Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωωωωωωωωωωπςςςςςςς

τι βλεπεουν τα ωραια μπριρμπιλωτα μου ματια?????

Δεσπ ζουλευω στο ειπα κ τηλεφωνικα!!!!Μπραβο κ πάλι μπράβο!!!

Σουηντεν μαμα???Κε πάσα???

Σκασίλα σου αν σε διαβαζουν γνωστοι (κατι τετοιο δεν παιζει??) γραψε εσυ τα νεα σου κ αν θεωρεις οτι κατι δεν θες να το μαθουν οι περιεργοι μην το αναφερεις;)

Εφαγα φλας τωρα..φωτο από βαφτιση δεν σου εχω στειλει??Αν οχι πες μου σε ποιο μειλ να στις στειλω...

Προσπ ωραιεες φωτο!!Ευγε!!!

Τα νεα μας...η μεγαλη πηγαινει σχολειο κ περναει περιφημα κ εγω σιγα σιγα γυριζω στα εργασιακα μου καθηκοντα!!

Φιλιαααααααααααααααααα

οπως βλεπεις Χριστινακι ,μας εχεις ταρακουνησει ολες για τα καλα.....

που να μπαιναμε και πιο συχνα δηλαδη.............;)

εγω δεν θα παρω θεση ,αν και εχω αποψη επι του θεματος!

ευχομαι συντομα να ληξει παντως αυτη η ιστορια,γιατι οπως λες 4 χρονια ειναι αυτα...!!!

γεια σου γιουπι!!!χρονια και ζαμανια εχω να σε πετυχω!με το καλο η επιστροφη στη δουλεια.

βικυ ,εχεις απολυτο δικιο με την γκρινια στα κοριτσια!!εμενα μουγκριζει κιολας.......κι αυτο ειναι που με κανει εξαλλη:evil::evil:

αλλα ειπαμε...........δεν μαλωνουμε,δεν φωναζουμε,δεν τσιριζουμε ,και φυσικα δεν χτυπαμε!!!μονο εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε....

ποτε θα ερθει το φθινοπωρο???κατα τα χριστουγεννα το κοβω....κουραστηκα με τη ζεστη πια!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

οπως βλεπεις Χριστινακι ,μας εχεις ταρακουνησει ολες για τα καλα.....

που να μπαιναμε και πιο συχνα δηλαδη.............;)

εγω δεν θα παρω θεση ,αν και εχω αποψη επι του θεματος!

ευχομαι συντομα να ληξει παντως αυτη η ιστορια,γιατι οπως λες 4 χρονια ειναι αυτα...!!!

γεια σου γιουπι!!!χρονια και ζαμανια εχω να σε πετυχω!με το καλο η επιστροφη στη δουλεια.

βικυ ,εχεις απολυτο δικιο με την γκρινια στα κοριτσια!!εμενα μουγκριζει κιολας.......κι αυτο ειναι που με κανει εξαλλη:evil::evil:

αλλα ειπαμε...........δεν μαλωνουμε,δεν φωναζουμε,δεν τσιριζουμε ,και φυσικα δεν χτυπαμε!!!μονο εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε....

ποτε θα ερθει το φθινοπωρο???κατα τα χριστουγεννα το κοβω....κουραστηκα με τη ζεστη πια!!

Γεια σου Κριστινακι!!!

καλημέρα τσούπρες!

χαθήκαμε και πάλι βλέπω!

Εμείς ξεκινήσαμε κολυμβητήριο τελικά. Πήγε πρώτη μέρα την Τρίτη και έκλαιγε χθες για να ξαναπάει. Εγώ δεν ήθελα να την στείλω πρώτον γιατί πήγε και την προηγούμενη και ίσως την εξαντλούσε και δεύτερον γιατί το μάθημα ήταν αργά. στις 20:45. Παρ'όλα αυτά πήγε . Ε, να μην κουράζεται αυτό το παιδί! Γύρισε γεμάτη ενέργεια! Εγώ φανταζόμουν πως θα κοιμόταν στο αυτοκινητο και άντε ξύπνα την μετά να κάνει μπάνιο...να δούμε για πόσο ο ενθουσιασμός....

