Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα προσπ(μαιρη παναγιωταρα!:tongue:)

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

καλη αρχη στα παιδακια σας βικη και μαεστρια!

μιαμαμα,υπομονη!

εγω παω στη δουλεια τωρα,σπαστο ημουν το πρωι 5-9 και τωρα 1-5,κι αυριο ρεπο!!:?

κι εχουν κι απεργια αυριο και μεθαυριο οι παιδικοι.αυτααα!φιλια!

να ειστε καλα, ευχαριστω για τις ευχες!

καλα κουραγια.. εμας σημερα εχουν σταση απο τις 12 και μετα στον παιδικο, για αυριο δεν ξερω, δεν γνωριζα οτι ειναι και για αυριο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Εμείς τελικά θα ξαναχρειαστούμε προσαρμογή...:rolleyes:

χθες ενώ ήταν στην αυλή του παιδικού έκανε το λάθος η πεθερά και πέρασε με τον Μάριο. ε, μόλις τον είδε ξεσηκώθηκε και ήθελε να πάει μαζί τους και σήμερα με κλάματα πήγαμε...:rolleyes:

Σας ζήτησαν απο τον παιδικό τη δοκιμασία μαντού να την έχει κάνει το τελευταίο 7μηνο? εμείς την κάναμε τον Απρίλιο του 2010 και τώρα πρέπει να το ξανακάνουμε:evil:

KAΛΗ ΑΡΧΗ!

Κι ο δικός μου τελικά πήγε!!! Ναι, ναι, στον περσινό πάλι, λίγα χρήματα δίνει η δουλειά του χάμπι, τα υπόλοιπα οι παππούδες, που τον λυπήθηκαν τον μικρό όλη μέρα στο σπίτι κλεισμένο.

Ξεκινήσαμε και κολυμβητήριο και τρέχω.

Χρόνια πολλά στις παρθένους (στο ζώδιο :tongue:) του γκρουπ!

τον Γιαννάκη λυπήθηκαν ή εσένα???:tongue::tongue::tongue:

καλή αρχή και εσάς!

εγω το μαντου το εδειξα στην αιτηση εγγραφης με τα χαρτια του εμβολιασμου..

λογικο να ξεσηκωθει με τον Μπαιο...

βρε και εμένα το γράφει στο βιβλιάριο αλλά ζητάνε 7μηνο και εμείς το κάναμε πριν 1μιση χρόνο. και μια φίλη μου έχει το ίδιο θέμα. τους ζητάνε 7μηνο. Θα τους πω να κάνουν μια ερώτηση στον παιδίατρο αν τον καλύπτει αυτό αλλιώς όταν ξαναπάμε για τον μικρό θα της το ξανακάνουμε.

Διαφημίσεις

βρε και εμένα το γράφει στο βιβλιάριο αλλά ζητάνε 7μηνο και εμείς το κάναμε πριν 1μιση χρόνο. και μια φίλη μου έχει το ίδιο θέμα. τους ζητάνε 7μηνο. Θα τους πω να κάνουν μια ερώτηση στον παιδίατρο αν τον καλύπτει αυτό αλλιώς όταν ξαναπάμε για τον μικρό θα της το ξανακάνουμε.

αααα μαλιστα.. καταλαβα.. ακομη δεν μου χουν αναφερει κατι σχετικο παντως..

σας ειπα οτι ξεκιναω Γερμανικα αρχες οκτωβρη? ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.. σε φροντιστηριο γιατι ιδιαιτερο δεν μου εκατσε..

Σας ζήτησαν απο τον παιδικό τη δοκιμασία μαντού να την έχει κάνει το τελευταίο 7μηνο? εμείς την κάναμε τον Απρίλιο του 2010 και τώρα πρέπει να το ξανακάνουμε:evil:

Όχι ρε συ, πρώτη φορά το ακούω αυτό!

τον Γιαννάκη λυπήθηκαν ή εσένα???:tongue::tongue::tongue:

καλή αρχή και εσάς!

Τον Γιάννη - όρεξη με είχανε εμένα :mrgreen: - αλλά ψωροπερηφάνιες δεν έχει, αφού βολεύομαι κι εγώ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

Καλά δεν είναι που πάει - όσο πάει - η Γεωργία και είσαι λίγο με το ένα; Πάντως, πραγματικά, αν έχεις δύο+ παιδιά, ένα ίσον κανένα που λένε.

Καλημέρα κοπελιές.

Α, σας είπα ότι ξεκινήσαμε και κολυμβητήριο; Δεν είναι πρώτος αθληταράς, αλλά όσο είναι θετικός και πηγαίνει, θα τον πάω, να τον βοηθήσει και στην ανάπτυξη του σώματος το κολύμπι. Αλλά ΠΟΛΥ τρέξιμο, άντε το πρωί, άντε το μεσημέρι, άντε και το απόγευμα να τρέχεις με το παιδί. Αρχίσανε τα όργανα, από εδώ και πέρα έτσι θα τρέχουμε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να που διασταυρωνομαστε μετα απο καιρο..

