Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hello girls!!

Γυρίσαμε από το σχολείο, μείναμε πάνω από μία ώρα!

Η κοπέλα που θα αναλάβει την Έλλη προσωπικά, μας έδειξε τον χώρο...έχουν ξεχωριστά δωμάτια, ανά δραστηριότητα.

έχουν απίστευτη ποσότητα υλικών, είναι γύρω στα 20 παιδάκια αν θυμάμαι καλά, όλα αλλοδαπά, με 5 δασκάλες. έχουν πολύ λίγο καιρό στη Σουηδία.

την τρίτη ξεκινάμε περίοδο προσαρμογής, θέλει να είμαστε οικογενειακώς, μέχρι που μας πρότειναν και διερμηνέα έλληνα να μας φέρουν.

της Έλλης της άρεσε, δεν ήθελε να φύγουμε, αλλά ήθελε κι εμένα παρέα εννοείται!!

άντε να δούμε πως θα πάει το θέμα...πάντως είμαι χαρούμενη κι ευχαριστημένη με το πως συμπεριφέρονται!! θα πρέπει να αλλάξω όλο το πρόγραμμα του παιδιού φυσικά, θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσει το θέμα του φαγητού και την τουαλέτα! θα τρώει φαγητά που δεν γνωρίζει?άλλη κουζίνα τελείως. και τρώνε μεσημεριανό 11.30 το πρωί!!!!χαχα

για πείτε οι έμπειρες, πως πάει η προσαρμογή σας?

καλη αρχη στο κοριτσι μας!!!!!!!! ακουγεται τελειος παιδι μου ο σταθμος!!!και διερμηνεα??:shock::shock::shock::shock::shock:ΙΔΙΟΣ με τους ελληνικους!!!!μια χαρα θα τα παει η ελλη μην ανησυχεις...οσο για το φαγητο να δεις που θα τρωει τα παντα (τα δικα μου στο σχολειο τρωνε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και στο σπιτι μονο μακαρονια και κεφτεδες!:confused:)..οσο για το 11μιση δεν ειναι ασχημη ωρα! και εδω στις 12 τρωνε μεσημεριανο..για μιση ωριτσα???τς τς...λεπτομερειες....

οσο για την προσαρμογη να ξερεις οτι μπορει στην αρχη να ειναι οκ και να σου βγαλει κλαματα λιγο αργοτερα (οταν καταλαβει οτι θα ειναι καθημερινοτητα)...εμενα η μελινα δεν ειχε ουτε περυσι προβλημα αλλα ουτε και φετος στο προνηπιο που ειναι με πολυ πιο μεγαλα παιδια..και τρωει και κοιμαται εκει και γενικα ειναι χαρουμενη (οταν ερχεται μας πρηζει...) Ο δημητρης απο την αλλη ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥκλαμα καθε πρωι αλλα μολις φευγω σταματαει και παντα οταν παω να τον παρω ειναι πολυ κεφατος...καθε παιδακι κανει τα δικα του αλλα τα περισσοτερα συνηθιζουν γρηγορα...Καλη αρχη και πάλι!!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Miamama και εμενα η Χριστουλα τον Ιουνιο που πηγε πρωτη φορα σταθμο τις δυο τρεις πρωτες μερες δεν αντεδρασε.. μετα μολις καταλαβε οτι ηταν καθημερινοτητα ξεκινησε το πανηγυρι... κοντα στο μηνα υποφεραμε με τα κλαματα και τη γκρινια καθε πρωι που την αφηνα.. απο ενα σημειο και μετα με χαιρετουσε απο μονη της αλλα εκλαιγε και ελεγε οτι θα της λειπω..θεατρακι σκετο..

στον νεο παιδικο εκτος απο μια φορα που εβαλε ενα ασχετο κλαμα επειδη και καλα δεν την χαιρετησα δεν μου χει ξανακανει αλλο σκηνικο..

απο την πολυ συντομη αλλα και περιεκτικη περιγραφη σου προκειται για αλλο μοντελο παιδικου καμια σχεση με τους ελληνικους..

