Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Μια μέρα ίδια με τις άλλες! Ρουτίνα!

και εμένα η μεγάλη δυο μέρες είχε μύξα μέχρι το γόνατο και απο χθες το βράδυ άρχισε και ο μικρός. Δεν τρέχει η μυτούλα του αλλά ακούγεται να χουρχουρίζει σαν νεράκι. Με ορό και ρούφιγμα θέλω να πιστεύω πως θα ξεμπερδευουμε γρήγορα. Πάλι καλά να λέτε που βλέπουν μπάρμπι τα δικά σας. Η δικιά μου τη βαριέται παρ'όλο που της αρέσουν οι πριγκίπισσες. έχει φάει κόλλημα με ένα ''καλό'' παιδί τον μικρό Νικόλα. Εύχομαι να μην τον ξέρετε...προσπαθώ να την ξεγελάω με παραμύθια. της αρέσει πολύ η σταχτοπούτα. Το παρακολουθεί πάντα με την ίδια αγωνία.

πολύ κουλτουριάρικο τρραγούδι χριστινιώ! και τα σκηνικά ακόμα πιο κουλτουριάρικα...

Viki Βλεπει τον μικρο Νικολα ε?? εγω τον αποφευγω γιατι ειναι λιγο παραπανο σκανδαλιαρης..χαχα

λοιπον εμεις πρεπει να κανουμε επεμβαση στο πουλακι μας.. (οχι το καναρινι) διοτι εχουμε σουπερ φιμωση και μαζευεται σμιγμα και οτι αλλο που ισως με κανα μικροβιο αρχισουν να αδημιουργουν θεματα υγειας και υγιεινης..

το βλεπω σε κανα μηνα γιατι θα το κανουμε σε δημοσιο και βλεπουμε..

ταλαιπωρια εν μερει για τον μικρο αλλα αν ειναι για καλυτερα ειθε να γινει και να τελειωνει..

Περαστικά στα μικράκια σας! προσπ είναι πλέον συχνό φαινόμενο στα αγοράκια, τι να κάνεις...το κάνουν σε τόσο μωρό ή πρέπει να περιμένεις?

ποιος είναι βρε παιδιά ο νικόλας?

Βίκυ μου δεν κοιτάζω ποτέ κουλτούρα και τέτοια...ότι μου κάτσει καλά στο αυτί, αυτό μου κόλλησε!!!! είναι ένα συγκρότημα βαλκάνιο νομίζω! ούτε που το ήξερα!

τώρα φαντάζομαι θα ξεκινήσει και η δική μου με αρρώστιες κλπ!!καλά κρατήσαμε 3 1/2 χρόνια! ήδη από το open school είχαμε οικογενειακώς μύτη-λαιμό!!

"τέλεια"!!

το κορίτσι μου έχει ξετρελαθεί με την δασκάλα της που είδε μόνο μια φορά! την αγαπάει λέει κιόλας!!άντε να δούμε!!

Διαφημίσεις

καλύτερα που δεν τον ξέρεις τον Νικόλα. είναι παράδειγμα προς αποφυγή. και εγώ δεν της το βάζω. Στον Μάριο το βλέπει και ξεκαρδίζεται κι όλας...

Ωχ βρε προσπ. Σίγουρα δεν είναι τίποτα, υπόθεση ρουτίνας, αλλά όταν ακούς χειρουργείο...εμείς τις προάλλες πήγαμε οδοντίατρο για τσεκ απ και πήρα και την μικρή μαζί να την δεί. Τα δοντάκια της οκ αλλά ο γιατρός μου είπε πως ο ουρανίσκος της έχει πάρει μια καμπυλωτη κλήση πράγμα που σημαίνει οτι κοιμάται με ανοιχτό το στόμα και μου συνέστησε να την δει ΩΡΛ. και η αλήθεια είναι πως ροχαλίζει και χειρότερα απο τον πατέρα της καμιά φορά. Αυτό μας έλειπε τώρα....να μας βρει κρεατάκια....

Εχθές την είχα τιμωρία στο δωματιό της. Δεν αντιστάθηκε. Ασχολήθηκε με τα πάντα εκεί μέσα γιατί κάθησε και αρκετή ώρα. Αφού έκανε όλα της τα παζλ, έπαιξε με πλαστελίνες μετά την άκουγα που έπαιζε ένα πνευστο μουσικο όργανο με πλήκτρα. Δεν ξέρω πως το λένε. Σταματάει να παίζει και αρχίζει και τραγουδάει: η μαμά μου με έβαλε τιμωρία.....και ξαναπαίζει μουσική . σταματάει και το αλλάζει το τροπάριο: η μαμά μου, παιίζει μουσική, με έβαλε, ξαναπάιζει μουσική, τιμωρία , ξαναπάιζει μουσική και μετά ξανατραγουδάει με άλλο ρυθμό. Εγώ μέσα λύθηκα στα γέλια αθόρυβα βέβαια μην παίρνει θάρρος.

Τώρα μπαμπάς και κόρη πήγαν να περάσουν κτεο τα αυτοκίνητα , ο μικρός κοιμήθηκε και εγώ είπα να αράξω λίγο.