Σήμερα είπα να κάνω κέικ και τελικά έκανα κέικ πατέντα. Το αλέυρι ήρθε ίσα ίσα και δεν έμεινε να πασαλείψω τη φόρμα. Αντί να την αλευρώσω λοιπόν την σιμιγδάλωσα. Και επειδή ήταν και η ζύμη λίγο αραιή έριξα και μέσα σιμιγδάλι. Βρήκα μπροστά μου και ένα κουτί με μαστίχες χίου, έλιωσα και ένα κομματάκι στο γάλα. στο τέλος έριξα και μια χούφτα coco pops νυφάδες και τώρα είμαι περίεργη να δω τί θα βγει...

guten morgen!!!

χθες αρχισα Γερμανικα και εχω μια χαρα ΝΑ ΜΕΓΑΛΗ.. φυτοοοοοο

viki καλη επιτυχια με τη μαγειρικη σου.. και εμας πηγε τη Τριτη καλα με το κολυμβητηριο μετα το συμβαν της Δευτερας αλλα ειναι κρυωμενη τωρα μαζι με τον μικρο και ετσι σημερα δεν θα παει παλι...αλλα αν δεν προκυψει κατι αλλο την κοπαναμε αποψε για εξοχικο 4 μερουλες και ενδοιαμεσα στην ορκομοσια του brother..

τι αλλα βρε κοριτσια? για πειτε νεα.. να μαζευομαστε, να μαζευομαστε!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

guten morgen!!!

χθες αρχισα Γερμανικα και εχω μια χαρα ΝΑ ΜΕΓΑΛΗ.. φυτοοοοοο

viki καλη επιτυχια με τη μαγειρικη σου.. και εμας πηγε τη Τριτη καλα με το κολυμβητηριο μετα το συμβαν της Δευτερας αλλα ειναι κρυωμενη τωρα μαζι με τον μικρο και ετσι σημερα δεν θα παει παλι...αλλα αν δεν προκυψει κατι αλλο την κοπαναμε αποψε για εξοχικο 4 μερουλες και ενδοιαμεσα στην ορκομοσια του brother..

τι αλλα βρε κοριτσια? για πειτε νεα.. να μαζευομαστε, να μαζευομαστε!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλώς τη μαθητριούλα!!! Βρε απορώ πού την βρίσκεις την όρεξη για διαβάσματα!μπράβο σου! Εγώ αν μπορούσα να αφήνω τα παιδιά και να ασχοληθώ με κάτι για μένα, θα ήταν σίγουρα η σωματική άθληση. και τώρα που τα λέμε σαν να ''ζηλεύω'' το κολυμβητήριο. Η καλύτερη άσκηση!

λοιπόν, το σιμιγδάλωμα της φόρμας το συστήνω ανεπιφύλακτα:tongue::tongue: Δεν έχω ξεφορμάρει κέικ άλλοτε τόσο εύκολα. με το που πλάγιασα τη φόρμα γλύστρισε απο μόνο του. Δεν χρειάστηκε καν να τη τουμπάρω!

καλώς τη μαθητριούλα!!! Βρε απορώ πού την βρίσκεις την όρεξη για διαβάσματα!μπράβο σου! Εγώ αν μπορούσα να αφήνω τα παιδιά και να ασχοληθώ με κάτι για μένα, θα ήταν σίγουρα η σωματική άθληση. και τώρα που τα λέμε σαν να ''ζηλεύω'' το κολυμβητήριο. Η καλύτερη άσκηση!

λοιπόν, το σιμιγδάλωμα της φόρμας το συστήνω ανεπιφύλακτα:tongue::tongue: Δεν έχω ξεφορμάρει κέικ άλλοτε τόσο εύκολα. με το που πλάγιασα τη φόρμα γλύστρισε απο μόνο του. Δεν χρειάστηκε καν να τη τουμπάρω!