το μονο που θα δω ως αρνητικο (το ξερω απο συγγενεις μου) ειναι οτι θα συνυπαρχει με αλλα αλλοδαπα παιδακια που σημαινει οτι μεταξυ τους δεν θα χουν κοινη γλωσσα για ενα διαστημα και αυτο σε καποια απο αυτα μπορει να εκδηλωνει την ανικανοτητα επικοινωνιας με βιαιες επιθεσεις (ξυλο συνηθως) και βεβαια αυτο πλεον εχει να κανει με το πως θα το αντιμετωπιζει το προσωπικα.. βεβαια 5 ατομα για 20 παιδια ειναι πολυ καλος αριθμος.. εμας εχει 2 για 24 παιδια.. ειδικα τωρα στη προσαρμογη φαντασου τι θα γινεται.. να ξερεις οτι η προσαρμογη μπορει να κρατησει και μια εβδομαδα, και δυο και μηνα ακομη..

εσεις θα ειστε απεναντι της ειλικρινης και σταθεροι σε οτι λετε και κανετε..

επισης οταν θα την αφηνετε εκει πιθανοτατα στο σπιτι αργοτερα να σας βγαζει επιθετικοτητα, υπερενταση η τελος παντων μια πιο νευρικη συμπεριφορα..ειναι και αυτο αποκυημα της προσαρμογης..υπομονη και μεθοδικοτητα..

αυτα..

laduree2.jpg

laduree-macarons-paris-pic1.jpg

Να σας κεράσω κάτι για τον άντρα της ζωής μου:D - που γιορτάζει!!!!

Προσπ ευχαριστώ πολύ, το θυμήθηκες!!!!;);)

παιδιά κόντεψα να το ξεχάσω...προχθές το θυμήθηκα, και σήμερα το πρωί τίποτα...:oops::oops:

Miamama και εμενα η Χριστουλα τον Ιουνιο που πηγε πρωτη φορα σταθμο τις δυο τρεις πρωτες μερες δεν αντεδρασε.. μετα μολις καταλαβε οτι ηταν καθημερινοτητα ξεκινησε το πανηγυρι... κοντα στο μηνα υποφεραμε με τα κλαματα και τη γκρινια καθε πρωι που την αφηνα.. απο ενα σημειο και μετα με χαιρετουσε απο μονη της αλλα εκλαιγε και ελεγε οτι θα της λειπω..θεατρακι σκετο..

στον νεο παιδικο εκτος απο μια φορα που εβαλε ενα ασχετο κλαμα επειδη και καλα δεν την χαιρετησα δεν μου χει ξανακανει αλλο σκηνικο..

απο την πολυ συντομη αλλα και περιεκτικη περιγραφη σου προκειται για αλλο μοντελο παιδικου καμια σχεση με τους ελληνικους..

το μονο που θα δω ως αρνητικο (το ξερω απο συγγενεις μου) ειναι οτι θα συνυπαρχει με αλλα αλλοδαπα παιδακια που σημαινει οτι μεταξυ τους δεν θα χουν κοινη γλωσσα για ενα διαστημα και αυτο σε καποια απο αυτα μπορει να εκδηλωνει την ανικανοτητα επικοινωνιας με βιαιες επιθεσεις (ξυλο συνηθως) και βεβαια αυτο πλεον εχει να κανει με το πως θα το αντιμετωπιζει το προσωπικα.. βεβαια 5 ατομα για 20 παιδια ειναι πολυ καλος αριθμος.. εμας εχει 2 για 24 παιδια.. ειδικα τωρα στη προσαρμογη φαντασου τι θα γινεται.. να ξερεις οτι η προσαρμογη μπορει να κρατησει και μια εβδομαδα, και δυο και μηνα ακομη..

επισης οταν θα την αφηνετε εκει πιθανοτατα στο σπιτι αργοτερα να σας βγαζει επιθετικοτητα, υπερενταση η τελος παντων μια πιο νευρικη συμπεριφορα..ειναι και αυτο αποκυημα της προσαρμογης..υπομονη και μεθοδικοτητα..

αυτα..

5 ατομα για 20 παιδια....αυτο δεν το ειχα δει....

