Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε μα τι να κάνω; Τώρα τα ανακάλυψα! Τα είδα σε ένα αγγλικό περιοδικό χθες και θυμήθηκα ότι κάπου είχα διαβάσει για καρπούζια στο φόρουμ :D

Αυτή είναι η τιμή με την έκπτωση ή η κανονική; Εδώ (Αγγλία) το φορεματάκι το έχουν 15 λίρες κανονική τιμή και 10.5 λίρες με την έκπτωση. Δηλαδή γύρω στα 19 ευρώ κανονική και 13.5 με την έκπτωση.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω κοριτσάκι οπότε δεν μπαίνω καν στον πειρασμό!

η τιμή αυτή που σου λέω είναι με την έκπτωση!

εγώ τρελαίνομαι για τέτοια, αλλά αν δεν υπάρχει ρευστό συγκρατείσαι...:D

τώρα μόνο τα καθημερινά, τα αναγκαία ρούχα, απλά, για παιδική χαρά...γιατί τα κάνει χάλια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο βρε miamama.. ποτε δεν ειναι αργα.. και τωρακαλα ειναι που το ανακαλυψατε!!

εμεις εξοχικο, εγω ΤΡΕΧΩ ΑΝΕΛΕΗΤΑ..ετοιμαζω την εκθεση για τα Αιαντεια και παραλληλα κανω εκτατες συναντησεις με τα παιδια.. με σε ολα ειχαν αρρωστησει τα μικρα και τωρα ειμαι και εγω αρρωστη..χαλια μαυρα καλοκαιριατικα.. ελπιζω απο βδομαδα που θα μαζευτει το προγραμμα με τη λεσχη και θα χω αναρρωσει καπως να περασουμε διακοπες..

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

η αληθεια ειναι οτι ναι μεν μου αρεσει που κανουμε μπανακια, που ειμαστε με τα παιδακια, που παμε για καφεδες και μπυριτσες...αλλα βαριεμαι τον Αυγουστο.. δεν κρυβω οτι περιμενω να ρθει ο Σεπτεμβρης και να μπουμε παλι στη σειρα μας..

σαφως δεν πεταω τη σκουφια μου που θα πρεπει απο Τριτη να ξαναπηγαινω καθε μερα για δουλεια αλλα δεν παραπονιεμαι κιολας.. η δουλεια πλεον ειναι must και φοριεται συνεχως..χαχα

Εχω μπροστα ενα παρτυ, μερικες συναντησεις και να οργανωσω και εναν αγωνα δρομου για τα παιδια της λεσχης...τα περιμενουν πως και πως..

η μικρη εχει γινει πασιγνωστη στη περιοχη και την εχει δει μεγαλη και δεν μαζευεται..απο φετος κανει βολτες και με το ποδηλατο και θελει να παιρνει μερος στα παντα..και μπραβο της δηλαδη..δεν της αρνουμαστε αν μπορει να το κανει..

ο μικρος εξελισσεται σε ενα πολυ δυνατο και ζωηρο αγορι.. ησυχο σε πρωτη φαση αλλα πεισματαρης και σιγουρα πιο ατακτος...

σημερα μπουσουλησε στη κουζινα, πιαστηκε και σηκωθηκε και με τα χερια του επιασε το ραφι ενος ντουλαπιου και αφου γαντζωσε τα δακτυλακια του ποδιου του στον εξωτερικο οδηγο που συρεται το πορτακι του ντουλαπιου τελικα σκαρφαλωσε και σταθηκε στον αερα μονος...

αντε να δουμε..χαχα

Hello girls!!

Χρόνια πολλά Μαέστρο και πρινσέσα!!!

έχουμε άλλους βρε παιδιά?βοηθήστε...

Γιορτάζει και η Ανδρείνα της τζες, το δεύτερο όνομα, χρόνια της πολλά!!

Βίκυ που είσαι? Γιορτάζει κι ο άντρας σου ε?Να τον χαίρεσαι!!

Πότε είχε πει για τον γάμο,θυμάστε? τέλος του μήνα?

Eυχαριστώ κορίτσια. Να κεράσω κι εδώ το κατιτίς μου.

bild1.jpg

Εγώ εδώ, ησυχία, μόνη σπίτι με τα παιδιά, ο χάμπι στη δουλειά. Για πόσο ακόμα να δούμε θα συνεχίσουμε έτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Τι κάνετε?

