Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιαμαμα,μαλλον εχουμε μπει στη μοναδα εντατικης θεραπειας......

το μονο που μας μενει ειναι να κολλησουμε και κανα ιο της εντατικης ,να μας ξεκανει μια κι εξω!:tongue::tongue::tongue:

ο συζυγος θα λειπει καμια δεκαρια μερες ακομα,και εχω αρχισει και τα παιζω εδω περα μονη μου..........απορω πως τα βγαζουν περα οι γυναικες ναυτικων....................παντα το ειχα απορια αυτο...........!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ταξίδι για δουλειά? α παπα!! με τίποτα δεν αντέχεται...ο πατέρας μου πάντα έλειπε, δεν ήταν ναυτικός, αλλά έφευγε για ψάρεμα με το καΐκι κι ερχόταν(ακόμα το ίδιο κάνει δλδ) μία φορά την εβδομάδα... και η μάνα μου μόνη της σε όλα...

ο άντρας μου πριν πάει Αγγλία για σπουδές, ξεκίνησε εμποροπλοιάρχων...μετά όμως από ένα χρόνο σε καράβι και ταξίδια σε όλο τον κόσμο, άλλαξε γνώμη...ευτυχώς για μένα!!

θυμάμαι όταν έφευγε για 3-4 μέρες τον μήνα, ταξίδι...με το παιδί μωρό και το μαγαζί πρωί-απόγευμα...χάλια...

τον έχω συνηθίσει να είναι μαζί μας και να βοηθάει σε όλα, τώρα βέβαια μεγαλώνει η μικρή και είναι καλύτερα τα πράγματα...

καλημερα!

τι κανετε?

εγω πηγα την μικρη στον παιδικο,τελευταια μερα σημερα και πηραμε ενα γλαστρακι με λουλουδακι της δασκαλας δωρακι.

μετα πηγα τον αντρα μου με τον φιλοξενουμενο μας απο αθηνα στην δουλεια,και τωρα ηρθα να πιω καφεδακι και να ετοιμαστω γτ δουλευω στις 12.

πηραν την μικρη και φετος μεσω εσπα σε παιδικο.τον αυγουστο θα ξερουμε σε ποιον.αυτα απο μενα!

christin υπομονη,ευτυχως που εχει δουλεια ο αντρας σου.

μιαμαμα,τι καιρο κανει εκει?

προσπ,παει η μικρη παιδικο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!!

ναι παει σε ιδιωτικο και σημερα ειναι η τελευταια μερα.. συγκινηθηκα χθες που πηγα και αποχαιρετισα την διευθυντρια.. απο τη μια λεμε με τον ανδρα μου κριμα που δεν συνεχιζει εκει αφου τους συνηθισαμε και μας εξυπηρετουσαν μια χαρα συν το σχολικο που βολευει τρομερα.. πανε αυτα τα μεγαλεια..

ωστοσο χθες με πηραν τηλεφωνο απο τον δημοσιο που περασε και μου εκλεισαν ημερομηνια να παμε γα προσαρμογη 5/9 για δυο ωρες..

ειμαι εν μερη ευχαριστημενη καθως δεν περιμενα τετοια εξυπηρετηση στο τσακ μπαμ.. και ο Αυγουστος θα περασει νερακι.. αλλα πιστευω οτι η κορη μου καποια στιγμη ισως αρχισει να λεει "μαμα θελω να ξαναπαω στο Αστερακι" και ελπιζω να το ξεπερασει.. αρκει να περναει εκει καλα στο νεο σχολειο οπου της το εχω πλασαρει ως σχολειο για πιο μεγαλα παιδια...συν βεβαια οτι το βλεπει καθε μερα γιατι ειναι ενα τετραγωνο πιο κατω απο το σπιτι..

αυριο το απογευμα την κοπαναω για το εξοχικο αν και ο μικρος ειναι λιγο αρρωστος και παραλληλα τρεχω και διοργανωνω τις δραστηριοτητες της λεσχης.. φετος θα ειναι υπερπαραγωγη!!!

Διαφημίσεις

γεια σε ολες!!!μπα μπα,κανατε εμφανιση???πως κι ετσι?:)

για πειτε μου ,μονο τα δικα μου παιδια σφαδαζουν στο κλαμα στην παιδιατρο???τρια ατομα κρατουσαμε τον μ.σημερα για να τον εξετασει και να του κανει εμβολιο...και ειναι τοσο καλη και γλυκια μαζι του....ΔΕΝ ΘΕΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩ!μας ακουσε ολη η πολυκατοικια.............τα ιδια και η μικρη........