στο προνηπιο παιδια ειναι 1 δασκαλα με 20....θεος βοηθος...

σας ειπα οτι τα σχολεια (και νηπιαγωγεια) φετος δεν εχουν λεφτα για πετρελαιο???τι καλα....ηρθε εκπροσωπος του δημου στον αγιασμο και μας ειπε τα ευχαριστα...ψαχνουν ψαχνουν λεει αλλα λεφτα δεν βρισκουν...

ειπες κατι χριστινααααα?????????????????σουηδια και παλι σουηδια....

Διαφημίσεις

Αχ χριστινακι να χαιρεσαι το στεφανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Πλεξτου ενα πουλοβερακι παιδι μου!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:και μετα ξεκινα το καλυμμα της καρεκλας που μου υποσχεθηκες!!!!!:tongue::tongue:

καλη αρχη στο κοριτσι μας!!!!!!!! ακουγεται τελειος παιδι μου ο σταθμος!!!και διερμηνεα??:shock::shock::shock::shock::shock:ΙΔΙΟΣ με τους ελληνικους!!!!μια χαρα θα τα παει η ελλη μην ανησυχεις...οσο για το φαγητο να δεις που θα τρωει τα παντα (τα δικα μου στο σχολειο τρωνε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και στο σπιτι μονο μακαρονια και κεφτεδες!:confused:)..οσο για το 11μιση δεν ειναι ασχημη ωρα! και εδω στις 12 τρωνε μεσημεριανο..για μιση ωριτσα???τς τς...λεπτομερειες....

οσο για την προσαρμογη να ξερεις οτι μπορει στην αρχη να ειναι οκ και να σου βγαλει κλαματα λιγο αργοτερα (οταν καταλαβει οτι θα ειναι καθημερινοτητα)...εμενα η μελινα δεν ειχε ουτε περυσι προβλημα αλλα ουτε και φετος στο προνηπιο που ειναι με πολυ πιο μεγαλα παιδια..και τρωει και κοιμαται εκει και γενικα ειναι χαρουμενη (οταν ερχεται μας πρηζει...) Ο δημητρης απο την αλλη ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥκλαμα καθε πρωι αλλα μολις φευγω σταματαει και παντα οταν παω να τον παρω ειναι πολυ κεφατος...καθε παιδακι κανει τα δικα του αλλα τα περισσοτερα συνηθιζουν γρηγορα...Καλη αρχη και πάλι!!!!!!!!:D:D

βρε βρε σαν τα χιόνια, :tongue::tongue:πάνε και τα 2 παιδικό μαρή? άρα τα πρωινά είσαι free, να μπαίνεις τότε, να τα λέμε!

ευχαριστώ πολύ! καλά τέλειος δεν είναι!!χιχι οι εγκαταστάσεις δεν είναι τίποτα σούπερ ουάου, αλλά αν υπάρχει καλό προσωπικό, όλα μια χαρά θα είναι. κι εγώ σε αυτό ελπίζω να είναι τύπος και υπογραμμός εκεί...και σπίτι... χαθήκαμε!! :shock:

μωρέ για την κουζίνα λέω, επειδή έχει μάθει να τρώει ελληνική, με τα όλα της...κι όχι νερόβραστες βλακείες...μόνο τα κεφτεδάκια με πουρέ που ξέρω ότι τρώνε, της έλλης αρέσουν. τα υπόλοιπα όμως...θα δείξει! ευτυχώς είμαστε τυχεροί και στην κοπέλα που μας ανέλαβε, είναι νέα και γλυκιά, την συμπάθησε η έλλη, από χθες μου λέει για την Έμμα! οι υπόλοιπες είναι πιο μεγάλες, για να μην πω πολύ μεγάλες!!

αυτα..

Ήδη εδώ και καιρό προσπ ξεκίνησε τα θεατρινίστικα...όταν της έλεγα εσύ θα πας σχολείο κι εμείς δουλειά, μου έλεγε "όχι θέλω την μαμά μου και τον μπαμπά, σας αγαπάω"!!!!με ύφος κιόλας!!

