Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ισως ειναι λαθος η εκτιμηση μου ομως πιστευω οτι στην ηλικια των 3,5-4 ετων ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ τα παντα και ΑΠΛΑ τους κολλαει πχ να ειναι μπαλαρινες.. αυτο σημαινει οτι αν παω να τη γραψω μπαλετο θα αρχισει να πηγαινει και καποια στιγμη (αγνωστο για καθε περιπτωση ποια θα ειναι αυτη η στιγμη) θα αρχισει να βαριεται γιατι πολυ απλα δεν ειναι σε ηλικια να εκτιμησει την αξια και τον κοπο μιας τετοιας διαδικασιας και ας προσπαθουν πολυ να δωσουν αερα παιχνιδιου στο ολο εγχειρημα οι σχολες..

επελεξα λοιπον να ενδωσω μετα τα 5 ετη που επικοινωνιακα θα ειμαστε σε αλλο επιπεδο..

με επιφυλαξη τη στελνω και κολυμβηση σκεφτομενη οτι το νερο και η ασκηση στη πισινα ειναι συγγενη με την επαφη στη θαλασσα συνεπως ρισκαρα να τη στειλω και για πρωτη εβδομαδα μας εχει παει αρκετα καλα.. ομως και παλι δεν θα εντυπωσιαστω αν χειμωνιαζοντας που θα κανει και κρυο η βλεποντας οτι θα κανει παρομοια πραγματα μου "κλωτσησει" και θελησει να μη πηγαινει

συμφωνω προσπ,καλα τα λες.κι εγω νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για εξωσχολικες δραστηριοτητες.επισης νομιζω οτι ο παιδικος τους αρκει το πρωι,και το απογευμα προτιμω να περναμε χρονο μαζι,να κανουμε βολτες ή να πηγαινουμε καμμια επισκεψη.

εμενα παντως δεν ακουει τιποτε και κανεναν.. εκατο φορες της λεω τα ιδια και τα ιδια και με αγνοει στο τελος καταληγουμε με τιμωρια στο καναπε της σκεψης η με φωνες.. δεν την παλευουμε ωρες ωρες και αλλες τοσες μετανοιωνω που τη μαλωνω και ας φταιει η φταιω...

διαβαζω ενα βιβλιο εποχης και θυμαμαι τι ξυλο ετρωγαν οι παλαιοτερες γενιες και δε θα θελα ουτε στο μικρο μου δακτυλακι να ειμαι τοσο κτηνος..καθολου δηλαδη...

κι εγω ειμαι κατα του ξυλου και προσπαθω να το αποφευγω οπως επισης και τις φωνες,αλλα εκει δεν τα καταφερνω καθολου.τις τιμωριες τις εκοψα και αρχισα τις απειλες με αφαιρεση προνομιων,δηλαδη αν δεν μαζεψεις τα παιχνιδια σου δεν εχει ντορα,βολτα,κτλ.

εμενα δεν με ακουει καθολου οταν ειναι η γιαγια της μπροστα.

αλλα γενικα τον τελευταιο χρονο,ακουει,μοιραζεται,χαριζει,και δεν ειναι καθολου πεισματαρα.

νομιζω πως ο παιδικος της εχει κανει πολυ καλο.

το μονο μας προβλημα ακομα!ειναι ο υπνος και το μπιμπερο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω προσπ,καλα τα λες.κι εγω νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για εξωσχολικες δραστηριοτητες.επισης νομιζω οτι ο παιδικος τους αρκει το πρωι,και το απογευμα προτιμω να περναμε χρονο μαζι,να κανουμε βολτες ή να πηγαινουμε καμμια επισκεψη.

κι εγω ειμαι κατα του ξυλου και προσπαθω να το αποφευγω οπως επισης και τις φωνες,αλλα εκει δεν τα καταφερνω καθολου.τις τιμωριες τις εκοψα και αρχισα τις απειλες με αφαιρεση προνομιων,δηλαδη αν δεν μαζεψεις τα παιχνιδια σου δεν εχει ντορα,βολτα,κτλ.

εμενα δεν με ακουει καθολου οταν ειναι η γιαγια της μπροστα.

αλλα γενικα τον τελευταιο χρονο,ακουει,μοιραζεται,χαριζει,και δεν ειναι καθολου πεισματαρα.

νομιζω πως ο παιδικος της εχει κανει πολυ καλο.