ιδρωσα μιλαμε............

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γεια σε ολες!!!μπα μπα,κανατε εμφανιση???πως κι ετσι?:)

για πειτε μου ,μονο τα δικα μου παιδια σφαδαζουν στο κλαμα στην παιδιατρο???τρια ατομα κρατουσαμε τον μ.σημερα για να τον εξετασει και να του κανει εμβολιο...και ειναι τοσο καλη και γλυκια μαζι του....ΔΕΝ ΘΕΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩ!μας ακουσε ολη η πολυκατοικια.............τα ιδια και η μικρη........

ιδρωσα μιλαμε............

ελα μωρε.. τα περισσοτερα παιδια αντιδρουν ετσι...

εμενα η μικρη γενικα ειναι συνεργασιμη και η μονη φορα που "κλωτσησε" με εμβολιο ηταν την τελευταια φορα η οποια ειχε αποσταση ενα χρονο απο την προτελευταια που χε κανει εμβολιο ξανα και επειδη ειναι και πιο μεγαλη και αντολαμβανεται τον πονο αρχισε να αρνειται αλλα τελικα το εκανε μια συντομη γκρινιτσα..

ο μικρος ακομη δεν ξερω πως θα αντιδρασει αν και στα προηγουμενα εμβολια γκρινιαζε και ηταν λιγοτερο συνεργασιμος, οχι ομως και τρομερα πραγματα.. σιγουρα ειναι πιο αντιδραστικος..

εμενα ηταν αρρωστος ο μικρος προχθες και σημερα το ξημερωμα αρρωστησε και η μικρη.. μια χαρα χαλια!χαχα

ο συζυγος θα λειπει καμια δεκαρια μερες ακομα,και εχω αρχισει και τα παιζω εδω περα μονη μου..........απορω πως τα βγαζουν περα οι γυναικες ναυτικων....................παντα το ειχα απορια αυτο...........!!!!

Kι εμένα 3 μέρες έφυγε κι όσο να 'ναι μου λείπει (ας έπαιρνε τουλάχιστον και τα παιδιά μαζί του :tongue:)

για πειτε μου ,μονο τα δικα μου παιδια σφαδαζουν στο κλαμα στην παιδιατρο???

Όχι. :mrgreen:

Αλλά ο δικός μου παιδίατρος λέει ότι το κλάμα κάνει καλό, είναι ο τρόπος της φύσης να καθαρίζουν οι μύξες. :tongue::D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello girls!!Καλό μήνα να έχουμε!!

Τι κάνετε?

ελεναδίτσα τελειώσατε για φέτος το "κολείο"!! τώρα ποιος θα την κρατάει, που δουλεύεις?

εδώ ο καιρός την περασμένη εβδομάδα 28-30 βαθμούς, σκάσαμε, το σπίτι το έκαψε ο ήλιος... και αυτή την εβδομάδα 20-22 δροσούλα, βρέχει κιόλας που και που, άστατος καιρός, μάλλον έτσι είναι το καλοκαιράκι εδώ...

Χριστινάκι μου εμείς τελευταία φορά πήγαμε τον Σεπτέμβρη παιδίατρο, κοντεύουμε χρόνο...ήταν 2 1/2 τότε...αλλά από μωρό δεν γκρίνιαζε ποτέ κι ας αλλάξαμε 2 παιδίατρους... κλαίει λίγο στο τσίμπιμα μόνο...

η επόμενη φορά δεν πιστεύω ότι θα είναι ανώδυνη...εδώ πήγαμε να της κάνουμε τρύπες στα αυτιά και την έπιασε παράπονο, δεν έκλαιγε, αλλά δεν ήθελε με τίποτα...οπότε φύγαμε!

προσπ περαστικά στα μπουμπούκια!! ευτυχώς που δεν έκατσε η μικρή ολόκληρη χρονιά, 2 μήνες δεν έμεινε στον ιδιωτικό? θα συνηθίσει γρήγορα στον άλλον, μπορεί να δει και παιδάκια από την παιδική χαρά.

