Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα,αυτο με τα επιμαχα σημεια και τις φετες καρπουζι μου αρεσε....

εγω θα βαλω ενα καρπουζι και δυο πεπονια και θα σου ερθω....:cool:

επιτελους σημερα ειχαμε δροσια μιαμαμα...

ειδικα χθες ειχαμε λιωσει....

μιαμαμα,η θαλασσα στο μαλμο,ειναι για κολυμβηση??δεν θα βουτηξετε φετος δλδ???

μαεστρια,κραταει τοσο πολυ το νυχι????δεν θα σου ξεφτισει μεχρι τοοτε?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

maestria με το καλό η βάφτιση.

Εμείς 18/8 έχουμε γαμοβάφτιση. Ε, ναι. Θα ντυθώ νυφούλα επιτέλους! όχι οτι το είχα καημό. του σύζυγου ιδέα ήταν. Άν δεν το κάναμε και τώρα με τη βάφτιση , δεν θα γινόταν ποτέ! Η τελευταία μας ευκαιρία....

Εμείς 18/8 έχουμε γαμοβάφτιση. Ε, ναι. Θα ντυθώ νυφούλα επιτέλους! όχι οτι το είχα καημό. του σύζυγου ιδέα ήταν. Άν δεν το κάναμε και τώρα με τη βάφτιση , δεν θα γινόταν ποτέ! Η τελευταία μας ευκαιρία....

MΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΒΙΚΑΚΙ!!!

Η Ω Ρ Α Η ΚΑΛΗ!!!! Ποσο σας χαιρομαι!!

Σε παρακαλω οταν γινουν ολα με το καλο στειλε μας καμια φωτο να σε καμαρωσουμε!

επειδη με νερα, δουλειες και απλες κινησεις φθιρονται..και εγω το χα παθει αφου παντα εκανα κατι

δεν ξερω τι στοκους βαζουνε στα μανικιουραδικα(δεν εχω παει ποτε να κανω),αλλα εμενα νυχι πανω απο 2 μερες δεν μου κραταει ...για να μη πω πανω απο μια....

με το καλο τα βαφτισια και τα γαμοβαφτισια,

και αφηστε εμας τις υπολοιπες να τρωμε τα γ...ησια!!!! --;)

εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσιτσα ,απογευματινο μπανιο με μπολικο κυμα!!!μονο εμεις ,οι σερφερς και κατι ξεχασμενα τουριστακια ηταν.....

το φχαριστηθηκα παντως......

αυτα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δεν ξερω τι στοκους βαζουνε στα μανικιουραδικα(δεν εχω παει ποτε να κανω),αλλα εμενα νυχι πανω απο 2 μερες δεν μου κραταει ...για να μη πω πανω απο μια....

με το καλο τα βαφτισια και τα γαμοβαφτισια,

και αφηστε εμας τις υπολοιπες να τρωμε τα γ...ησια!!!! --;)

εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσιτσα ,απογευματινο μπανιο με μπολικο κυμα!!!μονο εμεις ,οι σερφερς και κατι ξεχασμενα τουριστακια ηταν.....

το φχαριστηθηκα παντως......

αυτα!

κοιτα.. αν κανεις πολλες δουλειες αν οχι ξεκολλημα σιγουρα φθορα θα χεις...

Διαφημίσεις

MΠΡΑΒΟ!

Θα 'χεις και πολλά παρανυφάκια εσύ! Δε θα ρωτάει κανένα απ' τα παιδιά σου "Μαμά που ήμουν εγώ και γιατί δεν είμαι στη φωτογραφία". :tongue:

Το επαγγελματικό κρατάει παραπάνω και φυσικά προσέχω κοπελιά.

Καλημέρα.

Είμαι ΕΡΕΙΠΙΟ, γύρισα τα πάντα χθες κι ακόμα φόρεμα δε βρήκα. Ω, ρε γλέντια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι βλέπω Βίκυ μου, με το καλό!!!Τέλεια!!Καλά κάνετε!!!!Να περάσετε αξέχαστα!!! θέλουμε σίγουρα φώτο οικογενειακή!!!

ένας φίλος του άντρα μου έκαναν πριν 2-3 χρόνια τον γάμο τους με τα 2 τους αγοράκια, και πήγαν στην εκκλησία και οι 4 μαζί...ήταν πολύ ωραίο!!

να πω ότι ζηλεύω????αχχχχ

κι εμείς το θέλουμε πάρα πολύ...ελπίζω να μην φτάσουμε 40...δεν θέλω και η Έλλη να μεγαλώσει πολύ...συζητάγαμε και με τους φίλους μας, πάνε κι αυτοί Ρουμανία τέλος του μήνα να κάνουν τον γάμο! όλο γάμους και βαφτίσια ακούω...

μαρή μαέστρο ακόμα τίποτα? εξαφανίστηκαν τα ρούχα? το έχω πάθει κι εγώ...όταν ψάχνω κάτι να μην βρίσκω με τίποτα...

cristin έχει παραλία και στην πόλη, κι εκτός...τον ιούλιο έχουμε 20 βαθμούς, που να πάμε θάλασσα...άσε που βρέχει κάθε μέρα...

συνήθως τις καθημερινές έκανε 25άρια και τα σκ χαλάει...

άσε που δεν έχουμε μαγιό και πετσέτες...

τέλος ιουλίου θα πάρουμε το αυτοκίνητο των παιδιών, το 2ο, για 1 1/2 μήνα...θα πηγαίνουμε στο καλύβι τους να ρίχνουμε μια ματιά...ήδη μας το δίνουν για μέρες, αλλά δεν το κυκλοφορούμε λόγω βενζίνης...οικονομία...

μέχρι το σούπερ μάρκετ...

