Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν γιατί τα έκανα όλα πολύ οικονομικά αλλά μάλλον επιτυχημένα γιατί δεν φαίνεται το κοστολόγιο απ'ότι κατάλαβα:tongue:

αα,δεν ξερω εγω απο κοστολογια!:tongue:τα ρουχα σας ειναι πολυ ωραια.

οχι φανταχτερα αλλα πολυ σικ!

εγω ειδα ενα μια πανεμορφη κι ευτυχισμενη οικογενεια!

παω να παρω την μικρη απο το σχολειο!

τα λεμε μετα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ καλα τοτε!! εγω επειδη δεν θα χω χρονο να ασχοληθω αλλη φορα τα χω ξεκινησει απο μεσα Σεπτεμβρη ωστε αν μας βρει ξαφνικα το κρυο οπως συνηθως συμβαινει τα τελευταια χρονια να μη τρεχω τελευταια στιγμη..ειδικα τωρα που χουμε και τον παιδικο σταθμο..

μωρέ, και εγώ ξερεις τί έγνοια τα έχω?....

Των παιδιών τα έχω τακτοποιησει είδη. Απλώς απομένει να μαζέψω και τα καλοκαιρινά μια και καλή όταν χαλάσει ο καιρός.

Για μας πάντα έχω ένα ράφι ρεζέρβα. δηλαδή τώρα έχω κάποια χειμερινά για να μην χρειαστούν ξαφνικά και όταν αλλάξω τις ντουλάπες θα αφήσω κάποια καλοκαιρινά . Για την άλλη βδομάδα το κόβω όμως.

μωρέ, και εγώ ξερεις τί έγνοια τα έχω?....

Των παιδιών τα έχω τακτοποιησει είδη. Απλώς απομένει να μαζέψω και τα καλοκαιρινά μια και καλή όταν χαλάσει ο καιρός.

Για μας πάντα έχω ένα ράφι ρεζέρβα. δηλαδή τώρα έχω κάποια χειμερινά για να μην χρειαστούν ξαφνικά και όταν αλλάξω τις ντουλάπες θα αφήσω κάποια καλοκαιρινά . Για την άλλη βδομάδα το κόβω όμως.

γυρισαμε,φαγαμε,και τωρα λεω να ξαπλωσουμε αλλα δεν θελει,κλασικα.εσας κοιμουνται το μεσημερι?εμενα ειναι με τις μερες της!

η δασκαλα μου ειπε οτι ειναι πολυ ενθουσιασμενη στη νεα της ταξη!

κι εγω εχω παντα μακρυμανικα σε μια γωνια.και δεν φυλασω ποτε ζακετες,για να ειναι παντα ευκαιρες,με την παραμικρη ψυχρα. τα χειμερινα τα εχω στην ντουλαπα της μικρης,που ειναι μεχρι το ταβανι,κι ετσι δεν με πολυ αγχωνει,τα κατεβαζω σε ενα λεπτο.

καλο μεσημερι!

Hello πολυλογούδες! Τι λέτε εδώ?Βλέπω πολλά και διάφορα...

Με έχει τσακίσει το πρωινό ξύπνημα και τα τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα!Ξυπνάμε 7-7.15(πλέον κοιμάμαι νωρίς). σήμερα είμασταν 9-12.15 στο κολείο!!!

έχω βαρεθεί εκεί μέσα με τόσα παιδιά, ευτυχώς που είναι και ήσυχα!

μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, το πόσο ήσυχα είναι, τα απασχολούν συνέχεια, κανένα δεν κάνει αταξίες, μόνο ένα είναι λίγο ζωηρό, τιμωρίες δεν έχουν βάλει καθόλου. Επικρατεί ηρεμία με λίγα λόγια!!

Σήμερα για μία ώρα ήμουν σε άλλο δωμάτιο μόνη, άραξα στον καναπέ, αφού δεν με πήρε ο ύπνος!:tongue::tongue:

Η μικρή μια χαρά, με την δασκάλα, η ουρίτσα της έχει γίνει, κι όλο ακούω "έμμαααα"

την έχει πρήξει την καημένη!

Φάγαμε κιόλας 11.30 μεσημεριανό, κι εγώ φυσικά!!

Τις πέμπτες έχει σούπα λαχανικών, με λάχανο κλπ...κάτι σαν τις βλακείες που έτρωγαν μωρά...εννοείται πως δεν έφαγε...ψωμί, τυρί και βούτυρο(πρώτη φορά) έφαγε.

