Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'ναι καλά κ το fb που έχουμε δεί τί ομορφο κορίτσι είσαι κ έτσι μπορούμε να έρθουμε με πανώ κάτω από το σπιτι κ να το φωνάζουμε... "Την Μαρία Την Μαρία σαν αυτή δεν θα ξαναβρείς ΚΑΜΜΙΑ"

ζωγραφίζεις!!!!:lol::lol:

περαστικά προσπεράκι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να'ναι καλά κ το fb που έχουμε δεί τί ομορφο κορίτσι είσαι κ έτσι μπορούμε να έρθουμε με πανώ κάτω από το σπιτι κ να το φωνάζουμε... "Την Μαρία Την Μαρία σαν αυτή δεν θα ξαναβρείς ΚΑΜΜΙΑ"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φοβερο το σλογκαν σου!!!!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια..

Θα πεσω κατω απο τα γελια!!!

Προσπ να γινεις καλα πρωτα βρε, μην κλεισει τελειως ο λαιμος...

Αυτη ειναι η αληθεια τι να κανουμε;;; Εγω φταιω που στραβωθηκα και τον

πηρα κτλ κτλ κτλ:wink:

yRf6p1.png

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προσπ ειναι άκρως μεταδοτική

Επικοινώνησα με την Ευα79 κ έχει πυρετό 38-39 κ βάλε!!! κ κάνει το πτώμα στο σπίτι. Είμαι σίγουρη ότι την κόλλησες διαδικτιακά προσπ!! Είσαι κ εσύ μενταλιστ!!! Κ επειδή δεν έκατσε το πάρτυ στο σπίτι στέλνεις τα ραδιοκύματα να μην πάμε πουθενά

ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

κοριτσια φτανει με το θελω κιαλλο μωρο ζηλευω θελω και εγω αλλα μετα θα με δειτε στο δελτιο ειδησεων κατω απο το μπαλκονι ειναι και ψηλα αστα...

εμεις μετα απο 7 χρονια γαμου ειμαστε στην φαγουρα με τον αντρα μου αλλα πιστευω οτι ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙα με τα απο χρονια ζουν μαζι γιατι ενας μπορει να κανει υπομονη στον αλλον ευτιχως που τα παιδια ομορφαινουν την ζωη ακομα και αν ωρες ωρες θες να τα πνιξεις οχι στα φιλια ...ετσι ειναι η αγαπη εκει που θες να πνιξεις τον αλλο με ενα βλεμα και μια λεξη η ενα χαμογελο τον φιλας.....

πως τα πατε με το φαγητο ο δικος μου μου βγαζει τα λαδια εκει που θα φαει 3 κουταλακια αρχιζει κλεινει τα ματια τριβετε και γυρναει το κεφαλι με αποτελεσμα να πασαλιβουμε τα παντα....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

ερωτηση...οι σχεσεις παθους καταληγουν σε υγιεις γαμους? η πιστευετε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο?

Ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο φιλενάδα!!!

Τον άντρα μου τον παντρευτηκα από έρωτα (εγκυμοσύνη βεβαίως βεβαίως αλλά ερωτευμένοι ήμασταν). Το μονο που πιστευω είναι πως όταν ένα ζευγάρι παντρευεται κ αυτό που έχει στην αρχή ειναι κάτι δυνατό τότε υπάρχει μαγαλύτερη διάθεση να ξεπεραστούν οι δυσκολίες (το λέω για να το πιστεψω κιόλας)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προσπ ειναι άκρως μεταδοτική

Επικοινώνησα με την Ευα79 κ έχει πυρετό 38-39 κ βάλε!!! κ κάνει το πτώμα στο σπίτι. Είμαι σίγουρη ότι την κόλλησες διαδικτιακά προσπ!! Είσαι κ εσύ μενταλιστ!!! Κ επειδή δεν έκατσε το πάρτυ στο σπίτι στέλνεις τα ραδιοκύματα να μην πάμε πουθενά

ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

το καταλαβες επιτελους!!!

Εχω ομως να μαρτυρησω οτι η φιλη ΕΥΑ α) ηταν απο την προηγουμενη εβδομαδα συναχωμενη μαζι και ολη η φαμιλια (σωστα δε τα λεω κουτσομουρακι?)

β) να μην ξεσκεπαζεται την νυχτα..

περαστικά στο ευάκι!!!

μπουμπουλίθρα καλά???

η δική μου τρώει ακόμα τα κλασικά,χωρίς κανένα παράπονο!!!

πάθος τι εννοείς?υπερβολή "πεθαίνω για σένα"???

ζηλεύω αφόρητα και τέτοια??

κοριτσια φτανει με το θελω κιαλλο μωρο ζηλευω θελω και εγω αλλα μετα θα με δειτε στο δελτιο ειδησεων κατω απο το μπαλκονι ειναι και ψηλα αστα...

εμεις μετα απο 7 χρονια γαμου ειμαστε στην φαγουρα με τον αντρα μου αλλα πιστευω οτι ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙα με τα απο χρονια ζουν μαζι γιατι ενας μπορει να κανει υπομονη στον αλλον ευτιχως που τα παιδια ομορφαινουν την ζωη ακομα και αν ωρες ωρες θες να τα πνιξεις οχι στα φιλια ...ετσι ειναι η αγαπη εκει που θες να πνιξεις τον αλλο με ενα βλεμα και μια λεξη η ενα χαμογελο τον φιλας.....

