Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαέστρο τέλειες οι φωτό! πολύ καρπουζοκατάσταση!:tongue:

Στέλνω και εγώ όπου ξέχασα να τσεκάρω!

Εγώ έκανα γενική για τη γαμοβάφτιση οπότε μόνο ντουλάπες έχω όταν βγάλω τα χειμερινά μια και καλή.

Ελενάντα ανάλογα τις δυνατότητες τους τα συμπεριφέρονται τα παιδιά. Η δικιά μου φέτος τρώει μόνη της στον παιδικό, δεν την ταίζουν. χωρίς να το ζητήσω. ίσως και στις εργασίες αν βλέπουν πως είναι πιο ικανή να την αφήνουν πιο ελεύθερη. Αλλά αν νομίζεις πως στο προνήπιο θα είναι καλύτερα μην το σκέφτεσαι.

μαέστρο υφίσταται λές το οιδιπόδιο, ε? Ε, όσο να'ναι είναι τα αντράκια μας!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαέστρο τέλειες οι φωτό! πολύ καρπουζοκατάσταση!:tongue:

Στέλνω και εγώ όπου ξέχασα να τσεκάρω!

Εγώ έκανα γενική για τη γαμοβάφτιση οπότε μόνο ντουλάπες έχω όταν βγάλω τα χειμερινά μια και καλή.

Ελενάντα ανάλογα τις δυνατότητες τους τα συμπεριφέρονται τα παιδιά. Η δικιά μου φέτος τρώει μόνη της στον παιδικό, δεν την ταίζουν. χωρίς να το ζητήσω. ίσως και στις εργασίες αν βλέπουν πως είναι πιο ικανή να την αφήνουν πιο ελεύθερη. Αλλά αν νομίζεις πως στο προνήπιο θα είναι καλύτερα μην το σκέφτεσαι.

μαέστρο υφίσταται λές το οιδιπόδιο, ε? Ε, όσο να'ναι είναι τα αντράκια μας!:D

μπα,δεν ειναι ετσι στο δημοσιο,βικη μου.εκει κανουν απο περσι,συγκεκριμενα πραγματα,για ολα.δηλαδη παντα τρωνε μονα τους,πανε μονα τους στην τουαλετα,αλλα πριν το προνηπιο δεν πανε στην μεγαλη αυλη που εχει και κουνιες και σκαμα με αμμο,γιατι φοβουνται,δεν τους δινουν ψαλιδι,ενω η μικρη το χρησιμοποιει στο σπιτι καιρο τωρα,και αλλα πολλα.λογικο ειναι λοιπον να βαριεται.αφου στην αρχη πριν ξεκινησει σχολειο μου ελεγε οτι θελει να παει σε αλλο σχολειο,για πιο μεγαλα παιδακια.κι αν πω οτι παει σε παιδικο,με διορθωνει και μου λεει οτι παει νηπιο..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Κίνηση βλέπω!!!

κάνω 5 χιλιόμετρα με το ποδήλατο και το παιδί πάνω, κάθε μέρα και είμαι πτώμα.

Βρέχει κιόλας κάθε μέρα...

ξεκίνηση την δευτέρα Σουηδικά, σε άλλο από αυτό που πάει ο άντρας, εμένα με έστειλαν σε ιδιωτικό μισθωμένο από το κράτος, ο άντρας μου σε δημόσιο. και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη, είμαι η μόνη που δεν έχω ξανακάνει...δεν καταλαβαίνω τίποτα, μιλάνε μόνο Σουηδικά...

ο άντρας μου καμία σχέση εκεί που πάει, άσε που του είπαν συμμαθητές, τα χειρότερα για το δικό μου σχολείο.θα δω πως θα πάει, θα πάω στα κεντρικά και θα κάνω παράπονο!!:D:D

Χθες ξεκινήσαμε παιδικό, δεν μείναμε πολύ ώρα, μας μίλησε η δασκάλα, υπογράψαμε χαρτιά, ρωτούσε για το παιδί, τι τις αρέσει κλπ...

και η Έλλη ωστόσο ζωγράφιζε!