η αλήθεια ήταν ότι ήθελε αλάτι-λεμόνι,:D τα υπόλοιπα παιδιά μια χαρά έφαγαν πάντως, όλα μόνα τους, δεν λερώθηκαν, μάζεψαν τα πιάτα τους και τα έβαλαν στο νεροχύτη. Την ώρα του φαγητού τα χωρίζουν ανά τετράδες-πεντάδες... για να μπορούν λέει να συνομιλούν κιόλας, και να μην γίνεται χαμός!!

άντε να δούμε πότε θα φύγω από εκεί...:D:D

Γυρνάμε σπίτι και η μικρή είναι πτώμα, κοιμήθηκε στο ποδήλατο... το βράδυ πλέον 9.00-9.15 στο κρεβάτι της, ίσως να την βάζω και νωρίτερα!

κι εγώ κοντομάνικο και κολάν της βάζω στο σχολείο, και την αδιάβροχη στολή έξω με γαλότσες...ζεσταίνεται εύκολα, κι ας έχει 14 βαθμούς.

ρούχα παίρνω λίγα λίγα γιατί ως γνωστόν δεν έχουμε τίποτα και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. της είχα πάρει γαλότσες με γούνα και τώρα μποτάκια με γούνα. άλλα για το σχολείο κι άλλα για τις βόλτες μας...στο σχολείο θα τα κάνει χάλια...

βρήκα προσφορά 3 ζευγάρια, τα 2 μποτάκια με γούνα, και το τρίτο μποτούλες για βόλτες με 60Ε!!!!:D:D

τελικά βλέπω όλα στο σχολείο είναι σωστά και ήσυχα και σπίτι μας ζαλίζουν!!!

:tongue::tongue:

Βίκυ ήταν όλα πανέμορφα!!!Άμα έχεις γούστο!!

Μαέστρο υπέροχες οι φώτο σας!Πόσο μεγάλωσαν τα καμάρια σου!! Πολύ όμορφη βάφτιση!!τώρα μόλις είδα τις φώτο στο μέηλ!

προσπ είδα και τις δικές σου, δεν θυμάμαι αν στο είπα! με το κορίτσι να κάνει οτοστοπ!!:D:D

Δεσποινιώ μπράβο στην Μελίνα!! κι εγώ αυτό θέλω να καταλάβει, ότι με υστερίες και γκρίνια θα την κάνουν πέρα τα παιδάκια, για την ώρα δεν τα πλησιάζει!!:?

Ελεναδίτσα, η Αντζελίνα σου μια χαρά θα είναι με τα μεγαλύτερα, τα Αιγωκεράκια, είναι ώριμα για την ηλικία τους!!:D:D

Διαφημίσεις

α ξέχασα ούτε την δική μου την βάζω για ύπνο το μεσημέρι, γιατί κοιμόταν μετά τις 11 το βράδυ. υπάρχουν φορές που θέλουμε να κοιμηθούμε όλοι, αν έρχεται νωρίς ο άντρας μου κι έτσι αναγκαζόμασταν...γιατί κι ο άντρας μου σηκώνεται 5.30 το πρωί.

τώρα είναι σαν φυτό, έτοιμη για ύπνο, πρέπει να την κρατήσω μέχρι τις 9 τουλάχιστον!

ουφφφφφ,

σας διαβασα!!!!αντε και καλη επανασυνδεση!!

εσεις λετε για παιδικους ,εγω προβλεπεται να πηζω για πολυυυυ καιρο ακομα με τα κουτσουβελα στην κεφαλη!!!δεν βαριεσαι...........

να ευχηθω κι εγω βιον ανθοσπαρτον στη βικυ μας!!!

να σας ζησει και ο Χαρης!!!!

τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω,γιατι εσεις γραψατε βιβλιο κι εγω δεν ειχα παρει πρεφαααα!!

εγω χειμωνιατικα ανταλλαξα μεσω ομαδας στα χανια!!!εδωσα δλδ οσα δεν μας κανουν πια και πηρα απο αλλη μαμα μεταχειρισμενα στο νουμερο μας!!!κι ετσι με ενα καλο πλυσιμο και ενα καλο σιδερωμα,εχω ηδη γεμισει τις παιδικες ντουλαπες ....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

αχ εγω τα λεω του ανδρα μου για να μην υπερβαλλει οτι ολα ετσι ειναι.. στο σχολειο συνεργασιμα και παναγιες και σπιτι διαολια κανονικα..

