Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχεις δικιο βικη.ειναι και νωρις ακομα.ειναι 2 βδομαδες που ξεκινησαν?

κι εγω παντως καθε μερα τη ρωτουσα τι κανατε σημερα,και μου ελεγε τιποτα,αλλα ξεφουρνιζε στο ασχετο οπως την κορη σου, τραγουδακια ή ηθελε να παιξουμε μαζι παιχνιδια που παιζουν στο σχολειο.

καλέ και εγώ την ρωτάω ακόμα και άν έχει όρεξη μου λέει. Χθες μου είπε οτι κάναν τα χρώματα του Φθινοπώρου και παίξαν τα δεντράκια. Αλλά συνήθως μου απαντάει : δεν ξέρω!:rolleyes: Βαριέται να συζητήσει? Τί να πω? ή να το μεταφράσω στην γλώσσα των γυμνασιόπαιδων Αϊ παράτα μας ρε μάνα:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενάντα κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει στο δημοτικό όμως. Αντιθέτως τα μικρά θα βαριούνται με τη γλώσσα και τα μαθηματικά. Βέβαια μέχρι τα Χριστούγεννα όπως λένε πάντα οι εκπαιδευτικοί εγκλιματίζονται. Η αδερφή μου γεννημένη Ιανουάριο, τότε στα χρόνια μας κέρδιζε χρονιά και ήταν η μικρή της τάξης. Με αυτά τα παιδιά ασχολιόταν λίγο παραπάνω η δασκάλα στην αρχή. Αν ίσχυε ακόμα το σύστημα και τα δικά μας θα κέρδιζαν χρονιά. Αυτό βέβαια έχει και τα υπέρ και τα κατά όπως προαναφέρει και η Δέσποινα.

σωστο κι αυτο.κι εγω ειχα κερδισει χρονο.

δεν θυμαμαι βεβαια να ασχολιοταν μαζι μας παραπανω,

αλλα παλια δεν διναν και τοση σημασια,στα σχολεια που πηγαινα εγω.ελπιζω τωρα να ειναι διαφορετικα.καλα μεχρι το δημοτικο εχουμε χροοονια ακομα,

δεν θελω να το σκεφτομαι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλέ και εγώ την ρωτάω ακόμα και άν έχει όρεξη μου λέει. Χθες μου είπε οτι κάναν τα χρώματα του Φθινοπώρου και παίξαν τα δεντράκια. Αλλά συνήθως μου απαντάει : δεν ξέρω!:rolleyes: Βαριέται να συζητήσει? Τί να πω? ή να το μεταφράσω στην γλώσσα των γυμνασιόπαιδων Αϊ παράτα μας ρε μάνα:tongue::tongue:

χαχα!!κι εγω το ιδιο νομιζω οτι θελει να μου πει,ετσι οπως μου απανταει!!

δεν μας παρατας ρε μανα?αιγοκερακια παιδι μου!:tongue:

καπως ετσι μαλλον το μεταφραζω και εγω για τη δικη μου κορη

τη Δευτερα που χαν σταση και την πηγα για τρεις ωρες εβαζε χερι στη δασκαλα της που δεν ειχε βαλει τις καρεκλες στη θεση τους..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καπως ετσι μαλλον το μεταφραζω και εγω για τη δικη μου κορη

τη Δευτερα που χαν σταση και την πηγα για τρεις ωρες εβαζε χερι στη δασκαλα της που δεν ειχε βαλει τις καρεκλες στη θεση τους..:tongue::tongue:

την δασκάλα στον ενικό ή τον πληθυντικό την μιλάνε? η δικιά μου την αποκαλεί κυρία αλλά της μιλάει στον ενικό και φαντάζομαι και τα υπόλοιπα παιδάκια. Πέρισυ που ξεκίνησε, 2,5 χρονών, κάπως δύσκολο μάλλον να της εξηγήσεις για τον πληθυντικό. Μάλλον στα νήπια ή προνήπια ,αν την πάρουν του χρόνου, θα μάθει τον πληθυντικό. Είδη ασυνήδητα μάλλον τον χρησιμοποιεί στο παιχνίδι της. όταν μαγειρεύει με τις πλαστελίνες της πχ με ρωτάει τί θα φάτε? θέλετε και ένα παγωτό να σας φτιάξω?

την δασκάλα στον ενικό ή τον πληθυντικό την μιλάνε? η δικιά μου την αποκαλεί κυρία αλλά της μιλάει στον ενικό και φαντάζομαι και τα υπόλοιπα παιδάκια. Πέρισυ που ξεκίνησε, 2,5 χρονών, κάπως δύσκολο μάλλον να της εξηγήσεις για τον πληθυντικό. Μάλλον στα νήπια ή προνήπια ,αν την πάρουν του χρόνου, θα μάθει τον πληθυντικό. Είδη ασυνήδητα μάλλον τον χρησιμοποιεί στο παιχνίδι της. όταν μαγειρεύει με τις πλαστελίνες της πχ με ρωτάει τί θα φάτε? θέλετε και ένα παγωτό να σας φτιάξω?

