Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα!

μολις εφυγε η κορη μου με τον μπαμπα της για τον παιδικο,με γκρινια παλι.

τα μαλλια τα θελει συγκεκριμενα καθε πρωι,τα ρουχα θελει μονο φουστες,και φορεματα,κολαν δεν θελει.:evil:

εσεις τι παπουτσια φορατε στα παιδακια σας για τον παιδικο?

εμενα μονο σαγιοναρες θελει να φοραει και μπαλαρινες.ουτε το ενα ενδυκνειται για τον παιδικο,ουτε το αλλο.της πηρα αθλητικα,την πονανε λεει.της πηρα τυπου all star,ουτε αυτα τα θελει.:?

εντωμεταξυ ουτε πεδιλακια που δενουν στον αστραγαλο εβαλε ολο το καλοκαιρι.

christin,ωραια περασατε εχθες,αλλα κουραση,ε?

κι εγω πηρα πρωτη φορα προχθες το λεωφορειο με την μικρη για να παμε στο κεντρο.

ωραια ηταν,αλλα πολυ περπατημα,κι η μικρη δεν εχει συνηθισει.

για τις χειροτεχνιες αν ψαξεις στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες.

να βαλεις φωτο να δουμε!

κι εγω εχω ψαξει κι εχω βρει για τον χειμωνα να κανουμε διαφορα.

κι εχω μαζεψει πετρες και βοτσαλα να τα βαψουμε με πινελο.

αλλα το σκεφτομαι γιατι μετα απο λιγο βαριεται και κανει τα δικα της και μαλωνουμε.

για τα ρωσικα μη νομιζεις,τα βασικα για τη δουλεια θα μαθω,δηλαδη ποσα ατομα ειστε,

ποσες βαλιτσες εχετε,σε ποια εξοδο να πανε,κτλ.σιγα μη κατσω να διαβασω.

μου εχουν δωσει οι συναδελφισες ρωσιδες μερικες σελιδες,

απο την αρχη της σεζον,αλλα δεν μου αρεσουν και δεν εχω κατσει να τα μαθω.

κι εμενα τα ιταλικα μου αρεσουν.

τα γαλλικα εκανα 6 χρονια στο σχολειο και εμαθα λιγα πραγματα,γιατι δεν μου αρεσουν.

η προφορα ειναι περιεργη,κι αν δεν ειναι σωστη δεν καταλαβαινουν,οι γαλλοι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααα!

εχετε θεμα με τα ρουχα ε?πολυ κοκετα βρε παιδι μου η Αντζελινα σας!!δηλαδη το κλασικο κολπο,που θα της εχεις ετοιμες δυο αλλαξιες και θα της πεις το πρωι,διαλεξε ποια απο τις δυο θελεις να φορεσεις δεν πιανει ε??εμεις ευτυχως δεν εχουμε θεμα με τα ρουχα..με μπλουζακια και φορμιτσες θα τη βγαλουμε παλι ολο το χειμωνα,που ειναι και τα πιο ανετα!τζιν τους βαζω μονο αν ειναι να παμε καπου καλα πχ μια επισκεψη!κι οσο για παπουτσια,μονο αθλητικα εξω και αυτα τα τουριστικα παντοφλακια για μεσα στο σπιτι(τυπου κροκς)...Τωρα ,αν ειχαμε αρχισει παιδικο παλι παρομοια ρουχα θα τους φορουσα νομιζω δλδ μαλακα,ζεστα και ανετα.....

βασικα κι εγω μονιμα με αθλητικα ειμαι....δεν μπορω πλεον ουτε τις μπαλαρινες!!!εχω ξεχασει τι θα πει τακουνι εδω και χρονια!,μονο σε κανα γαμο.

εμενα μ'αρεσουν τα γαλλικα πολυ ,ειχα προσπαθησει να μαθω και μονη μου καποτε,πριν τα παιδια.......τωρα θα αρκεστω σε καμια χειροτεχνια χαχα

παντως αν εχεις βρει κατι ευκολο(για τα παιδια)και δημιουργικο,με χαρτονια κλπ,βαλε λινκ να δημιουργησω.........!!!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερουδια..