και εμενα τα μεσημερια ειναι με τις μερες της.. συνηθως δεν κοιμαται αλλα ΠΑΝΤΑ ειναι στο κρεβατι της για μια ωρα..

δεν την ποτιζω γαλα για να ηρεμησει καθως δεν θελω να της δινω γαλα 3 φορες την ημερα και ετσι την εχω στο κρεβατι με τα παραμυθια της και κανει οτι διαβαζει..χοροπηδαει και καμιαααααα φορα κοιμαται..

το κακο ειναι οτι εχει κολυμβητηριο 7.00-7.35 και αν δεν εχει κοιμηθει ναι μεν παει αλλα επειδη ειναι κουρασμενη δεν κολυμπαει καλα..ενω μεσημερια που εχει κοιμηθει μετα ειναι πιο ζωηρη και συμμετεχει καλυτερα.. παντως δεν γκρινιαζει..

σημερα ειναι η τελευταια Παρασκευη που θα χουμε ελευθερο το απογευμα μας καθως απο την αλλη εβδομαδα ξεκιναει το εργαστηρι μας συνεπως οοολα τα απογευματα θα ειναι κατειλλημενα.. εκτος απο Τεταρτες που θα εχω εγω μαθημα Γερμανικων και μαλλον θα λεω στον ανδρα μου να τα πηγαινει παιδοτοπο και στο τελειωμα θα πηγαινω να τους βρισκω..

την αλλη Παρασκευη ορκιζεται και ο bro και θα παμε λεμε να τον δουμε και μετα αν ο καιρος εινια φιλικος λεμε για καφε στα Ισθμια (μου αρεσει να χαζευω το ανοιγμα του Ισθμου..)..μακαρι να χαμε λεφτα και χρονο για να παμε καμια Μονεμβασια, Ναυπλιο η ορεινη Αρκαδια...

Αυριο το πρωι θα παμε παιδικο μουσειο οπου για ενα μηνα ο χροηγος τα μπισκοτα Παπαδοπουλου θα κανουν δωρεαν δραστηριοτητες στα παιδια με θεμα τα μπισκοτα και θα ρθει μαλλον και μια φιλη μας απο Σαλαμινα για να παμε τις κορες μας μαζι.. ισως να παρω και τον Γιαννη μαζι μου..ακομη το σκεφτομαι βεβαια..θα χει κοσμο σιγουρα αν και θα παω πρωι..

miamama μας γραφεις για το δικο σας σχολειο και μας παρουσιαζεις μαλλον πραγματα που εχουν μια καποια αποσταση απο τα δικα μας ειδικα δημοσια σχολεια.. σε μας παντως επικρατει σχετικα το χαος αν και στο τμημα της κορης μου τελευται τα παιδια ειναι ησυχα..

χθες ειχε ορεξη να μου μιλησει (μπραβο cristin, σε ευχαρσιτω για το Support, ξερεις εσυ τι εννοω ;)) και μου ειπε οτι η κυρια δεν τους δινει ψαλιδι για να μην τρυπηθουν και οτι κανουν κολλαζ..

μαλιστα προχθες μου εδειχνε οτι ζωγραφισε μια θαλασσα (με μπλε χρωμα), την παραλια (με καφε χρωμα) και πολλες πινακιδες που λεει οτι γραφουν να κραταμε την παραλια καθαρη.. και στη γωνια ψηλα παντα ενας ηλιος.. εχει αρχισει δηλαδη να ξεκαθαριζει τα πραγματα στις ζωγραφιες της..

ο δε Ιωαννης ο νεωτερος παιδια συνενοειται για τα παντα με τον τροπο των κωφων..:tongue: αλλα ο ατιμος τα καταλαβαινει Ο Λ Α.. ειναι και δυνατος, και ζωηρος αλλα και χαδιαρης.. να μη πω ποσο του πανε τα δοντακια του..

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/238556/soyidia-ekrixi-se-evraiko-kentro

τι εγινε βρε miamama στο ησυχο χωριο σας???

και εμας εχθες μαλλον απο εμπρησμο καηκε εσωτερικα (απο την εισοδο μεχρι τη μεση) ο Ναος της Παναγιτσας (απο τους παλαιοτερους και πιο γνωστους των Αθηνων) στην περιοχη μας..