εγω ειμαι γραμμενη και στο κολυμβητηριο αλλα περιμενα να αρχισω και τα γερμανικα για να κανω μια προσαρμογη στο νεο μου φουλαρισμενο καθημερινο μου προγραμμα και να δω ΠΟΥ θα χωρεσει ΚΑΙ το κολυμβητηριο.. και επειδη χρησιμοποιω το ποδηλατο σχεδον καθε μερα για τη δουλεια δεν κοπτομαι τοσο να πηγαινω συχνα..δηλαδη και 1-2 φορες την εβδομαδα ειναι οκ για μενα..

Διαφημίσεις

Βίκη τι έκανες τελικά με την μικρή για κολυμβητήριο;

Αχ, κορίτσια εγώ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Αν και κάτι παίζει τελευταία, απασχολούμαι αρκετά, αλλά έχω φτάσει να ζηλεύω όσους κάνουν μετακομίσεις (βλ. Ροδίτισα). Θα 'θελα κι εγώ να μετακομίσω, βαρέθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Καλά να περνάτε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκη τι έκανες τελικά με την μικρή για κολυμβητήριο;

Αχ, κορίτσια εγώ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Αν και κάτι παίζει τελευταία, απασχολούμαι αρκετά, αλλά έχω φτάσει να ζηλεύω όσους κάνουν μετακομίσεις (βλ. Ροδίτισα). Θα 'θελα κι εγώ να μετακομίσω, βαρέθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Καλά να περνάτε.

στο εθνικό την έγραψα. Αγ. Δημητρίου. ήταν η πιο κοντινή απο τις θερμενόμενες. Θέλει να πάει και σήμερα η σουσουράδα αλλά αναγκάστηκα και της είπα πως δεν έχει μάθημα σήμερα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τη στέλνω κάθε μέρα αλλά αφού είπαν έως τρις φορές την εβδομάδα κάτι ξέρουν. Αύριο πάλι. Πάντως το μυαλό της εκεί είναι. ξαπλώνει στον καναπέ και χτυπάει τα πόδια της όπως κάνουν στο νερό , προσποιείται πως κολυμπάει κλπ...

Εγώ πάλι μισώ τις μετακομίσεις! Ακόμα και εντός πόλεως...

Κι εμένα μου τη δίνουν οι μετακομίσεις, αλλά μ' αρέσουν οι αλλαγές και τα νέα πράγματα.

Ναι, συνήθως μέχρι τρεις φορές είναι στο κολυμβητήριο. Αν κι εμείς δεν έχουμε πάει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτή τη βδομάδα, γιατί δε πληρώσανε μάλλον το αέριο και δεν μπορούν να θερμάνουν την πισίνα στον ΆΡΗ. Ενώ τα δίδακτρα τα πλερώσαμε όλοι κανονικότατα. Αχ, την "καλοδιαχείρισή" τους μέσα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

τι κανετε?

εγω σπιτι με την μικρη,επιτελους ενα σαββατο χωρις να δουλευω.

επισης χαλασε το αμαξι μου και δεν ξερω ακομα ποσο ζημια εχει..

εκλεισα σταυρο και βαπτιστικα για την βαφτιση,και θελω ακομα ρουχα δικα μας.

αυτα τα νεα μας!

μιαμαμα,τι διαβασα και στεναχωρεθηκα?

δεν το περιμενα ποτε οτι θα αφηνες την παρεουλα μας,

αλλα ευτυχως υπαρχει και το facebook να τα λεμε;)

μια χαρα,τα πανε τα παιδακια σας με το κολυμβητηριο!

μπραβο!

καλη αρχη προσπ με τα γερμανικα.κι εγω ειχα κανει 3 χρονια σε φροντιστηριο,μικρη αλλα δεν τα τελειωσα λογω οικονομικων των γονιων μου.

ειναι λιγο δυσκολα αλλα δεν ειναι και ρωσικα.(μπλιαξ!)