εγω την εχω μαθει τη μικρη να βολευεται με κολαν, φορμες, παντελονια.. τρελλενεται για φορεματα βεβαια αλλα της βαζω σπανια..δηλαδη σε κανενα παρτυ, εκκλησια, κοσμικο γεγονος.. εδω με κολαν η παντελονι και οταν γυριζει απο το σχολειο μεχρι και στο βρακι της βρισκω σκονη απο το χωμα της αυλης.. που να την ειχα και με φορεμα δηλαδη....!!:?:-?

εγω γαλλικα εκανα σε ΟΛΗ μου την σχολικη ζωη δηλαδη 12 χρονακια στανταρ και ηταν χαζομαρα μου που δεν αποπειραθηκα να δωσω για διπλωμα αφου τα ειχα ευκολακια και τα μιλουσα με μεγαλη ανεση και προφορα.. βεβαια το φορτε μου ηταν τα αγγλικα αλλα εχω δωσει μονο Lower (Ουτε που χα διαβασει) και οταν το 2000 γραφτηκα να κανω το Advanced τα παρατησα επειδη αφενος το τμημα ενηλικων εσπασε λογω υποχρεωσεων των υπολοιπων και επειδη στη συνεχεια διαπιστωσα οτι δεν ειχε νοημα η κινηση μου αυτη..το να εξελιξω την ιδια γλωσσα μου ταν αχρηστο αφου επαγγελματικα δεν ειχα καποιο σχετικο προσανατολισμο..με το Lower εκανα τα απαραιτητα..

Ιταλικα παλι τα χω ευκολακια καθως εχω ιδεα Λατινικων και δυο φορες που πηγα Ιταλια μπορουσα πολυ ευκολα να καταλαβω απλες φρασεις η να συνομηλισω για καθημερινα πραγματα με λιγο διαβασμα που ριξα μια βδομαδα πριν παω..

αλλες γλωσσες δεν μου αρεσουν.. αδιαφορα εντελως τα Ισπανικα και ας τα μιλαει η μιση υφηλιος, μακρινα τα κινεζικα και τα αραβικα που τα θεωρω πραγματικα δυσκολα καθως υπαρχουν και απειρες διαλεκτοι (στα δε κινεζικα τα ιδεογραμματα) και οι γλωσσες της Κυριλλικης μου ειναι απεχθης πραγμα που συνειδητοποιησα στη Βουλγαρια καθως ενω μπορουσα να μαθω τα απαραιτητα ενοιωθα οτι δε με αφορουσε η γλωσσα καθολου..και οποια αλλη βεβαια σχετικη..καλα μη μιλησω για τουρκικα και αλβανικα.. οτι εχω μαθει ειναι λογω εργοταξιου και παλι αδιαφορα αν και οπως λενε πρεπει να ξερεις τη γλωσσα του εχθρου!:tongue::tongue::tongue::rolleyes:

ετσι τα γερμανικα παρεμειναν στη λιστα ενδιαφεροντος..

εγω ημουν στην ορκομωσια του αδελφου μου τη Παρασκευη ενω το σκ το περασα στο εξοχικο με τα παιδια και τη κουμπαρα μου μονες εντελως..οχι οτι ξεκουραστηκαμε αλλα ας πουμε οτι ξεφυγαμε λιγακι..

αυτα για την ωρα..

Γεια σας κοπελιές και καλή εβδομάδα.

Εγώ σήμερα έκανα το τρομερό και φοβερό, που 'θελα να κάνω εδώ κι ένα χρόνο, κατέβασα τις κουρτίνες και τις έβαλα στο πλυντήριο. Κι έχω μόνο δύο κουρτίνες, στα πίσω έχω στόρια, που να 'χα και πολλές.

Τέσπα, ευτυχώς που επιτέλους το πήρα απόφαση, γιατί το τι βρώμα είχανε, δε λέγεται.

Κατά τ' άλλα ησυχία.