:D

Θα σας λέω τα νέα από την επόμενη εβδομάδα, δεν ξέρω και πως είναι οι παιδικοί σταθμοί στην ελλάδα, ότι ξέρω από άλλους...

το ξέρω για τους αλλοδαπούς, αλλά στην πόλη που μένουμε δεν το γλυτώνω...το μόνο καλό είναι ότι αυτός ο σταθμός είναι η μετάβαση, έτσι ώστε να μάθουν σουηδικά και μετά τα στέλνουν στον σταθμό της περιοχής σου...πάλι θα έχουμε προσαρμογές δλδ.

πρόσεξα ότι είναι πιο πολλά τα αγόρια και λίγο ζωηρά, ελπίζω να μην υιοθετήσει ότι αρνητικό βλέπει...που το κόβω προς τα εκεί να πηγαίνει το θέμα.:?

Δεν θυμάμαι αν μου είπε 20 ή 14 παιδιά...θα το δω την επόμενη εβδομάδα...

εμάς μας φώναξαν τώρα, αλλά το σχολείο δεν κλείνει ποτέ, είναι όλο το χρόνο, οπότε τώρα έχει προσαρμογή μόνο για την έλλη. τα παίρνουν ένα ένα, όχι όλα μαζί, γιατί είναι και το θέμα της γλώσσας.

5 ατομα για 20 παιδια....αυτο δεν το ειχα δει....

στο προνηπιο παιδια ειναι 1 δασκαλα με 20....θεος βοηθος...

σας ειπα οτι τα σχολεια (και νηπιαγωγεια) φετος δεν εχουν λεφτα για πετρελαιο???τι καλα....ηρθε εκπροσωπος του δημου στον αγιασμο και μας ειπε τα ευχαριστα...ψαχνουν ψαχνουν λεει αλλα λεφτα δεν βρισκουν...

ειπες κατι χριστινααααα?????????????????σουηδια και παλι σουηδια....

ουσιαστικά είναι 5 παιδιά ανά μία δασκάλα! κι έξω έτσι βγαίνουν, 5άδες!! αν υπάρχουν 7 παιδιά, πάλι 2 δασκάλες θα είναι!! τα έμαθα για το πετρέλαιο, από τα δικά μου παιδικά χρόνια ποτέ δεν είχαν λεφτά για θέρμανση...:evil::evil:

όταν πήραμε την απόφαση, αυτά σκεφτήκαμε...αφού εμείς δεν μπορούμε να του προσφέρουμε τίποτα εξωσχολικό, ας πάμε στην Σουηδία που τα έχουν όλα σε αυτό το θέμα!!:D

δεν σας είπα ότι πήγαμε πριν κάνα μήνα να πάρουμε τσάντα για το παιδικό και φάγαμε τα μαγαζιά, στο toysrus που είναι και μεγάλο, εποχή που ανοίγουν τα σχολείο, 15άυγουστο, και τσάντες 5-6 σχέδια μόνο...παίρνουν τα απλά χωρίς πολλά πολλά. πολλές φορές τα παιδιά πάνε χωρίς τσάντα στο σχολείο, δεν έχουν κάτι να κουβαλήσουν, τα βιβλία μένουν εκεί, εκεί διαβάζουν, όλα. πήραμε barbie τελικά, την διάλεξε η κυρία!

Αχ χριστινακι να χαιρεσαι το στεφανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Πλεξτου ενα πουλοβερακι παιδι μου!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:και μετα ξεκινα το καλυμμα της καρεκλας που μου υποσχεθηκες!!!!!:tongue::tongue:

ευχαριστώ πολύ πολύ!! δύσκολα μου βάζεις!!μόνο μακρυνάρια είπαμε!!:tongue::tongue:

http://www.public.gr/prod/books/greek-books/children/preschool/barbie-to-mystiko-mias-neraidas/prod1310170pp/

Barbie με τρέλα και κορδέλα, με 2 βιβλία αγκαλιά κοιμάται κάθε βράδυ...από τις ταινίες που της αρέσουν το μυστικό και το σχολείο για πριγκίπισσες!! είναι και στα Σουηδικά και δεν μπορούμε να το διαβάσουμε, αλλά μας λέει αυτή την ιστορία!