Διαφημίσεις

hello!

ησυχια παλι σημερα βλεπω.

εγω πηγα στη δουλιτσα σημερα,και μετα πηγα και πηρα την μικρη κατα τις 3.30 απο τον παιδικο,και στις 4 νυσταζε και κοιμηθηκε μεχρι τις 7! να δω τι ωρα θα κοιμηθει το βραδυ.

καλως την christin.

τι κανουν τα παιδακια σου?

υπομονη μεχρι του χρονου που θα παει το μανολιο προνηπιο.

ωραια ιδεα η ανταλλαγη ρουχων.εμενα μου ειχε δωσει καλοκαιρινα η κουμπαρα μου αρκετα,αλλα χειμωνιατικα μαλλον τα εχει δωσει.

μιαμαμα,εχεις γεματο προγραμμα πλεον,ε?θα καθεσαι μαζι με την ελλη καθε φορα ή μονο στην αρχη για προσαρμογη?τα σουηδικα τι λενε?ευκολα?

προσπ,κι εσεις βρηκατε αρκετες ασχολιες!μπραβο!

κι εμας εχει εδω εκδηλωσεις το σ/κο αλλα δουλευω..

ειδες,αρχισαν και κανουν κι αλλα πραγματα στον παιδικο,μια χαρα!

Hello girls!!

τι να σας πω βρε κορίτσια, ότι βλέπω λέω!!

δεν έχω να συγκρίνω ούτε με ελληνικούς παιδικούς, ούτε με άλλους Σουηδικούς! Λέτε να είναι τόσο καλά?

Έχουμε ξεκινήσει και ξυπνάμε με χαρά για το σχολείο, ετοιμαζόμαστε χωρίς γκρίνιες, κι έτσι φεύγουμε κι από το σχολείο. Σήμερα με το που πήγαμε, πήγα στην "εξορία" στο σαλονάκι. Ούτε που την ένοιαζε, κι αργότερα έφυγα για 1 1/2 ώρα, την χαιρέτησα κιόλας και με πέταξε έξω....χαχα ζήτησε να πάει και τουαλέτα, οπότε πάει κι αυτό το άγχος!

βέβαια έχει κολλήσει σαν στρείδι στην δασκάλα!!!χαχα θα καλοπεράσει η καημένη!

μετά γύρισα, φάγαμε ψαροκροκέτες πολύ νόστιμες, ρύζι με σάλτσα, κουσκούς με φακές και λαχανικά, ντομάτα,ελιές!!!πλούσιο το μενού, σε πιατέλες στην μέση και σερβίρονται τα παιδιά μόνα τους!

μετά είχε γενέθλια ένα κοριτσάκι, αποφεύγουν τούρτες, γλυκά...έφτιαξαν φρουτοσαλάτα, έσβησαν κεράκια πάνω σε ένα τρενάκι με το νούμερο! της φόρεσαν και στέμμα της μικρούλας βιετναμέζας!!!!

ωραία ήταν, μετά φύγαμε!

τώρα την δευτέρα έχει ρεπό η δασκάλα μας και θα την ψάχνει η μικρή, για να δούμε, αλλιώς τρίτη, την αφήνω και φεύγω!!

προσπ ούτε που το άκουσα το συμβάν, όχι και ήσυχο μέρος με τόσους αλλοδαπούς, αλλά το παλεύουν!

ελεναδίτσα ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα, να την αφήνω και να φεύγω. είναι κουραστικό τόσες ώρες εκεί να κάθομαι.

ξεκινάω το ψάξιμο για δουλειά!!

τα Σουηδικά άστα να πάνε, την μεθεπόμενη εβδομάδα θα με βάλουν σε τμήμα για αρχάριους.

γιατί τώρα οι περισσότεροι ξέρουν κάποια Σουηδικά, κι εγώ κοιτάζω σαν χαζή, καταλαβαίνω πολύ λίγα....ευτυχώς που ξέρω καλά αγγλικά, βοηθάνε τρομερά!

είναι πολύ μελωδική γλώσσα, όλα τραγουδιστά τα λένε!

εμείς για την ώρα αυτές είναι οι ασχολίες μας...το παιδί παιδικό κι εμείς Σουηδικά, ψάχνουμε σπίτι πάλι.

