Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι μωρε.. πες τα δικα σου εσυ και αστην να κανει οπως καταλαβαινει..καλυτερα μπροσταρισα παρα παιδι χαμηλν τονων και εσωστρεφες..

Με καθησυχάζει κάπως το γεγονός οτι δεν σηκώνει ποτέ χέρι. και οι καυγάδες της είναι light. στην ουσία ούτε καυγάς κανονικός, έντονη διαφωνία , γαϊδουρινή κι όλας. αυτό που θα πει θέλει να γίνει χωρίς περιθώρια για διαπραγμνατεύσεις .δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τσαμπουκά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με καθησυχάζει κάπως το γεγονός οτι δεν σηκώνει ποτέ χέρι. και οι καυγάδες της είναι light. στην ουσία ούτε καυγάς κανονικός, έντονη διαφωνία , γαϊδουρινή κι όλας. αυτό που θα πει θέλει να γίνει χωρίς περιθώρια για διαπραγμνατεύσεις .δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τσαμπουκά.

σωστη... εμενα γκρινιαζει αλλα περιμενει και πως θα παρει και μια εξηγηση... την εχω εκπαιδευσει χαχα.. ουτε εκεινη χερι σηκωνει παρα μια φορα που πηγε να αντιγραψει συμπεριφορα και της εκοψα τον αερα

γεια σας κοριτσια!

christin περαστικα στην οικογενεια!

εσεις εχετε μηχανη?

εγω δεν μπορω χωρις αμαξι,εχω συνηθισει και να τα κανω ολα εγω

και μονη μου και τωρα δεν την παλευω καθολου,σαν αχρηστη νιωθω.

εμενα κοριτσια η μικρη μου μαλωνει με ολα τα κοριτσακια που ερχονται στο σπιτι,κι ειναι της ιδιας ηλικιας,για τα παιχνιδια παντα.και μετα τα παιχνιδια πανε τιμωρια,και δεν τα παιζει κανενα.αλλα δεν ειναι καθολου πεισματαρα.μετα απο ενα λεπτο το ξεχναει,λεει και συγνωμη,κι αν της το ζητησεις ευγενικα μοιραζεται τα παιχνιδια της.αν ομως της τα τραβανε,νευριαζει παααρα πολυ!τις προαλλες ελεγε ενα κοριτσακι κακομαθημενο,επειδη δεν μοιραζοταν τα παιχνιδια της..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κοριτσια!

christin περαστικα στην οικογενεια!

εσεις εχετε μηχανη?

εγω δεν μπορω χωρις αμαξι,εχω συνηθισει και να τα κανω ολα εγω

και μονη μου και τωρα δεν την παλευω καθολου,σαν αχρηστη νιωθω.

εμενα κοριτσια η μικρη μου μαλωνει με ολα τα κοριτσακια που ερχονται στο σπιτι,κι ειναι της ιδιας ηλικιας,για τα παιχνιδια παντα.και μετα τα παιχνιδια πανε τιμωρια,και δεν τα παιζει κανενα.αλλα δεν ειναι καθολου πεισματαρα.μετα απο ενα λεπτο το ξεχναει,λεει και συγνωμη,κι αν της το ζητησεις ευγενικα μοιραζεται τα παιχνιδια της.αν ομως της τα τραβανε,νευριαζει παααρα πολυ!τις προαλλες ελεγε ενα κοριτσακι κακομαθημενο,επειδη δεν μοιραζοταν τα παιχνιδια της..

Καλημερα κοριτσια!!!

Γριπουλα ηταν τελικα,τους περασε σχεδον..Εχουμε κι εμεις αυτοκινητο ελεναδιτσα και καταλαβαινω ποσο χρησιμο ειναι για ολους μας,φαντασου με δυο παιδια...Ο μ. οταν τσακωνεται κανει γαμψα τα δαχτυλα του ,και καλα πως βγαζει νυχια (οπως ο garfield),xaxa.Και κυνηγαει ενιοτε και τα αλλα παιδακια!

Που ειναι η καρπουζοτουρτα οεο???

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

καλά cristin , ο γιός σου έχει πολύ πλάκα έτσι όπως τα λές! κάτι σε ντένις τον τρομερό μου θυμίζει...:tongue:

Ελενάντα και εγώ έχω συνηθίσει με το αυτοκίνητο και θα μου φαινόταν βουνό χωρίς αυτό!! θα μου πεις και χωρίς αυτοκίνητο ζεις, αλλά έτσι ,μάθαμε, ή μάλλον καλομάθαμε, και δεν είναι κακό...Εδώ το κινητό να ξεχάσουμε νιώθουμε λειψοί....

