Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιαμαμα,

ουτε κι εγω αγορασα μαγιο φετος...

Εγώ ποτέ δεν αγόραζα καινούριο μαγιό κάθε χρόνο, δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. :rolleyes:

Μαεστρια ,βρηκες σεξι φορεματακι???

Βρήκα. :tongue:

Μαέστρο μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!Να χαίρεται το όνομα της!!Δανάη έτσι?

Ευχαριστώ!!!!

Δανάη, Δανάη το κορίτσι μου!

Λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία, σ' όλους άρεσε η βάφτιση, τα πράγματα πυο ετοιμάσαμε, κλπ. Η μικρή δεν γκρίνιαξε πολύ, αν σκεφτείς τι ζέστη είχε, ούτε ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τη νουνά.

Γενικώς, είμαι ευχαριστημένη.

Α, ο χυμός καρπούζι, με παγάκια, δροσερός, δροσερός, έκανε θραύση!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ ποτέ δεν αγόραζα καινούριο μαγιό κάθε χρόνο, δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. :rolleyes:

Ευχαριστώ!!!!

Λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία, σ' όλους άρεσε η βάφτιση, τα πράγματα πυο ετοιμάσαμε, κλπ. Η μικρή δεν γκρίνιαξε πολύ, αν σκεφτείς τι ζέστη είχε, ούτε ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τη νουνά.

η κοπελια εδω ξεχασε να αναφερει οτι το φορεμα ηταν σε αποχρωσεις καρπουζιου και φορουσε σκουλαρικι καρπουζι!!!δεν υπαρχει λεμε...πεθανα μολις την ειδα!!! (κουκλα ηταν παρεπιπτοντως:tongue:)

η βαφτιση ηταν τελεια, η δαναη κιουρια και κουκλα και με γαματα βαφτιστικα το καρπουζογλυκο σουπερ αλλα ο χυμος καρπουζι δεν πινετε λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γειααααααααα σε ολεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!!!

καλημερα!!

να σας ζησει η νεοφωτιστη κουκλα!να την δειτε οπως επιθυμειτε!!

θελουμε και φωτογραφιες να δουμε απο την καρπουζοβαφτιση!:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σου δεσποινακι!

καλα ειναι τα ζουζουνια σου?

βικη με το καλο να κανετε την γαμοβαφτιση σας!τελεια θα ειναι!

μιαμαμα,μη δινεις σημασια,εγω σε καταλαβαινω απο παραπονα αλλο τιποτα,αλλα τι να κανεις,οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.

christin αστα. παλι μαζεμενα μου ηρθαν πολλα και δεν προλαβαινω.

εχω φιλοξενουμενο απο αθηνα,εναν φιλο του αντρα μου,χαλασε το αμαξι μου,και δεν εχουμε μεταφορικο,δουλευει ο αντρας μου απο το πρωι ως το βραδυ,και τελος εχουμε γεμισει ψυλλους στην αυλη και στον κηπο μαλλον απο τα ζωα της γειτονισσας.

αυτα τα λιγα..

πολλα φιλια.

γεια σου δεσποινακι!

καλα ειναι τα ζουζουνια σου?

βικη με το καλο να κανετε την γαμοβαφτιση σας!τελεια θα ειναι!

μιαμαμα,μη δινεις σημασια,εγω σε καταλαβαινω απο παραπονα αλλο τιποτα,αλλα τι να κανεις,οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.

christin αστα. παλι μαζεμενα μου ηρθαν πολλα και δεν προλαβαινω.

εχω φιλοξενουμενο απο αθηνα,εναν φιλο του αντρα μου,χαλασε το αμαξι μου,και δεν εχουμε μεταφορικο,δουλευει ο αντρας μου απο το πρωι ως το βραδυ,και τελος εχουμε γεμισει ψυλλους στην αυλη και στον κηπο μαλλον απο τα ζωα της γειτονισσας.

αυτα τα λιγα..

πολλα φιλια.

ωρεεεεεεεεεεεεεε μανικι με τους ψυλλους.. χεσε μεσα.. το χω παθει 2 φορες σε διατηρητεα που χω επιμετρησει..

η βαφτιση ηταν τελεια, η δαναη κιουρια και κουκλα και με γαματα βαφτιστικα το καρπουζογλυκο σουπερ αλλα ο χυμος καρπουζι δεν πινετε λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσένα έπρεπε να σου 'χα ΜΟΧΙΤΟ! :twisted:

καλημερα!!

να σας ζησει η νεοφωτιστη κουκλα!να την δειτε οπως επιθυμειτε!!

θελουμε και φωτογραφιες να δουμε απο την καρπουζοβαφτιση!:tongue:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ντεν έχω φωτογραφίες καρντιά μου, δεν πρόλαβα να βγάλω δικές μου και θα περιμένω του φωτογράφου, γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωρεεεεεεεεεεεεεε μανικι με τους ψυλλους.. χεσε μεσα.. το χω παθει 2 φορες σε διατηρητεα που χω επιμετρησει..

ασε προσπ,φοβαμαι μη τους βαλουμε και μεσα γιατι την κατσαμε.

ψεκασαμε πριν 2 μερες και παλι εχει.το καλο ειναι οτι δεν τσιμπανε την μικρη,ουτε τον αντρα μου.το κακο ειναι οτι εμενα μ'εχουν κατατσιμπησει.

εσεις τι κανετε?διακοπες ειστε?η μικρη παει παιδικο?

Διαφημίσεις

Hello girls !!

εδώ γύρω είμαι κι εγώ...

ελεναδίτσα χάθηκες, πήζεις με την δουλειά ε? καλή τύχη με τους ψύλλους...και μόνο που το ακούω έχω φαγούρα...

από την κυριακή είμαστε χωρίς ψυγείο...πάντα ΣΚ χαλάνε όλα...η συντήρηση χάλασε...

σήμερα μας έφεραν ένα μικρό μέσα στην βρώμα προσωρινά...και περιμένω να έρθει μάστορας να φτιάξει το άλλο...

ευτυχώς που αυτά είναι μέσα στο ενοίκιο...δεν πληρώνουμε τίποτα...

πετάξαμε κιόλας κάποια πράγματα, ευτυχώς που δεν είχα πολλά, ήταν να πάμε σούπερ μάρκετ, πάλι καλά που δεν πήγαμε...

καλημερα!!!!

οντως μονο σκ συμβαινουν!!! αφου δεν ειναι να πληρωσετε ομωβς μια χαρα..

ta create the style εσυ δεν τα αναρτεις? To Καρπουζι τελικα φοριεται πολυ!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

https://www.facebook.com/pages/Create-the-Style/285620921511489

είναι η σελίδα του blog μου!!

η μαέστρο μας το κόλλησε το καρπουζάκι!! :)

αχ να είχα λίγο τώρα...

αυτό μας έλειπε τώρα να πληρώσουμε ψυγείο...3 είχαμε ελλάδα, το ένα το πουλήσαμε...

τα άλλα κάθονται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...