Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κορίτσια!

χάθηκα....το ξέρω....

2 βδομάδες ήμασταν χωριό και την τελευταία έτρεχα για τα τελευταία του γάμου.ήταν υπέροχα....

η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν φτάσαμε στην εκκλησία με την μικρή και μας περίμεναν στα σκαλιά ο άντρας μου με τον ανηψιό του παραγαμπράκι. Μου έδωσε εμένα την ανθοδέσμη και ο μικρός πρόσφερε μια ίδια στη μικρή μαζί με ένα φιλάκι και της έπιασε το χέρι και μας ακολουθησαν.

μετα δεν έκανα γλέντι με ζουρνάδες και κλαρίνα, πήγαμε μόνο νεολαία καμιά 50-60 άτομα σε ένα παραλιακό restaurant - bar :

δυο μέρες πριν έκανε η πεθερά γλέντι κάτω στην αυλή με κλασικό γαμήλιο ρεπερτόριο για τους καλεσμένους της και έτσι όλοι ευχαριστημένοι...

το δε νυφικό μου, το λάτρεψα......το έπλυνα σήμερα στην μπανιέρα (γιατί το έραψα , δεν νοίκιασα) και το χάζευα.....

BIKY MOY NA ΖΗΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!

Ειθε να ειστε παντα ενωμενοι και με τα παιδακια σας να τα βλεπετε να μεγαλωνουν και να προοδευουν, προπαντων με υγεια..

μας λειπεις, οποτε μπορεις να μας γραφεις..

φιλια!!!!

(αντε βρε Miamama και στα δικα σας κααααποια στιγμη)

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ βρε προσπ αυτό σκεφτόμουν χθες που μας είπε η Βίκυ για τον γάμο της...

Μακάρι παναγίτσα μου να τα καταφέρουμε!!!Από το στόμα σας και στου θεού το αυτί!

γειά σας κορίτσια!

χάθηκα....το ξέρω....

2 βδομάδες ήμασταν χωριό και την τελευταία έτρεχα για τα τελευταία του γάμου.ήταν υπέροχα....

η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν φτάσαμε στην εκκλησία με την μικρή και μας περίμεναν στα σκαλιά ο άντρας μου με τον ανηψιό του παραγαμπράκι. Μου έδωσε εμένα την ανθοδέσμη και ο μικρός πρόσφερε μια ίδια στη μικρή μαζί με ένα φιλάκι και της έπιασε το χέρι και μας ακολουθησαν.

Μπράβοοοοοο! Τέλειο ακούγεται!!! Πάντα γεροί και χαρούμενοι! (στο χωριό παντρευτήκατε; )

wedding-congratulations-s.jpg

να ευχηθώ και χρόνια πολλά στην μαεστρία και τους υπόλοιπους μη παραβρισκόμενους.

Ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε, να χαίρεσαι το στεφάνι σου (κι επισήμως στεφάνι πια :tongue:)

Εγώ εδώ... σπίτι... με τα παιδιά. Ναι, περνάω μαγεία. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα!!

ΒΙΚΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!

Εύχομαι το στεφάνι σας διαμάντια να γεμίσει,

και να σας τρέχουν τα καλά σαν το νερό στη βρύση.

Η ευτυχία να γενεί πέλαγος δίχως δύση,

να ταξιδεύετε μαζί σε ολη σας τη ζήση.

κανατε και την βαφτιση του μικρου μαζι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Τον ευλογήσαμε και εμείς το γάμο μας και τον χαρήκαμε.

όχι βρε μαέστρο. στο χωριό αράξαμε λίγο στην άδεια του συζύγου. Θεσσαλονίκη παντρευτήκαμε. μετά πήγαμε στο maison crystal (πρωην interni) , δεν το αναγνώρισες στη φωτό?

Εγώ εδώ... σπίτι... με τα παιδιά. Ναι, περνάω μαγεία. :mrgreen:

εγω παλι θα ηθελα να ειμαι σπιτι με το παιδι...γιατι δεν την βλεπω και πολυ με τα ωραρια μου..

εχθες ειμασταν ολη μερα μαζι,μεχρι τις 9 το βραδυ που πηγα στη δουλεια,σχολασα στις 6 το πρωι,ξυπνησα τωρα,η μικρη ειναι στης πεθερας απο το πρωι,για να κοιμηθω εγω,και δουλευω στις 4.θα σχολασω στις 12,θα κοιμαται,κι αυριο δουλευω 1-9.

εντωμεταξυ μου κανει η μικρη κι ενα ψυχολογικο πολεμο,καθε φορα που με βλεπει και ντυνομαι να παω στη δουλεια αρχιζει την κλαψα,χτυπιεται κατω,παει στην πορτα και καθεται για να μη φυγω,με λεει κακια,οτι δεν μ'αγαπαει γιατι ολο παω στη δουλεια.τελεια περναω κι εγω!

μιαμαμα,περαστικα!