Προσπ, νιώθεις οτι έχεις αδυναμία του μικρού? αυτό που λένε ''οιδιπόδιο'' τέλος πάντων? Εμένα μου λένε πως του έχω πιο πολύ αδυναμία, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θεωρώ θα συμβαίνει γιατί είναι μωρό και χρείζει άλλης φροντίδας. αλλά δεν νιώθω να τα ξεχωρίζω.Να μου συμβαίνει ασυναίσθητα?

τυχερή η κοπέλα που θα τον πάρει προσπ!!χαχα

Έτσι και η δική μου αυτοσχεδιάζει στα τραγούδια..."δεν μπορώωωωωω....δεν μπορώωωωω"...

το δεν μπορώ το έχουμε για καραμέλα, όλη μέρα δεν μπορεί!!!!

κι εγώ έτσι πιστεύω Βίκυ, επειδή είναι μωρό...αν και δεν έχω δεύτερο!

ας μας πουν τα κορίτσια που έχουν 2!!

τι γελιο οπως τα περιγραφετε!!

και εμενα μια απο τα ιδια ατοσχεδιαζει, βαζει και τις κουκλες τιμωρια.. οτι να ναι

εμενα Βικυ τα ιδια μου λενε αλλα προσωπικα δε βλεπω τη διαφορα προφανως εχουν και τα λενε..αυτοι δειχνουν μεγαλυτερη αδυναμια ωρες ωρες

καλημερα!

τι κανετε?

ειναι καλυτερα τα παιδακια σας?

εγω δεν δουλευω σημερα,δουλευα εχθες και θα δουλεψω και πσκ.

εχει απεργια ο παιδικος και η μικρη μου πλενει την αυλη,γιατι ζεσταινεται λεει!

εχθες μου ειπε η διευθυντρια οτι εχει ενα κενο στα προνηπια και θελει αν θελουμε κι εμεις να παει η μικρη μου εκει,μιας κι ειναι η πιο μεγαλη στην ταξη της.η κορη μου διαλεξε και σε ποια ταξη θελει να παει,και δεν ειχε κανενα προβλημα οταν της το ειπαμε.

μιαμαμα,εσεις πως πατε με τον παιδικο?

προσπ,ταλαιπωρια για τον μικρουλη σας,αλλα αφου πρεπει να γινει,καλυτερα οσο πιο νωρις γινεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμας τηρουν αυστηρα το περι ετους και ετσι παροτι ειμαστε παντα οι μεγαλυτερες στην ταξη δεν μας αλλαζουν.. επισης ειναι φουλαρισμενες οι θεσεις..

και μεις απεργια κλασικα και αυριο δεν ξερουμε αν θα λειτουργουν και λενε και για επ αοριστου κλεισιμο των σταθμων καθως θελουν να καταργησουν το δημοτικο βρεφοκομειο Αθηνων.. οτι να ναι

η κουνιαδα κανει το μπειμπι σιττινγκ και εμεις δουλεια υποτιθεται..

για την επεμβαση του Ιωαννη του νεοτερου θα μιλησουμε τη Παρασκευη το βραδυ με τον γιατρο..δεν ξερω αν θα πρεπει να του κανει γενικη αναισθησια (στους μεγαλους κανουν τοπικη) γιατι θηλαζει και δεν θα μπορει να μεινει χωρις στηθος ολοκληρη νυχτα.. τελος παντων θα δουμε τις λεπτομερειες..

και τώρα που το θυμήθηκα προσπ και μαέστρο που είναι οι δικές σας της βάφτισης?ε?????

Tώρα τις πήρα τις φώτο, είδες που έβαλα και στο φβ;

Βίκυ θέλω κι εγώ να σε δω νυφούλα, στείλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Άντε και μετά να σας στείλω μια τέλεια φωτογράφιση των παιδιών που κάναμε μετά τη βάφτιστη στο στούντιο του φωτογράφου. Αυτά δε τα βάζω φβ, θα σας στείλω με μέηλ.

Εγώ σπίτι. Άρχισα ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, ρούχα, κλπ. Προχωράω με αργούυυυυυυυυυυυυυς ρυθμούς, γιατί ως γνωστό δεν το 'χω με την οικοκυρική.

Καλησπέρα. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχθες μου ειπε η διευθυντρια οτι εχει ενα κενο στα προνηπια και θελει αν θελουμε κι εμεις να παει η μικρη μου εκει,μιας κι ειναι η πιο μεγαλη στην ταξη της.η κορη μου διαλεξε και σε ποια ταξη θελει να παει,και δεν ειχε κανενα προβλημα οταν της το ειπαμε.

Ελένη το '09 δεν είναι και η δική σου; Μήπως είναι καλύτερα να μείνει στην τάξη με τα παιδιά που θα πάει μαζί και σχολείο;

Τα δικά μας θα είναι όντως τα μεγαλύτερα, αλλά με το σημερινό σύστημα φορτώνονται όλη τη χρονιά. Το Μελινάκι είναι ακριβώς το αντίθετο, που 'ναι η μπέμπα στην τάξη, αλλά δε τη φοβάμαι.