το μονο μας προβλημα ακομα!ειναι ο υπνος και το μπιμπερο.

α) εμας ειναι ακομη νωρις να πουμε οτι ο παιδικος κανει δουλεια.. την ανοιξη πιστευω θα χουμε μια καλυτερη εικονα

β) και εμας παραμενει ο υπνος μεγαααααααααααααλο αγκαθι. Ηδη αυτη τη στιγμη που μιλαμε κοιμηθηκε 9 για βραδυ και ηδη εχει ξυπνησει με κλαματα και παραμιλητο (η μια ηταν για τουαλετα) δυο φορες...επεται και συνεχεια βεβαια.. αγνωστο ποσες φορες ακομη.. ο ανδρας μου εχει λαλησει γιατι του εχω μεταθεσει το παλουκι εδω και ενα χρονο...τα προηγουμενα 2,5 το ετρωγα μονη..

γ) ενα καλο που βλεπω με το κολυμβητηριο ειναι οτι την ωρα του μαθηματος πχ οταν κολυμπαει στη πισινα και δυσκολευεται εχει καταλαβει οτι δεν την παιρνει να μυξοκλαψει και να της λυσει το προβλημα και προσπαθει πολυ μονη της να κανει οτι μπορει και βεβαια χαιρομαι παρα πολυ..

εγω εχω αγχωθει γιατι τον αλλο μηνα βαφτιζω ενα παιδακι,και φυσικα δεν εχω κανει ακομα τιποτα,και δεν εχω να κανω και πολλα.πολυ απλα και οικονομικα θα τα κανω ολα.ευτυχως εχω κουμπαρα που δεν με παρεξηγει και με σκεφτεται..!

Mε το καλόοοοοοοοοοο Ελενάκι να γίνεις νονά! Εγώ δεν έχω γίνει ποτέ και θα 'θελα κάποια στιγμή.

Εμείς εδώ, τα ίδια. Καλά είμαστε, οπότε δε γκρινιάζω. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello girls!!

Α άλλη κουμπαριά ήταν βρε Ελένη μου, μπερδεύτηκα!

Εγώ δεν θέλω άλλες κουμπαριές, φτάνει...παντρέψαμε ένα ζευγάρι, βαφτίσαμε κι ένα παιδί...τέλος!! :)

Πρόσπ κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, είναι μικρά ακόμα! Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά δημοτικού με 10 δραστηριότητες, κρίμα είναι τα καημένα!

ευτυχώς εδώ δεν έχει τέτοια, τα κάνουν όλα στο σχολείο και τα απογεύματα τους είναι free!

κι εγώ κολύμβηση θα ήθελα για άθληση κι επειδή της αρέσει πολύ το νερό, από 15 μηνών κολυμπούσε η γοργόνα μου και τώρα ούτε που θα το θυμάται!

η αλήθεια ότι μάλλον από την κλεισούρα έχει λαλήσει η μικρή, τις τελευταίες εβδομάδες δεν πολυβγαίνουμε, λίγο η μετακόμιση, λίγο ότι πλέον δεν μένουμε κοντά στο κέντρο, κι ο άντρας μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ...

τώρα που σταμάτησε από το σουβλατζίδικο, έμεινε ένα μήνα γεμάτο και κόντεψε να σακατέψει χέρια και μέση...

θα την πηγαίνει παιδική χαρά, βόλτα με το ποδήλατο...

έχω και νέα, αύριο ξεκινάω Σουηδικά, δευτέρα-τετάρτη εγώ, τρίτη-πέμπτη ο άντρας μου κοντεύει 1 1/2 μήνα τώρα.

και πριν λίγο πήραν τον άντρα μου τηλ, αύριο έχω συνάντηση σε ένα παιδικό σταθμό, να δω τον χώρο και να μιλήσουμε, κι αν μου αρέσει να ξεκινήσει το παιδί...

λες κι έχω δει άλλον, χάλια να είναι αποκλείεται...άντε να την πάρουν και γρήγορα!!

βέβαια δεν είναι κοντά στο σπίτι...

αλλά έχει ειδικευόμενους δασκάλους σε παιδιά που δεν είναι η μητρική τους γλώσσα τα Σουηδικά.

λέτε για τα δικά σας...γιατί ακούει η έλλη?που να την κακομαθαίναμε κιόλας...