και εμεις ξεκινησαμε κολυμπητηριο (οπως λεει και η μικρη) τη Δευτερα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ συνεργασια και ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ χαρα της μικρης.. λες και το χει δεδομενο οτι πρεπει να πηγαινει και να κανει οτι της πουν.. παιζει και διασκεδαζει και χαιρομαστε ολοι για αυτο καθως ειναι και η πιο μικρη

αλλα ειναι 3 φορες την εβδομαδα και παροτι ειναι ΔΙΠΛΑ στο σπιτι ειναι μανικι αυτο το νεο προγραμμα και ακομη η μαμα προσαρμοζεται...χαχα

ετσι λοιπον σχολειο καθημερινα 8.30-13.30, σπιτι υπνο (εαν ειμαστε τυχεροι) και ΔΕ, ΤΡ, ΠΕ κολυμβητηριο 19.00-19.40 και μετα βολτουλα η σπιτι για παιχνιδι και καπακι υπνο κατα τις 9..

θα βαλω και εγω τα γερμανικα ελπιζω Τεταρτες και εχει ο Θεος...

και πλεον ξυπναω 6.15 για να τα προλαβαινω ολα με τις δουλειες του σπιτιου..

και κλασικα Σαββατα ασχολουμαι με το σπιτι (το μαζεμα της εβδομαδας) και απο Σαββατο μεσημερι εως Κυριακη βραδυ μονο και μονο με την φαμιλια...βολτες και οτι αλλο μπορουμε με συμμαχο τον καιρο..

και η ζωη προχωρα..χαχα

βικη,χρονια πολλα για χθες,δηλαδη προχθες!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!και του χρονου με υγεια!

πως τα παει η γεωργιτσα στον παιδικο?συνηθισε?

μαεστρια και προσπ,καλη αρχη και στο κολυμβητηριο!

μιαμαμα που χαθηκες εσυ που ησουν τακτικος θαμωνας?

εγω εχω αγχωθει γιατι τον αλλο μηνα βαφτιζω ενα παιδακι,και φυσικα δεν εχω κανει ακομα τιποτα,και δεν εχω να κανω και πολλα.πολυ απλα και οικονομικα θα τα κανω ολα.ευτυχως εχω κουμπαρα που δεν με παρεξηγει και με σκεφτεται..

αυτααα!καλο βραδυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κοριτσάκια...

αφού έπλυνα ένα σωρό ρούχα στο χέρι, κάθισα να σας γράψω μέχρι να έρθει ο άντρας μου από την δουλειά, δουλεύει και τις κυριακές κι όλες τις μέρες...

και ναι για 2 μήνες θα πλένω στο χέρι!είναι και τα 3 πλυσταριά που έχει το κτήριο σε αθλία κατάσταση!!

περνάω αξέχαστα!!

τεσπά!

πως πάνε τα παιδάκια σας στους παιδικούς?

εμείς είπα αναμένουμε γιατί έχουμε μπει σε λίστα προτεραιότητας!

ελπίζω να πάρουν σύντομα την μικρή γιατί έχω κουραστεί...

από όταν ήρθαμε στο "πάλάτι" μας...έχει λαλήσει κι όλο φωνάζω σαν την τρελή...

το πείσμα της σκάει γάιδαρο!

βλέπω μπήκατε σε ρυθμούς τρεξίματος...πότε θα πάτε τα παιδιά μπαλέτο και πιάνο???χαχαχα

εγώ δεν την πάω πουθενά ακόμα, περιμένω να μάθω το πρόγραμμα του σχολείου...

τα πηγαίνουν κολυμβητήριο και άλλα, δεν ξέρω σε ποια ηλικία...

ευτυχώς με την μετακόμιση βρήκα τα μαγιώ μας, που νόμιζα δεν είχα πάρει μαζί μας, κι έτσι μπορεί να πάμε σε πισίνα. θα έχει ξεχάσει να κολυμπάει πια, αφού 1 χρόνο δεν έχει μπει θάλασσα...

κολύμβηση και χορό θα ήθελα να κάνει!! είναι και τα αγαπημένα της!

ούτως ή άλλως όλη μέρα μπαλέτο χορεύει!

ελεναδίτσα πάλι θα βαφτίσεις μωρό? αν θυμάμαι καλά είχες γίνει πάλι νονά!

Βικάκι χρόνια πολλά!!Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά!!!!

Διαφημίσεις

ρε miamama θα εχεις να λες ιστοριες της ζωης σας στο η στα παιδια σου οταν περασουν τα χρονια..

κανε υπομονη καρδια μου.. θα δεις οτι ολοι σας οι κοποι θα ανταμοιφθουν αργα η γρηγορα..μεγαλη κουβεντα απ εξω αλλα ετσι ειναι παντα και ειστε σε καλο δρομο νεοι ανθρωποι..

