Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα κοριτσακι!!! Δεν σε κολλησε η προσπ και αστα αυτα..

Αν εσυ ξεσκεπαζεσαι το βραδυ (που ποιος ξερει γιατι...)

μην κατηγορεις την κοπελα...:tongue:

Απ' ότι έχω καταλάβει Μαράκι τόσο η Προσπ όσο κ η Ευα κάνουν άγριο s3χ στο μπαλκονι κ μετά μας λένε κ καλά ότι την άρπαξαν... άντε μην πω τί άρπαξαν τώρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα περασουν τα 7 χρόνια φαγούρα κ όλα καλά θα είναι, πάντως μια ερευνα που έγινε πρόσφατα έδειξε ότι τα ζευγάρια χωρίζουν όταν φτανουν τα 50+ αρα έχουμε καιρό

Με το φαγητό η δικιά μου η φαγανούλα καλά τα πάει, τρώει το ψάρι ευχάριστα, απλά πρεπει η μεγαλύτερη ποσοτητα αυτών να ειναι αλεσμενη

Δεν ειναι λιγο βλακεια να χωριζεις στα 50;;;; Πως θα ξαναφτιαξεις τη ζωη σου μετα;;; Εχω μια θεια που χωρισε μετα απο 35 χρονια γαμου και η θεση της ειναι πολυ πολυ ασχημη..

yRf6p1.png

περαστικά εύα!!!

δεν ξέρω αν αυτό που είχαμε εμείς ήταν πάθος!!

αλλά 9 χρόνια που είμαστε μαζί νιώθουμε το ίδιο.

αγάπη και έρωτας!!

παλιά ζήλευα πιο πολύ,τώρα έχει μειωθεί!

και συνεχίζουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί.

και η σχέση μας δεν βασίζεται μόνο στο σεξ!!

δεν θέλουμε να μας ενώνει μόνο αυτό.

Δεν ειναι λιγο βλακεια να χωριζεις στα 50;;;; Πως θα ξαναφτιαξεις τη ζωη σου μετα;;; Εχω μια θεια που χωρισε μετα απο 35 χρονια γαμου και η θεση της ειναι πολυ πολυ ασχημη..

Κι εγώ βλακεία το βλέπω αλλά τεσπα

Απ' ότι έχω καταλάβει Μαράκι τόσο η Προσπ όσο κ η Ευα κάνουν άγριο s3χ στο μπαλκονι κ μετά μας λένε κ καλά ότι την άρπαξαν... άντε μην πω τί άρπαξαν τώρα

R E S P E C T!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ΘΕΑ και οτι και να πω ειναι λιγο...Θα κατουρηθω απο τα γελια..

Εμ με 4 βαθμους σρο μπαλκονι δεν παει!!! Υπομονη να ερθει το

καλοκαιρι!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.....δεν εχω κουραγιο να διαβασω τι γραφετε.Ειμαι χαλια!!!

Πρεπει να σταματατησω το βραδυνο sex , με χαλαει!!!

Αστα προσπ αυτα που ξερεις ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑς ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ......

αγαπημενη φιλη ΕΥΑ79

το πες μονη σου..κανεις βραδυνο σεξ

αρα:

να φορας και τιποτε απο πανω..η εστω ριξε ενα σεντονι..

αει παγαινε ξαπλωσε και πιες κανα αντιπυρετικο..απο τα πολλα νευρα τα παθαινεις αυτα..οι καταρες της συναδελφου - Βατιδου..

εγω δεν το κανω στο μπαλκονι γιατι εχω αυλη και βεραντα χωρις τεντα και θα με βλεπει ολη η γειτονια..

τωρα που πατε το κανουμε..καμια σημαντικη προοδος εχει γινει απο πριν λιγους μηνες?

εμεις ειμαστε στη 1 φορα την εβδομαδα η 1 στη μιαμιση..

εγω δεν το κανω στο μπαλκονι γιατι εχω αυλη και βεραντα χωρις τεντα και θα με βλεπει ολη η γειτονια..

τωρα που πατε το κανουμε..καμια σημαντικη προοδος εχει γινει απο πριν λιγους μηνες?

εμεις ειμαστε στη 1 φορα την εβδομαδα η 1 στη μιαμιση..

