Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hallo!!

τι κανετε?? μαλλον καλα πραγματα κανετε..

κριμα που δεν εχουμε και την miamama να μας γραφει..

Viki καλα ειναι που αλλαζει ο καιρος.. πες μας για τα σωματα.. ειναι κατι σα θερμοσυσσωρευτες? δεν εχω καταλαβει? οι θερμοσυσσωρευτες φορτωνουν σε νυκτερινο (και οχι μονο) ρευμα σε πυροτουβλα και εκπεμπουν θερμοτητα το υπολοιπο της ημερας

τι αλλα ηθελα να πω? δε θυμαμαι..

ασχολουμαι με τα πρωτα γενεθλια του μικρου..και με ενα μεγαλο παρτυ για τα παιδακια Νοεμβριου..γενικα κατι κανω.. ΠΑΛΙ.. ενω παραλληλα δουλευω (οχι απαραιτητα τον κοσμο :tongue:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, αυτό πιστεύω κι εγώ.

Η μικρή με τη γυναίκα που 'χε και τον Γιάννη παλιότερα, την κουνιάδα της αδελφής μου.

Να μου πεις αν είναι καλά, γιατί σκεφτόμαστε κι εμείς να βάλουμε τέτοια, δεν έχουμε κεντρική θέρμανση πλέον, είναι κομμένο το κεντρικό αέριο, γιατί οι μισοί δεν πληρώνανε πέρσι. Δεν ασχολούμαστε πλέον κι εμείς, θα δούμε τι θα κάνουμε!

Δες αν έχει καλή απόδοση - έχουμε ακούσει καλά λόγια - να ξέρω κι από πρώτο χέρι.

η ζέστη που βγάζει είναι ''ξεχωριστή'' ζεσταίνει το ανθρώπινο σώμα και τα αντικείμενα (τοίχους) και όχι τον αέρα όπως τα καλοριφέρ και το κλιματιστικό. Το δοκιμάσαμε στο δωμάτιο με κλειστή την πόρτα. μόλις μπήκα μέσα δεν κατάλαβα να βγαίνει ζεστό κύμα ζέστης αλλά όσο χρόνο έκανα για να αλλάξω την πάνα του μικρού αισθανόμουν να ανάβω. Ζεσταίνει όπως ακριβώς οι ακτίνες του ηλίου. ''τραβάει'' την υγρασία και είναι πολύ οικονομικά στην κατανάλωση. Για να τα τοποθετεί και ο Σπύρος Σούλης στα σπίτια που φτιάχνει κάτι θα ξέρει....

Viki καλα ειναι που αλλαζει ο καιρος.. πες μας για τα σωματα.. ειναι κατι σα θερμοσυσσωρευτες? δεν εχω καταλαβει? οι θερμοσυσσωρευτες φορτωνουν σε νυκτερινο (και οχι μονο) ρευμα σε πυροτουβλα και εκπεμπουν θερμοτητα το υπολοιπο της ημερας

Λειτουργούν με θερμοστάτη. και μάλιστα σε κάθε δωμάτιο έχεις ξεχωριστό θερμοστάτη . έτσι δεν είναι ανάγκη να θερμαίνεις ένα δωμάτιο που όλη μέρα δεν το χρησιμοποείς. το ανάβεις λίγο πριν κοιμηθείς. Ή το σαλόνι το βράδυ , χαμηλώνεις τη θερμοκρασία για να μην ανάβει πολλές ώρες και διατηρείς στους 20-22 μόνο τα δωμάτια.

ρίξε μια ματιά να μπεις στο κλίμα.

http://quickneasy.gr/shop/?p=156

η τουρτα ειναι πραγματικα λαχταριστη!!!!!!!!!!!!!

βικυ,η υπερυθρη ζεστη,καλη μου ακουγεται αν και μου θυμιζει λιγο τον φουρνο μικροκυμματων ............