τώρα μπροστά σε άλλους μου κάνει και παρατηρήσεις...ότι κάνω εγώ σπίτι δλδ...

άρχισε και το τροπάρι " μαμά θέλεις να κλαίω?" !!!!!!

Mε το καλόοοοοοοοοοο Ελενάκι να γίνεις νονά! Εγώ δεν έχω γίνει ποτέ και θα 'θελα κάποια στιγμή.

Εμείς εδώ, τα ίδια. Καλά είμαστε, οπότε δε γκρινιάζω. :tongue:

ευχαριστω μαεστρια μου!αν και τωρα δεν ειναι εποχες καλες για κουμπαριες,αλλα κι απ'την αλλη τι να κανουμε,να μην παντρευονται και να μην βαφτιζουν τα παιδακια τους?δεν γινεται.απλα θα κανουμε πιο απλα πραγματα χωρις πολλα-πολλα,μπαλονια και στολισμους,τα βασικα.εμενα μου λεει η κουμπαρα μου μονο το ονομα θελω να του δωσεις.ειναι πολυ καλη.αν κι εγω δεν αισθανομαι καλα που δεν μπορω να κανω πιο πολλα,αλλα τι να κανω..το χαρατσι με το ρευμα μαζι,μας ηρθε 1300ε για δυο σπιτια,και σημερα με κανανε 4ημερη 6ωρη,οποτε...

Hello girls!!

Α άλλη κουμπαριά ήταν βρε Ελένη μου, μπερδεύτηκα!

Εγώ δεν θέλω άλλες κουμπαριές, φτάνει...παντρέψαμε ένα ζευγάρι, βαφτίσαμε κι ένα παιδί...τέλος!! :)

Πρόσπ κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, είναι μικρά ακόμα! Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά δημοτικού με 10 δραστηριότητες, κρίμα είναι τα καημένα!

ευτυχώς εδώ δεν έχει τέτοια, τα κάνουν όλα στο σχολείο και τα απογεύματα τους είναι free!

κι εγώ κολύμβηση θα ήθελα για άθληση κι επειδή της αρέσει πολύ το νερό, από 15 μηνών κολυμπούσε η γοργόνα μου και τώρα ούτε που θα το θυμάται!

η αλήθεια ότι μάλλον από την κλεισούρα έχει λαλήσει η μικρή, τις τελευταίες εβδομάδες δεν πολυβγαίνουμε, λίγο η μετακόμιση, λίγο ότι πλέον δεν μένουμε κοντά στο κέντρο, κι ο άντρας μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ...

τώρα που σταμάτησε από το σουβλατζίδικο, έμεινε ένα μήνα γεμάτο και κόντεψε να σακατέψει χέρια και μέση...

θα την πηγαίνει παιδική χαρά, βόλτα με το ποδήλατο...

έχω και νέα, αύριο ξεκινάω Σουηδικά, δευτέρα-τετάρτη εγώ, τρίτη-πέμπτη ο άντρας μου κοντεύει 1 1/2 μήνα τώρα.

και πριν λίγο πήραν τον άντρα μου τηλ, αύριο έχω συνάντηση σε ένα παιδικό σταθμό, να δω τον χώρο και να μιλήσουμε, κι αν μου αρέσει να ξεκινήσει το παιδί...

λες κι έχω δει άλλον, χάλια να είναι αποκλείεται...άντε να την πάρουν και γρήγορα!!

βέβαια δεν είναι κοντά στο σπίτι...

αλλά έχει ειδικευόμενους δασκάλους σε παιδιά που δεν είναι η μητρική τους γλώσσα τα Σουηδικά.

λέτε για τα δικά σας...γιατί ακούει η έλλη?που να την κακομαθαίναμε κιόλας...

τώρα μπροστά σε άλλους μου κάνει και παρατηρήσεις...ότι κάνω εγώ σπίτι δλδ...

άρχισε και το τροπάρι " μαμά θέλεις να κλαίω?" !!!!!!

μπραβο χριστινακι,πολυ καλα νεα διαβαζω!να παει στον παιδικο να ξεδινει εκει και να κανετε εσεις τις δουλειες σας!

εγω οταν μου το ελεγε αυτο το τελευταιο η δικια μου, της ελεγα κλαιγε!

εμενα με ελεγε κακια,δεν ειναι σωστο αυτο,ή δεν σ'αγαπαω!στο τελευταιο της απαντουσα μη με αγαπας,εγω θα σ'αγαπαω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

miamama μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

καλα νεα!!!