μαέστρο εσένα δεν είχε αλλάξει ο μικρός παιδικό σταθμό νομίζω?

εγώ περιμένω ακόμα τους προσωπικούς αριθμούς για να την βάλω σε λίστα για παιδικό σταθμό...13 αυγούστου ξεκινάει η σχολική χρονιά...

την επόμενη εβδομάδα ανοίγει το open preschool...πάνε εκεί τα παιδάκια μαζί με τους γονείς...και λέμε να το δοκιμάσουμε...δεν θα της πω βέβαια ότι είναι σχολείο,γιατί θα πιστεύει ότι πάμε με τους γονείς εκεί πάντα!!

ίσως της πω ότι είναι παιδότοπος, θα δω...περιμένει πως και πως να πάει σχολείο για να πάρει τσάντα!!!!καημό την έχει!!!χαχα

αύριο ξεκινάει Σουηδικά ο άντρας μου, τώρα είναι που δεν θα τον βλέπουμε καθόλου...

βλέπετε ολυμπιακούς κορίτσια? εμείς πολύ, η Έλλη είναι πολύ φαν!!θέλει να τα βλέπει όλα και ειδικά γυμναστική για να αντιγράφει τα κοριτσάκια!!

Εγω παντως δεν περιμενα να χτυπιεται ολοκληρος και να ουρλιαζει -δεν θελωωωω!Οκ,δεν περιμενα να του αρεσει κιολας,αλλα πραγματικα ημουν απροετοιμαστη...του ειχα τα χερια πισθαγκωνα και τα ποδια του ,αναμεσα στα δικα μου.....(ουτε ο τσακ νορρις δεν την ξερει αυτην την λαβη!)τραβαγε μαλλια,το ακουστικο απ'το λαιμο της παιδιατρου...πολλα πολλα.Ευτυχως ,το επομενο εμβολιο ειναι σε 1 χρονο απο τωρα!!

χριστινακι,καλη αρχη στον αντρα σου με την νεα γλωσσα....δεν πειραζει ,θα τον βλεπετε λιγοτερο,αλλα πιο ουσιαστικα:D....τι να κανεις...κι εμενα μου εχει λειψει ο συζυγος νομιζω....βασικα δεν θελω να το παραδεχτω ,αλλα μου εχει λειψει......αντε ,να πουμε και καμια αληθεια :tongue:χαχαχα

οι ολυμπιακοι με τρελαινουν !!σχεδον ολα τα αθληματα.μεχρι και ξιφασκια εβλεπα προχθες και ειχα πορωθει...

προσπ,περαστικα στα μικρουλια !!

ελεναδα κουραγιο,λιγος καιρος εμεινε και θα τελειωσει κι αυτη η σεζον!!!

μαεστρια,καλο ειναι και το ξεβουλωμα της μυτης που και που...δεν εχει αδικο ο παιδιατρος σου....Αφου νομιζω πως με λιγο κλαμα ανακουφιζονται κιολας καμια φορα...αποφορτιζονται δλδ...εμενα η μικρη το κανει συχνα...Κλαιει χωρις λογο...πχεπειδη δεν βρισκουμε το μπαλακι

και μετα τη βλεπεις και ησυχαζει....

αντε καλο απογευμα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

To Καρπουζι τελικα φοριεται πολυ!!

Πάρα πολύ! Δείτε καρπουζο-φορμάκια και καρπουζο-φορεματάκια της σουηδικής εταιρίας Villervalla:

http://www.villervalla.se/body/kort-arm/body-ss-watermelonlgt-pool?grp=1051868

http://www.villervalla.se/klanningkjol/klanning/klanning-watermelonraspberry

Έχουν και εκπτώσεις, μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ακριβά ή φτηνά γιατί δεν ξέρω ποια είναι η αναλογία σουηδικής κορώνας - ευρώ. Miamama?

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τι όμορφα Biggi!!!!

1.00 EUR = 8.29082 SEK

βάση του xe.com

οπότε το πρώτο φορμάκι βγαίνει στα 13.5Ε...δεν το λες και φθηνό, αλλά είναι τέλεια τα ρουχαλάκια αυτά!! ένα φορεματάκι αξίζει, εσώρουχα σε αυτή την τιμή είναι πολλά...