Το σ/κ πήγαμε στο Δεσποινάκι, είπαμε "farewell", συγκινήθηκα λίγο, αλλά περάσαμε σούπερ. Επίσης στην αδελφή μου το Σάββατο, είδα ανήψια, κλπ κι έφαγα σπιτική πίτσα (τσάκισα δηλαδή) απ' τα χεράκια της.

Φιλιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειά σας κοριτσάκια!

και εμείς κολανάκια φοράμε. Άντε και κανένα σεραφανάκι ή τζιν φουστίτσα. απο σήμερα το απογευμα αγρίεψε κάπως ο καιρός. Στο κολυμβητήριο με αντιανεμική φόρμα την έστειλα. όσο για παπούτσια φοράει puma με στρασάκια στο πλάι τα οποία και διάλεξε μόνη της βεβαίως βεβαίως.

Διαφημίσεις

καλησπερα!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!

εμας η μικρη ειχε πυρετο εχθες..προφανως και δεν πηγε κολυμβητηριο, τα ιδια και σημερα βεβαια για προληπτικους λογους παροτι ειναι καλυτερα στο σπιτι με τη θεια..

κατα τ αλλα μαι βαρετη ησυχια..

όσο για παπούτσια φοράει puma με στρασάκια στο πλάι τα οποία και διάλεξε μόνη της βεβαίως βεβαίως.

ΘΕΙΚΑ!!!!! Τι γούστο έχουν τα κοριτσάκια!

Κι εμένα έχει αρχίσει "δε θέλω αυτό, δε θέλω εκείνο" κι ας είναι κι αγοράκι.

Άρχισα να του βάζω πιο χειμωνιάτικα και κάποιες καινούριες φόρμες που του πήρα και είναι παίδαρος, άσε που φαίνεται και πιο μεγάλος γιατί φοράει πιο μεγάλο νούμερο πλέον.!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?εγω σχολασα πριν καμμια ωριτσα και πινω καφεδακι τωρα.βρεχει σημερα απο το μεσημερι,δεν το περιμενα,η ζεστη παραμενει ομως,μακρυμανικα δεν βαζουμε ακομα.

σημερα εβαλε επιτελους τα αθλητικα της,η μικρη.κατι ειναι κι αυτο.

προσπ,περαστικα στην μικρη.κι εμενα οι μυξες αρχισαν με το που πηγε σχολειο,τον σεπτεμβρη.

christin τελεια τα κουκουβαγακια!θα σου στειλω κι εγω λινκς με χειροτεχνιες,καποια στιγμη!

αχ,κοριτσια,χαλασε το αμαξι μου,εκαψε φλαντζα και θελει πολλα για να φτιαχτει,κι ετσι μειναμε χωρις μεταφορικο,και εχουμε του πεθερου μου και πηγαινοερχομαστε.αλλα αν παει στο χωριο,την βαψαμε.ουτε την μικρη στον παιδικο δεν θα μπορω να πηγαινω.ολα μαζεμενα παλι!θα πεσει πολυ περπατημα!

ΘΕΙΚΑ!!!!! Τι γούστο έχουν τα κοριτσάκια!

καλημέρα!

Εν, τω μεταξύ αυτά τα παπούτσια είναι με κορδόνι. Της είχα δοκιμάσει και ένα άλλο ζευγάρι με αυτοκόλλητο, άσπρα με ροζ, αλλά το μυαλό της εκεί. Ρε μαμά αυτά με τα στρασάκια θέλω!!! τί να κάνουμε....

χθες που πήγαμε παιδίατρο με όσα κοριτσάκια έπιασε παρτίδες τις έλεγε , κοίτα, ωραία παπούτσια? Εν τω μεταξύ της έχω πει όταν πηγαίνουμε στο παιδίατρο να μην παίζει με τα παιδάκια γιατί μπορεί να είναι άρρωστα. Εμείς πάμε και καθόμαστε σε μια αίθουσα όπου απομονώνουν τα μικρούλια και όσα είναι για εμβόλιο για να μην κολλήσουν απο τα άρρωστα και αυτή πάει στο διάδρομο και φωνάζει τα κοριτσάκια να παίξουνε:o:o

προσπ περαστικά! ο μικρούλης τη γλίτωσε?