καλυτερα ξυλοσομπα,να μυριζει και ξυλαρακι καμμενο ,να κανει και τσικι τσικι !!!χιχι

μαρι ντε λα μαμα!!!!συγχαρητηρια!!!ειχα καταλαβει πως το ηθελες πολυ και χαρηκα πραγματικα με τα υπεροχα νεα σου!!!!καλο και δημιουργικο εννιαμηνο!!

προσπ,μια χαρα σε βρισκω....!μες στην τρεχαλα παραδοσιακα!;)

κι εγω εδω,στη βιοπαλη και εχω σχεδον ξαναξεκινησει το καπνισμα γ@μω το κερατο του δεσποτη ,που λεει και ο συζυγος......(και ο μανος πλεον.......)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κι εγω εδω,στη βιοπαλη και εχω σχεδον ξαναξεκινησει το καπνισμα γ@μω το κερατο του δεσποτη ,που λεει και ο συζυγος......(και ο μανος πλεον.......)

Έλα μαρή ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ το ξεκινάαααααααας!!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Ηδη το ξανασκέφτομαι. Για 2/3 του μισθού θα τρέχω σαν την τρελή. Αλλά θα μου πεις, σπίτι τι θα κάνω; Θα μαγειρεύω; Οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου, να λέμε ότι κάτι κάνουμε κιόλας. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η ζέστη που βγάζει είναι ''ξεχωριστή'' ζεσταίνει το ανθρώπινο σώμα και τα αντικείμενα (τοίχους) και όχι τον αέρα όπως τα καλοριφέρ και το κλιματιστικό. Το δοκιμάσαμε στο δωμάτιο με κλειστή την πόρτα. μόλις μπήκα μέσα δεν κατάλαβα να βγαίνει ζεστό κύμα ζέστης αλλά όσο χρόνο έκανα για να αλλάξω την πάνα του μικρού αισθανόμουν να ανάβω. Ζεσταίνει όπως ακριβώς οι ακτίνες του ηλίου. ''τραβάει'' την υγρασία και είναι πολύ οικονομικά στην κατανάλωση. Για να τα τοποθετεί και ο Σπύρος Σούλης στα σπίτια που φτιάχνει κάτι θα ξέρει....

Βίκη μάλλον θα βάλουμε κι εμείς. Όσο για ξυλόσομπα μαρή Κριστίν, δεν έχω μπουριά στο σπίτι (νομίζω), που να τρυπάω τώρα; :tongue:

Ευτυχώς που κρατάει ακόμα ο καιρός. Αν και μας περιμένει πολύ χειμώνας ακόμα, ειδικά στο βορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκη μάλλον θα βάλουμε κι εμείς. Όσο για ξυλόσομπα μαρή Κριστίν, δεν έχω μπουριά στο σπίτι (νομίζω), που να τρυπάω τώρα; :tongue:

Ευτυχώς που κρατάει ακόμα ο καιρός. Αν και μας περιμένει πολύ χειμώνας ακόμα, ειδικά στο βορά.

άσε που θέλει αποθηκευτικό χώρο για τα ξύλα. τόνους αγοράζεις, όχι κιλά. και άντε ανέβασέ τα στον 4ο χωρίς ασανσέρ:rolleyes: και άσπριζε κάθε χρόνο τους τοίχους που θα γίνονται μαύροι.

μαεστρία εμείς στο παιδικό το τοποθετήσαμε στο ταβάνι. κάνει πολύ καλή κατανομή της θερμότητας. μακάρι να βγούμε ασπροπρόσωποι γιατί ο χειμώνας είναι μακρύς και πανάκριβος...

θα μου επιτρεψεις να πω το παρακατω..

συμφωνω οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειναι εξυπηρετικο και να αποδιδει και πιθανοτατα να ειναι αβλαβες για την υγεια και οικονομικο για τη τσεπη.. και μακαρι δηλαδη γιατι ολοι μας υποφερουμε πλεον τους χειμωνες...

