Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!

τι κάνετε?εμείς εδώ σπίτι, τα ίδια...3 μέρες με πονοκέφαλο είμαι...

και προς αυτούς που με παρακολουθούν, αποφάσισα να τους διασκεδάσω λίγο!!;);)

"Τους ικανούς ζηλεύουν, τους ταλαντούχους βλάπτουν, τους μεγαλοφυείς μισούν."

"Ένα αρνητικό σχόλιο σου δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση, με την προϋπόθεση ότι αποπνέει φθόνο."

"Το θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων."

"Όποιος δεν προκαλεί το φθόνο, δεν είναι σε θέση να προκαλέσει ούτε το θαυμασμό."

"Το χειρότερο πράγμα από το να σε κουτσομπολεύουν είναι το να μη σε κουτσομπολεύουν."

δεν έβαλα αγγλικά αποφθέγματα, για να μην τρέχουν στο google translate!!

μπορώ να βρω πολλά ακόμα...αλλά να μην κουράσω το κοινό μου!!:tongue::tongue:

κι όπως λέει μια σοφή παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας κεράσω κάτι για τον άντρα της ζωής μου:D - που γιορτάζει!!!!

Προσπ ευχαριστώ πολύ, το θυμήθηκες!!!!;);)

παιδιά κόντεψα να το ξεχάσω...προχθές το θυμήθηκα, και σήμερα το πρωί τίποτα...:oops::oops:

Να τον χαίρεσαιιιιιιιιιιιιιιι!!! Γερός και χαρούμενος και να σ' αγαπάει πάντα. :D

Εμείς εδώ ... τα ίδια. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειά σας κορτσούδια!

κίνηση βλέπω. απο τόσα που διάβασα δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω.

Κατ' αρχήν να χαίρεσαι τον αντρούλη σου μιαμαμα. Και πολύ χαίρομαι που επιτέλους έχετε βρεί το ρυθμό σας. με το καλό να πάτε και σε ένα μόνιμο σπιτάκι και θα είστε οι πρώτοι του χωριού που λέει και η έκφραση. Ίσως ζοριστεί λίγο η Έλλη στον παιδικό εφοσον έχει και προδιάθεση αλλά μην ξεχνάς οτι ζει σε ένα ξένο περιβάλλον και το αντιλαμβάνεται. ¨οταν μάθετε τη γλώσσα θα προσαρμοστείτε πλήρως και εσείς και το παιδί. Σε παιδικό θα πάει ή στον πύργο της βαβέλ:tongue: πολύ σωστά πάντως που έχουν ειδικό τμήμα για ξενόγλωσσα παιδάκια. Σε ένα εξάμηνο θα λυθεί η γλώσσα της σίγουρα.

μιαμαμα άνοιγε που και που το e mail σου....

Βίκυ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές, να είσαι πάντα καλά!

έχεις δίκιο σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!

καλέ δεν το χρησιμοποιώ το μέηλ, ενημέρωσε!!!!!

τι είδαν τα ματάκια μου!!!!!!

είστε πανέμορφοι μαμά-κόρη-υιός!!!!!!

πόσο μεγάλωσε η Γεωργίτσα, τα μαλλιά της πολύ όμορφα! κι ο μπουλούκος κουκλί!

σίγουρα θα ήταν μια τέλεια μέρα για σας!!

ζηλεύω(με την καλή έννοια!!) θέλω κι εγώ!!

ήσουν μια κούκλα νύφη Βίκυ!!!!(και συγνώμη δεν υπερβάλω σε τίποτα...χα!)

και τώρα που το θυμήθηκα προσπ και μαέστρο που είναι οι δικές σας της βάφτισης?ε?????

Διαφημίσεις

επανέρχομαι με νέο σχολιασμό, άντε γιατί τέτοια ώρα θα τρώγαμε μεσημεριανό κι εγώ χαζεύω τις φώτο σας!

είσασταν κούκλοι οικογενειακώς Βικάκι, υπέροχες φώτο!! είδα και τα 4 μέηλ!!

Προσπ έχεις κάνει φοβερή δουλειά με την λέσχη, μπράβο!!

τα κουκλιά σου είναι ολόιδια!!!!

και φτου σου και ντροπή σου να μας στέλνεις φώτο με μαγιώ!!!!!!:tongue::tongue:

που έχεις γίνει το πετσί και το κόκκαλο!πες μου ότι κάθε βράδυ χλαπακιάζεις κρέπες να πέσω από τον 4ο! :D:tongue:(πάλι σε 4ο όροφο μένουμε!!):D:D:p

miamama ωραια τα ρητα...βαθυ το νοημα.. :D

τι αλλα? εγω ολο και κατι κανω..