τελικά είναι 14 παιδιά με 5 δασκάλες και σταδιακά θα το φτάσουν στα 20!!!:shock::shock:

σήμερα ήταν 9 παιδιά με την έλλη και 3 δασκάλες!

πολύ ησυχία!! η έλλη πάει χαρούμενη, αλλά εκεί ψιλοκολάει, στην αρχή είμασταν μαζί κι έφτιαχνε κολιέ με την δασκάλα, μετά έφυγα και πήγα σε άλλο χώρο. έλεγε τα δικά της στην δασκάλα, προσπαθούσαν να συνεννοηθούν!!

δεν τα αφήνουν να τρέχουν σαν τρελά και να ουρλιάζουν!!προσπαθούν να τα απασχολούν με ήσυχα πράγματα!

το πόσα υλικά έχουν δεν λέγεται...τα πάντα και σε ποσότητες!

σήμερα τους μάθαιναν τα χρώματα και τα νούμερα στα Σουηδικά μέσα από παιχνίδι!

κι ενώ ήταν πολύ καλή εκεί, δεν ήθελε να φύγουμε, ούτε να φορέσει αδιάβροχο...ούρλιαζε κι έκλαιγε!! ρεζίλι γίναμε...:o:o

μετά είχα και ραντεβού στον οπτικό να μου μετρήσει τα μάτια, για να αλλάξω γυαλιά.

α χθες είχαμε ραντεβού στον οδοντίατρο για την έλλη...άκυρο...τσάμπα ο κόπος μας, δεν άνοιγε στόμα, έκλαιγε,φώναζε(πρώτη φορά σε γιατρό να κάνει έτσι)...:?

τεσπά θα ξαναπάμε τον γενάρη, άσπρα είναι τα δόντια της, γλυκά δεν τρώει συχνά...

αύριο λογικά θα φάει εκεί...θα πέσει πολύ γέλιο με το που δει τα σκατοφαγητά...χαχα χθες είδα πατάτες στον ατμό, αρακά βρασμένο, καρότο τριμμένο, στην κουζίνα, δεν κατάλαβα τι θα έφτιαχναν, ικανούς τους έχω να τα δίνουν έτσι...:shock::shock:

μαέστρο δεν είδα φώτο της βάπτισης, πάω να δω...

για αυτό που λέτε για τις ηλικίες, πιστεύω ότι όσο πι αργά πάνε στο δημοτικό καλύτερα είναι γιαυτά, θα είναι πιο ώριμα!

και στο νηπιαγωγείο από ότι θυμάμαι από την ανηψιά μου, τους κάνουν προετοιμασία!!

αλλά να μην τα αφήνουν να τρώνε μόνα τους...ή να μην παίζουν με ψαλίδια, ή στις κούνιες...περίεργο...και τι τους κάνουν όλη μέρα?

ξεκινήσαμε θέμα και με τα ρούχα, δεν θέλει να φοράει την στολή της βροχής ή του κρύου γιατί "δεν θα είμαι κούκλα μαμά"!!!!!!:shock::shock:

μιαμαμα τέλεια νέα! Υπέροχα όλα λοιπόν! Έτσι ρόδινα να σας πηγαίνουν!

Η δικιά μου φέτος είναι πολύ συνεργάσιμη σε όλα. σε μισή ώρα είναι έτοιμη για το σχολείο. και στον οδοντίατρο πολύ συνεργάσιμη ήταν. περίμενε ανυπόμονα την σειρά της και ανέβηκε μόνη της στην καρέκλα. Φάσεις είναι που λίγο πολύ όλα τις πέρασαν. Η δικιά μου μετά τη γέννηση του μωρού έχει αναλάβει και σοβαρά το ρόλο της μεγάλης αδερφής- μανούλας , πράγμα που την βοηθάει να ξεπεράσει τέτοιου είδους συμπεριφορές που δεν ήταν και λίγες! όλα της φταίγανε και για όλα είχε αντιρρήσεις. τώρα έχει άλλες ασχολείες. Φροντίζει τον αδερφούλη της!

Πότε επιστρέφεις δουλειά;

Τι θα κάνεις με τον Χάρη; Η πεθερά;

για την ακρίβεια 14 ιανουαρίου. Αν και πέρασε ο καιρός...έχω ακόμα!

