Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα ιδια και ο Γιαννης.. αγορακια..ζωακια...:tongue::tongue:

αυτό ίσως παλευεται......εγώ αυτό που δεν άντεχα στη μεγάλη ήταν η γκρίνια!την άφηνες κάτω γκρίνιαζε, την έπαιρνες αγκαλιά και καθόσουν γκρίνιαζε,με όλα γκρίνιαζε! βέβαια σαν την ησυχία δεν έχει....αλλά υπομονή άλλα 3-4 χρονάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε πρωτευουσιάνες! Γιατί τα βάλατε με την καημένη τη Θεσσαλονίκη? τί έχει?

Βασικά....όπου γης και πατρίς. και όσο είναι μικρά τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα. Απο το δημοτικό και μετά είναι το ζόρυ, που δένονται με φίλους, ξεκινούν τα αισθηματικά κλπ...

α. το πολυ καλυτερα το λεω σε σχεση με τα ευγενικα της αισθηματα προς τον τοπο που την φιλοξενησε την τελευταια 2ετια..πιστευω οτι θα της αρεσει περισσοτερο με εξαιρεση οτι ειναι μακρυα απο τον κυριο Ελλαδικο χωρο αρα συγκοινωνιακο ειναι το θεμα αν υπαρχει και περιορισμος στα οικονομικα

β. συμφωνω μαζι σου Βικυ...οταν πανε σχολειο (Δημοτικο και ιδιαιτερα γυμνασιο) ειναι προβλημα οι μετακινησεις..

αυτό ίσως παλευεται......εγώ αυτό που δεν άντεχα στη μεγάλη ήταν η γκρίνια!την άφηνες κάτω γκρίνιαζε, την έπαιρνες αγκαλιά και καθόσουν γκρίνιαζε,με όλα γκρίνιαζε! βέβαια σαν την ησυχία δεν έχει....αλλά υπομονή άλλα 3-4 χρονάκια.

γκρινια εμενα η μικρη ως μωρο δεν ειχε ΑΛΛΑ μολις πατησαμε τα 2 - 2,5 του μαμησαμε το κερατο... γκρινιαζει Non stop...

γκρινια εμενα η μικρη ως μωρο δεν ειχε ΑΛΛΑ μολις πατησαμε τα 2 - 2,5 του μαμησαμε το κερατο... γκρινιαζει Non stop...

ανυπόφορο!!!!

το ξέρω καλά το έργο! τουλάχιστον γκρινιάζει στο μιλητό. Εγώ συνέχεια άκουγα ένα ι ι ι μέσα στα αυτιά μου ή γκαζωτό ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:confused::confused::confused:

αυτός φωνάζει ή τσιρίζει. άντρας παιδί μου.....καλά λένε τις γυναίκες γκρινιάρες!

βρήκα άκρη με το κολυμβητήριο! πήρα στο εθνικό που είναι πιο κοντά μας. Ξεκινάει σήμερα. Θα πετάξει απο την χαρά της μόλις το μάθει.

ανυπόφορο!!!!

το ξέρω καλά το έργο! τουλάχιστον γκρινιάζει στο μιλητό. Εγώ συνέχεια άκουγα ένα ι ι ι μέσα στα αυτιά μου ή γκαζωτό ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:confused::confused::confused:

αυτός φωνάζει ή τσιρίζει. άντρας παιδί μου.....καλά λένε τις γυναίκες γκρινιάρες!

βρήκα άκρη με το κολυμβητήριο! πήρα στο εθνικό που είναι πιο κοντά μας. Ξεκινάει σήμερα. Θα πετάξει απο την χαρά της μόλις το μάθει.

εμενα ξαφνικα εχθες μου κανε σκηνικο στο κολυμβητηριο.. αν ξανασυμβει και σημερα μαλλον θα την διακοψω..αν και ακομη το δουλευω στο μυαλο μου.. δε θελω να πιεζεται σε αυτη την ηλικια... παντως μεχρι την τελευταια φορα ηταν μια χαρα και καμαρωνε κιολας...θα δουμε..