και εμενα μιλαει σε ολους στον ενικο εντος και εκτος σπιτιου.. δεν προσπαθω ακομη να τη διορθωσω.. πιστευω οτι δεν θα καταλαβει πως να το ξεχωρισει.. σε κανα δυο χρονακια ισως..

το καλοκαιρι μιλουσε ενα πρωι σε μια μεγαλη γυναικα και της μιλουσε στον ενικο... εμενα με ενοχλουσε αυτο αλλα δεν της ειπα τιποτε..σκεφτομουν οτι εγω θα υπερεβαλλα στην προκειμενη..

στη δασκαλα λεει "κυρια..να σου πω κατι??" (η κλασικη ατακα της.. καθε μερα 1000 φορες θα το πει)

και εμενα μιλαει σε ολους στον ενικο εντος και εκτος σπιτιου.. δεν προσπαθω ακομη να τη διορθωσω.. πιστευω οτι δεν θα καταλαβει πως να το ξεχωρισει.. σε κανα δυο χρονακια ισως..

το καλοκαιρι μιλουσε ενα πρωι σε μια μεγαλη γυναικα και της μιλουσε στον ενικο... εμενα με ενοχλουσε αυτο αλλα δεν της ειπα τιποτε..σκεφτομουν οτι εγω θα υπερεβαλλα στην προκειμενη..

στη δασκαλα λεει "κυρια..να σου πω κατι??" (η κλασικη ατακα της.. καθε μερα 1000 φορες θα το πει)

αυτό ακριβώς! η δικιά μας ατάκα: κυρία κοίτα! Ωραία παπούτσια? Ωραία ρούχα φοράω? Ωραίες οι μπούκλες μου? κάθε φορά κάτι θα επιδεικνύει:tongue: και εγώ θεωρώ νωρίς είναι αλλά στο νηπιαγωγείο προφανώς να ''επιβάλλεται''. Πάντως δεν ξέρω γιατί σε παιχνίδια που κάνει τον μαγαζάτορα κλπ μου μιλάει στον πληθυντικό. ίσως το ακούει απο τα μεγαλύτερα παιδιά όταν παίζει μαζί τους γιατί στη γειτονιά κάνει παρέα με παιδιά του δημοτικού. είναι η ούρα του ξαδέρφου της:tongue:

Λενιώ τα πήρες τα μέιλ? Έχω δυο δικά σου και δεν θυμόμουν ποιό είναι το σωστό.

τωρα μολις τις ειδα!!φοβερες!!

πολυ ωραιες,οι καλλιτεχνικες φωτο,με τον αντρουλη σου!

κι αυτες που ειναι στο σπιτι,πολυ τρυφερες φωτο!!

ωραιο το νυφικο,το μαλλι τελειο,σου παει παρα πολυ!

μεγαλωσε και ο γιοκας σου,κουκλι!

η κορη σου δε,πραγματικος αγγελος!

να ζησετε και να χαιρεστε να παιδακια σας!

αυτό ακριβώς! η δικιά μας ατάκα: κυρία κοίτα! Ωραία παπούτσια? Ωραία ρούχα φοράω? Ωραίες οι μπούκλες μου? κάθε φορά κάτι θα επιδεικνύει:tongue: και εγώ θεωρώ νωρίς είναι αλλά στο νηπιαγωγείο προφανώς να ''επιβάλλεται''. Πάντως δεν ξέρω γιατί σε παιχνίδια που κάνει τον μαγαζάτορα κλπ μου μιλάει στον πληθυντικό. ίσως το ακούει απο τα μεγαλύτερα παιδιά όταν παίζει μαζί τους γιατί στη γειτονιά κάνει παρέα με παιδιά του δημοτικού. είναι η ούρα του ξαδέρφου της:tongue:

και εμενα ΜΟΝΟ στο παιχνιδι μιλαει στον πληθυντικο οταν κανει οτι με σερβιρει η οταν παιζουμε σουπερ μαρκετ..αντιγραφουν τις συμπεριφορες μας σε αυτους τους χωρους..

παιδια μιλαμε οτι αυτα τα χειμωνιατικα ρουχα ειναι ατελειωτα... εχω πλυνει και εχω ακομη λιγα ακομη, προχθες τα σιδερωσα και τωρα πρεπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη να βρω ησυχια να τα τακτοποιησω... αν δεν παω τα παιδια μου στη μανα μου για καποιες ωρες δεν προκειται.. και τον μικρο δυσκολα θα τον αφησω εκει γιατι δεν θα μπορει να μπουσουλησει καθως εχει μοκετα και το σκυλο..απαπαααααααααααααα..σιχαμαρα..

Διαφημίσεις

και εμενα ΜΟΝΟ στο παιχνιδι μιλαει στον πληθυντικο οταν κανει οτι με σερβιρει η οταν παιζουμε σουπερ μαρκετ..αντιγραφουν τις συμπεριφορες μας σε αυτους τους χωρους..