2.5Ε τιμή εδώ το ένα!!

http://www.public.gr/prod/books/greek-books/children/preschool/barbie-to-mystiko-mias-neraidas/prod1310170pp/

Barbie με τρέλα και κορδέλα, με 2 βιβλία αγκαλιά κοιμάται κάθε βράδυ...από τις ταινίες που της αρέσουν το μυστικό και το σχολείο για πριγκίπισσες!! είναι και στα Σουηδικά και δεν μπορούμε να το διαβάσουμε, αλλά μας λέει αυτή την ιστορία!

2.5Ε τιμή εδώ το ένα!!

βρε συ στο ιντερνετ κυκλοφορουν ολες οι ταινιες της barbie στα ελληνικα..εμεις εννοειται πως τις κατεβασαμε ολες..αμαν ποτε θα περασει το σταδιο μπαρμπι...εχω μαθει απεξω τη μαγικη ντουλαπα (βλεπε βασιλισσα της μοδας ) και τις 12 βασιλοπουλες....ελεοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς........

για τις τσαντες κανουν ΠΑΡΑ πολυ καλα οι σουηδοι...ελεος δηλαδη αλλα το δημητρη πηγα για τσαντα που ειναι 2 χρονων και εκανε μια ωρα να διαλεξει....

Διαφημίσεις

δεν τις έχω βρει όλες...τις πριγκίπισσες έχω, την βασίλισα της μόδας, το μυστικό, από το ίντερνετ...στείλε λινκ!

σε dvd έχω μαζί μας τις 12 βασιλοπούλες και κάποιες ακόμα που δεν τις έβλεπε πιο μικρή τις έχω πακεταρισμένες ελλάδα η έξυπνη!!νόμιζα ότι θα τα είχαμε φέρει τα πράγματα μέχρι ΄τώρα, αλλά μπα για την ώρα!

το νέμο θέλω να βρω,βρήκα μόνο 15 λεπτά, το είδε και τρελάθηκε από την χαρά της!

μεγάλο κόλλημα η barboula!!!(έτσι την λέω)

Που εισαι Δεσποινακι?? καλα τα μανουλια???

ολα ωραια οπως τα περιγραφεις Χριστινακι.. σας ζηλευω πολυ σε ολα αυτα που ζειτε εκει.. εδω εμεις εφοσον δεν φευγουμε "πρεπει" να ωραιοποιουμε τα σκατα.. να μαθουμε στα παιδια μας οτι τα σκατα και η ανοχη ειναι αυτο που πρεπει να γινει και να θεωρουν δεδομενο οτι θα μαθουν να χουν μπροστα τους μεχρι καποιο ανειπωτο θαυμα να συμβει.. ελεος.. ποσο εγωκεντρικος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος για να επαφιεται σε ολη αυτην την αθλιοτητα οταν μπορει να χει εναλλακτικη.. ο νοων νοειτο..

μπραβο στου Σουηδους που εχουν μια κομμουνιστικη σταση στα πραγματα.. λιγα και καλα.. οχι ντου και ολα φορα παρτιδα μονο και μονο για να χουμε να κερδιζουμε χρηματα οι Jumbo ελεεινοι που δεν τους χρειαζομαστε ουτε αλλο ουτε παραλλο...(ελεος..)

παντως αν και εκανα οτι εκαναν και ολοι οι αλλοι προτιμω να μην περνουμε τα παιδια για να επιλεγουν στα καταστηματα

δεν τις έχω βρει όλες...τις πριγκίπισσες έχω, την βασίλισα της μόδας, το μυστικό, από το ίντερνετ...στείλε λινκ!

σε dvd έχω μαζί μας τις 12 βασιλοπούλες και κάποιες ακόμα που δεν τις έβλεπε πιο μικρή τις έχω πακεταρισμένες ελλάδα η έξυπνη!!νόμιζα ότι θα τα είχαμε φέρει τα πράγματα μέχρι ΄τώρα, αλλά μπα για την ώρα!