Η πεθερά, ναι. Για 2 χρονάκια....και μετά παιδικό. Αν έχω ακόμα δουλειά βέβαια με αυτά που συμβαίνουν ...

Διαφημίσεις

καλως την μιαμαμα!

ωραια νεα!καλη αρχη με τα μαθηματα!

η ελλη δεν ηθελε να φυγει,ε?χαχα!

αρχισε και τις προτιμησεις με τα ρουχα?

πεστης εσυ οτι ειναι κουκλα οτι και να βαλει.

καλη υπομονη!σαν και την δικια μου περσι που δεν ηθελε ζακετα γιατι δεν φορανε ζακετα οι πριγκιπισσες!ακομα παντως δεν δεχεται να βαλει φορμα ή τζιν,να δω τι θα φοραει τον χειμωνα στο σχολειο..

κι εμεις πρεπει να παμε οδοντιατρο αλλα δεν νομιζω να κατσει.

εγω το χω ξαναπει.. και η δικη μου ειναι πολυ προχω για την ταξη της.. συμφωνει και η δασκαλα σε αυτο.. κανουν μονο ζωγρφικη και πλαστελινη επισης (δεν εχω ρωτησει για χρηση ψαλιδιου αλλα δε το κοβω) και γενικα για τα δεδομενα της ειναι απλα σα να βρισκεται σε μια φυλαξη.. δεν μαθαινει ΤΙΠΟΤΑ εκει.. στον ιδιωτικο ερχοταν και ελεγε τραγουδια η για κατι που μιλησαν.. εδω τιποτα απολυτως..

εμεις τους παμε παραμυθια και αναλογα τα κεφια τους διαβαζουν.. εχουμε τωρα και τις απεργιες..εντελως αδιαφορα για την ωρα..θα δουμε

miamama ωραια μας τα περιγραφεις.. με τους γιατρους φασεις ειναι.. ξερω πως νοιωθεις ομως..εμας στους γιατρους φερεται πολυ καλα αλλα τελευται κανα δυο υστεριες εχει κανει με ασχετα θεματα και μαλιστα σηκωνεται και φευγει μεσα στη μεση του δρομου.. σημερα την αρπαξα σαν κατσικι για να την μαζεψω χωρις να πω αλλη κουβεντα..ωρες ωρες δεν παιζονται...

εγω το χω ξαναπει.. και η δικη μου ειναι πολυ προχω για την ταξη της.. συμφωνει και η δασκαλα σε αυτο.. κανουν μονο ζωγρφικη και πλαστελινη επισης (δεν εχω ρωτησει για χρηση ψαλιδιου αλλα δε το κοβω) και γενικα για τα δεδομενα της ειναι απλα σα να βρισκεται σε μια φυλαξη.. δεν μαθαινει ΤΙΠΟΤΑ εκει.. στον ιδιωτικο ερχοταν και ελεγε τραγουδια η για κατι που μιλησαν.. εδω τιποτα απολυτως..

εμεις τους παμε παραμυθια και αναλογα τα κεφια τους διαβαζουν.. εχουμε τωρα και τις απεργιες..εντελως αδιαφορα για την ωρα..θα δουμε

σημερα την αρπαξα σαν κατσικι για να την μαζεψω χωρις να πω αλλη κουβεντα..ωρες ωρες δεν παιζονται.

κι εγω το κανω αυτο το τελευταιο συχνα.την παιρνω αγκαλια και φευγουμε,γτ αλλιως δεν ακουει.

προσπ,το καλο ειναι οτι ξεφευγουν απο το σπιτι,και βλεπουν πολλα παιδακια,και μαθαινουν να συνεργαζονται,και να μοιραζονται παρα να καθονται σπιτι και να τους κανουν ολα τα χατηρια,η γιαγια ή η θεια.

εγω δεν ξερω αν ειναι πιο προχω,παρα μονο στην ομιλια της απ'οτι μου εχουν πει.αλλα δεν με νοιαζει να παει γρηγορα σε πιο μεγαλη ταξη,το αντιθετο.με νοιαζει να κανουν κι αλλες δραστηριοτητες ωστε να μη βαριεται η μικρη και μετα δεν θελει να πηγαινει.