αχ,κοριτσια,χαλασε το αμαξι μου,εκαψε φλαντζα και θελει πολλα για να φτιαχτει,κι ετσι μειναμε χωρις μεταφορικο,και εχουμε του πεθερου μου και πηγαινοερχομαστε.αλλα αν παει στο χωριο,την βαψαμε.ουτε την μικρη στον παιδικο δεν θα μπορω να πηγαινω.ολα μαζεμενα παλι!θα πεσει πολυ περπατημα!

Αμάαααααν ρε κορίτσι. Είστε μακριά απ' το κέντρο δηλαδή; ΠΟΥ ακριβώς είσαι κιόλας; Ούτε ξέρω. Μέσα στην πόλη, έξω;

καλημέρα!

Εν, τω μεταξύ αυτά τα παπούτσια είναι με κορδόνι. Της είχα δοκιμάσει και ένα άλλο ζευγάρι με αυτοκόλλητο, άσπρα με ροζ, αλλά το μυαλό της εκεί. Ρε μαμά αυτά με τα στρασάκια θέλω!!! τί να κάνουμε....

Έτσι είναι Βίκη, πλέον έχουν άποψη. Εγώ αν δεν του αρέσει κάτι δε του το παίρνω, ειδικά σε παπούτσι, γιατί το 'χα κάνει πέρσι και δε τα φόρεσε καθόλου ένα ωραίο ζευγάρι πεδιλάκια.

Καλημέρα. Καθαριότητα σήμερα, αύριο θα'ρθει η νονά μας να κόψουμε τούρτα, μεταξύ μας. Κλείνει χρόνο το κορίτσι μου!!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αμάαααααν ρε κορίτσι. Είστε μακριά απ' το κέντρο δηλαδή; ΠΟΥ ακριβώς είσαι κιόλας; Ούτε ξέρω. Μέσα στην πόλη, έξω;

καλημερα!βασικα,προαστια ειμαστε.κοντα στο παλατι της κνωσσου.το κεντρο ειναι 20 λεπτα απο το σπιτι με κινηση,με το αμαξι.

σαν χωριο ειναι.εχει στην πλατεια φουρνο,περιπτερο, σουπερμαρκετ,κρεοπωλειο,και καφενεια.

για να παω στο αεροδρομιο θελω 2 λεωφορεια,και για να παω στον παιδικο,δεν ξερω..αλλα πρεπει να μαθω.το κακο ειναι οτι η φορτετσα που μενω ειναι σαν λοφος.δηλαδη ανηφορα, και οταν πηγαινεις καπου ειναι καλα,αλλα οταν γυρνας,ειναι μανικι ειδικα με την μικρη ή με ψωνια.τι θα κανω,ομως,θα συνηθισω...γυμναστικηηηηη!!μπλιαξ!:tongue:

Έτσι είναι Βίκη, πλέον έχουν άποψη. Εγώ αν δεν του αρέσει κάτι δε του το παίρνω, ειδικά σε παπούτσι, γιατί το 'χα κάνει πέρσι και δε τα φόρεσε καθόλου ένα ωραίο ζευγάρι πεδιλάκια.

Καλημέρα. Καθαριότητα σήμερα, αύριο θα'ρθει η νονά μας να κόψουμε τούρτα, μεταξύ μας. Κλείνει χρόνο το κορίτσι μου!!!! :D

χρονιζετε αυριο?ποτε περασε ο καιρος?με το καλο να γιορτασετε τα πρωτα γενεθλια της μικρουλας σου!

hallo!!

τι κανετε??

ααααααααα στο δικο μου το τσαρδι ο φασισμος ειναι ο αγαπημενος μας οδηγος.. αυτα εχω παιδακι μου αμα σ αρεσουν αλλιως ξυπολητη..

στο τσακιρ κεφι μπορει να παρω και την αποψη της αλλα ξερει οτι δεν θα της περασει.. καλλιεργω επαναστατικα ενστικτα στο παιδι μου.. ετσι για να ναι στο κλιμα της εποχης της..

