Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσει Βίκυ μου κι ο Χάρης!!!

καλά κάνατε, γιατί μετά περνάνε τα χρόνια και δεν μπαίνεις εύκολα σε διαδικασία τέτοια...

στην πρωινή δουλειά, στην εταιρία καθαρισμού είναι ακόμα, και μάλιστα αρκετές ώρες, αλλά δεν μας φτάνουν τα λεφτά, μέχρι να βρω κι εγώ. οπότε πάει και τα βράδια εκεί.

ελεναδίτσα υπομονή τότε, πότε σταματάς κι εσύ από δουλειά?

Να σας ζήσει Βίκυ μου κι ο Χάρης!!!

καλά κάνατε, γιατί μετά περνάνε τα χρόνια και δεν μπαίνεις εύκολα σε διαδικασία τέτοια...

στην πρωινή δουλειά, στην εταιρία καθαρισμού είναι ακόμα, και μάλιστα αρκετές ώρες, αλλά δεν μας φτάνουν τα λεφτά, μέχρι να βρω κι εγώ. οπότε πάει και τα βράδια εκεί.

ελεναδίτσα υπομονή τότε, πότε σταματάς κι εσύ από δουλειά?

θα ψαξεις κι εσυ για δουλεια δηλαδη,οταν ξεκινησει η μικρη σχολειο?

ιδεα δεν εχω ποτε θα σταματησω,ποτε δεν μας λενε.μαλλον οκτωμβρη..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια!!

τελικά βρήκαμε χθές σπίτι και το κλείσαμε! για 2 μήνες μόνο, δεν είναι και πολύ καλό, δεν έχει έπιπλα, αλλά τουλάχιστον είναι φθηνό.

τεσπά...στο ψάξιμο ακόμη για το Νοέμβρη...

ναι ελεναδίτσα, με το που την πάρουν παιδικό θα ψάξω κι εγώ για δουλειά.

καλημερα!!

μπραβο βρε Miamama που βρηκες σπιτι..εστω και προσωρινα..

κατω απο ποιες προυποθεσεις σου κανουν συμφωνο για περισσοτερους μηνες ενοικιασης? δεν ειναι κατασταση αυτη να περιφερεστε.. για κανεναν σας ειδικα για το παιδι..

αντε καλη αρχη και με το σουβλατζιδικο και ολα να πανε κατ ευχην

Διαφημίσεις

για να νοικιάσεις δικό σου σπίτι απεριόριστο μπαίνεις σε λίστα στις διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες εταιρίες που τους ανήκουν τα κτίρια!! έχουμε μπει και περιμένουμε, μπορεί να πάρει κι ένα χρόνο...!!!!

ως τότε νοικιάζουμε δεύτερο χέρι από άλλους...ανάλογα πόσο καιρό θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους ή έχουν 2 σπίτια και το νοικιάζουν...1 χρόνο, μερικούς μήνες...

το μόνο μεγάλο θέμα που έχει εδώ είναι αυτό με τα σπίτια...θα το αντέξουμε...μπορούμε να κάνουμε αλλιώς? σαν τους τσιγγάνους καταντήσαμε...

στο πρώτο μείναμε 8 μήνες, πάλι καλά να λέμε!!

Hello, hello!!!!τρελή παρέα δεν λες τίποτα...

άντε βρε κορίτσια να χειμωνιάσει να μαζευτούμε!

εγώ πακετάρω, μόνη...ο καλός μου λείπει όλη μέρα, γυρνάει 22-23.00 τα βράδυα..

νιώθω ήδη τσιμπίματα στην μέση...κάθε μετακόμιση συμπληρώνεται με πόνο στην μέση!!! έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

το Σάββατο μετακομίζουμε κι ο "έξυπνος" εδώ θέλει να φύγουμε παρασκευή...χα

1η του μήνα μεσημέρι παραλάβαμε, 1η του μήνα μεσημέρι θα πάρει το διαμέρισμα... και θα έρθει λέει να ελέγξει και σημεία που δεν φαίνονται...όπως πάνω από τα ντουλάπια...πλάκα μας κάνει? όταν μπήκαμε δεν ήταν πεντακάθαρο...τα τζάμια μέσα στην βρώμα και τα φωτιστικά στην σκόνη...έτσι και πει τίποτα θα του τα πω...έτσι και κουτσουρέψει την εγγύηση...αλίμονο του...