μια χαρά εισαι μην μιλάς καθόλου, εγώ ειμαι σε φάση βαρεμάρας, προτιμώ να κοιμηθώ κ μάλλον ειμαι στο 1 φορά το μήνα. Μην βαράτε αν το φάω το κέρατο θα έχει δίκιο

Διαφημίσεις

μια χαρά εισαι μην μιλάς καθόλου, εγώ ειμαι σε φάση βαρεμάρας, προτιμώ να κοιμηθώ κ μάλλον ειμαι στο 1 φορά το μήνα. Μην βαράτε αν το φάω το κέρατο θα έχει δίκιο

ενταξει εσυ με σπιτι, παιδια, δουλεια..θα ηταν παραλογο να σκεφθεσαι μονο το σεξ..

καλα το 1 φορα την εβδομαδα δεν ειναι κανονας..πχ τωρα που ειμαι στο χαλι μου εχουν περασει 2 εβδομαδες και θα περασει και αλλη μεχρι να καταφερουμε να ειμαστε καλα..βεβαια εχει περισσοτερο ενταση αλλα καλο ειναι να μη το ξεχναμε..και εμαι της γνωμης τρωγοντας ερχεται η ορεξη αν καμια φορα κλωτσαω γιατι βαριεμαι..

αντε αντε!! και ερχεται καλοκαιρακι και θα αναψουν τα αιματα..θα αρχισω και αποθηλασμο και θα βγω επιτελους κανα βραδακι να μπεκρουλιασω και να την ακουσω..εκει να δειτε κεφια για σεξ..θελει δε θελει!!! (τσ τσ τσ..ποια μανα μιλαει ετσι??? του μπετατζη??!!)

Κοριτσια πολυ ζορικη ερωτηση..

Κι εμεις ψιλοχαλια ειμαστε σε αυτο το θεμα..Περιπου καθε 20 μερες η και παραπανω

και με το ζορι.........

εγω το βρισκω πολλυυυυυυυυυυυ νορμαλ...αντιθετως ξενερωνω με κατι τυπισσες που κοκορευονται οτι το κανουν καθε μερα η μερα παρα μερα με δυο παιδακια..(για δικο μου ατομο μιλαω)..γιατι πολυ απλα δεν το κανουν καθολου!!χαχα!!

΄πωπω δεν σας προλαβαινω και εγω στην φαση του μια φορα του μηνα γενικα αντεχω με το που εμεινα εγκυος και σαραντισα τπτ λογω προβληματων και πλεον μου εχει γινει υποχρεωση και οχι κατιπου θα το ζητησω εαν περιμενει απο μενα την εβαψε...αυτο το μια φορα την μερα και δυο σε παντρεμενες με παιδια δεν το πιστευω και και μου φενετε ψευτικο....το παθος σβηνει κραταει λιγο και δεν πιστευω οτι υπαρχουν ζευγαρια που ειναι τρελα ερωτευμενη χρονια οταν το ακουω κατι τρεχει..

qXcJp2.png

A7LOp2.png

΄πωπω δεν σας προλαβαινω και εγω στην φαση του μια φορα του μηνα γενικα αντεχω με το που εμεινα εγκυος και σαραντισα τπτ λογω προβληματων και πλεον μου εχει γινει υποχρεωση και οχι κατιπου θα το ζητησω εαν περιμενει απο μενα την εβαψε...αυτο το μια φορα την μερα και δυο σε παντρεμενες με παιδια δεν το πιστευω και και μου φενετε ψευτικο....το παθος σβηνει κραταει λιγο και δεν πιστευω οτι υπαρχουν ζευγαρια που ειναι τρελα ερωτευμενη χρονια οταν το ακουω κατι τρεχει..
Και το βασικότερο, δεν είναι ότι δεν θελω τον άντρα μου κ θέλω κάποιον άλλον.. δλδ ότι το πρόβλημα είναι το πρόσωπο, δεν ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Προτιμώ να πέσω να κοιμηθώ, δεν το σκέφτομαι καθόλου κ πραγματικά δεν ξέρω τί φταίει, εχω μαγάλη βοήθεια από τη μαμά μου, οταν γυρίζω έχω κάποιο χρόνο να περιποιηθώ τον εαυτό μου, ευτυχώς κ τα παιδιά ειναι βολικά αλλά βαριέμαι... Στο τηλεφωνο μιλάμε λες κ ειναι 090 αλλά όταν ερχεται η ώρα της πράξης ... καληνύχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...