εμας διαβαζουν παραμυθια,δανειζομαστε και καθε σ/κο απο ενα παραμυθι,κι εχουν και 2 φορες την εβδομαδα κουκλοθεατρο και μουσικη.για δημοσιος,μια χαρα ειναι.αλλα περσι πλαστελινη και ζωγραφικη,φετος παλι τα ιδια?οποτε μια χαρα μας εκατσε η αλλαγη.

ααα!ωραιες οι φωτο!που ειναι ολα αυτα που βαφατε καλε?θα ξετρελαθηκε η μικρη σου,με τοση επιφανεια που μπορουσε να ζωγραφισει,ε?

της αντζελινας τελευταια της αρεσει να κοβει χαρτακια και να τα κολλαει αλλου...παντου δηλαδη..γκρρρ!

κι εγω το κανω αυτο το τελευταιο συχνα.την παιρνω αγκαλια και φευγουμε,γτ αλλιως δεν ακουει.

προσπ,το καλο ειναι οτι ξεφευγουν απο το σπιτι,και βλεπουν πολλα παιδακια,και μαθαινουν να συνεργαζονται,και να μοιραζονται παρα να καθονται σπιτι και να τους κανουν ολα τα χατηρια,η γιαγια ή η θεια.

εγω δεν ξερω αν ειναι πιο προχω,παρα μονο στην ομιλια της απ'οτι μου εχουν πει.αλλα δεν με νοιαζει να παει γρηγορα σε πιο μεγαλη ταξη,το αντιθετο.με νοιαζει να κανουν κι αλλες δραστηριοτητες ωστε να μη βαριεται η μικρη και μετα δεν θελει να πηγαινει.

εμας διαβαζουν παραμυθια,δανειζομαστε και καθε σ/κο απο ενα παραμυθι,κι εχουν και 2 φορες την εβδομαδα κουκλοθεατρο και μουσικη.για δημοσιος,μια χαρα ειναι.αλλα περσι πλαστελινη και ζωγραφικη,φετος παλι τα ιδια?οποτε μια χαρα μας εκατσε η αλλαγη.

ααα!ωραιες οι φωτο!που ειναι ολα αυτα που βαφατε καλε?θα ξετρελαθηκε η μικρη σου,με τοση επιφανεια που μπορουσε να ζωγραφισει,ε?

της αντζελινας τελευταια της αρεσει να κοβει χαρτακια και να τα κολλαει αλλου...παντου δηλαδη..γκρρρ!

καλημερα!!!

ελενη συμφωνω και εγω οτι θα ειναι καλυτερα να την πας στα προνηπια την αντζελινα...

ομως απο τη δικη μας εμπειρια εως τωρα με τη μελινα στο νηπιαγωγειο μπορω να σου πω οτι υπαρχουν υπερ και κατα

στα υπερ ειναι οι ΠΟΛΛΕΣ δραστηριοτητες...απο την εισαγωγη στις βασικες εννοιες γλωσσας και μαθηματικων (μη φανταστεις τρελα πραγματα δλδ η μελ ηξερε τα βασικα αλλα της αρεσει που τα ξανακανουν...)..μεχρι την παρατηρηση φυσικων φαινομενων (πειραματακια με το νερο, τα χρωματα)..γενικα μαθαινει πολλα που στο σπιτι εμεις δεν ειχαμε σκεφτει οτι θα την ενδιαφερουν ακομα αλλα αυτη τρελαινεται..

μεγαλο υπερ και οτι κανει παρεα με παιδια μεγαλυτερα απο αυτην..μαθαινει να λειτουργει πιο ομαδικα και να "κοβει¨τις υστεριες αφου τα μεγαλυτερα δεν μασανε και κοβουν περα...τα μικροτερα απλα ουρλιαζουν και αυτα!!!:tongue::tongue: την τσουζει που αμα κανει σαν χαζο τα υπολοιπα δεν παιζουν μαζι της και συμμορφωνεται..(αντε μπας και ηρεμησουμε απο αυτα και στο σπιτι..)

