Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδώ είμαι κι εγώ κορίτσια...το σκ άρρωστη και σήμερα με το ζόρι πήγα σχολείο...

μάλλον ότι ίωση υπάρχει στον παιδικό, εγώ θα την κολλάω!!

cristin μου σπάνια μπαίνουμε τις ίδιες ώρες όλες...εσύ συνέχισε να γράφεις...μην μας αφήσεις πάλι...:D:D

σας αφήνω, σε λίγο πάω μάθημα, να δω με τι κουράγιο θα πάω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ είμαι κι εγώ κορίτσια...το σκ άρρωστη και σήμερα με το ζόρι πήγα σχολείο...

μάλλον ότι ίωση υπάρχει στον παιδικό, εγώ θα την κολλάω!!

cristin μου σπάνια μπαίνουμε τις ίδιες ώρες όλες...εσύ συνέχισε να γράφεις...μην μας αφήσεις πάλι...:D:D

σας αφήνω, σε λίγο πάω μάθημα, να δω με τι κουράγιο θα πάω...

μακαρι να σου περασει γρηγορα.. και εγω σημερα ελαβα τα καινουργια μου βιβλια Γερμανικων.. μυριζουν και ωραια..χαχαααα

περαστικα μιαμαμα μας!γριπη ειναι θα περασει...!

ναι ,αυτο σκοπευω να κανω...θα ξεκινησω τους μονολογους!!!

επεσε στα χερια μου σημερα το hot doc του Κωστα Βαξεβανη και ετριβα τα ματια μου !!!αυτη ειναι δημοσιογραφια!!!ειναι λες και 'διαβαζεις' το κουτι της πανδωρας!!ειλικρινα ξυπναει συνειδησεις!!!

καληνυχτα πιτσιρικες!

καληνυχτα ryan gosling!;););)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλο μηνα κοριτσια!

εγω δουλευα,πσκ,τα πρωινα,κι εχθες το απογευμα πηγαμε στη θαλασσα με την μικρη!σημερα παλι δουλεια το πρωι κι αυριο στις 7 το απογευμα. και πρεπει να παω να κλεισω και τα τελευταια της βαφτισης,γιατι ειναι σε 20 μερες!

να δω και τι θα βαλω κι εγω κι οι υπολοιποι.και τι καιρο θα κανει αραγε στις 20?

μιαμαμα,περαστικα σου.

christin,αν παρατηρησεις ετσι γραφουμε τελευταια,αραια και που.λιγες φορες θα μας πετυχεις ολες μαζι..

εγω παντως τον χειμωνα που δεν θα δουλευω θα μπαινω,τα πρωινα.

κι εγω ψαχνομαι για δωρεαν δραστηριοτητες για να πηγαινουμε με την μικρη,εχω βρει αρκετες μπορω να πω,δραστηριοτητες σε βιβλιοπωλειο,κουκλοθεατρο, και συναντησεις με αλλες μαμαδες.

αν και τυχαινει καθε φορα να δουλευω,γμτ.

κι εκει στα χανια ολο και κατι θα εχει,δεν μπορει.

παω να ξαπλωσω,να δω λιγο τν,αν και δεν θα εχει τιποτα της προκοπης.

καλο βραδυ!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χριστινακι χανιωτικο τι κανεις????αστον παιδι μου τον παιδοτοπο...και εδω πανακριβοι ειναι οι παιδοτοποι των playmobil....

χριστινακι σουηδικο περαστικα...θα σε φρικαρω αλλα περυσι περασα οοοολλεςςς τις ιωσεις του παιδικου μαζι με τη μελινα:confused::confused::confused: αυτα εχει η πρωτη χρονια..(για να με δω και φετος γκουχ γκουχ)

τα περι ροδου τα διαβασατε φανταζομαι στο φατσομπουκ...το πως βαριεμαι τη μετακομιση δεν περιγραφεται...αλλα γενικα ειμαστε πολυ ενθουσιασμενοι που φευγουμε (γιατι αραγε???γκρινιαξα εγω ποτε για τη θεσ.νικη???:tongue::tongue:)

σημερα επισης αποφασισα να σταματησω τωρα το δημητρη απο τον παιδικο...εχω τα χιλια μου διαολια...στον ενα μηνα που παει τον εχω παρει σπιτι 2 φορες με χεσμενα ρουχα..προχθες μιλαμε το παιδι μυριζε απο μακρια και ηταν συγκαμενο ασχημα...τεσπα τους εβαλα λιγο χερι και σημερα εγινε το κορυφαιο...παω να παρω το παιδι και μου λεει η διευθυντρια...ειχαμε ενα ατυχηματακι (πριν δω το παιδι τωρα και φρικαρα λεμε)..βλεπω ξαφνικα το παιδι με ενα χερι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και με κατι μαυρα σημαδια πανω ..καλα τι εγινε λεω???ε τον δαγκωσε ενα παιδακι μου λεει...(πολυ χαλαρη)...κοιταω καλα βλεπω 2 δαγκωνιες (σημειωτεον η μια ετρεχε αιμα ακομα)...καλα λεω 2 φορες???ε ναι λεει...τον μαλωσαμε την πρωτη φορα αλλα μετα απο λιγο ξαναπηγε λεει!....και της λεω..γιατι δεν με πηρατε τηλεφωνο να ερθω να τον παρω???...μουγκα....μπεταντιν βαλατε???...μουγκα...