οσο για το βαρος καθως ειμαι η γνωστη υπερηφανη (ψωρο να συμπληρωσω) ΑΚΟΜΗ με καμαρι μπορω να λεω οτι τρωω οτι βρεθει μπροστα μου (αποφευγω οσο μπορω οτιδηποτε γαλακτομικο ομως..) αυτα για την ωρα.. στα επομενα χρονια και στη μετα θηλασμο εποχη δεν ξερω αν θα χω μουτρα.. τωρα βγαινω και με το μινι σορτ να πλυνω το αυτοκινητο αλλα Καμερον Ντιαζ..:tongue::tongue::tongue: αχ και να χα το υψος της jesgk..η της μανας μου αντιστοιχα..χαχα

εντωμεταξυ μολις ξεπερασα ενα θεμα υγειας και επιστρεφω δυναμικα στο ποδηλατο μου και στο κολυμβητηριο μου ΚΑΙ την μεθεπομενη Τεταρτη ξεκιναω το πρωτο μαθημα Γερμανικων..

τωρα θα τη κοπανησουμε για εξοχικο αλλα θα γυρισουμε το βραδυ..δε παμε να μεινουμε..

και ευχαριστω για τα καλα λογια σχετικα με τη λεσχη.. πηγε αρκετα καλα για φετος..βοηθησε και το θεμα των Ολυμπιακων αγωνων

vikiiiiiiiiiiii τι νεα??????

ευχαριστώ χριστινάκι για τα καλά σου λόγια!

Άντε να πάνε όλα καλά να κάνετε και εσείς ένα δεύτερο για να τσακώσετε την ευκαιρία να το κάνετε κι εσείς με τη βάφτιση.....Αλλιώς.....ζήσε μάη....κοινώς και στα δικά σας!

Τα νέα μου , τα ίδια...

Η μικρή εντάξει με το σχολείο, βρήκε τους ρυθμούς της, ο μικρός μεγαλώνει, μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις του. Θέλει παιχνιδάκια ο σκατούλης και συνεπώς περισσότερη ώρα να του αφιερώνεις εφόσον ο ύπνος του την ημέρα έχει περιοριστεί σημαντικά.

γεια σας!

τι κανετε?

μιαμαμα,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

οσο για την Ελλη,και τον παιδικο,εγω θα σου πω για την αδερφουλα μου που περασε το ιδιο περσι στην αγγλια.

πηγαινε 4 ωριτσες καθε μερα,και δεν ειχε κανενα προβλημα με το θεμα της γλωσσας,μια χαρα τα καραφερνε και της αρεσε παρα πολυ,κι εμαθε και αρκετα αγγλικα στο σχολειο,γιατι η μαμα μου κι ο πατριος μου δεν ξερουν.

μονο τις πρωτες μερες πιστευω, μεχρι να συνηθισει μακρια σας θα εχετε θεμα.

μετα δεν θα θελει να φευγει!

5 ατομα για 20 παιδια?τελειο μου ακουγεται,και απιστευτο!εδω ειναι 25 παιδια με 1 δασκαλα,και φετος κανανε 2 μερες απεργια γιατι ακομα δεν εχουν παρει ατομα και ειναι με μισο προσωπικο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

τι κανετε?

οσο για την Ελλη,και τον παιδικο,εγω θα σου πω για την αδερφουλα μου που περασε το ιδιο περσι στην αγγλια.

πηγαινε 4 ωριτσες καθε μερα,και δεν ειχε κανενα προβλημα με το θεμα της γλωσσας,μια χαρα τα καραφερνε και της αρεσε παρα πολυ,κι εμαθε και αρκετα αγγλικα στο σχολειο,γιατι η μαμα μου κι ο πατριος μου δεν ξερουν.

5 ατομα για 20 παιδια?τελειο μου ακουγεται,και απιστευτο!εδω ειναι 25 παιδια με 1 δασκαλα,και φετος κανανε 2 μερες απεργια γιατι ακομα δεν εχουν παρει ατομα και ειναι με μισο προσωπικο!

ετσι μια απο τα ιδια..τη Δευτερα εντωμεταξυ εχουν σταση στις 11.30 αλλα να πω την αληθεια θα την παω τη μικρη κανονικα οπως παντα γυρω στις 8.30 και θα στειλω να την παρουν στις 11.00 και αυτο για να μη φυγει απο τη ρουτινα του σχολειου.. αλλο τα σκ και οι διακοπες και αλλο λογω στασεων..

Βικυ τωρα απο εδω και μπρος ξετσουμιζουν..εγω πλεον δεν εχω χρονο για τις δουλειες μου ουτε για αστειο..παλι καλα που χω τη κουνιαδα και τα καβατζωνεται καθε φορα που πρεπει κατι να γινει..αλλιως συνηθως τα κανω ολα πρωι πριν τη δουλεια και καθε Σαββατο πρωι καλη ωρα..