επισης στα μεγαλα υπερ το οτι γινεται πολυ πιο υπευθυνη και ανεξαρτητη...μονη της θα φαει, θα πλυθει, θα σκουπιστει θα τακτοποιησει τα ρουχα της, την τσαντα της, θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ το χωρο της στο τραπεζι, θα τακτοποιησει τα παιχνιδια που επαιζε κτλ κτλ....Στο σπιτι ακομα δεν εχει εφαρμοσει τα τελευταια δυστυχως...εκει παντα "ειναι κουρασμενη..."αλλα που θα παει...θα της γινει συνηθεια...:tongue:

Στα ΚΑΤΑ τωρα...

το παιχνιδι διαρκει πολυ λιγοτερη ωρα...και αυτο Δεν ειναι ακομα για την ηλικια τους...δλδ παραπονιεται συχνα οτι δεν χορευουν αρκετα, δεν λενε αρκετα τραγουδια και ολο καθονται παρεουλα να ακουνε τη δασκαλα τους...δηλαδη με λιγα λογια βαριεται πολλες φορες...

αλλο κατα ειναι οτι δεν συμβαδιζει ευκολα με τα μεγαλυτερα στις εργασιες. Υπαρχουν παιδια που ειναι και 2 χρονια μεγαλυτερα απο αυτη στην ιδια ταξη (ειναι μαζι νηπια προνηπια)...οποτε μερικες φορες στενοχωριεται και απογοητευεται που δεν καταφερε κατι τοσο ευκολα οσο αλλα παιδια...

μακροπροθεσμα ομως νομιζω οτι αυτο θα της κανει καλο γιατι θα γινει πιο ανταγωνιστικη...

οι δασκαλες της που τα συζητησα μου ειπαν ομως οτι μετα τα χριστουγεννα ολα τα παιδια προσαρμοζονται και δεν φαινεται η διαφορα..

ο αδερφος μου απο την αλλη (δασκαλος) μου λεει οτι γενικα ειναι καλυτερο να πηγαινουν μεγαλα τα παιδια σχολειο παρα μικρα...

εγω παλι ειμαι καπου στη μεση αυτων των 2...πιστευω οτο ζοριζονται μεν αλλα ειναι και αναλογα στο παιδι...

καλημερα!!!

ελενη συμφωνω και εγω οτι θα ειναι καλυτερα να την πας στα προνηπια την αντζελινα...

ομως απο τη δικη μας εμπειρια εως τωρα με τη μελινα στο νηπιαγωγειο μπορω να σου πω οτι υπαρχουν υπερ και κατα

στα υπερ ειναι οι ΠΟΛΛΕΣ δραστηριοτητες...απο την εισαγωγη στις βασικες εννοιες γλωσσας και μαθηματικων (μη φανταστεις τρελα πραγματα δλδ η μελ ηξερε τα βασικα αλλα της αρεσει που τα ξανακανουν...)..μεχρι την παρατηρηση φυσικων φαινομενων (πειραματακια με το νερο, τα χρωματα)..γενικα μαθαινει πολλα που στο σπιτι εμεις δεν ειχαμε σκεφτει οτι θα την ενδιαφερουν ακομα αλλα αυτη τρελαινεται..

μεγαλο υπερ και οτι κανει παρεα με παιδια μεγαλυτερα απο αυτην..μαθαινει να λειτουργει πιο ομαδικα και να "κοβει¨τις υστεριες αφου τα μεγαλυτερα δεν μασανε και κοβουν περα...τα μικροτερα απλα ουρλιαζουν και αυτα!!!:tongue::tongue: την τσουζει που αμα κανει σαν χαζο τα υπολοιπα δεν παιζουν μαζι της και συμμορφωνεται..(αντε μπας και ηρεμησουμε απο αυτα και στο σπιτι..)

επισης στα μεγαλα υπερ το οτι γινεται πολυ πιο υπευθυνη και ανεξαρτητη...μονη της θα φαει, θα πλυθει, θα σκουπιστει θα τακτοποιησει τα ρουχα της, την τσαντα της, θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ το χωρο της στο τραπεζι, θα τακτοποιησει τα παιχνιδια που επαιζε κτλ κτλ....Στο σπιτι ακομα δεν εχει εφαρμοσει τα τελευταια δυστυχως...εκει παντα "ειναι κουρασμενη..."αλλα που θα παει...θα της γινει συνηθεια...:tongue:

Στα ΚΑΤΑ τωρα...