αργότερα θα ψάξω να δω τι υπάρχει για την μικρή!

Kαλως σας ξαναβρηκα ελεναδα!

ε ναι ,τωρα τον εφαγα το γαιδαρο,ενας χρονος εμεινε ,οποτε θα συνεχισω να κανω αυτο που κανω εδω και χρονια .....ΥΠΟΜΟΝΗ!Θα παει του χρονου με τη μια προνηπιο ή μπορει και αρχες Απριλη του 2013 αν με το καλο βρεθει καποια απασχοληση για μενα!θα δειξει..βεβαια τοτε θα ειναι λιγο δυσκολο να ξαναπροσαρμοστει απο τον ιδιωτικο στον δημοσιο σταθμο ,αλλα και τι να κανω??τεσπα,μεχρι τοτε εχουμε ψωμι ακομα....

Χαιρομαι παντως που σας διαβαζω,γιατι διαπιστωνω πως ολες εχετε σχεδια για το μελλον,ψαχνεστε γενικως ειτε για χομπι ειτε για ξενες γλωσσες ή δουλειες....Ειναι η καλυτερη γιατρεια να ειμαστε απασχολημενες συνεχεια με κατι,και φυσικα ,ειναι και καλο παραδειγμα και για τα παιδια να μην βλεπουν γονεις που βαριουνται και πληττουν....

κι εκει που σας ελεγα για την ανταλλαγη ρουχων,σκαει σημερα και μια τεραστια κουτα με ρουχα απο την κυπρο(ο αντρας μου ειχε παντρεψει καποτε ενα ζευγαρι-πολλοι καλοι ανθρωποι απο οσα μου εχει πει,με 4 παιδια)....παπουτσια μαρκες σχεδον αθικτα,ρουχα επισης μεχρι και για 8 ετων!!!!!α ρε μανο τυχερε!!!να΄ναι καλα οι ανθρωποι...

Χριστινα,μου αρεσε τρελα το αρθρο για το coffee table!!!Στο εκπαιδευτικο συστημα,μας βαζουν σε ολους τα γυαλια οι Σκανδιναβοι,παει και τελειωσε...Στα σχολεια εχουν ενσωματωσει και καποιες περιπτωσεις με ατομα με ειδικες ικανοτητες,για να μαθαινουν απο μικρα τα ΄φυσιολογικα΄παιδια να σεβονται τους διανοητικα αρρωστους,ή οσους εχουν καποια αναπηρια!!!!Ειναι πολυυυυ μπροστα!!!Αλλα κι εδω στην Ελλαδα μπορει να γινεται καλη δουλεια καπου,ποτε δεν ξερεις αν ειναι ο δασκαλος μερακλης!!!Σε ενα σχολειο του ρεθυμνου,στο ορεινο χωριο φουρφουρας ,οι δασκαλοι απο το μερακι εχουν φτιαξει μεχρι και περιβολι στα παιδια,με σκοπο στο μελλον να σητιζονται ολοι οι μαθητες δωρεαν!!!!

ειναι να εχεις ορεξη ρε πουστη μου σε αυτη τη ζωη.........................!

αυτα τα δικα μου, και προσπ ευχαριστω κι εγω για το support exchange!!;)

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Kαλο μηνα κοριτσια!

Μπηκε ο Οκτωβρης και οι βροχουλες δεν λενε να ερθουν μπας και δροσιστουμε..

Με εχετε βαλει σε σκεψεις...Καθε φορα που μπαινω να γραψω εξαφανιζεστε!!Μηπως τελικα ειμαι γκαντεμω??:?

Ή το εχετε ριξει ολες στα χομπι ??

Ψαχνω να βρω καμια δωρεαν δραστηριοτητα εδω στα χανια ,να πηγαινω τον μικρο,αλλα δε βρηκα κατι σπουδαιο...Μονο εναν παιδοτοπο,με παιχνιδια δημιουργικα playmobil και τετοια,αλλα παλι ειναι 5 ευρω η εισοδος,αρα 10 ευρω για τα 2 παιδια,αρα 15 ευρω μαζι με τον καφε της μαμας,αρα 20 ευρω μαζι με την βενζινη πηγαινε-ελα στα χανια.και εξυπακουεται πως απαγορευεται να πεινασει κανεις....χαχαχα:evil:

παρολα αυτα ,θα συνεχισω να ψαχνω....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...