αυτα.. και βεβαια εχω και τα δυο κρυωμενα.. η μυξα σκουλαρικι.. και ακολουθω και εγω..

χριστινακι παιδικες ταινιες κατεβαζω απο εδω (με rapidshare):

http://kidsstuffblog.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%95%CE%A3

και επισης απο εδω (με utorrent)

http://isohunt.com/torrents/?ihq=barbie+greek (σου εβαλα απευθειας το λινκ για μπαρμπι αλλα εχει και πολλα αλλα ελληνικα.οταν θες μεταγλωτισμενη ελληνικη απλα βαζε στην αναζητηση τον τιτλο και μετα greek audio..

οσο για τις ταινιες της μπαρμπι συμφωνω οτι ειναι μπουρδες αλλα η δικια μου αρνειται να δει οτιδηποτε αλλο (εχω κατεβασει 100 παιδικα τυπου nemo μαγαδασκαρη ice age αλλα ουτε να τα φτυσει...τιποτα δεν μου πηρε αυτο το παιδι..)..αλλα δεν βαριεσαι...προκειμενου να εχω 1 ωρα ησυχιας τα σαββατα ενεδωσα:rolleyes: (τουλαχιστον να σταματησει να γκρινιαζει το ενα γιατι το μικρο δεν σταματαει με τιποτα....

α και εδω...

http://greektvrips.blogspot.gr/2010/04/barbie-island-princess-nms-alter.html

ρε συ μολις κατεβασα και το μπαρμπι ποπσταρ απο το isohunt (ειναι το καινουργιο...)

πωπω μπουρδαααααααααααααααααααααααα!!!!!(ειμαι σιγουρη οτι η μελινα θα το λατρεψει παντως χαχχαχαχαχαχα)

το μονο που καταφερα να δω παντως με ευκολια (βλεποταν) ηταν το χριστουγεννιατικο...μαλλον με ειχε πετυχει σε καλη μερα...

ευχαριστώ χριστινάκι για τα καλά σου λόγια!

Άντε να πάνε όλα καλά να κάνετε και εσείς ένα δεύτερο για να τσακώσετε την ευκαιρία να το κάνετε κι εσείς με τη βάφτιση.....Αλλιώς.....ζήσε μάη....κοινώς και στα δικά σας!

Τα νέα μου , τα ίδια...

Η μικρή εντάξει με το σχολείο, βρήκε τους ρυθμούς της, ο μικρός μεγαλώνει, μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις του. Θέλει παιχνιδάκια ο σκατούλης και συνεπώς περισσότερη ώρα να του αφιερώνεις εφόσον ο ύπνος του την ημέρα έχει περιοριστεί σημαντικά.

ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου, μακάρι!! ε ναι τώρα πια μια τέτοια ευκαιρία θέλουμε! ξεπετάγεται κι ο μικρος σιγά σιγά!!!:D

γεια σας!

τι κανετε?

ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τις ευχές! α ναι εσύ είχες την αδερφή σου με το ίδιο θέμα!!οι πρώτες μέρες φαντάζομαι θα είναι, μετά δεν θα θέλει να φεύγει. ανυπομονώ να πάμε αύριο!!:D:D

χριστινακι παιδικες ταινιες κατεβαζω απο εδω (με rapidshare):

http://kidsstuffblog.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%95%CE%A3

και επισης απο εδω (με utorrent)

http://isohunt.com/torrents/?ihq=barbie+greek (σου εβαλα απευθειας το λινκ για μπαρμπι αλλα εχει και πολλα αλλα ελληνικα.οταν θες μεταγλωτισμενη ελληνικη απλα βαζε στην αναζητηση τον τιτλο και μετα greek audio..

οσο για τις ταινιες της μπαρμπι συμφωνω οτι ειναι μπουρδες αλλα η δικια μου αρνειται να δει οτιδηποτε αλλο (εχω κατεβασει 100 παιδικα τυπου nemo μαγαδασκαρη ice age αλλα ουτε να τα φτυσει...τιποτα δεν μου πηρε αυτο το παιδι..)..αλλα δεν βαριεσαι...προκειμενου να εχω 1 ωρα ησυχιας τα σαββατα ενεδωσα:rolleyes: (τουλαχιστον να σταματησει να γκρινιαζει το ενα γιατι το μικρο δεν σταματαει με τιποτα....

τέλεια!ευχαριστώ!:D:Dνα κατεβάσω να έχουμε, γιατί όλο Σουηδικά παιδικά βλέπει!! θέλω κι ελληνικά να ακούει!!

miamama des mail

που άφησες καλέ το κορίτσι να κάνει οτοστόπ?!!!:D:D μεγάλωσε, σαν γαλιδούλα είναι με το καρέ μαλλάκι!!:D ωραίες δραστηριότητες είδα!! μπράβο τους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...