιστούν όλα ....γιατί μια κόνιδα να μείνει, φτου και απο την αρχή

και πολύ κακώς που δεν ενημερώνουν απο το σχολείο. πρέπει να ανακοινωθεί στους γονείς οτι υπάρχουν κρούσματα ούτως ώστε να γίνει ταυτόχρονα η καταπολέμηση. αλλιώς και να καθαρίσετε εσείς θα ξανακολλήσετε αν δεν το αντιληφθούν εγγαίρως οι υπόλοιπες μητέρες.

καλημερα!

εγινα νονα!ωραια ηταν,ησυχα.

στην εκκλησια δεν ειχε πολυ κοσμο,

ο μικρος δεν εκλαιγε,μονο γκρινιαζε,

κι ηθελε να μπει στην κολυμπηθρα να παιξει με το νερο.

στις 1 ειχαν φυγει ολοι απο το κεντρο, γιατι η βαφτιση ηταν νωρις,στις 6.

ευχαριστω για τις συμβουλες για τις ψειρες,βικη.

θα το κανω κι αυτο με την πρεσα,αλλα το θεμα ειναι να κατσει.

ακομα ξυνεται παντως..

στο σχολειο εχουν μονο μια ταμπελα απο περσι

που γραφει να ψαχνουμε τα μαλλια των παιδιων καθε μερα.

christin που εισαι?τελειωσες την γενικη?

χαλασε ο καιρος σημερα. τωρα αρχισε βροχη και φυσαει κιολας.

καλημερα!

εγινα νονα!ωραια ηταν,ησυχα.

στην εκκλησια δεν ειχε πολυ κοσμο,

ο μικρος δεν εκλαιγε,μονο γκρινιαζε,

κι ηθελε να μπει στην κολυμπηθρα να παιξει με το νερο.

στις 1 ειχαν φυγει ολοι απο το κεντρο, γιατι η βαφτιση ηταν νωρις,στις 6.

Παντάξια Ελενάκι!!!!! :D

Γερός δυνατός και χαρούμενος ο βαφτισιμιός!

Εμείς περάσαμε ωραία σ/κ, λίγο βόλτα, λίγο κολυμβητήριο, λίγο - ΠΟΛΥ - δουλειές του σπιτιού, σίδερα, μαγειρέματα, κλπ, δε φτάνουν οι ώρες.

Καλή εβδομάδα να 'χουμε. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα στο αδειο καφε!

εφυγε ο πιο τακτικος θαμωνας του καφε η μιαμαμα,και δε μπαινει κανεις?

μαεστρια ευχαριστω για τις ευχες.πως παει η δουλεια?

εμενα η μικρη ειναι κρυωμενη,εχει πολυ βηχα,και δεν την πηγα σημερα στον παιδικο.

εδω εβρεχε 3 μερες τωρα και σημερα εχει ηλιο.

οι υπολοιπες τι κανετε?

καλημερα στο αδειο καφε!

εμενα η μικρη ειναι κρυωμενη,εχει πολυ βηχα,και δεν την πηγα σημερα στον παιδικο.

οι υπολοιπες τι κανετε?

Γεια σου κορίτσι!

Καλά, δουλειά κι άγιος ο Θεός που λένε. Προς το παρόν δε γίνεται χαμός, αν και προβλέπεται.

Εσύ σταμάτησες δουλειά; Περαστικά στη μικρή. Κι εμένα και τα δυο με βήχα και μύξες είναι.

Καλημέρες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα στο αδειο καφε!

οι υπολοιπες τι κανετε?

εγω αρχισα και στα δυο αντιβιωση (πρωτα στη μικρη) γιατι ο βηχας επεμενε και γινοταν χειροτερος και επειδη με τον βηχα δεν τα βαζω και τον θεωρω υπουλο κατεφυγα στη φαρμακευτικη οδο..ελπιζω να μη χρειαστει συντομα παλι.. ο μικρος ειναι δευτερη φορα που παιρνει σε ενα 6μηνο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...