Διαφημίσεις

όχι βρε μαέστρο. στο χωριό αράξαμε λίγο στην άδεια του συζύγου. Θεσσαλονίκη παντρευτήκαμε. μετά πήγαμε στο maison crystal (πρωην interni) , δεν το αναγνώρισες στη φωτό?

Από που να το αναγνωρίσω παιδάκι μου; Δεν έχω μπει μέσα ποτέ. :?

εγω παλι θα ηθελα να ειμαι σπιτι με το παιδι...

Με το παιδί ναι... Με τα παιδΙΑ;;; :tongue: Ζόρικα με τα δύο Ελένη, πολύ ζόρικα, ανάσα δε παίρνεις!

χαράλαμπο:oops::oops::oops:

αλλά θα ακούει στο χάρης...

Τέλειο το Χάρης!!!! Πολύ ιντελεκτουέλ! Για το "Μπάμπης" δε λέω τίποτα. :tongue::tongue::tongue:

(κι εμένα το Γιάννης δεν μ' αρέσει, αλλά τι να κάνουμε βρε Βίκη μου; )

Εγώ κανένα νεότερο, τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Ο Γιάννης δε μπήκε σε παιδικό, ούτε μέσω ΕΣΠΑ, ούτε στον Άγιο Στυλιανό (σας το 'χα γράψει; Δε θυμάμαι), οπότε θα συνεχίσω να περνάω μαγεία όλο το χειμώνα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας!

τι κανετε?

εμενα λειπει η μικρη στο χωριο,απο τη δευτερα,και θα ερθει το σαββατο!

εχθες ειχα ρεπο και εκανα δουλειες,εφτιαξα εναν μουσακα κι ενα γλυκο.

εχω πηξει και στη δουλεια και στο σπιτι.για μπανιο εχουμε να παμε 2 βδομαδες.

η μονη εξοδος μου ηταν μια βαφτιση κι ενας γαμος..

αα!βγηκα και μια φορα απο τον φλεβαρη που ειχα να βγω για ποτο,καπου ησυχα.

περιμενω να χειμωνιασει να σταματησω απο τη δουλεια,να ηρεμισω λιγο,αν και θα μετραω τα ευρω παλι..τεσπα.

αυτααα!

μιαμαμα,πως παει η μετακομιση?

μαεστρια,εχεις δικιο,αλλο ενα παιδι,αλλο δυο.γιατι δεν τον πηραν τον γιαννακη στο δημοσιο?πρεπει να δουλευουν κι οι δυο γονεις,γι'αυτο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλησπερα!

εγω παλι κοπανα απο τη δουλεια.. μετακομισα το παιδικο δωματιο εβαλα αλλου τη ντουλαπα, εβαλα την κουνια του μικρου μαζι με το κρεβατι της μικρης ξεκαθαρισα πραγματα..εκανα γενικη και στο μπανιο, επλυνα ριχταρια και λουτρινα και αυριο θα αλλαξω σεντονια και θα σφουγγαρισω ωστε Κυριακη να γυρισω τα παιδια στην Αθηνα.. την ερχομενη Τεταρτη ξεκιναει η μικρη στο δημοσιο παιδικο και θα χουμε τον νεο γυρο προσαρμογης..

φευγω, παω στο εξοχικο να ριξω καμια βουτια!! φιλια!

καλημέρα!

προσπ πολύ καλή δουλειά με τη λέσχη! συγχαρητήρια!

μιαμαμα άντε να βολευτείτε βρε παιδάκι μου....να μπείτε σε μια ρέγουλα επιτέλους!

Μαεστρία γιατί έτσι? τον Γιαννάκη τον ενόχλησε ή χάρηκε? Η δικιά μου περιμένει πότε θα ανοίξουν τα σχολεία για να πάει.

και εγώ μια απο τα ίδια....περιμένω να ξυπνήσει ο Χαρούλης να πάμε να πάρουμε μαρουλάκι να φτιάξω φρικασέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...