τα φοράνε και πολύ λίγο τα παιδάκια μας!! κυκλοφορούν πολύ εδώ, όλα τα παιδάκια τέτοια φοράνε, και μάλιστα χθες αναρωτιόμουν από που τα παίρνουν...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

μαέστρο εσένα δεν είχε αλλάξει ο μικρός παιδικό σταθμό νομίζω?

Ήταν ν' αλλάξει, αλλά τελικά ξαναμπήκαμε στον ίδιο με το επιδοτούμενο.

οι ολυμπιακοι με τρελαινουν !!σχεδον ολα τα αθληματα.μεχρι και ξιφασκια εβλεπα προχθες και ειχα πορωθει...

Κι εμένα παλιότερα. Μετά, με τα τόσα κρούσματα ντόπινγκ, ξενέρωσα άγρια. Π.χ. Στίβο πλέον δε μπορώ να δω με τίποτα, που είναι μέσα στη ντόπα. Αλλά τρελαίνομαι με τένις, βόλλευ, ενόργανη, καταδύσεις, κλπ. :mrgreen:

μαεστρια,καλο ειναι και το ξεβουλωμα της μυτης που και που...δεν εχει αδικο ο παιδιατρος σου....

Eίναι σοφός άνθρωπος. Γι' αυτό τον αγαπάμε. :)

Πάρα πολύ! Δείτε καρπουζο-φορμάκια και καρπουζο-φορεματάκια της σουηδικής εταιρίας Villervalla:

Tώωωωωωωωωωρα; Τώρα τι να τα κάνω; :tongue:

Αχ, σήμερα είναι να επιστρέψει ο χάμπι και ενώ τον περίμενα νωρίτερα, θα 'ρθει το βράδυ. Τα νεύρα μου, κουράστηκααααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tώωωωωωωωωωρα; Τώρα τι να τα κάνω; :tongue:

Ε μα τι να κάνω; Τώρα τα ανακάλυψα! Τα είδα σε ένα αγγλικό περιοδικό χθες και θυμήθηκα ότι κάπου είχα διαβάσει για καρπούζια στο φόρουμ :D

Τι όμορφα Biggi!!!!

1.00 EUR = 8.29082 SEK

βάση του xe.com

οπότε το πρώτο φορμάκι βγαίνει στα 13.5Ε...δεν το λες και φθηνό, αλλά είναι τέλεια τα ρουχαλάκια αυτά!! ένα φορεματάκι αξίζει, εσώρουχα σε αυτή την τιμή είναι πολλά...

Αυτή είναι η τιμή με την έκπτωση ή η κανονική; Εδώ (Αγγλία) το φορεματάκι το έχουν 15 λίρες κανονική τιμή και 10.5 λίρες με την έκπτωση. Δηλαδή γύρω στα 19 ευρώ κανονική και 13.5 με την έκπτωση.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω κοριτσάκι οπότε δεν μπαίνω καν στον πειρασμό!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Γεια σας κοριτσάκια!

που είστε...χαθήκαμε...

έχω νέα, πριν λίγο γυρίσαμε από την πρώτη μας μέρα στο ανοιχτό σχολείο!!

είναι κάτι σαν παιδικός σταθμός που πάνε γονείς με παιδάκια, έχει ένα σωρό παιχνίδια και κάνουμε και μισή ώρα τραγουδάκια με τις δασκάλες, όπως τότε στο μουσικοκινητικό μάθημα που πηγαίναμε!!

ήταν πολύ ωραία για πρώτη φορά!! πήγαμε και χθες αλλά ήταν κλειστά, 9-12 δουλεύει...

η Έλλη ήθελε να μείνει και χθες...της πήραμε και τσάντα Barbie, την είδε σε ένα φυλλάδιο, της είπαμε ότι θα την πάρουμε για το σχολείο...

της εξήγησα ότι δεν θα είναι αυτό το σχολείο της...

ήταν όλο μπαμπάδες με μικρά παιδάκια, πολύ λίγες μαμάδες... η Έλλη ήταν η πιο μεγάλη με 1-2 παιδάκια ακόμα.

στην αρχή μαγκωμένη, προσπάθησα να μην τις δίνω σημασία, να ασχοληθεί μόνη της με ότι θέλει...

κι έτσι το παιδί παίζει κι εγώ κάνω γνωριμίες!!

κρίμα να μην το ξέρουμε νωρίτερα...τόσους μήνες χαμένοι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...