γιατί έτσι βρε ελεναδίτσα η μικρή??

αφού μια χαρά περνάει με τους παπούδες...

της λες ότι πας στη δουλεία για να φέρεις λεφτά? επεδή γκρινιάζει και στον άντρα μου η μικρή, της λέμε ότι πρέπει να δουλέψει να φέρει λεφτάκια για να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ και να της παίρνουμε ρούχα, παιχνιδάκια κλπ...

χθες έφυγε από τις 7 ο άντρας μου, ήρθε να φάει όταν κοιμόταν το παιδί, πήγε μάθημα, μετά στο σουβλατζίδικο και ήρθε 22.30 σπίτι...ίσα ίσα που τον είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της για καληνύχτα.

α ξέχασα σας είπα για το ελληνικό σουβλατζίδικο?

ξεκίνησε 10 μέρες τώρα, πάει τα βράδια για προετοιμασία 2-3 ώρες...φτιάχνει τζατζίκια, γύρο, κόβει κρεμμύδια κλπ...

κάθε μέρα...

κάτι είναι κι αυτό, όσο αντέξει βέβαια!!

Διαφημίσεις

γειά σου ρε Ελενάντα με την ωραία μαντινάδα. Τώρα την είδα. προηγουμένως γράφαμε μαζί.

Ναι, κάναμε και τη βάφτιση. Απο εκεί δηλαδή ξεκίνησε το ''κακό''. Σκεφτήκαμε πως τη βάφτιση κρίση ξεκρίση δεν τη γλιτώνουμε. Θα μπαίναμε στη διαδικασία να κάνουμε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ντυσίματα κλπ...μου λέει λοιπόν και ο άντρας μου, δεν φοράς και εσύ ένα νυφικό να κάνουμε και την στέψη....και έτσι και έγινε αλλιώς δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία. Χάρηκα που ήρθε έτσι γιατί είναι ευλογια πάνω απο όλα.

α ξέχασα σας είπα για το ελληνικό σουβλατζίδικο?

ξεκίνησε 10 μέρες τώρα, πάει τα βράδια για προετοιμασία 2-3 ώρες...φτιάχνει τζατζίκια, γύρο, κόβει κρεμμύδια κλπ...

κάθε μέρα...

κάτι είναι κι αυτό, όσο αντέξει βέβαια!!

με το καλό να ξεκινήσει και έτσι να συνεχίσει!

Η προηγούμενη δουλειά τέλος?

γειά σου ρε Ελενάντα με την ωραία μαντινάδα. Τώρα την είδα. προηγουμένως γράφαμε μαζί.

Ναι, κάναμε και τη βάφτιση. Απο εκεί δηλαδή ξεκίνησε το ''κακό''. Σκεφτήκαμε πως τη βάφτιση κρίση ξεκρίση δεν τη γλιτώνουμε. Θα μπαίναμε στη διαδικασία να κάνουμε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ντυσίματα κλπ...μου λέει λοιπόν και ο άντρας μου, δεν φοράς και εσύ ένα νυφικό να κάνουμε και την στέψη....και έτσι και έγινε αλλιώς δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία. Χάρηκα που ήρθε έτσι γιατί είναι ευλογια πάνω απο όλα.

τελεια!!να σας ζησει κι ο νεοφωτιστος κουκλος τοτε!

πως ειπαμε οτι τον βαφτισατε?

καλα η μικρη γιωργιτσα νυφουλα πανεμορφη!

να τα χαιρεστε!!

γιατί έτσι βρε ελεναδίτσα η μικρή??

αφού μια χαρά περνάει με τους παπούδες...

της λες ότι πας στη δουλεία για να φέρεις λεφτά? επεδή γκρινιάζει και στον άντρα μου η μικρή, της λέμε ότι πρέπει να δουλέψει να φέρει λεφτάκια για να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ και να της παίρνουμε ρούχα, παιχνιδάκια κλπ...

χθες έφυγε από τις 7 ο άντρας μου, ήρθε να φάει όταν κοιμόταν το παιδί, πήγε μάθημα, μετά στο σουβλατζίδικο και ήρθε 22.30 σπίτι...ίσα ίσα που τον είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της για καληνύχτα.

της το λεω,εννοειται,το ιδιο της κανει..βασικα ουτε τον πατερα της εβλεπε,ολη μερα απο το πρωι μεχρι τις 1 ηταν στη δουλεια.αυτη τη βδομαδα σταματησε απο την καντινα και τον βλεπει τα απογευματα.αχ,τι να κανουμε,υπομονη..

τελεια!!να σας ζησει κι ο νεοφωτιστος κουκλος τοτε!

πως ειπαμε οτι τον βαφτισατε?

καλα η μικρη γιωργιτσα νυφουλα πανεμορφη!

να τα χαιρεστε!!

χαράλαμπο:oops::oops::oops:

αλλά θα ακούει στο χάρης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...