το παιχνιδι διαρκει πολυ λιγοτερη ωρα...και αυτο Δεν ειναι ακομα για την ηλικια τους...δλδ παραπονιεται συχνα οτι δεν χορευουν αρκετα, δεν λενε αρκετα τραγουδια και ολο καθονται παρεουλα να ακουνε τη δασκαλα τους...δηλαδη με λιγα λογια βαριεται πολλες φορες...

αλλο κατα ειναι οτι δεν συμβαδιζει ευκολα με τα μεγαλυτερα στις εργασιες. Υπαρχουν παιδια που ειναι και 2 χρονια μεγαλυτερα απο αυτη στην ιδια ταξη (ειναι μαζι νηπια προνηπια)...οποτε μερικες φορες στενοχωριεται και απογοητευεται που δεν καταφερε κατι τοσο ευκολα οσο αλλα παιδια...

μακροπροθεσμα ομως νομιζω οτι αυτο θα της κανει καλο γιατι θα γινει πιο ανταγωνιστικη...

οι δασκαλες της που τα συζητησα μου ειπαν ομως οτι μετα τα χριστουγεννα ολα τα παιδια προσαρμοζονται και δεν φαινεται η διαφορα..

ο αδερφος μου απο την αλλη (δασκαλος) μου λεει οτι γενικα ειναι καλυτερο να πηγαινουν μεγαλα τα παιδια σχολειο παρα μικρα...

εγω παλι ειμαι καπου στη μεση αυτων των 2...πιστευω οτο ζοριζονται μεν αλλα ειναι και αναλογα στο παιδι...

καλημερα

τι εννοεις νηπιαγωγειο????? προνηπιο δεν πανε του 2008? η απλα εγω ΤΙ δε κατα ΛΑ βα???Φ

Εσας βρε κανουν πολλα βρε elenada.. εμας για την ωρα ζωγραφικη, πλαστελινη, μαλλον δεν ξερουν πολλα τραγουδια οι κυραδες και ολο τα ιδια και τα ιδια της λενε, εμεις παμε παραμυθια απο το σπιτι (συνηθως η μικρη τους παει εκεινοι εχουν κατι του κιολου εντελως απο οτι εκοψα στη βιβλιοθηκη) και μαλλον τη βγαζουν με το να αφηνουν τα παιδια στο κηπο καμια ωρα και μετα φαγητο και αντε παλι ζωγραφικη..εδω εγω πλήττω...χαχα

λοιπον σημερα εμαθα οτι η κορη μου βρηκε ενα σημειο και το χει κανει καστρο - φωλια και μαζευονται εκει με τα αλλα κοριτσια που παιζει και ειναι το σημειο τους.. και σημερα ηδη ειχαν παει στη..φωλια καιτ ην περιμεναν..αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

αφου ξεχασε να με χαιρετισει...

οσο για το κολυμβητηριο τα παμε ακομη μια χαρα!!!!!!! ο προπονητης τη βρισκει πολυ δυναμικη και οτι το διασκεδαζει

και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε και το εργαστηρι μας με την αγαπημενη μας κυρια Παναγιωτα (εκει δινει ρεσιταλ η μικρη) και εγω τα Γερμανικα μου.. μου αγορασα και φουξια σχολικη τσαντα και τετραδιο με χαριτωμενια η γεροντομπεμπεκα..:tongue::tongue::tongue::tongue: τωρα θα βριζω ΚΑΙ Γερμανικα!!χαχα

Διαφημίσεις

καλημερα!

δεσποινιω,ενδιαφερον κι η δικη σου αποψη.

να μας γραφεις πιο συχνα,

να μαθαινουμε κι εμεις τι κανουν στα προνηπια τα παιδακια,να ξερουμε.

εσας βεβαια ειναι διαφορετικα παλι γιατι ειναι μαζι με τα νηπια και θα ειναι φανταζομαι ακομα πιο δυσκολα.επισης υπαρχουν διαφορες απο σχολειο σε σχολειο.σε δημοσιο πατε φετος?