ελπίζουμε να κάνει καλό καιρό να πάμε σε μια ωραία παραλία εκτός πόλης, να τσαλαβουτήσουμε με σορτσάκια...

αν είχαμε μαγιώ θα πηγαίναμε μέχρι την πισίνα...έχει πάλι εκπτώσεις τώρα, αν βρούμε τίποτα φθηνό..δεν περισσεύει φράγκο φυσικά...

ήθελα να θίξω ένα θέμα...νονών και βαφτιστήρι... παίρνετε δώρο στα παιδιά σας και λέτε ότι είναι από τους νονούς?

γιατί έστειλα στο βαφτιστήρι με τα κόπων και βασάνων για Χριστούγεννα και γενέθλια κάτι ρουχαλάκια, μου στοίχισε και το ταχυδρομείο κούκος αηδόνι...και για το πάσχα δεν έστειλα τίποτα, αδυνατώ βρε παιδιά...δεν είχαμε καν δουλειά...

μιλήσαμε στο skype με κουμπάρα και τον μικρό, μου είπαν "ευχαριστώ" για την λαμπάδα...

εντάξει λέω να μην μείνει το παιδί χωρίς λαμπάδα, την πήραν οι γονείς...της εξήγησα της κουμπάρας.

σήμερα επειδή βαφτίζουν το 2ο άυριο, του πήραν πάλι δώρο και είπαν μπροστά μου στο skype ότι είναι από εμάς, και δεν σε ξέχασαν οι νονοί, σου έστειλαν δώρο, αυτό που ήθελες!!

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβέντες είναι αυτές!!!

δεν το κάνω ποτέ στο παιδί μου αυτό...

οι γονείς μου δεν έχουν στείλει τίποτα από την ημέρα που φύγαμε...τα πεθερικά μου στέλνουν κάνα χαρτζιλίκι, και της λέω πήραμε αυτά τα ρούχα με χρήματα της γιαγιάς και του παππού...καλά τα αδέρφια μας άφαντοι...

οι νονοί γιορτή και γενέθλια τίποτα, έστειλαν κάποια χρήματα για Χριστούγεννα και Πάσχα με χρόνοκαθυστέρηση 2 μήνες την φορά...δεν είπα του παιδιού τίποτα...ούτε για λαμπάδα...

όταν στέλνουν αναφέρω τι αγοράσαμε...αυτό...και μιλάμε μαζί τους στο skype και δείχνουμε τι πήραμε...

κι εννοείται πως δεν της λέω ψέμματα...φυσικά ούτε ρωτάει...αλλά αυτό παραπάει...

μάλλον τους είχα καλομαθημένους, γιατί όλο κάτι πηγαίναμε, σχεδόν κάθε φορά...

άσε που του παίρνουν κάθε μέρα παιχνίδια...δλδ σε λίγο θα μου λέει "τι θα μου στείλεις?"

μιαμαμα,

ουτε κι εγω αγορασα μαγιο φετος...Φοραω κατι μεταχειρισμενα,που μου εφερε μια φιλη πριν κανα μηνα ,ακριβως γιατι γνωριζει την οικον.κατασταση.Ομως ,δεν με πειραζει και τοσο.Ειλικρινα,εχω αρχισει και περναω καλα με ελαχιστα πραγματα..Μου αρκει να εχουμε ολοι την υγεια μας ,κι απο εκει και περα ,ολα καλα.;)

οσο για τους νονους που λες,δεν καταλαβα ακριβως τι παιχτηκε...

πιστευω ακραδαντα,πως ο νονος πρεπει να προσφερει εαν και εφοσον δυναται..........!τα αλλα ολα ειναι μπουρδες!

εγω με τη μελλουσα νονα του Μ.εχω συνεννοηθει ουτε δωρα ,ουτε βλακειες...........οταν και αν μπορουν και θελουν,ευσπροδεκτο το καθε μικροπραγματακι....Τα μεγαλα κι ακριβα ,σε αυτους που τα προτιμουν!:rolleyes:

για τα σογια παλι,δεν σας εχουν βοηθησει επειδη δεν θελουν ή επειδη δεν μπορουν....γιατι αν δεν θελουν,κριμα για αυτους......

αν δεν μπορουν,δεν πειραζει...ετσι δεν ειναι???εχεις παντως μια πικρια μεσα σου....ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει απο αυτα που γραφεις κατα καιρους...μη μασας,καλη καρδια!!!

Εμεις σημερα σπιτι και μονο.Βγηκαμε για καμια ωρα στην αυλη για ποδηλατο,αλλα μου βγαλανε το λαδι...θελανε και τα 2 να βγουνε στον κεντρικο δρομο....χαχαχα.Μπαλκονι και παλι μπαλκονι απο αυριο τα ποδηλατα.........

Καληνυχτα girls!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

και μιας και μιλησα για πικριες,

εγω εχω την πικρα,πως η μαμα μου (που κατα τα αλλα υπεραγαπω)δεν ερχεται να μας δει ...βεβαια,δουλευει συνεχεια και τα λεφτα δεν της περισσευουν,αλλα νιωθω παραμελημενη σε αυτο το θεμα.Τη βλεπω μονο οταν εγω ανεβαινω Αθηνα με τα παιδια.Τα τελευταια 4 χρονια,εχει ερθει μονο οταν γεννησα τα παιδια....δλδ 2 φορες:shock::shock::shock:

εγω παντως σκεφτομαι ,πως οσο και να μεγαλωσουν τα παιδια μου ,παντα θα ειμαι διπλα τους.Στην τελικη δεν εχω παει Αυστραλια ,Χανια ειμαι......!:(

Μαεστρια ,βρηκες σεξι φορεματακι???

anybody homeeee?:-P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...