Ύστερα από 2 εβδομάδες στο open school, διανύουμε την τρίτη...αρρώστησα!!! Λαιμό και μύτη, χάλια είμαι...η Έλλη όπως πάντα ελαφρά, την ενόχλησε λίγο ο λαιμός...κι έτσι σπίτι σήμερα, δεν έχω κουράγιο για πουθενά.

φυσικό είναι αφού είναι όλα τα μικρά εκεί με μύξες και πονόλαιμο...και βάζουν τα πάντα στο στόμα...την μία μέρα στο σπίτι άρρωστα και την επόμενη τα φέρνουν...και δεν παίζει θέμα ανάγκης, ότι πάνε στη δουλειά...δεν είναι παιδικός σταθμός...

τι να πεις...τελικά όλοι οι γονείς τα ίδια κάνουν, ανεξαρτήτως χώρας...

κι έχουμε και καύσωνα εδώ....32αρια χτύπησε τις τελευταίες μέρες....έλιωσα...το νιώθω για 40!!!!!

σπίτι δεν έχουμε βρει ακόμα...μας βλέπω για ελεύθερο κάμπινγκ....

αυτά τα "ωραία"

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Τι κάνετε?

Ύστερα από 2 εβδομάδες στο open school, διανύουμε την τρίτη...αρρώστησα!!! Λαιμό και μύτη, χάλια είμαι...η Έλλη όπως πάντα ελαφρά, την ενόχλησε λίγο ο λαιμός...κι έτσι σπίτι σήμερα, δεν έχω κουράγιο για πουθενά.

φυσικό είναι αφού είναι όλα τα μικρά εκεί με μύξες και πονόλαιμο...και βάζουν τα πάντα στο στόμα...την μία μέρα στο σπίτι άρρωστα και την επόμενη τα φέρνουν...και δεν παίζει θέμα ανάγκης, ότι πάνε στη δουλειά...δεν είναι παιδικός σταθμός...

τι να πεις...τελικά όλοι οι γονείς τα ίδια κάνουν, ανεξαρτήτως χώρας...

κι έχουμε και καύσωνα εδώ....32αρια χτύπησε τις τελευταίες μέρες....έλιωσα...το νιώθω για 40!!!!!

σπίτι δεν έχουμε βρει ακόμα...μας βλέπω για ελεύθερο κάμπινγκ....

αυτά τα "ωραία"

καλημερα!!!

παντου τα ιδια λοιπον!!! μακαρι να μην χειροτερεψετε..

γειά σας κορίτσια!

χάθηκα....το ξέρω....

2 βδομάδες ήμασταν χωριό και την τελευταία έτρεχα για τα τελευταία του γάμου.ήταν υπέροχα....

η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν φτάσαμε στην εκκλησία με την μικρή και μας περίμεναν στα σκαλιά ο άντρας μου με τον ανηψιό του παραγαμπράκι. Μου έδωσε εμένα την ανθοδέσμη και ο μικρός πρόσφερε μια ίδια στη μικρή μαζί με ένα φιλάκι και της έπιασε το χέρι και μας ακολουθησαν.

μετα δεν έκανα γλέντι με ζουρνάδες και κλαρίνα, πήγαμε μόνο νεολαία καμιά 50-60 άτομα σε ένα παραλιακό restaurant - bar :

189_4.jpg

δυο μέρες πριν έκανε η πεθερά γλέντι κάτω στην αυλή με κλασικό γαμήλιο ρεπερτόριο για τους καλεσμένους της και έτσι όλοι ευχαριστημένοι...

το δε νυφικό μου, το λάτρεψα......το έπλυνα σήμερα στην μπανιέρα (γιατί το έραψα , δεν νοίκιασα) και το χάζευα.....

492641yqh56oqeop.jpg

Να ζήσετε Βίκυ μου!!!!:D:D Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας!!!!

Πρέπει να ήταν υπέροχα!!Μπράβο σας, το κάνατε όπως θέλατε, με τα παιδάκια σας μαζί!! Τέλεια στιγμή θα ήταν αυτή που μας περιγράφεις!!θέλουμε φώτο οπωσδήποτε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...