πως τα πατε με το φαγητο ο δικος μου μου βγαζει τα λαδια εκει που θα φαει 3 κουταλακια αρχιζει κλεινει τα ματια τριβετε και γυρναει το κεφαλι με αποτελεσμα να πασαλιβουμε τα παντα....

Θα περασουν τα 7 χρόνια φαγούρα κ όλα καλά θα είναι, πάντως μια ερευνα που έγινε πρόσφατα έδειξε ότι τα ζευγάρια χωρίζουν όταν φτανουν τα 50+ αρα έχουμε καιρό

Με το φαγητό η δικιά μου η φαγανούλα καλά τα πάει, τρώει το ψάρι ευχάριστα, απλά πρεπει η μεγαλύτερη ποσοτητα αυτών να ειναι αλεσμενη

Εχω ομως να μαρτυρησω οτι η φιλη ΕΥΑ α) ηταν απο την προηγουμενη εβδομαδα συναχωμενη μαζι και ολη η φαμιλια (σωστα δε τα λεω κουτσομουρακι?)

αστα αυτά!!! Είσαι μενταλίστ!!! Κ το κρύβεις

Διαφημίσεις

περαστικά στο ευάκι!!!

μπουμπουλίθρα καλά???

η δική μου τρώει ακόμα τα κλασικά,χωρίς κανένα παράπονο!!!

πάθος τι εννοείς?υπερβολή "πεθαίνω για σένα"???

ζηλεύω αφόρητα και τέτοια??

Εγώ σχέσης πάθους ξέρω μονο στις ταινιες... στην καθημερινή σχέση πάθους θεωρώ άγριο.... boukie boukie .. φαντάσου πως διαφοροποιούμε τα πραγματα οι παντρεμένες.. χιχι

Καλημερα.....δεν εχω κουραγιο να διαβασω τι γραφετε.Ειμαι χαλια!!!

Πρεπει να σταματατησω το βραδυνο sex , με χαλαει!!!

Αστα προσπ αυτα που ξερεις ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑς ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ......

ερωτηση...οι σχεσεις παθους καταληγουν σε υγιεις γαμους? η πιστευετε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο?

Εγω πιστευω οτι πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ τυχερη γαι να παντρευτεις τον αντρα που σε κανει να νιωθεις ετσι..ΑΛΛΑ μετα θα φθαρει τοσο το παθος

απο την καθημερινοτητα που δεν θα αναγνωριζει ο ενας τον αλλον!

Εμεις με τον αντρα μου ειχαμε ΠΟΛΥ ΠΟΛυ παθος (μεχρι αηδιας) αλλα οχι σχεση παθους, μια υγιη φυσιολογικη σχεση και τωρα μην με ρωτησετε που

εχει παει ολο αυτο απλα δεν ξερω..

yRf6p1.png

Καλημερα.....δεν εχω κουραγιο να διαβασω τι γραφετε.Ειμαι χαλια!!!

Πρεπει να σταματατησω το βραδυνο sex , με χαλαει!!!

Αστα προσπ αυτα που ξερεις ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑς ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ......

Περαστικα κοριτσακι!!! Δεν σε κολλησε η προσπ και αστα αυτα..

Αν εσυ ξεσκεπαζεσαι το βραδυ (που ποιος ξερει γιατι...)

μην κατηγορεις την κοπελα...:tongue:

yRf6p1.png

εγω εχω περασει σχεση παθους εως και εξαρτησης σε ηλικια 19-22 και ειλικρινα αυτο μου ετυχε με ανδρα ο οποιος δεν ειχε πραγματικα κανενα απο τα στανταρ του ανδρα που ειναι οπως λεμε για σπιτι..παρολιγο να αποκτησουμε παιδι μαζι και να παντρευτουμε..τετοιο μεγαλειο ερωτα δεν ειχα ξαναζησει αλλα περα απο αυτο με ταλαιπωρουσε υπο πολλες εννοιες και παντα μεσα μου μια φωνη ελεγε οτι πρεπει να φυγω..κατι που μου πηρε εναμιση χρονο και πολλα γεγονοτα για να καταφερω..

αργοτερα οταν γνωρισα τον συζυγο μου ομολογουμενως δεν ηταν ενας παρομοιος ερωτας αλλα ειχαμε απιστευτη ερωτικη ζωη για τα δικα μας ιδανικα και μια σχεση ανοιχτη εμπιστοσυνης και καλης φιλιας..το οτι δεν ειχε το μικροβιο της ζηλιας και το οτι ηταν υπομονετικος μαζι μου συν οτι εχει καλους τροπους οσον αφορα το θεμα της οικογενειας με εκαναν να τον διαλεξω ανεπιφυλακτα για τον οσο το δυνατον ιδανικο συζυγο και πατερα..σιγουρα το δευτερο αποδεικνυεται καθημερινα..το πρωτο παντα περναει τις δοκιμασιες του αλλα τεσταρομαι και εγω η ιδια..

ετσι λοιπον κατεληξα στο συμπερασμα οτι σαφως εκτος εξαιρεσεων οι ερωτες παθους συνηθως εχουν ταραγμενη κοινη πορεια και καθημερινα υπαρχει ενας αγωνας διεκδικησης και προσπαθειων επικοινωνιας..οπου βεβαια σε συναρτηση με τις γνωστες μας πλεον αλλα αγνωστες για εκεινη τη στιγμη υποχρεωσεις ενος γαμου, ενος παιδιου δειχνουν το αν αντεχουν η οχι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...