εμας στεγαζονται ο παιδικος και τα προνηπια μαζι,αλλα δεν συναντιουνται τα μεν με τα δε γιατι ειναι χωρισμενα τα μικρα στην μια πλευρα του σχολειου και τα πιο μεγαλα στην αλλη πλευρα,και δεν βγαινουν και την ιδια ωρα μαζι στην αυλη.

δεν νομιζω να κανουν τοσα πολλα πραγματα οπως εσεις,

ουτε τα προνηπια,αλλα τουλαχιστον θα κανουν κατι διαφορετικο.

παντως η κορη μου αποφασισε μονη της οποτε δεν μου πεφτει λογος εμενα:tongue:

την πηγα στον παιδικο το πρωι και με τραβουσε να παει στην μεγαλη ταξη,κι ενω ηταν να ξεκινησει απο δευτερα με τα προνηπια,την αφησα εκει.

εντωμεταξυ εκει εχει δυο διδυμα συμμαθητες,απο περσι,

αγορι -κοριτσι που μαλλον τα συμπαθει πιο πολυ, γι'αυτο θελει να παει εκει.

και μου ειπαν και πιο καλα λογια για την δασκαλα στα προνηπια.

ενω η προηγουμενη,μικρουλα σε ηλικια,αδιαφορη μου φανηκε,

δεν μου μιλουσε καθολου,και τους ελεγε φερμουαρ! και το ειχε κολλησει η κορη μου και το ελεγε συνεχεια.

παντως,αφου πανε με τις χρονολογιες,δεν μπορουμε να κανουμε κατι.αναγκαστικα θα ειναι η κορη μου η πιο μεγαλη της ταξης και μπορει να βαριεται αλλα θα συμβιβαστει,κι η κορη σου η πιο μικρη και μπορει να ζοριζεται,αλλα θα τα καταφερει.;)

αα,οσο για το υπευθυνη που λες,στο σχολειο κι εμενα τα κανει ολα,και ακουει παντα τη δασκαλα.

στο σπιτι ομως,μονο μπαχαλο ξερει να τα κανει.

καλημέρα.

προσπ ίσως κάνουν πράγματα στον παιδικό που δεν στα λέει η μικρή. και εγώ μέσα απο το παιχνίδι της καταλαβαίνω εκπαιδευτικά παιχνιδάκια που παίζουν εκεί. Θυμάμαι μια φορά χτυπούσε το τύμπανό της και σταματούσε και φώναζε σχήματα. την ρώτησα και μου είπε πως το παίξαν με την κυρία Ελένη στο σχολείο.Φώναζε η κυρία σχήματα και τρέχαν να πάρουν τα ανάλογα.τις προάλλες την ρώτησα αν έφαγε τα φρούτα της στο σχολείο και μου είπε πως τους τα τάιζε η κυρία με κλειστά τα μάτια και αυτά λέγανε τί φρούτο τρώγανε. Δραστηριότητες δηλαδή που δεν φαίνονται. Επίσης όταν βλέπει τον καιρό στην τηλεόραση όταν βλέπει σύννεφα μου λέει Α! συννεφιά μαμά θα έχει. Την ρώτησα πού το ξέρει και μου είπε πως στο σχολείο λένε τον καιρό.

καλημερα

τι εννοεις νηπιαγωγειο????? προνηπιο δεν πανε του 2008? η απλα εγω ΤΙ δε κατα ΛΑ βα???Φ

Εσας βρε κανουν πολλα βρε elenada.. εμας για την ωρα ζωγραφικη, πλαστελινη, μαλλον δεν ξερουν πολλα τραγουδια οι κυραδες και ολο τα ιδια και τα ιδια της λενε, εμεις παμε παραμυθια απο το σπιτι (συνηθως η μικρη τους παει εκεινοι εχουν κατι του κιολου εντελως απο οτι εκοψα στη βιβλιοθηκη) και μαλλον τη βγαζουν με το να αφηνουν τα παιδια στο κηπο καμια ωρα και μετα φαγητο και αντε παλι ζωγραφικη..εδω εγω πλήττω...χαχα

λοιπον σημερα εμαθα οτι η κορη μου βρηκε ενα σημειο και το χει κανει καστρο - φωλια και μαζευονται εκει με τα αλλα κοριτσια που παιζει και ειναι το σημειο τους.. και σημερα ηδη ειχαν παει στη..φωλια καιτ ην περιμεναν..αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

αφου ξεχασε να με χαιρετισει...