τι ωραια που κινουνται τα πραγματα σιγα σιγα... το παιδι ειναι μεγαλο ζητημα για το θεμα της απασχολησης του και την ενταξη του στο νεο σας κοινωνικο συνολο.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. Χειροτερα απο εδω δεν θα βρει πουθενα συνεπως περιμενε οτι ολα θα πανε νορμαλ..και αν τυχει να ειναι δυσκολα, θα ειναι στην αρχη (λογικο ειναι οτι αν πρεπει να μενει εκει χωρις εσενα και χωρις να καταλαβαινει τη γλωσσα θα περασετε ισως καποια δυσκολια αλλα ολα ξεπερνονται)

καλη αρχη με τη νεα γλωσσα.. εσυ Σουηδικα, εγω Γερμανικα.. μια χαρα στα γεραματα..χαχαχαα (πλακα κανω..μπουμπουκακια ειμαστε!)

ευχαριστω μαεστρια μου!αν και τωρα δεν ειναι εποχες καλες για κουμπαριες,αλλα κι απ'την αλλη τι να κανουμε,να μην παντρευονται και να μην βαφτιζουν τα παιδακια τους?δεν γινεται.απλα θα κανουμε πιο απλα πραγματα χωρις πολλα-πολλα,μπαλονια και στολισμους,τα βασικα.εμενα μου λεει η κουμπαρα μου μονο το ονομα θελω να του δωσεις.ειναι πολυ καλη.αν κι εγω δεν αισθανομαι καλα που δεν μπορω να κανω πιο πολλα,αλλα τι να κανω..το χαρατσι με το ρευμα μαζι,μας ηρθε 1300ε για δυο σπιτια,και σημερα με κανανε 4ημερη 6ωρη,οποτε...

μπραβο χριστινακι,πολυ καλα νεα διαβαζω!να παει στον παιδικο να ξεδινει εκει και να κανετε εσεις τις δουλειες σας!

εγω οταν μου το ελεγε αυτο το τελευταιο η δικια μου, της ελεγα κλαιγε!

εμενα με ελεγε κακια,δεν ειναι σωστο αυτο,ή δεν σ'αγαπαω!στο τελευταιο της απαντουσα μη με αγαπας,εγω θα σ'αγαπαω.

και καλα της απαντας.. με εμενα εχει κοψει τις γλυκες.. νομιζει οτι με εχει χασει εντελως λογω του Γιαννη.. αλλα καθε μερα την αγκαλιαζω και της λεω οτι την αγαπω.. τι να κανουμε που ειναι και ζορικο Αιγοκερακι..χαχα

Ευχαριστώ κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη, το ξέρω ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες, δεν έχει και συναναστροφές με παιδιά...

δεν μοιράζεται πλέον πράγματα, όποτε έρχεται η ενοικιάστρια του σπιτιού με την κόρη της, ενώ θέλουν να παίξουν, λίγο η γλώσσα, λίγο ότι δεν θέλει να της πειράζει τα παιχνίδια καταλήγουμε σε μαλώματα και τιμωρίες...

σήμερα έκανε σαματά, ούρλιαζε, χτυπιόταν, και οι άλλες μαμά και κόρη να κοιτάνε καλά καλά...θα λένε τι παιδί έχω...

με στεναχώρησε, ελπίζω να μην κάνει τέτοια και στο σχολείο...

και τώρα θα προσπαθήσουμε με ηρεμία, χωρίς φωνές να της εξηγούμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...

της έχουμε πει ότι θα πάει σχολείο και η μαμά με τον μπαμπά δουλειά, στην αρχή έλεγε οκ, τώρα λέει "θέλω την μαμά και τον μπαμπά μου, σας αγαπάω"

κι όταν μου λέει "θέλεις να κλαίω πάλι?" της λέω ναι!!

Καλή μας αρχή προσπ!! Όχι ότι έχω και τρελή διάθεση να ξαναπάω σχολείο, μια ζωή το μισούσα...

και να μάθαινα Ισπανικά καλά θα ήταν...αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να τα μάθω κι αυτά!!

ζόρικα αιγοκεράκια...ζόρικα υδροχοάκια!!ωραία περνάμε!!

Διαφημίσεις

άντε να ανασκουμπωθούμε τώρα που χειμωνιάζει...να μαζευτεί το παρεάκι μας...

