Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι δεν τον πηραν τον γιαννακη στο δημοσιο?πρεπει να δουλευουν κι οι δυο γονεις,γι'αυτο?

Για τον Αγιο Στυλιανό λες; Ναι, έχουν προτεραιότητα οι εργαζόμενες, λογικό είναι. Είχαν πολλές αιτήσεις φέτος και δεν έφτασαν οι θέσεις.

Μαεστρία γιατί έτσι? τον Γιαννάκη τον ενόχλησε ή χάρηκε?

Δεν το 'χει καταλάβει ακριβώς. Σήμερα έβλεπε διαφημιστικά παιδικών σταθμών στο Bergina TV και με ρωτούσε πότε θα πάει σχολείο..... Γκρρρρρρρ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλο μηνα και στη φτωχοπαρεα μας.. δεν βλεπω κινηση..

εμεις αυριο ξεκιναμε παιδικο σταθμο, χθες γραφτηκε η μικρη κολυμβητηριο, εγω μαλλον θα ξεκινησω μαθηματα γερμανικων σε φροντιστηριο (ψαχνω τιμες ακομη) ξεκινησα και να πηγαινοερχομαι στη δουλεια με το ποδηλατο (καιρος να σφιξουν τα ..οπισθια) και θα δω αν θα αρχισω και εγω κολυμβητηριο παλι (αναλογα το budget)..ανοιγει και το παιδικο μουσειο επιτελους το Σαββατο και περιμενουμε να ανοιξει και το εργαστηρι που παμε και ενας νεος παιδοτοπος κοντα στη περιοχη μας του Σεφερλη (seferland) που δειχνει εντυπωσιακος και πρακτικος και προφανως οχι τοσο οικονομικος..σε δουλεια και βολτες να βρισκομαστε..χαχα

καλημερα και καλο μηνα!

και καλη σχολικη χρονια για τα παιδακια μας!

εμενα πηγε ηδη σημερα παιδικο πρωτη μερα.θα παω σε λιγο να τη παρω.

εχθες που πηγαμε για εγγραφη ειχαν παει τα πιο πολλα παιδακια της ταξης της περσινης και τα αγκαλιαζε ολα,και μου ελεγε οτι της λειψανε.

και σημερα το πρωι μου ελεγε οτι θελει τη ρηνουλα,τη φιλεναδα της.

προσπ,πως σου ηρθε καλε να μαθεις γερμανικα?

μια χαρα σας βρισκω,με το κολυμβητηριο,μπραβο!

μιαμαμα,μετακομισατε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Hello girls...τρέχω...

να σας πω τα νέα μας στα γρήγορα...μετακομίσαμε...ακόμα δεν έχουμε τακτοποιηθεί γιατί έχω τα νεύρα μου και είμαι να σκάσω...

το σπίτι είναι χάλια και μέσα στην βρώμα, παλιό κλπ...

το κτήριο άλλο χάλι μαύρο...όλο άραβες και βαλκάνιοι μένουν...η κουζίνα είναι το χειρότερο όμως...

οι προηγούμενοι που βρεθήκαμε 2-3 φορές να παίξουν τα παιδιά μας, έχουν ένα κοριτσάκι 6μήνες μεγαλύτερη από την έλλη, απορώ πως ζούσαν εδώ...προφανώς είναι της ίδιας κατηγορίας...Σέρβοι!!

ακόμα προσπαθώ να το συνεφέρω...τα πράγματα μας δεν χωράνε σε ντουλάπες...σε κούτες θα μείνουν για 2 μήνες...

θα ξαναμπώ σύντομα να σχολιάσω...τώρα είμαι πολύ χάλια κορίτσια...

απογοητευμένη...

Hello girls...τρέχω...

να σας πω τα νέα μας στα γρήγορα...μετακομίσαμε...ακόμα δεν έχουμε τακτοποιηθεί γιατί έχω τα νεύρα μου και είμαι να σκάσω...

το σπίτι είναι χάλια και μέσα στην βρώμα, παλιό κλπ...

το κτήριο άλλο χάλι μαύρο...όλο άραβες και βαλκάνιοι μένουν...η κουζίνα είναι το χειρότερο όμως...

οι προηγούμενοι που βρεθήκαμε 2-3 φορές να παίξουν τα παιδιά μας, έχουν ένα κοριτσάκι 6μήνες μεγαλύτερη από την έλλη, απορώ πως ζούσαν εδώ...προφανώς είναι της ίδιας κατηγορίας...Σέρβοι!!

ακόμα προσπαθώ να το συνεφέρω...τα πράγματα μας δεν χωράνε σε ντουλάπες...σε κούτες θα μείνουν για 2 μήνες...

θα ξαναμπώ σύντομα να σχολιάσω...τώρα είμαι πολύ χάλια κορίτσια...

απογοητευμένη...

εχεις δικιο αλλα ξερεις πως δεν θα ειναι μονιμο.. ολα θα πανε καλυτερα..το ξερεις καλα

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!

και καλη σχολικη χρονια για τα παιδακια μας!

εμενα πηγε ηδη σημερα παιδικο πρωτη μερα.θα παω σε λιγο να τη παρω.

εχθες που πηγαμε για εγγραφη ειχαν παει τα πιο πολλα παιδακια της ταξης της περσινης και τα αγκαλιαζε ολα,και μου ελεγε οτι της λειψανε.

και σημερα το πρωι μου ελεγε οτι θελει τη ρηνουλα,τη φιλεναδα της.

προσπ,πως σου ηρθε καλε να μαθεις γερμανικα?

μια χαρα σας βρισκω,με το κολυμβητηριο,μπραβο!