Διαφημίσεις

εμενα ξαφνικα εχθες μου κανε σκηνικο στο κολυμβητηριο.. αν ξανασυμβει και σημερα μαλλον θα την διακοψω..αν και ακομη το δουλευω στο μυαλο μου.. δε θελω να πιεζεται σε αυτη την ηλικια... παντως μεχρι την τελευταια φορα ηταν μια χαρα και καμαρωνε κιολας...θα δουμε..

και εμένα η κυρία που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, η εκπαιδεύτρια απ'ότι κατάλαβα , μου είπε οτι ξεκινάμε δοκιμαστικά τα πρώτα μαθήματα να δούμε αν θα της αρέσει και όχι πάνω απο τρις φορες την εβδομάδα για να μην κουραστεί.

μόνη της το ζήτησε βέβαια να πάει αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κουραστεί κάποια στιγμή ή στην τελική να μην της αρέσει εξ'αρχής. Αν δε θέλει τη σταματάω. δεν υπάρχει λόγος να τα πιέζουμε.

και εμένα η κυρία που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, η εκπαιδεύτρια απ'ότι κατάλαβα , μου είπε οτι ξεκινάμε δοκιμαστικά τα πρώτα μαθήματα να δούμε αν θα της αρέσει και όχι πάνω απο τρις φορες την εβδομάδα για να μην κουραστεί.

μόνη της το ζήτησε βέβαια να πάει αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κουραστεί κάποια στιγμή ή στην τελική να μην της αρέσει εξ'αρχής. Αν δε θέλει τη σταματάω. δεν υπάρχει λόγος να τα πιέζουμε.

της αρεσει και δεν δυσανασχετει.. αλλα 3 φορες το βλεπω too much

εχθες συγκεκριμενα ειχε ξυπνησει για να παμε (μια ωρα πριν λεμε τωρα) και γκρινιαζε οτι νυσταζει και της ειπα οκ μην πας σημερα αλλα θα παμε αυριο..

και ξεκινησα να φυγω με τον Γιαννη βολτα οπου η μικρη μου ελεγε "μαμα εγω δεν θα ρθω μαζι σου?" και της εξηγησα οτι ειναι η ωρα του κολυμβητηριου και εφοσον δεν παει επειδη νυσταζει θα μεινει σπιτι να ξεκουραστει συνεπως βολτα θα βγει μονο ο μικρος..και εφυγα.. λιγο πριν αρχισει το μαθημα ειπε στον πατερα της να την παει στο κολυμβητηριο οπου με βρηκαν απ εξω (ηξερα πως θα κυλησει το πραγμα), την ετοιμασα ολα ωραια και καλα, μπηκε στη πισινα και σε 5 λεπτα αρχισε η κλαψα.. οτι κρυωνει, οτι νυσταζει και δωστου.. τη μαζεψα στο σπιτι (ειχα και μια σκεψη μηπως εχει καμια προδιαθεση για ιωση) και δυστυχως εκανα το λαθος να της το παρασυζητησω στο αγχος μου να μην εγκαταλειψει τη δραστηριοτητα επειδη ξαφνικα βαρεθηκε καταληγοντας "αυριο αν πας και κλαψεις χωρις λογο θα παψεις να πηγαινεις και τα πραγματα που σου εχουμε παρει (μαγιο κλπ) θα τα δωσουμε σε αλλο παιδι που θελει να πηγαινει"

υποτιθεται οτι θελει να ξαναπαει.. αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη..

κρινω οτι δεν το χειριστηκα και καλα το ζητημα.. υπερεβαλλα..

θα δουμε

ο μεσημεριανός ο ύπνος έχει αυτό το κακό. και η δικιά μου αν ποτέ τύχει και κοιμηθεί μεσημέρι ξυπνάει ζαβλακωμένη και μεσα στη γκρίνια. η αλήθεια είναι και εγώ κάνω αρκετή ώρα να συνέλθω απο μεσημεριανό ύπνο όταν κοιμάμαι βέβαια μεσημέρι. ενώ επειδή μένει ξύπνια ψάχνει δραστηριότητες να απασχοληθεί.

δοκίμασε να την στείλεις μια μέρα χωρίς να έχει κοιμηθεί προηγουμένως. άνθρωπος είναι και αυτή...στο κάτω κάτω μπορεί να σηκώθηκε στραβά. λίγες φορές είπαμε εμείς ποιός πάει τώρα στη δουλειά ή στην αγορά ή ......