Ο Γιάννης είναι απ' τους μικρότερους - σε ηλικία - στην κολύμβηση, γιατί εκεί τα παίρνουν κανονικά μετά τα 4, αλλά ο δικός μου είναι θηρίο και τον δεχτήκανε νωρίτερα. Δέχονται γενικώς δηλαδή αν το παιδί είναι συνεργάσιμο και μεγαλόσωμο. Αλλά στη διάρκεια του μαθήματος φαίνεται η ηλικία. Δυο τρία μικρά που 'ναι με τον Γιάννο, κι ο Γιάννης μαζί, είναι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Έχει πλάκα όμως να τα βλέπεις με τις σανίδες και τα σκουφιά στην πισίνα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσπ, νιώθεις οτι έχεις αδυναμία του μικρού? αυτό που λένε ''οιδιπόδιο'' τέλος πάντων? Εμένα μου λένε πως του έχω πιο πολύ αδυναμία, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θεωρώ θα συμβαίνει γιατί είναι μωρό και χρείζει άλλης φροντίδας. αλλά δεν νιώθω να τα ξεχωρίζω.Να μου συμβαίνει ασυναίσθητα?

Βίκη εγώ το νιώθω, την έλξη των αντίθετων φύλων δηλαδή, και νομίζω ότι κι ο χάζμπαντ το νιώθει σιγά σιγά με τη Δανάη.

Αλλά σιγά μωρέ, φυσιολογικό είναι.

Πότε επιστρέφεις δουλειά;

Τι θα κάνεις με τον Χάρη; Η πεθερά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελένη το '09 δεν είναι και η δική σου; Μήπως είναι καλύτερα να μείνει στην τάξη με τα παιδιά που θα πάει μαζί και σχολείο;

Τα δικά μας θα είναι όντως τα μεγαλύτερα, αλλά με το σημερινό σύστημα φορτώνονται όλη τη χρονιά. Το Μελινάκι είναι ακριβώς το αντίθετο, που 'ναι η μπέμπα στην τάξη, αλλά δε τη φοβάμαι.

Ο Γιάννης είναι απ' τους μικρότερους - σε ηλικία - στην κολύμβηση, γιατί εκεί τα παίρνουν κανονικά μετά τα 4, αλλά ο δικός μου είναι θηρίο και τον δεχτήκανε νωρίτερα. Δέχονται γενικώς δηλαδή αν το παιδί είναι συνεργάσιμο και μεγαλόσωμο. Αλλά στη διάρκεια του μαθήματος φαίνεται η ηλικία. Δυο τρία μικρά που 'ναι με τον Γιάννο, κι ο Γιάννης μαζί, είναι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Έχει πλάκα όμως να τα βλέπεις με τις σανίδες και τα σκουφιά στην πισίνα. :D

καλως την νοικοκυρουλα!εγω περιμενω την κυριακη να δω αν θα με σταματησουν απο την δουλεια,για να αρχισω γενικη.

τελεια περναει ο γιαννακης στο κολυμβητηριο,ε?

θα ηθελα να την παω κι εγω μπας και ξεφοβηθει το νερο,γιατι ολο το καλοκαιρι ηταν γαντζωμενη πανω μου οποτε μπαιναμε στη θαλασσα.

με εβαλες σε σκεψεις με την νεα ταξη.

δεν θα κερδισει χρονια,του χρονου θα ξαναπαει προνηπιο,ετσι κι αλλιως,αφου στο νηπιο πανε με βαση την χρονολογια.γιατι λες οτι ειναι καλυτερα να μεινει εκει που ειναι?επειδη δεν θα ξερει τα παιδακια?

βασικα,τα μισα παιδια που ηταν στην περσινη ταξη της πανε παλι παιδικο οπως η Αντζελινα,του 09 δηλαδη,και τα αλλα μισα του 08 πανε προνηπιο,εκει που θελουν να την βαλουν απο δευτερα.

οποτε παλι θα εχει γνωστα παιδακια,τις δασκαλες τις ξερει απο περσι ολες.και θα κανει και πιο πολλα πραγματα οπως κατασκευες μονη της,και με ψαλιδι,οχι μονο ζωγραφιες και πλαστελινη.ενω περσι τις εφτιαχνε ολες η δασκαλα.

μονο στη θεατρικη παρασταση που κανουν τα χριστουγεννα τα προνηπια,δεν θα παρει μερος.

και για το σχολειο που λες,ετσι κι αλλιως δεν θα παει στο ιδιο νηπιο με τα ιδια παιδακια που ειναι τωρα,γιατι ο παιδικος που την παω τωρα ειναι σε αλλη περιοχη απο αυτη που μενω και θα αλλαξει σχολειο.εκει μπορει να εχουμε προβλημα,αφου θα εχει συνηθισει 3 χρονια να πηγαινει στο ιδιο..ουφ,μπερδεμα..θα δειξει!

εεε,κι εγω θελω φωτο,ε?μη με ξεχασετε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...