οσο για το κολυμβητηριο τα παμε ακομη μια χαρα!!!!!!! ο προπονητης τη βρισκει πολυ δυναμικη και οτι το διασκεδαζει

και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε και το εργαστηρι μας με την αγαπημενη μας κυρια Παναγιωτα (εκει δινει ρεσιταλ η μικρη) και εγω τα Γερμανικα μου.. μου αγορασα και φουξια σχολικη τσαντα και τετραδιο με χαριτωμενια η γεροντομπεμπεκα..:tongue::tongue::tongue::tongue: τωρα θα βριζω ΚΑΙ Γερμανικα!!χαχα

χαχα!η μικρη σου βρηκε ασχολια παντως,με το καστρο!

ευτυχως πατε και σε εξωσχολικες δραστηριοτητες,οποτε μια χαρα,προσπ!

με γεια την τσαντουλα,μαθητριουλα!:tongue:

η δεσποινα εγραψε οτι ειναι μαζι τα νηπια και τα προνηπια..

καλημέρα.

προσπ ίσως κάνουν πράγματα στον παιδικό που δεν στα λέει η μικρή. και εγώ μέσα απο το παιχνίδι της καταλαβαίνω εκπαιδευτικά παιχνιδάκια που παίζουν εκεί. Θυμάμαι μια φορά χτυπούσε το τύμπανό της και σταματούσε και φώναζε σχήματα. την ρώτησα και μου είπε πως το παίξαν με την κυρία Ελένη στο σχολείο.Φώναζε η κυρία σχήματα και τρέχαν να πάρουν τα ανάλογα.τις προάλλες την ρώτησα αν έφαγε τα φρούτα της στο σχολείο και μου είπε πως τους τα τάιζε η κυρία με κλειστά τα μάτια και αυτά λέγανε τί φρούτο τρώγανε. Δραστηριότητες δηλαδή που δεν φαίνονται. Επίσης όταν βλέπει τον καιρό στην τηλεόραση όταν βλέπει σύννεφα μου λέει Α! συννεφιά μαμά θα έχει. Την ρώτησα πού το ξέρει και μου είπε πως στο σχολείο λένε τον καιρό.

εχεις δικιο βικη.ειναι και νωρις ακομα.ειναι 2 βδομαδες που ξεκινησαν?

κι εγω παντως καθε μερα τη ρωτουσα τι κανατε σημερα,και μου ελεγε τιποτα,αλλα ξεφουρνιζε στο ασχετο οπως την κορη σου, τραγουδακια ή ηθελε να παιξουμε μαζι παιχνιδια που παιζουν στο σχολειο.

παντως,αφου πανε με τις χρονολογιες,δεν μπορουμε να κανουμε κατι.αναγκαστικα θα ειναι η κορη μου η πιο μεγαλη της ταξης και μπορει να βαριεται αλλα θα συμβιβαστει,κι η κορη σου η πιο μικρη και μπορει να ζοριζεται,αλλα θα τα καταφερει.;)

ελενάντα κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει στο δημοτικό όμως. Αντιθέτως τα μικρά θα βαριούνται με τη γλώσσα και τα μαθηματικά. Βέβαια μέχρι τα Χριστούγεννα όπως λένε πάντα οι εκπαιδευτικοί εγκλιματίζονται. Η αδερφή μου γεννημένη Ιανουάριο, τότε στα χρόνια μας κέρδιζε χρονιά και ήταν η μικρή της τάξης. Με αυτά τα παιδιά ασχολιόταν λίγο παραπάνω η δασκάλα στην αρχή. Αν ίσχυε ακόμα το σύστημα και τα δικά μας θα κέρδιζαν χρονιά. Αυτό βέβαια έχει και τα υπέρ και τα κατά όπως προαναφέρει και η Δέσποινα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...