ΑΛΛΑ διαφωνω στο οτι επειδη το βαζει ο...Σπυρος Σουλης στα σπιτια που φτιαχνει δηλωνει φερεγγυοτητα...ολα ειναι διαφημιση, χορηγοι και τα ρεστα..

η τουρτα ειναι πραγματικα λαχταριστη!!!!!!!!!!!!!

βικυ,η υπερυθρη ζεστη,καλη μου ακουγεται αν και μου θυμιζει λιγο τον φουρνο μικροκυμματων ............

καλυτερα ξυλοσομπα,να μυριζει και ξυλαρακι καμμενο ,να κανει και τσικι τσικι !!!χιχι

μαρι ντε λα μαμα!!!!συγχαρητηρια!!!ειχα καταλαβει πως το ηθελες πολυ και χαρηκα πραγματικα με τα υπεροχα νεα σου!!!!καλο και δημιουργικο εννιαμηνο!!

προσπ,μια χαρα σε βρισκω....!μες στην τρεχαλα παραδοσιακα!;)

α) πιπερι σε μπαμπα και αλατοπιπερο σε μανο

β) νομιζω οτι με καχυποψια θα συμφωνησω στο θεμα μεταξυ υπερυθρων και ξυλοσομπας αλλα δεν ειμαι δα και ειδικος..

γ) τρεχω και διατηρουμαι σε φορμα για να φοραω ΟΤΙ γουσταρω...χαχα

Διαφημίσεις

μαεστρία εμείς στο παιδικό το τοποθετήσαμε στο ταβάνι. κάνει πολύ καλή κατανομή της θερμότητας. μακάρι να βγούμε ασπροπρόσωποι γιατί ο χειμώνας είναι μακρύς και πανάκριβος...

ΠΟΛΥ καλή ιδέα!

Κριστίν ξυλόσομπα είχαν οι παππούδες μου, κάνει αποπνικτική ζέστη, δε με τρελαίνει κιόλας, αν και για τα πολλά τα κρύα καλά είναι. Αλλά, όπως είπε και η Βίκυ, εμείς στα διαμερίσματα κοπελιά έχουμε και θέμα χώρου (σε μονοκατοικία μένεις εσύ, έτσι δεν είναι;), ΠΟΥ θα τα βάλω τα ξύλα; :mrgreen:

Δεύτερη μέρα στη δουλειά και είναι σαν να μην έλειψα μια μέρα. :tongue:

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!!

τι κανετε?εγω περναω τις πρωτες μερες ξεκουρασης μετα την δουλεια στο κρεβατι,με φαρυγγιτιδα.

κι εχει τελειο καιρο,γμτ,και δεν μπορω να κανω τιποτα.

τελος παντων,θα περασει κι αυτο,που θα παει.

για τη δουλεια που ρωτατε,μαρτη με απριλη θα με ξαναπαρουν μαλλον παλι.

για το ταμειο δεν εχω ιδεα,κατι συναδελφοι μπηκαν στο ταμειο αλλα μεχρι τον γεναρη.μετα δεν ξερω τι θα γινει.

προσπ,κριμα για τα ποδηλατα,καλα μεσα στην αυλη μπηκαν και τα πηραν?

και του πατερα μου κλεψαν το μηχανακι του,εξω απο το σπιτι και μιας συναδελφισας το ιδιο,δευτερη φορα!αστα να πανε.

εγω με τα σκυλια εχω σωθει,οποιος και να περασει,απο το σπιτι γαβγιζουν.

ετοιμαζεις γενεθλια του γιαννακη?με το καλο!

μαεστρια,τελεια νεα!μπραβο,καλη αρχη!

christin,καλες δημιουργιες και καλη επιτυχια σου ευχομαι με την εκθεση.

οσο για το τσιγαρο,εγω δεν μιλαω,την εχω κανει την βλακεια 2 χρονια τωρα..

κι εμεις για ξυλοσομπα λεμε φετος,αλλα εγω θελω τζακι.:tongue:

ετσι κι αλλιως το σπιτι μας ειναι σχετικα ζεστο αφου ειναι ημιυπογειο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!!

