Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω νεκρα το καφε.......

τι κανετε??χριστινακι,μειναμε τα δυο μας :)

εχω φαει τοσο καρπουζι που θα σκασω.

να΄ναι καλα ο κλιματισμος,γιατι σημερα εκανα ολες τις δουλειες και κοντεψα να σωριαστω...

η υπολοιπη φαμιλια το εχει ριξει στον υπνο,αρα παω να φτιαξω κανα βραχιολακι να χαλαρωσω..

ησυχιες ησυχιες ησυχιες

φιλια σε ολες!!!!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

καλα δεν παιζει!! ενα τριμηνακι το ξεπεταξε η Χριστινα στο τσακ μπαμ και χωρις περιδεση οπως το πρωτο.. ολα πηγαν καλα!! Να σου ζησει η κουκλα ωστοσο! να τη χαιρεστε!

εμεις ειμασταν εξοχικο το σκ.. τωρα στη δουλεια πηζω..ολα καλα και νυσταγμενα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

λιώσατε στις παραλίες το σκ? αχχχ εγώ σίγουρα αυτό θα έκανα!! εμείς εδώ πολύ άστατο καιρό, αλλά τουλάχιστον δεν ψηνόμαστε...

κάνουμε και τις ποδηλατάδες μας ευχάριστα, είπα να αθληθώ, μην λιώσω κιόλας με ζέστη...

δυναμώνω σιγά σιγά και δεν κλατάρω στο πρώτο 10λέπτο!!χεχε

αχ αυτές οι Δευτέρες είναι πολύ χάλια βρε παιδί μου...θα μαγειρέψω σε λίγο και θα περιμένω τον άντρα μου, αν τελειώσει νωρίς να πάμε στην εφορία...

τόσο καιρό το παλεύουμε, αλλά δουλεύει τον ιούλιο όλες τις μέρες...και δεν θέλουμε να ζητήσει day off, γιατί θα χαθεί το μεροκάματο...και δεν είναι καιρός για τέτοια...

Πλησίασε ο καιρός!!! Κι εγώ δεν έχω ΑΚΟΜΑ τι να βάλω. Θα βρω ένα βρακάκι με σχέδιο καρπούζι και θα πάω στο τέλος.

Χθες τελειώσαμε τις μπομπονιέρες.

484002_504167682932152_1152957115_n.jpg

Χριστινάκι να χαίρεσαι τη μικρή!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πλησίασε ο καιρός!!! Κι εγώ δεν έχω ΑΚΟΜΑ τι να βάλω. Θα βρω ένα βρακάκι με σχέδιο καρπούζι και θα πάω στο τέλος.

Χθες τελειώσαμε τις μπομπονιέρες.

484002_504167682932152_1152957115_n.jpg

Χριστινάκι να χαίρεσαι τη μικρή!!!!!

ευχαριστω μαεστρια!

πολυ ομορφες και απλες....ετσι οπως τις ειδα ,νομιζω ηθελε λιγο κοκκινο τουλι αναμεσα στα αλλα 2 υφασματα.............μου΄ρθε τωρα.....αντε με το καλο να βαφτιστει και η δαναουλα....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

super οι μπομπο.. ειναι και να πιανουν τα χερια σου...

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΒΡΕ MAESTRIA......

εμενα πιανουν μονο στο να πληρωνω τους αλλους να τα κανουν..(ειναι και αυτο τεχνη η αληθεια να λεγεται...τι θα ταν ο κοσμος χωρις νταβατζηδες???)

ευχαριστω μαεστρια!

πολυ ομορφες και απλες....ετσι οπως τις ειδα ,νομιζω ηθελε λιγο κοκκινο τουλι αναμεσα στα αλλα 2 υφασματα.............μου΄ρθε τωρα.....αντε με το καλο να βαφτιστει και η δαναουλα....

οχι ρεεε θα γινοντουσαν πιο φανταιζι πιστευω.. ετσι ειναι καλες.. κεντραρει το βλεμα στο καρπουζι.. αν εχει κανει και χυμο καρπουζι παγωμενο να προσφερει οπως προσφερα εγω τις λεμοναδες που ειλικρινα απο τα σχολια ολων εκαναν παταγο..νομιζω οτι θα ειναι το τοπ..

ευχαριστω μαεστρια!

Kαι μετά θα τις κάναμε ουράνιο τόξο μαρή Χριστίν; :tongue:

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσι! Να βρω κάτι να βάλω ευχήσου μου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν εχει κανει και χυμο καρπουζι παγωμενο να προσφερει οπως προσφερα εγω τις λεμοναδες που ειλικρινα απο τα σχολια ολων εκαναν παταγο..νομιζω οτι θα ειναι το τοπ..

pack_watermelon.jpg:mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τωρα μας ισοπεδωσες............

ειπες κατι για ουρανιο τοξο?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ξερω που τα εφτιαξες αλλα σου εκαναν καληηηηηη δουλεια!!

το χερι δε,ειναι για................φιλημα!!!1

φτου σου μαεστρια!

ποτε η βαφτιση ειπαμε??

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τωρα μας ισοπεδωσες............

ειπες κατι για ουρανιο τοξο?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ξερω που τα εφτιαξες αλλα σου εκαναν καληηηηηη δουλεια!!

το χερι δε,ειναι για................φιλημα!!!1

φτου σου μαεστρια!

ποτε η βαφτιση ειπαμε??

Άλλο το νύχι και άλλο η μπομπονιέρα μαρή. Εκεί έχω πάνω ολόκληρη φέτα καρπούζι, δε χρειάζεται ΚΙ ΑΛΛΟ χρώμα.

Τα νύχια τα 'φτιαξα στο μαγαζί που πηγαίνω εδώ και χρόνια - 2 κοπέλες αισθητικοί το 'χουν - και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Την Κυριακή βαφτίζουμε. Άντε, έλα. ;):D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ νόμιζα ότι εξατμιστήκατε από τον καύσωνα...

χαχαχα

τι κάνετε κοριτσάκια?

μαέστρο μου μπράβο τα κατάφερες!!ωραίο το καρπουζάκι σου!!!!

βλέπω κι έκανες και τα νύχια ε?Μπράβο κορίτσι!!! θυμάσαι που σου είχα βάλει φώτο?

τελευταία στιγμή άφησες το ρούχο σου παιδάκι μου?βάλε 2 φέτες καρπούζι στα επίμαχα σημεία και πήγαινε!!!χαχαχα

με το καλόοοοοο να βαφτιστεί η κούκλα!!!!

τελευταία στιγμή άφησες το ρούχο σου παιδάκι μου?βάλε 2 φέτες καρπούζι στα επίμαχα σημεία και πήγαινε!!!

Μωρέ αν είχα κορμάρα θα το έκανα!

με το καλόοοοοο να βαφτιστεί η κούκλα!!!!

Θένκιου! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...