3 φορές είναι πολύ λές? αυτή μου είπε οτι έχει κάθε μέρα μάθημα αλλά για την ηλικια της είναι καλά έως 3 φορες την εβδομάδα.

και στο κολυμβητηριο 3 φορες πιστευουν οτι ειναι οκ.. αλλα εγω πιστευω οτι ακομη για φετος αρκουν οι 2..

παρ αυτα.. εμενα εχει παει κολυμβητηριο χωρις να χει κοιμηθει προηγουμενως αλλα ειναι πολυ πολυ κουρασμενη και παροτι δεν γκρινιαζει δεν εχει δυναμεις και αυτο το βλεπουμε συγκριτικα με τις αλλες φορες που ειναι πιο ξεκουραστη.

μωρε μικρούλια είναι ακόμα. Αν τη βλέπεις και ζορίζεται σταμάτησέ την . ίσως δεν τη συγκινεί και τόσο και δεν πάει και με όρεξη. Μπορεί να την εκφράζει καλύτερα η γυμναστική,μπαλέτο, χωρός, ζωγραφική...τόσες δραστηριότητες έχει και όχι ντε και καλά για φέτος. και εγώ δεν είχα σκοπό φέτος να τη στείλω πουθενά. αλλά όλη μέρα γυρνάει σαν την άδικη κατάρα και δεν έχει τί να κάνει μια που ο Μάριος έχει μαθήματα πλέον.και εφόσον το ζήτησε μόνη της ας παει να περνάει την ώρα της. Αν πάλι αλλάξει γνώμη δεν θα με πειράξει καθόλου.

Διαφημίσεις

μωρε μικρούλια είναι ακόμα. Αν τη βλέπεις και ζορίζεται σταμάτησέ την . ίσως δεν τη συγκινεί και τόσο και δεν πάει και με όρεξη. Μπορεί να την εκφράζει καλύτερα η γυμναστική,μπαλέτο, χωρός, ζωγραφική...τόσες δραστηριότητες έχει και όχι ντε και καλά για φέτος. και εγώ δεν είχα σκοπό φέτος να τη στείλω πουθενά. αλλά όλη μέρα γυρνάει σαν την άδικη κατάρα και δεν έχει τί να κάνει μια που ο Μάριος έχει μαθήματα πλέον.και εφόσον το ζήτησε μόνη της ας παει να περνάει την ώρα της. Αν πάλι αλλάξει γνώμη δεν θα με πειράξει καθόλου.

πιστευω οτι το μπαλετο ειναι Η ΑΚΥΡΗ ασχολια για αυτη την ηλικια.. το κολυμπι εχει και σχεση με το νερο οπως η θαλασσα..

παντως με ορεξη γενικα πηγαινε, δεν αναγκαζοταν..αφου σου λεω κοκορευοταν κιολας..

σημερα ισως να ειναι πιο νορμαλ.. θα δειξει...

περαν του κολυμβητηριου την παω και σε ενα παιδικο εργαστητι Παρασκευη και Σαββατο και τα σκ ποτε παιδικο μουσειο, ποτε εθνικο κηπο, ποτε θεατρο..παντα κατι κανουμε εφοσον μπορουμε..

στο μπαλέτο δεν τα δέχονται καν σε αυτή την ηλικία. Ξεκινούν α΄πο μουσικοκινητική. στα 5-6 τα παίρνουν ενόργανη, μπαλέτο κλπ. Εν πάση περιπτώση, θέλουν να πάνε ας πάνε, δεν θέλουν , δε πάνε. Μεγαλώνοντας θα είναι και πιο ικανά και θα έχουν πιο ξεκάθαρα τα θέλω τους.

στο μπαλέτο δεν τα δέχονται καν σε αυτή την ηλικία. Ξεκινούν α΄πο μουσικοκινητική. στα 5-6 τα παίρνουν ενόργανη, μπαλέτο κλπ. Εν πάση περιπτώση, θέλουν να πάνε ας πάνε, δεν θέλουν , δε πάνε. Μεγαλώνοντας θα είναι και πιο ικανά και θα έχουν πιο ξεκάθαρα τα θέλω τους.