και τώρα με τον παιδικό θέλουμε και ολόκληρη γκαρνταρόμπα!!! πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα?

ευτυχώς με το επίδομα των πεθερικών της πήρα κολανάκια και μπλουζάκια, 2 σύνολα μπουφάν-παντελόνι για το κρύο, (γιατί κάθε μέρα τα βγάζουν έξω και θα γυρνάνε χάλια από τις λάσπες, είχε καλές εκπτώσεις τον αύγουστο), γαλότσες με γούνα...

τώρα θέλω παπούτσια χειμωνιάτικα...

και ότι άλλο προκύψει...

Καλή μας αρχή προσπ!! Όχι ότι έχω και τρελή διάθεση να ξαναπάω σχολείο, μια ζωή το μισούσα...

και να μάθαινα Ισπανικά καλά θα ήταν...αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να τα μάθω κι αυτά!!

ζόρικα αιγοκεράκια...ζόρικα υδροχοάκια!!ωραία περνάμε!!

απο την ερευνα αγορας που εκανα ειδα οτι οι ελληνες προτιμουν για χομπυ (δεν υπαρχουν τοσες ευκαιριες επαγγελματικα) να μαθαινουν ισπανικα..

Άντε καλή αρχή!!! Θα της αρέσει που θα 'χει παρέα! :D

και τώρα με τον παιδικό θέλουμε και ολόκληρη γκαρνταρόμπα!!! πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα?

Κι εγώ του 'βαλα χθες μια μακριά φόρμα, γιατί δρόσισε αρκετά, κι ενώ πέρσι του κολυμπούσε, φέτος ίσα ίσα. Άρα οι άλλες δε θα του κάνουνε. Και δεν του πήρα στις εκπτώσεις, νόμιζα ότι είχα για το χειμώνα. Έριξε μπόι αρκετό το καλοκαίρι ο Γιάννος και θα με ξεπεραδιάσει τώρα. :rolleyes:

Εγώ σπίτι, μαγείρεμα, βαρεμάρα, με τη μικρή, που είναι στην περπατούρα και τα παίρνει όλα παραμάζωμα στο πέρασμά της. :D

Καλησπέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello girls!!

Γυρίσαμε από το σχολείο, μείναμε πάνω από μία ώρα!

Η κοπέλα που θα αναλάβει την Έλλη προσωπικά, μας έδειξε τον χώρο...έχουν ξεχωριστά δωμάτια, ανά δραστηριότητα.

έχουν απίστευτη ποσότητα υλικών, είναι γύρω στα 20 παιδάκια αν θυμάμαι καλά, όλα αλλοδαπά, με 5 δασκάλες. έχουν πολύ λίγο καιρό στη Σουηδία.

την τρίτη ξεκινάμε περίοδο προσαρμογής, θέλει να είμαστε οικογενειακώς, μέχρι που μας πρότειναν και διερμηνέα έλληνα να μας φέρουν.

της Έλλης της άρεσε, δεν ήθελε να φύγουμε, αλλά ήθελε κι εμένα παρέα εννοείται!!

άντε να δούμε πως θα πάει το θέμα...πάντως είμαι χαρούμενη κι ευχαριστημένη με το πως συμπεριφέρονται!! θα πρέπει να αλλάξω όλο το πρόγραμμα του παιδιού φυσικά, θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσει το θέμα του φαγητού και την τουαλέτα! θα τρώει φαγητά που δεν γνωρίζει?άλλη κουζίνα τελείως. και τρώνε μεσημεριανό 11.30 το πρωί!!!!χαχα

για πείτε οι έμπειρες, πως πάει η προσαρμογή σας?

α ξέχασα, έχουμε τώρα έξω 13 βαθμούς θερμοκρασία, ήλιο και αέρα! τα καλοριφέρ μας τα έχουν αναμμένα στο χλιαρό!!!

απαπα από τώρα στον χειμώνα μπήκαμε?που είναι το φθινόπωρο βρε παιδιά?το δάγκωσα το πρωί με το ποδήλατο!

μαέστρο άσε, ένα σωρό θέλουμε με τα βλαστάρια μας...

θα μου πουν τι χρειαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα, γιατί τα βγάζουν κάθε μέρα έξω, με βροχή, κρύο, γυρνάνε μέσα στις λάσπες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...