μιαμαμα,μετακομισατε?

το λεω χρονια για τη γλωσσα

καλη αρχη ,ε τον παιδικο και εμεις πηγαμε σημερα.. δεν λεω τιποτε ακομη.. σιγουρα βλεποντας τα πρωτακια να κλαινε θα επηρεαστει..

947907z6mrx9pw2t.gif

χρόνια πολλά προσπ!!! Χαρούμενα και χαμογελαστά!

viki με συγκινεις σημαντικα που το θυμασαι.. να εισαι καλα και εσυ και η οικογενεια σου.. εσενα δεν τα θυμαμαι :oops::oops: περασαν:confused:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Προσπ χιλιόχρονη!!Να τα εκατοστήσεις!! Πάλι καλά που τα θυμήθηκε η Βίκυ!

Βικάκι τι κάνετε?πως περνάτε?

εμείς εδώ τα ίδια, ακόμα προσπαθώ να συνεφέρω το σπίτι, πέρασα με χλωρίνη όλη την κουζίνα, μέχρι και τους τοίχους, που ήταν λερωμένοι από φαγητά...έλεος...

Καλή αρχή αύριο σε όσα παιδάκια ξεκινάνε σχολείο!!

εμείς ακόμα στην αναμονή!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

προσπ δεν πέρασαν. Στις 13 έχω γενέθλια.Τί το θυμήθηκα πάλι....μου έλεγαν οτι θα έρθει η ώρα που δεν θα θέλω να τα θυμάμαι και δεν το πίστευα....

μιαμαμα τί ταλαιπωρία είναι αυτή που τραβάτε...εφόσον όμως μπαίνει πλέον τομεροκάματο δεν αργεί η ώρα που θα ''συμαζευτείτε''

εγώ περιμένω την μαμά μου να έρθει να κρατήσει το μωρό να βγω για κάτι δουλείτσες.στην πεθερά δεν κάθεται ούτε για πλάκα. στο πεντάλεπτο ξεσηκώνει τη γειτονιά απο τις τσιρίδες και έχει αναφιλιτά για την επόμενη μια ώρα τουλάχιστον αφού ηρεμήσει (αν ηρεμήσει) και την κοιτάει με ένα στραβωμένο βλέμμμα....για πολύ στράβωμα μιλάμε:P:p

Καλησπέρα κορίτσια!!

Προσπ χιλιόχρονη!!Να τα εκατοστήσεις!! Πάλι καλά που τα θυμήθηκε η Βίκυ!

Βικάκι τι κάνετε?πως περνάτε?

εμείς εδώ τα ίδια, ακόμα προσπαθώ να συνεφέρω το σπίτι, πέρασα με χλωρίνη όλη την κουζίνα, μέχρι και τους τοίχους, που ήταν λερωμένοι από φαγητά...έλεος...

Καλή αρχή αύριο σε όσα παιδάκια ξεκινάνε σχολείο!!

εμείς ακόμα στην αναμονή!

α) ευχαριστω ΠΟΛΥ για τις ευχες

β) τοσο χαλια βρε παιδι μου το σπιτι???? απαπαααα

γ) τι εκκρεμει και αναμενετε?

καλημέρα!

προσπ δεν πέρασαν. Στις 13 έχω γενέθλια.Τί το θυμήθηκα πάλι....μου έλεγαν οτι θα έρθει η ώρα που δεν θα θέλω να τα θυμάμαι και δεν το πίστευα....

μιαμαμα τί ταλαιπωρία είναι αυτή που τραβάτε...εφόσον όμως μπαίνει πλέον τομεροκάματο δεν αργεί η ώρα που θα ''συμαζευτείτε''

εγώ περιμένω την μαμά μου να έρθει να κρατήσει το μωρό να βγω για κάτι δουλείτσες.στην πεθερά δεν κάθεται ούτε για πλάκα. στο πεντάλεπτο ξεσηκώνει τη γειτονιά απο τις τσιρίδες και έχει αναφιλιτά για την επόμενη μια ώρα τουλάχιστον αφού ηρεμήσει (αν ηρεμήσει) και την κοιτάει με ένα στραβωμένο βλέμμμα....για πολύ στράβωμα μιλάμε:P:p

την εχει καταλαβει τη δουλεια..χαχα

Vikaki βασικα θυμομουν κατι για 13 (μαζι με του Θοδωρη της jesgk) αλλα δεν ημουν σιγουρη.. χαιρομαι που πεσα μεσα.. επιφυλασσομαι λοιπον..

καλημέρα σε όλη την παρέα!

εμείς σήμερα ξεκινήσαμε σχολείο. Ελπίζω να μην χρειαστούμε ξανά προσαρμογή....

KAΛΗ ΑΡΧΗ!

Κι ο δικός μου τελικά πήγε!!! Ναι, ναι, στον περσινό πάλι, λίγα χρήματα δίνει η δουλειά του χάμπι, τα υπόλοιπα οι παππούδες, που τον λυπήθηκαν τον μικρό όλη μέρα στο σπίτι κλεισμένο.

Ξεκινήσαμε και κολυμβητήριο και τρέχω.

Χρόνια πολλά στις παρθένους (στο ζώδιο :tongue:) του γκρουπ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χρονια πολλα προσπ(μαιρη παναγιωταρα!:tongue:)

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

καλη αρχη στα παιδακια σας βικη και μαεστρια!

μιαμαμα,υπομονη!

εγω παω στη δουλεια τωρα,σπαστο ημουν το πρωι 5-9 και τωρα 1-5,κι αυριο ρεπο!!:?

κι εχουν κι απεργια αυριο και μεθαυριο οι παιδικοι.αυτααα!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...