καλημερα!

τι κανετε?

σημερα εχει πολυ ωραια μερα!

christin συμφωνω με την βικη,ετσι οπως ειναι ο κουκλος σου με τα ξανθα μαλλακια θυμιζει ντενις τον τρομερο!:tongue:

κι εμεις θελουμε κι ενα μηχανακι για τον αντρα μου

και ψαχναμε να παρουμε ενα μεταχειρισμενο.

πριν μεινω εγκυος ημουν φαν των μηχανων,

αυτοκινητο δεν ηθελα να οδηγησω.

κι ας ειχα διπλωμα.

μετα ομως που εμεινα εγκυος,και μου ειπε ο γιατρος,να μην οδηγαω μηχανακι,αναγκαστικα πηρα το αμαξι,κι απο τοτε εχω να οδηγησω μηχανακι.

τελικα εφυγαν σημερα τα πεθερικα μου στο χωριο..και θα ερθουν την τριτη.μας εμεινε το μηχανακι του κουνιαδου μου που δεν εχει πισω φρενο..

αυτααα!!

κοριτσιααα!που ειστε καλε?

που γυρνατε?εγω ημουν πρωινη ,σχολασα και μολις φαγαμε.

σημερα εμαθα οτι σταματαω απ'τη δουλεια!!:D

ετσι θα εχω χρονο να ασχοληθω με την βαφτιση με την ησυχια μου,

να κανω την γενικη,να πλυνω τα χαλια,να φτιαξω τις ντουλαπες κι αλλα πολλα!

δηλαδη για πολυ ξεκουραση μιλαμε!:tongue:

καλο μεσημερι!

elenada σε σχολασαν παλι ε?

απο τη μια δεν πειραζει.. θα περνας και πιο πολυ χρονο με την μικρη.. τωρα παλι ποτε υποτιθεται οτι θα μπορεσεις να ξαναπιασεις δουλεια αν??

εμεις μια απο τα ιδια.. δουλειες στο σπιτι ( και εχω ατελειωτο ακομη σιδερωμα εδω και μια εβδομαδα) εργαστηρια, θεατρο..

ειχα και το δυσαρεστο που εισβαλλανε νυχτα στην αυλη και μου εκλεψαν και τα δυο ποδηλατα μου..παλι καλα δεν πηραν το καροτσι του μικρου και τα ποδηλατα των παιδιων αλλα περα απο το κακο της εισβολης στον χωρο μας (λεμε οτι δεν πηραμε πρεφα τιποτα..τοση μαεστρια (οχι τη γνωστη :tongue:) μου εκοψε τη βολεψη μου καθως με τα ποδηλατα (2 ειχα) πηγαινα στη δουλεια καθημερινα και στις μικροδουλειες μου και ηταν και οικονομια και εκτονωση και γυμναστικη..

τωρα θα κοιταξω για αλλο ποδηλατο..ποτε θα το παρω δεν ξερω αλλα εχω κανονισει να το ασφαλιζω σε πιο κλειστο χωρο..που δυστυχως επρεπε να γινει αυτο για να μου τον δωσουν.. τελος παντων..

ελεναδα,καλη ξεκουραση και απο εδω και φυσικα Καλο Χειμωνα!Προσπ,λογικα θα ξαναδουλεψει του χρονου παλι ,με το ξεκινημα της τουριστικης σεζον...ετσι δεν ειναι???και απο περιεργεια,τι γινεται με το ταμειο ανεργιας των εποχικων??

προσπ,ξανα τα ιδια ρε γαμωτο??τι κριμα ....πως μπηκαν στην αυλη σας ρε?δεν τα ειχες κλειδωμενα??τι να πω,απογοητευση με πιανει οταν μαθαινω τετοια....

σε σχεση με τον ντενις τον τρομερο,σιγουρα πεσατε μεσα!!!!ετσι ειναι,εχω βρει τον μπελα μου με αυτο το παιδι και συμπαρασυρει και την μικρη με τον σουπερενεργητικο χαρακτηρα του,η οποια αν δεν ειχε αδερφακι,θα ηταν το πιο ησυχο παιδακι του κοσμου!!!α και δεν ειναι πια τοσο ξανθος οσο παλιοτερα,εχει αρχισει και σκουραινει το μαλλακι.

κατα τα αλλα,ακομα παλευω με τα ρουχα,κι εχω σκοπο να ξεκινησω και μια γενικη καθαριοτητα του σπιτιου,μιας και σιγασιγα ξεκινουν γιορτες,οσο κι αν ο καιρος δεν θελει να μας κανει τη χαρη και να κρυωσει λιγακι επιτελους!!!!