τι κανετε?εγω περναω τις πρωτες μερες ξεκουρασης μετα την δουλεια στο κρεβατι,με φαρυγγιτιδα.

κι εχει τελειο καιρο,γμτ,και δεν μπορω να κανω τιποτα.

τελος παντων,θα περασει κι αυτο,που θα παει.

για τη δουλεια που ρωτατε,μαρτη με απριλη θα με ξαναπαρουν μαλλον παλι.

για το ταμειο δεν εχω ιδεα,κατι συναδελφοι μπηκαν στο ταμειο αλλα μεχρι τον γεναρη.μετα δεν ξερω τι θα γινει.

προσπ,κριμα για τα ποδηλατα,καλα μεσα στην αυλη μπηκαν και τα πηραν?

και του πατερα μου κλεψαν το μηχανακι του,εξω απο το σπιτι και μιας συναδελφισας το ιδιο,δευτερη φορα!αστα να πανε.

εγω με τα σκυλια εχω σωθει,οποιος και να περασει,απο το σπιτι γαβγιζουν.

ετοιμαζεις γενεθλια του γιαννακη?με το καλο!

μαεστρια,τελεια νεα!μπραβο,καλη αρχη!

christin,καλες δημιουργιες και καλη επιτυχια σου ευχομαι με την εκθεση.

κι εμεις για ξυλοσομπα λεμε φετος,αλλα εγω θελω τζακι.:tongue:

ετσι κι αλλιως το σπιτι μας ειναι σχετικα ζεστο αφου ειναι ημιυπογειο.

εισαι και εσυ "απο τζακι"??? που λενε?? χαχα

κριμα που αρρωστησες.. κανε τα απαριατητα και συντομα θα εισαι περδικακι..(κατα τη κρητικη ωρολογια..)

εμεις της μονοκατοικιας η αληθεια ειναι πως εχουμε διαφορες επιλογες απο θεμα εγκαταστασεων και χωρου..

βεβαια σκατα στα μουτρα μας καθως επειδη ακριβως μας εφαγε το χωρο η σαβουρα τα ποδηλατα μου επρεπε να ειναι εξω στην αυλη εκτεθειμενα και οχι μεσα στην αποθηκη με αποτελεσμα τωρα να τα κλαιω.. ομως ειναι απο τις λιγες φορες που δεν ευθυνομαι εγω..χαχα :tongue::tongue:

παλι καλα που δεν εχουμε δουλεια στο γραφειο και εχω χρονο να διαβασω ηρεμα και ωραια τα γερμανικα μου..

ναι elenada..εχουμε παρττυυυυυυυυυυυυυυυ.. οσο για το αλλο που σου πα οτι θα στειλω τα χω ολα πακεταρισμενα και ΑΚΟΜΗ δεν εχω παει ταχυδρομειο..χαχα (θα ρθει και για αυτο το πληρωμα του χρονου!χαχα)

Aχ, αχ, θα σας δείρω!

Εγώ το 'κοψα σχεδόν 4 χρόνια τώρα και δεν το μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο!

Τα 'χωνα στην κουμπάρα μου τις προάλλες, δυο παιδιά, τα θήλασε από 1 χρόνο και τα δύο, καρκίνο του μαστού και ΠΑΛΙ καπνίζει!

Κόψτε τοοοοοοοοοοοο! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aχ, αχ, θα σας δείρω!

Εγώ το 'κοψα σχεδόν 4 χρόνια τώρα και δεν το μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο!

Τα 'χωνα στην κουμπάρα μου τις προάλλες, δυο παιδιά, τα θήλασε από 1 χρόνο και τα δύο, καρκίνο του μαστού και ΠΑΛΙ καπνίζει!

Κόψτε τοοοοοοοοοοοο! :evil:

αν εχεις την καλοσυνη να κανεις τον κοπο, απαντησε μου διοτι δεν καταλαβα.. τι εννοεις καρκινο του μαστου? προ η μετα παιδων?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...