συμφωνουμε καθετα και οριζοντια.. :D:D

Χριστινα,μου αρεσε τρελα το αρθρο για το coffee table!!!Στο εκπαιδευτικο συστημα,μας βαζουν σε ολους τα γυαλια οι Σκανδιναβοι,παει και τελειωσε...Στα σχολεια εχουν ενσωματωσει και καποιες περιπτωσεις με ατομα με ειδικες ικανοτητες,για να μαθαινουν απο μικρα τα ΄φυσιολογικα΄παιδια να σεβονται τους διανοητικα αρρωστους,ή οσους εχουν καποια αναπηρια!!!!Ειναι πολυυυυ μπροστα!!!Αλλα κι εδω στην Ελλαδα μπορει να γινεται καλη δουλεια καπου,ποτε δεν ξερεις αν ειναι ο δασκαλος μερακλης!!!Σε ενα σχολειο του ρεθυμνου,στο ορεινο χωριο φουρφουρας ,οι δασκαλοι απο το μερακι εχουν φτιαξει μεχρι και περιβολι στα παιδια,με σκοπο στο μελλον να σητιζονται ολοι οι μαθητες δωρεαν!!!!

ειναι να εχεις ορεξη ρε πουστη μου σε αυτη τη ζωη.........................!

αυτα τα δικα μου, και προσπ ευχαριστω κι εγω για το support exchange!!;)

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!

Ξέχασα να σε ευχαριστήσω, είδα και το σχόλιο σου στο σίτε!

Είναι πολλοί παράγοντες, έχεις δίκιο, σε ένα Λύκειο ενός χωριού της Ιστιαίας, που είναι διευθυντής ξάδερφος του άντρα μου, κάνουν απίστευτα πράγματα. έχουν φτιάξει εργαστήριο και πόσα άλλα...και ξέρεις τι μας λέει, ότι λεφτά παίρνει για το σχολείο, πάνε εκεί....:shock::shock: φαντάσου δλδ τι κάνουν οι υπόλοιποι...τα τρώνε!! έχω δει φώτο, το έγραψαν και οι εφημερίδες!!

καλημερα!!!!καλη εβδομαδα και καλο μηνα..

σε 3 μηνες αρχιζουμε τα γενεθλια μας!! αν και προηγειται η Μελινα ως τελευταια του Δεκεμβρη!!

από τώρα καλέ γενέθλια?α παπα αγχώθηκα!!:D:D

Δέσποινα τι διάβασα κι έφριξα...σαν δεν ντρέπονται!:evil::evil: καλά έκανες κι έφυγες!

με το καλό να σας πάνε όλα στην Ρόδο!! ούτε στρατιωτικός ο άντρας σου τόσες μεταθέσεις παιδάκι μου, τι δουλειά κάνει?

στα θετικά της Ρόδου κατά την γνώμη μου είναι ότι είναι νησί και κοντά στην κρήτη σου:D, στα αρνητικά πρέπει να είναι ακριβό, όπως και η κέρκυρα, με το νοσοκομείο είναι ένα θέμα και οι συγκοινωνίες! για να πας οπουδήποτε θες καράβι και πολλά χρήματα...

καλό μήνα κορίτσια, έχω και νέα να σας πω...

αυτή είναι και η τελευταία φορά που σας γράφω...:confused::confused:

δεν γουστάρω να με παρακολουθούν και ότι γράφω εδώ να το χρησιμοποιούν κάποιοι με κακόβουλο σκοπό!!!!:evil::evil::evil:

Λυπάμαι πολύ ύστερα από 4 1/2 χρόνια που έχουμε το παρεάκι μας να πρέπει να φύγω...να είστε πάντα καλά!φιλιά πολλά στα παιδάκια σας!

ρε χριστίνα ειδικά εσύ δεν πίστευα πως θα μας εγκατέλειπες!

Είναι κρίμα! τουλάχιστον δώσε μας κανένα τηλ να σου στέλνουμε κανένα μηνυματακι. Να δούμε αν είστε καλά βρε αδερφέ. ειλικρινά στεναχωρήθηκα. Δεν θέλω να σε αποχαιρετήσω πιστεύοντας έστω και σε μια αραια και που επικοινωνία...:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...