το νέμο θέλω να βρω,βρήκα μόνο 15 λεπτά, το είδε και τρελάθηκε από την χαρά της!

μεγάλο κόλλημα η barboula!!!(έτσι την λέω)

πειτε με ξενερωτη αλλα την Barbie την περιορισα σημαντικα διοτι:

α) θελει τα παντα να αφορα το αντικειμενο αυτο

β) στις ταινιες συχνα αποκαλουν αλλους ηλιθιους, βλακες, ανοητους και τα χει τραβηξει απο εκει και δεν μου αρεσει καθολου

γ) πουλαει πολυ το προτυπο ομορφιας και ολο ειναι το θυμα η καλη και οιλοι οι αλλοι οι θαυμαστες η οι κακοι.. και αναλογως ταυτιζεται και η μικρη

περιστασιακα ναι.. συχνα εδω και καιρο οχι..

Που εισαι Δεσποινακι?? καλα τα μανουλια???

ολα ωραια οπως τα περιγραφεις Χριστινακι.. σας ζηλευω πολυ σε ολα αυτα που ζειτε εκει.. εδω εμεις εφοσον δεν φευγουμε "πρεπει" να ωραιοποιουμε τα σκατα.. να μαθουμε στα παιδια μας οτι τα σκατα και η ανοχη ειναι αυτο που πρεπει να γινει και να θεωρουν δεδομενο οτι θα μαθουν να χουν μπροστα τους μεχρι καποιο ανειπωτο θαυμα να συμβει.. ελεος.. ποσο εγωκεντρικος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος για να επαφιεται σε ολη αυτην την αθλιοτητα οταν μπορει να χει εναλλακτικη.. ο νοων νοειτο..

μπραβο στου Σουηδους που εχουν μια κομμουνιστικη σταση στα πραγματα.. λιγα και καλα.. οχι ντου και ολα φορα παρτιδα μονο και μονο για να χουμε να κερδιζουμε χρηματα οι Jumbo ελεεινοι που δεν τους χρειαζομαστε ουτε αλλο ουτε παραλλο...(ελεος..)

παντως αν και εκανα οτι εκαναν και ολοι οι αλλοι προτιμω να μην περνουμε τα παιδια για να επιλεγουν στα καταστηματα

μωρέ τέλεια δεν είναι πουθενά, απλά εδώ κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. μπορεί να μην έχουν ποικιλία στις τσάντες, τα ξοδεύουν αλλού τα χρήματα, στα ρούχα πάλι δεν παίρνουν πανάκριβα, ούτε κυκλοφορούν πόρσε καγιέν, αν δεις αμαξάρες, άραβες τα έχουν!!!:tongue::tongue: μπορεί όμως να τρώνε συνέχεια έξω, να ψωνίζουν ρούχα πάρα πολλά! και φυσικά τα μικρά να κυκλοφορούν με iphone των 700Ε!!!!:shock::shock:

ποτέ δεν πίστευα ότι θα έλεγα πάντως ότι μου λείπει το τζάμπο για μικροπράγματα!!:tongue::tongue:

είναι ακριβά τα παιχνίδια εδώ γμτ!!

με ότι έχουμε πορευόμαστε πάντως!! το καλύτερο μότο, σάμπως κι εμείς με αυτά τα σκατά δεν μεγαλώσαμε?έσταζε στο θρανίο μου κάθε φορά που έβρεχε, πλημμύριζε συνέχεια, καλοριφέρ σπάνια μας άναβαν...κι όλα αυτά σε σχολείο της πόλης.:rolleyes:

πειτε με ξενερωτη αλλα την Barbie την περιορισα σημαντικα διοτι:

α) θελει τα παντα να αφορα το αντικειμενο αυτο

β) στις ταινιες συχνα αποκαλουν αλλους ηλιθιους, βλακες, ανοητους και τα χει τραβηξει απο εκει και δεν μου αρεσει καθολου

γ) πουλαει πολυ το προτυπο ομορφιας και ολο ειναι το θυμα η καλη και οιλοι οι αλλοι οι θαυμαστες η οι κακοι.. και αναλογως ταυτιζεται και η μικρη

περιστασιακα ναι.. συχνα εδω και καιρο οχι..