Κλείνει χρόνο το κορίτσι μου!!!! :D

απίστευτο!!!!!πότε πέρασε ο καιρός!!!! πολύχρονη! να την χαίρεστε. Εύχομαι προκαταβολικά σε περίπτωση που δεν καταφέρω να μπω αύριο.

ααααααααα στο δικο μου το τσαρδι ο φασισμος ειναι ο αγαπημενος μας οδηγος.. αυτα εχω παιδακι μου αμα σ αρεσουν αλλιως ξυπολητη..

στο τσακιρ κεφι μπορει να παρω και την αποψη της αλλα ξερει οτι δεν θα της περασει.. καλλιεργω επαναστατικα ενστικτα στο παιδι μου.. ετσι για να ναι στο κλιμα της εποχης της..

αυτό έκανε η μάνα μου. έπαιρνε ότι της άρεσε αυτής και έχω πολύ άσχημα βιώματα...Δεν θέλω να βλέπω παιδικές φωτογραφίες λέμε!!!πόσο μάλλον σχολικές που με έντυνε η γιαγιά για το σχολείο! Έτσι είμαι πολύ ελαστική , θέλω να νιώθει όμορφα με αυτά που φοράει, όπως και νιώθει προφανώς αφού όπου σταθεί και βρεθεί επιδεικνύεται η ψωνάρα μου:tongue:

χρονιζετε αυριο?ποτε περασε ο καιρος?με το καλο να γιορτασετε τα πρωτα γενεθλια της μικρουλας σου!

Eυχαριστώ κορίτσι!!! Kι εσύ καλό κουράγιο με τις ανηφοροκατηφόρες! Κατάλαβα που μένεις, είχα πάει στο παλάτι της Κνωσού.

απίστευτο!!!!!πότε πέρασε ο καιρός!!!! πολύχρονη! να την χαίρεστε. Εύχομαι προκαταβολικά σε περίπτωση που δεν καταφέρω να μπω αύριο.

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω! Είδες; Πότε πέρασε; Και παρά τις αντιξοότητες θα σβήσουμε κεράκι. Θέλω να το γιορτάσω, να το φωνάξω σ' όλη την υφήλιο, αλλά επειδή ξεπαραδιάστηκα στη βάφτιση, γι' αυτό θ' αρκεστώ στα "μεταξύ μας" γενέθλια αύριο.

Να βάλω κι εγώ κεράσματα από σήμερα, γιατί αύριο θα 'χω τρεχάματα! :D

IMG_7989.jpg

(τι άλλο θα κερνούσα; :tongue: Ναι, και η τούρτα καρπούζι θα 'ναι)

IMG_7989.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια,

ευχαριστουμε για το κερασμα!!να ειναι το κοριτσι σου παντοτε καλα και φυσικα να βγεις να το φωναξεις παντου!!!πως περναει ο καιρος ετσι ρε???

ελεναδα,

κουραγιο με τις μεταφορες-δεν ξερω τι σημαινει οταν ενα αμαξι εκαψε φλαντζα,αλλα ξερω πως ειναι το χειροτερο που μπορει να παθει:?...οποτε υπομονη κοριτσι!εμας η μηχανη εχει χαλασει 3 φορες φετος,και πριν λιγο καιρο την εδωσε σε εναν γνωστο ο οποιος την τρακαρε κι ακομα δεν εχουμε δει δεκαρα τσακιστη!

προσπ,περαστικα στην μικρουλα!κι εμεις αρρωστοι ειμαστε δλδ ο μπαμπας κολλησε τα μικρα και τωρα ειναι ολοι τους με μυξες-οχι πυρετο ευτυχως-,εγω μεχρι τωρα την εχω γλιτωσει.

βικυ ,σε ντυνανε υπερπαραγωγη ε???βαλε φωτο να δουμε χαχα!

απο νεα δυστυχως τιποτα...εβρεχε δυο μερες και ετσι κρυφτηκαμε στο σπιτι!ασχοληθηκα με τα χειμωνιατικα ρουχα και τις ντουλαπες γενικοτερα.εχω μαζεψει πολυ σαβουρα εκει μεσα!!!

αντε τσαο

χριστινακι μας λειπεις ακους?????????????;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...