παιδια μιλαμε οτι αυτα τα χειμωνιατικα ρουχα ειναι ατελειωτα... εχω πλυνει και εχω ακομη λιγα ακομη, προχθες τα σιδερωσα και τωρα πρεπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη να βρω ησυχια να τα τακτοποιησω... αν δεν παω τα παιδια μου στη μανα μου για καποιες ωρες δεν προκειται.. και τον μικρο δυσκολα θα τον αφησω εκει γιατι δεν θα μπορει να μπουσουλησει καθως εχει μοκετα και το σκυλο..απαπαααααααααααααα..σιχαμαρα..

τα κατεβασες ηδη?εμας ειναι τα δικα μας πολλα,και θελουν ξεκαθαρισμα.της μικρης δεν εχω τιποτα.της πηρα 2 μπλουζοφορεματα με κολαν απο την λαικη και θα της παιρνω λιγα-λιγα σιγα-σιγα.ετσι κι αλλιως και τον οκτωμβρη μου φαινεται καλο καιρο θα κανει.εχω και θερμοαιμη κορη,οποτε θα αργησουμε ακομα να βαλουμε μακρυμανικα.στο σχολειο της βαζω φορεματα και κολαν κοντα ,απο κατω για να μην ακουμπαει στα χωματα,και μου λεει οτι ζεσταινεται!

τωρα μολις τις ειδα!!φοβερες!!

πολυ ωραιες,οι καλλιτεχνικες φωτο,με τον αντρουλη σου!

κι αυτες που ειναι στο σπιτι,πολυ τρυφερες φωτο!!

ωραιο το νυφικο,το μαλλι τελειο,σου παει παρα πολυ!

μεγαλωσε και ο γιοκας σου,κουκλι!

η κορη σου δε,πραγματικος αγγελος!

να ζησετε και να χαιρεστε να παιδακια σας!

πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν γιατί τα έκανα όλα πολύ οικονομικά αλλά μάλλον επιτυχημένα γιατί δεν φαίνεται το κοστολόγιο απ'ότι κατάλαβα:tongue:

τα κατεβασες ηδη?εμας ειναι τα δικα μας πολλα,και θελουν ξεκαθαρισμα.της μικρης δεν εχω τιποτα.της πηρα 2 μπλουζοφορεματα με κολαν απο την λαικη και θα της παιρνω λιγα-λιγα σιγα-σιγα.ετσι κι αλλιως και τον οκτωμβρη μου φαινεται καλο καιρο θα κανει.εχω και θερμοαιμη κορη,οποτε θα αργησουμε ακομα να βαλουμε μακρυμανικα.στο σχολειο της βαζω φορεματα και κολαν κοντα ,απο κατω για να μην ακουμπαει στα χωματα,και μου λεει οτι ζεσταινεται!

θερμοαιμη εεε??

εγω ειχα ρουχα second hand συν καποια απο δωρα της απο περσι και προπερσι (εδινα παραγγελιες για ρουχα μεγαλυτερο νουμερο) και ετσι και για τους δυο τα ξεδιαλεξα, τα επλυνα, τα σιδερωσα και τωρα θα τα βαλω στις θεσεις τους..

εχω ηδη αποσυρει τα πολυ καλοκαιρινα (ψιλα υφασματα, κοντα σορτς, λεπτο ραντακι) και κραταω τα λιγο πιο βαρυα και ολο τα φθινοπωρινα..

εχω κατι χρωματιστα ακομη να πλυνω λιγα

και εγώ ακόμα δεν ασχολήθηκα. αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω 28 βαθμούς. ίσως την άλλη βδομάδα. Εγώ της μικρής της πήρα συνολάκια με 15-20 ευρώ. προσφορά απο περσινά σχέδια. Μπλουζοφορέματα και 2 φόρμες. Για καλή μου τύχη τον μικρό θα τον βολέψω με ρούχα του Μάριου για πολλά χρόνια ακόμη:D Αυτή τη στιγμή έχω ρούχα του στο πατάρι μέχρι 6 ετών. Και το ευτύχημα....είναι γεννημένοι ίδιο μήνα! κουτί δηλαδή !

και εγώ ακόμα δεν ασχολήθηκα. αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω 28 βαθμούς. ίσως την άλλη βδομάδα. Εγώ της μικρής της πήρα συνολάκια με 15-20 ευρώ. προσφορά απο περσινά σχέδια. Μπλουζοφορέματα και 2 φόρμες. Για καλή μου τύχη τον μικρό θα τον βολέψω με ρούχα του Μάριου για πολλά χρόνια ακόμη:D Αυτή τη στιγμή έχω ρούχα του στο πατάρι μέχρι 6 ετών. Και το ευτύχημα....είναι γεννημένοι ίδιο μήνα! κουτί δηλαδή !

πολυ καλα τοτε!! εγω επειδη δεν θα χω χρονο να ασχοληθω αλλη φορα τα χω ξεκινησει απο μεσα Σεπτεμβρη ωστε αν μας βρει ξαφνικα το κρυο οπως συνηθως συμβαινει τα τελευταια χρονια να μη τρεχω τελευταια στιγμη..ειδικα τωρα που χουμε και τον παιδικο σταθμο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...