πηρα και εγω το παιδι αγκαλια και σηκωθηκα και εφυγα και εννοειται πως δεν τον ξαναπαω...εντωμεταξυ ΕΥΤΥΧΩΣ το πρωι πηγα να την πληρωσω για τον οκτωβρη και ειχε δουλεια και μου λεει ελατε το μεσημερι...ΕΥΤΥΧΩΣ!

ΑΑΑ...να πω επισης πως για τις δαγκωνιες η παιδιατρος μας εδωσε 3 μερες αντιβιωτικη αλοιφη και να τον ξαναπαμε την πεμπτη να τον δει μηπως χρειαζεται παραπανω...α στο διαολο τις ηλιθιες...οσο σκεφτομαι το παιδι να ουρλιαζει και εγω να ειμαι 3 στενα πιο διπλα και να μην ξερω τιποτα...

Διαφημίσεις

καλημερα!

πινω καφεδακι και μετα παω στο κεντρο να γυρισω τα μαγαζια.

δεσποινα,απαραδεκτοι στον παιδικο!ειναι μικρος ακομα,και δεν τον σκουπιζουν,ή εστω να του αλλαζουν βρακακι?ελεος!

και το κορυφαιο ηταν οι δαγκωματιες.τελειως ανευθυνοι!και τους πληρωνες κιολας?ιδιωτικος ειναι?

ποτε πατε ροδο?καλη μετακομιση!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα!

τελικά ο μικρός άρχισε να ζωηρεύει αρκετά και με κουράζει. θέλει παιχνίδια και παρέα συνέχεια. οχι οτι δεν κάθεται καθόλου μόνος του, αλλά βαριέται μετά απο λίγο. άρχισε να κάνει και φασαρία το πιθαμάκι. Δοκιμάζει τη φωνή του με διάφορες κραυγές και τσιρίδες ,λες και μαλώνει.

της μικρής, δεν ξέρω απο πού, της μπήκε να πάει κολυμβητήριο. Σήμερα πάλι σηκώθηκε και με ρώτησε αν θα πάμε το απόγευμα. Εγώ έλεγα να την ξεκινούσα του χρόνου δραστηριότητες αλλά εφόσον θέλει, ας πάει. αλλά θα μας δεχτούν τώρα άραγε? Πρέπει να κάνω και έρευνα να δω πού έχει κλειστό. καυτατζόγλειο μάλλον...πρέπει να μάθω γιατί με πήρε και τα αυτιά η άλλη...

Δέσποινα δεν του έκανες και το εμβόλιο για λύσσα...? Άλλο να δαγκώνει ένα παιδί και άλλο να δαγκώνει με τέτοια μανία και να ξαναεπιστρέφει μάλιστα για δεύτερο γύρο:confused:

καλημερα!

πινω καφεδακι και μετα παω στο κεντρο να γυρισω τα μαγαζια.

δεσποινα,απαραδεκτοι στον παιδικο!ειναι μικρος ακομα,και δεν τον σκουπιζουν,ή εστω να του αλλαζουν βρακακι?ελεος!

και το κορυφαιο ηταν οι δαγκωματιες.τελειως ανευθυνοι!και τους πληρωνες κιολας?ιδιωτικος ειναι?

ποτε πατε ροδο?καλη μετακομιση!

ω ναι ιδιωτικος ειναι... για τις σκατουλες εννοω οτι τον αφηναν με την πανα χεσμενο πολυ ωρα , λερωνε τα ρουχα του εννοειται στο παιχνιδι και πριν φυγει βεβαια τον αλλαζαν πανα αλλα τα ρουχα μεσα στο σκατο!:evil:

οσο για τις δαγκωνιες τι να πω...ακομα τα νευρα μου εχω!!!στα τσακιδια..

την πηρα πριν λιγο τηλ να της πω οτι δεν θα ξαναπαει και μου λεει γιατι????? ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΔΗΛΑΔΗ?????:evil::evil::evil::evil::evil: Γκρρρ...τα εχωσα και ησυχασα....και θα παω να παρω πισω και τη γραφικη υλη που πηγα πριν 3 μερες και τα βιβλια που αγορασαμε...α στα τσακιδια...μονο λεφτα κοιτανε να βγαλουν...τα παιδια στο ελεος του θεου....

βικυ για το εμβολιο μαλλον θα το κανω εγω γιατι λυσσαξα απο χθες!!!!!:evil:γκρρρρρρρρρρρρρ............

ελενη για ροδο φευγουμε το πολυ μεχρι το τελος του μηνα (ακομα και αν δεν εχουμε βρει ακομα σπιτι θα παμε σε ξενοδοχειο μεχρι να βρουμε γιατι 1η νοεμβρη πιανει δουλεια το στεφανι...

Τι λες ρε Δεσποινα?