τα οποια πρεπει να μαθω τα βασικα γιατι εχουμε πλεον πιο πολλους ρωσους και αυτοι μιλανε μονο ρωσικα και κανουμε μια συννενοηση,αστα να πανε.

το καλο με τη δουλεια μου ειναι οτι μαθαινω ολες τις γλωσσες,τα βασικα γιατι δεν βρισκεις ακρη αλλιως.αλλα μου τη δινει που εχουν την απαιτηση να μιλαμε την γλωσσα τους οοοολοι,ενω στις χωρες τους ουτε αγγλικα δεν μιλανε.:evil:

εντωμεταξυ το τι ακουμε απο τους ξενους δεν λεγεται,οποτε τους χρεωνουμε υπερβαρα.νομιζουν οτι πανε στην ελλαδα τα λεφτα κι οχι στην εταιρια την γερμανικη που πετανε,και αρχιζουν τις προσβολες.

''χρειαζεστε λεφτα γι'αυτο μας χρεωνετε?'' ή ''εμεις τουλαχιστον εχουμε λεφτα,και σας δινουμε,εσεις δεν εχετε!'' και πολλα αλλα!:mad:

τεσπα,συγχιστικα παλι!παω να μαγειρεψω και να παω μετα με την μικρη σ'ενα βιβλιοπωλειο να παρουμε την γραφικη υλη που μας εδωσαν απο τον παιδικο,και να πλασουμε ψωμακι εκει.κανουν εκδηλωσεις για τα παιδακια,και διαβαζουν και παραμυθια καθε σαββατο κι ολο θελω να παω αλλα δουλευω.σημερα ειναι ευκαιρια!

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εμεις καπου εδω ειμαστε...

Σημερα πηγαμε στο βοτανικο παρκο για περπατημα(μονο περπατημα δεν ηταν:mad:) και μετα φαγητο σε ταβερνακι .Τη μιση διαδρομη ετρεχα πισω απ'τον Μ.για να μην πεσει στην χαραδρα,και την αλλη μιση-ανηφορα- με την μικρη αγκαλια η οποια φωναζε θελω να φαω πατατακιααα!Με τα πολλα καταφεραμε να κανουμε τα 2 χλμ.της διαδρομης ,φαγαμε στο ταβερνακι-τελειο φαι γεματο αρωματικα και βοτανα),κοιμηθηκαν 15 λεπτα στο αμαξι κατα την επιστροφη και με πηγαν σερι ολη μερα,μεχρι και που κοιμηθηκαν πριν μιση ωρα περιπου.

Επισης ,αφου δεν θα παμε φετος παιδικο,αγορασα χαρτονια ,κολλες κλπ,και το εχουμε ριξει στις χειροτεχνιες...η Β.βαριεται λιγακι ,αλλα ο μικρος δειχνει περισσοτερο ενδιαφερον.Ο,τι μπορω κανω κι εγω ,να τα εχω καπως απασχολημενα.Φτιαξαμε κατι ωραιες κουκουβαγιες απο χαρτονι κ καπακια απο γαλατα,τις κολλησα στον τοιχο του παιδικου δωματιου,εβαλα κι ενα ξυλο και καλα οτι στεκονται πανω ,και εχουν τρελη πλακα!!Θα βγαλω φωτο να σας δειξω!

Ωραιες οι ξενες γλωσσες ...προτιμω γαλλικα και ιταλικα που τα θεωρω πιο ευηχες γλωσσες.Μπραβο ελεναδιτσα,χαρα στο κουραγιο σου που θα μαθεις ρωσικα,γιατι και μενα δεν μου αρεσουν καθολου,ειναι λιγο βλαχομπαροκ η γλωσσα τους...νιιιι και λιιιιιι

Τι αλλα νεα βρε παιδια?

προσπ,που εξαφανιστηκες και συ?εξοχικο παλι?

δεσποινα,πως παει η μετακομιση ?

οι υπολοιπες???

καλο βραδυ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...