εβαλα κι ενα γραφειακι με δυνατο λαμπατερ σε μια γωνια του σπιτιου και φτιαχνω κοσμηματα.ευελπιστω να παρω μερος στη εκθεση που γινεται στα χανια γυρω στο δεκεμβρη ,οποτε πρεπει να οργανωθω απο τωρα.........εχω απιστευτες ποσοτητες σε χαντρες κλπ,αλλα μου λειπουν κορδονια -κουμπωματα,και περιμενω να περισσεψει κανα φραγκο,να τα συναρμολογησω...Αυτα τα ολιγα......

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

εβαλα κι ενα γραφειακι με δυνατο λαμπατερ σε μια γωνια του σπιτιου και φτιαχνω κοσμηματα.ευελπιστω να παρω μερος στη εκθεση που γινεται στα χανια γυρω στο δεκεμβρη ,οποτε πρεπει να οργανωθω απο τωρα.........εχω απιστευτες ποσοτητες σε χαντρες κλπ,αλλα μου λειπουν κορδονια -κουμπωματα,και περιμενω να περισσεψει κανα φραγκο,να τα συναρμολογησω...Αυτα τα ολιγα......

μπραβο ρε μαναριιιι...

830682zhs68ovvt7.gif"][/url]830682zhs68ovvt7.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΕΣΤΡΙΑ!ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

Eυχαριστώ κορίτσι!!!! :D

Που ειναι η καρπουζοτουρτα οεο???

Βουαλά!

148867_543732398975680_904020066_n.jpg

Ορίστε, για να μην παραπονιέσαι!!!

Εγώ κοπελιές έχω μεγάααααααααααααααλα νέα. Είμαι πρώτη μέρα στη δουλειά, ω, ναι, με πήραν απ' την παλιά μου δουλειά, γιατί έχουν κάποια μεγάλα προγράμματα που υλοποιούν και χρειάζονται άτομο. Για 9 μηνάκια, λεφτά στα 2/3 του παλιού μισθού βέβαια, αλλά τι να κάνεις; Μήπως είχα και τπτ άλλο;

Περίεργο μου φαίνεται, αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Μέχρι να τελειώσει το 9μηνο, σίγουρα θα έχω κουραστεί τόσο πολύ, που θα χαρώ να κάτσω. :D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχω δει που βάζεις στο φβ, δικά σου είναι, ε; ΜΠΡΑΒΟ, είσαι ταλεντάρα! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Εγώ μόλις κάθησα για καφέ! Μου φαίνεται θα αρχίσω να νοσταλγώ τη δουλειά....

Μαεστρία καλή αρχή! Είναι ένα καλό time out, να ξελαμπικάρεις λίγο. Η μικρή? στην πεθερά?

Σήμερα φτιάξαμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα. Ε, γίναμε χάλια και οι δυο. Ο καημένος δεν ήξερε πώς να ''χειριστεί'' το κουτάλι, νύσταζε κι όλας...

έξω έχει μια μαυρίλα...και μόλις είδα οτι βρέχει αρκετά. Χειμωνιάτικα ακόμα δεν κατάφερα να βγάλω. Τα Σάββατα δούλευε ο χαζμπαντ και έκανε και κάποιες εργασίες σχετικά με τη θέρμανση. Τοποθετήσαμε είδη ένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στο παιδικά για δοκιμή και μάλλον θα πάρουμε και για το υπόλοιπο σπίτι.

Μαεστρία καλή αρχή! Είναι ένα καλό time out, να ξελαμπικάρεις λίγο. Η μικρή? στην πεθερά?.

Ναι, αυτό πιστεύω κι εγώ.

Η μικρή με τη γυναίκα που 'χε και τον Γιάννη παλιότερα, την κουνιάδα της αδελφής μου.

Τοποθετήσαμε είδη ένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στο παιδικά για δοκιμή και μάλλον θα πάρουμε και για το υπόλοιπο σπίτι.

Να μου πεις αν είναι καλά, γιατί σκεφτόμαστε κι εμείς να βάλουμε τέτοια, δεν έχουμε κεντρική θέρμανση πλέον, είναι κομμένο το κεντρικό αέριο, γιατί οι μισοί δεν πληρώνανε πέρσι. Δεν ασχολούμαστε πλέον κι εμείς, θα δούμε τι θα κάνουμε!

Δες αν έχει καλή απόδοση - έχουμε ακούσει καλά λόγια - να ξέρω κι από πρώτο χέρι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...