αυτο δεν ηταν δαγκωμα ,αυτο ηταν τα σαγονια του καρχαρια!!!ε οχι και πρηξιμο απο δαγκωμα.........!!και μπεταντιν -οινοπνευμα δεν παιζει στον παιδικο αυτο???δλδ αν τραυματιστει καποιο παιδι ,τι κανουν το βαζουν να κατουρησει την πληγη οπως εκανα στα σχολειο της μανας μου πριν 50 χρονια???α ρε Μητσο,σε βρηκανε μικρο και σε εκμεταλλευτηκαν.κατσε να μεγαλωσεις λιγακι....

αφου ετσι κι αλλιως θα μετακομισετε(με το καλο ευχομαι-ειναι ωραια στη ροδο),καλα κανεις και τον σταματας...αλλα απο την αλλη μετακομιση και το μωρο αναμεσα στα ποδια σου,ειναι λιγο βαρβαρο!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τι λες ρε Δεσποινα?

αυτο δεν ηταν δαγκωμα ,αυτο ηταν τα σαγονια του καρχαρια!!!ε οχι και πρηξιμο απο δαγκωμα.........!!και μπεταντιν -οινοπνευμα δεν παιζει στον παιδικο αυτο???δλδ αν τραυματιστει καποιο παιδι ,τι κανουν το βαζουν να κατουρησει την πληγη οπως εκανα στα σχολειο της μανας μου πριν 50 χρονια???α ρε Μητσο,σε βρηκανε μικρο και σε εκμεταλλευτηκαν.κατσε να μεγαλωσεις λιγακι....

αφου ετσι κι αλλιως θα μετακομισετε(με το καλο ευχομαι-ειναι ωραια στη ροδο),καλα κανεις και τον σταματας...αλλα απο την αλλη μετακομιση και το μωρο αναμεσα στα ποδια σου,ειναι λιγο βαρβαρο!!!

βρε εδω ξεκινησα να μαζευω για τη μετακομιση αθηνα-θεσνικη 8 μηνων εγκυος και με τη μελ στην ηλικια του δημητρη μονη μου.και μετα ηρθα πανω με το μητσο 40 ημερων και τα εφτιαξα..(ο αντρας ηταν ηδη εδω 2 μηνες)..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΗΣΩ????Ειμαι σκυλι μαυρο εγω....:cool:

Διαφημίσεις

ελεναδιτσα,καλες βολτες!

βικυ καλημερα!τον κοβω για μανωλακη τον Χαρη σου!δλδ,αν εχει απο τωρα απαιτησεις, προβλεπω να γινει ζωηρο το καμαρι σου!!

δεν ξερω στα βορεια τι καιρο εχει ,αλλα εδω 2 οκτωβρη και ειναι καιρος για μπανιο....ειμαι ομως αδιαθετη ...

κι οσο για τις πανες και τα χεσμενα ρουχα,ασε να μην ανοιξω το στομα μου γιατι θα πω πολλααααααααααααα ...........τη 2η αλλαξια που ζητανε αραγε ,για πια περιπτωση ειναι ,οταν θα εχει φτασει το σκατο στην πλατη???

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημέρα χριστινιώ!

Είναι λίγο ταρζανάκος ο μικρός. έχει βάλει σκοπό να σηκωθεί και ακόμα δεν κάθησε καλά καλά. όταν είναι μέσα στο πάρκο,γυρνάει μπρούμιτα , βάζει το κεφάλι κάτω , σηκώνεται στα γόνατα και μετά κλωτσάει το στρώμα σαν ταύρος και φωνάζει νευρικά.....ε, ρε και να βγάλει πόδια........!

και εδώ καλοκαίρι! για θάλασσα βέβαια δεν συζητώ...όλο το καλοκαίρι μπάνιο δεν έκανα, τώρα θα κάνω?

τ'ι κάνουν τα παιδάκια σου?

καλημέρα χριστινιώ!

Είναι λίγο ταρζανάκος ο μικρός. έχει βάλει σκοπό να σηκωθεί και ακόμα δεν κάθησε καλά καλά. όταν είναι μέσα στο πάρκο,γυρνάει μπρούμιτα , βάζει το κεφάλι κάτω , σηκώνεται στα γόνατα και μετά κλωτσάει το στρώμα σαν ταύρος και φωνάζει νευρικά.....ε, ρε και να βγάλει πόδια........!

και εδώ καλοκαίρι! για θάλασσα βέβαια δεν συζητώ...όλο το καλοκαίρι μπάνιο δεν έκανα, τώρα θα κάνω?

τ'ι κάνουν τα παιδάκια σου?

τα ιδια και ο Γιαννης.. αγορακια..ζωακια...:tongue::tongue:

ΡΟΔΟΣ ειναι σουπερ..πολυ καλυτερα πιστευω...

βρε πρωτευουσιάνες! Γιατί τα βάλατε με την καημένη τη Θεσσαλονίκη? τί έχει?

Βασικά....όπου γης και πατρίς. και όσο είναι μικρά τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα. Απο το δημοτικό και μετά είναι το ζόρυ, που δένονται με φίλους, ξεκινούν τα αισθηματικά κλπ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...