εμεις μπαλετο αν θα τη παμε μετα τα 5 για να καταλαβαινει..κατσε να δουμε και πως θα μαστε μεχρι τοτε..

παντως μη νομιζεις οτι μονο η Ελλη εχει εκτροχιαστει.. και τα δικα μας ετσι ειναι..

Πάλι καλά που δεν είπες όταν θα γεράσουμε, θα λέμε ιστορίες στα εγγόνια μας!!χαχαχαχα

Ιστορίες για αγρίους!!

Μα γιαυτό κάνουμε υπομονή, για ένα καλύτερο αύριο!!

Την λύση την βρήκα!! Το ρεύμα είναι πληρωμένο, οπότε πήραμε ένα μικρό αερόθερμο, βάζω τα ρούχα στην απλώστρα, και στεγνώνω, μια χαρά ζεστό αέρα βγάζει!!

το κακό βέβαια είναι ότι πλένω κάθε μέρα, για να μην μαζεύονται ρούχα και να προλαβαίνουν να στεγνώνουν...

επίσης υπάρχει θέμα με το μαγείρεμα, μυρίζουν τα ρούχα γιατί στο "παλάτι" μας, δεν έχει απορροφητήρα!!!τεσπά!!

βλέπω και κάτι μικρά που στέλνουν για χορό, μια σταλιά και ξέρουν...η Έλλη ήδη αντιγράφει κινήσεις από το μπαλέτο που έχει δει στην τηλεόραση!

α οπότε είναι γενικό το κακό με τα βλαστάρια μας!!

τα terrible two, τα περάσαμε, τα terrible three, τα περάσαμε...η γκρίνια όμως εκεί σταθερή!!

καλημερα!

μιαμαμα,τι τραβας κι εσυ!υπομονη!

ευτυχως βρηκες μια λυση,αμα εχεις θεληση και πεισμα,ολα γινονται.

στο "παλατι σας" θα μεινετε καιρο?

οσο για την ελλη,μαλλον θελει βολτες ή την αμεριστη προσοχη σας,γι'αυτο εχει γκρινια.οταν αρχισει παιδικο θα ηρεμησει καπως.

κι εμενα εχει φαει κολλημα με τις μπαλαρινες,και θελει τα μαλλια της φτιαγμενα κοτσο οπως τις μπαλαρινες,και κανει φιγουρες.

δεν βαφτιζω δευτερη φορα παιδακι,ρε συ.περσι ειχαμε παντρεψει ενα ζευγαρι,και φετος θα βαφτισουμε ενα αγορακι.και τελος!παντα ηθελα να βαφτισω ενα παιδακι.

σημερα εκανε την πρωτη φθινοπωρινη βροχουλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ισως ειναι λαθος η εκτιμηση μου ομως πιστευω οτι στην ηλικια των 3,5-4 ετων ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ τα παντα και ΑΠΛΑ τους κολλαει πχ να ειναι μπαλαρινες.. αυτο σημαινει οτι αν παω να τη γραψω μπαλετο θα αρχισει να πηγαινει και καποια στιγμη (αγνωστο για καθε περιπτωση ποια θα ειναι αυτη η στιγμη) θα αρχισει να βαριεται γιατι πολυ απλα δεν ειναι σε ηλικια να εκτιμησει την αξια και τον κοπο μιας τετοιας διαδικασιας και ας προσπαθουν πολυ να δωσουν αερα παιχνιδιου στο ολο εγχειρημα οι σχολες..

επελεξα λοιπον να ενδωσω μετα τα 5 ετη που επικοινωνιακα θα ειμαστε σε αλλο επιπεδο..

με επιφυλαξη τη στελνω και κολυμβηση σκεφτομενη οτι το νερο και η ασκηση στη πισινα ειναι συγγενη με την επαφη στη θαλασσα συνεπως ρισκαρα να τη στειλω και για πρωτη εβδομαδα μας εχει παει αρκετα καλα.. ομως και παλι δεν θα εντυπωσιαστω αν χειμωνιαζοντας που θα κανει και κρυο η βλεποντας οτι θα κανει παρομοια πραγματα μου "κλωτσησει" και θελησει να μη πηγαινει

εμενα παντως δεν ακουει τιποτε και κανεναν.. εκατο φορες της λεω τα ιδια και τα ιδια και με αγνοει στο τελος καταληγουμε με τιμωρια στο καναπε της σκεψης η με φωνες.. δεν την παλευουμε ωρες ωρες και αλλες τοσες μετανοιωνω που τη μαλωνω και ας φταιει η φταιω...

διαβαζω ενα βιβλιο εποχης και θυμαμαι τι ξυλο ετρωγαν οι παλαιοτερες γενιες και δε θα θελα ουτε στο μικρο μου δακτυλακι να ειμαι τοσο κτηνος..καθολου δηλαδη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...