μπα κι εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω, δεν έχεις κι άδικο...εκτός από την τσάντα, δεν αγοράζω τίποτα με ήρωες, 1-2 ρούχαλάκια minnie, hello kitty, επειδή μου άρεσαν και τα βρήκα φθηνά.

πιστεύω όμως ότι οι ταινίες της barbie είναι πολύ πιο καλές από άλλα παιδικά... ειδικά τα αγόρια βλέπουν κάτι απαίσια... παρεμπιπτόντως εδώ τέτοια το παιδικό κανάλι δεν δείχνει...εκτός από κλαμπ μίκυ τα σκ, κανένα άλλον ήρωα γνωστό...και είναι όλα για την ηλικία μας! εγώ την αφήνω 2-3 φορές την εβδομάδα να βλέπει barbie, με την μετακόμιση βέβαια κάθε μέρα, αλλιώς δεν με άφηνε σε ησυχία!χαχα

και τώρα που λες για κάποιες λέξεις, έχουμε παραμύθια ελληνικά πολύ ηλίθια...

της διαβάζω την σταχτοπούτα κι όλο κόβω..."είχε μια μητριά, κακιά, εγωίστρια, κακόψυχη"!!!!!:shock::shock::shock:

μωρέ τέλεια δεν είναι πουθενά, απλά εδώ κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. μπορεί να μην έχουν ποικιλία στις τσάντες, τα ξοδεύουν αλλού τα χρήματα, στα ρούχα πάλι δεν παίρνουν πανάκριβα, ούτε κυκλοφορούν πόρσε καγιέν, αν δεις αμαξάρες, άραβες τα έχουν!!!:tongue::tongue: μπορεί όμως να τρώνε συνέχεια έξω, να ψωνίζουν ρούχα πάρα πολλά! και φυσικά τα μικρά να κυκλοφορούν με iphone των 700Ε!!!!:shock::shock:

ποτέ δεν πίστευα ότι θα έλεγα πάντως ότι μου λείπει το τζάμπο για μικροπράγματα!!:tongue::tongue:

είναι ακριβά τα παιχνίδια εδώ γμτ!!

με ότι έχουμε πορευόμαστε πάντως!! το καλύτερο μότο, σάμπως κι εμείς με αυτά τα σκατά δεν μεγαλώσαμε?έσταζε στο θρανίο μου κάθε φορά που έβρεχε, πλημμύριζε συνέχεια, καλοριφέρ σπάνια μας άναβαν...κι όλα αυτά σε σχολείο της πόλης.:rolleyes:

μπα κι εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω, δεν έχεις κι άδικο...εκτός από την τσάντα, δεν αγοράζω τίποτα με ήρωες, 1-2 ρούχαλάκια minnie, hello kitty, επειδή μου άρεσαν και τα βρήκα φθηνά.

πιστεύω όμως ότι οι ταινίες της barbie είναι πολύ πιο καλές από άλλα παιδικά... ειδικά τα αγόρια βλέπουν κάτι απαίσια... παρεμπιπτόντως εδώ τέτοια το παιδικό κανάλι δεν δείχνει...εκτός από κλαμπ μίκυ τα σκ, κανένα άλλον ήρωα γνωστό...και είναι όλα για την ηλικία μας! εγώ την αφήνω 2-3 φορές την εβδομάδα να βλέπει barbie, με την μετακόμιση βέβαια κάθε μέρα, αλλιώς δεν με άφηνε σε ησυχία!χαχα

και τώρα που λες για κάποιες λέξεις, έχουμε παραμύθια ελληνικά πολύ ηλίθια...

της διαβάζω την σταχτοπούτα κι όλο κόβω..."είχε μια μητριά, κακιά, εγωίστρια, κακόψυχη"!!!!!:shock::shock::shock:

ουυυυυυ απολυτο δικιο εχεις.. μαλιστα ειναι και σεχιλιες διαφορετικες εκδοσεις και διασκευες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...