Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουνιαδα προσπ-πεθερα μου=0-1

το υπογραφω!!!!

για να αποθηλασω ,πρεπει να την αφησω να ξεραθει στο κλαμα...και δεν μπορω να το κανω αυτο.........................

βρε την ελλη......μαλλον εχει ερθει καιρος να αγορασεις σουηδικα βιβλια να τη βοηθησετε να μαθει τη γλωσσα και συναμα,να μαθαινετε κι εσεις....!ειναι βασικο νομιζω!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α) οχι βρε.. παραειναι υποχονδρια για να αφησει ενα κοκορα χωις σακουλα στο ψυγειο.. ειπαμε.. οχι και ετσι!

β) αααααα τελικα δεν ειναι η κορη μου το προβληματικο εδω μεσα.. κανουν και τα αλλα ετσι.. ειπα και εγω.. προς στιγμην αναρωτηθηκα...

τουλαχιστον οταν ο αδελφος της κλαιει την βλεπω οτι παει να τον ηρεμησει, του τραγουδαει κανεν νανουρισμα κλπ κλπ

αλλα αν της τη δωει του δινει και μια με τον αγκωνα..να μη ξεχνιομαστε.

γ) cristin μολις αξιωθω να περασω καμια φωτο των παιδιων θα στειλω..

θα αποθηλασεις μολις παει 3.. τοτε θα αποθηλασω και εγω.. θα χεις παρεα!!χαχα

φιλακια

κονταροχτυπιούνται δλδ οι πεθεροκουνιάδες!!χαχα

Στους παιδικούς σταθμούς λένε ότι εμείς στο σπίτι θα της μιλάμε την μητρική μας γλώσσα κι αυτοί θα αναλάβουν την δική τους που μένουμε...αλλιώς θα ξεχάσει τα ελληνικά...μην γίνει σαν την Καλομοίρα!!χαχα

έχουν Σουηδικό σύστημα εδώ...

ο άντρας μου ξεκινάει μαθήματα στον δήμο 2 αυγούστου...

άντε να πάρουμε σειρά!!

πάντως να ακούσεις Έλληνες που έχουν γεννηθεί εδώ...μιλάνε σαν κι εμάς!!δεν τους καταλαβαίνει ότι δεν έχουν ζήσει ελλάδα ποτέ...

καλημερα!

miamama πολυ χαιρομαι που βλεπω οτι τα πραγματα αρχιζουν και μπαινουν σε ενα δρομο.. ειλικρινα.. θα ηρεμησετε καπως και θα ενταχθειτε κανονικοτατα... μπραβο σας βρε παιδακια.. μπραβο..ο τολμων και ο επιμενων νικα.. στανταρ.. αργα η γρηγορα!

Tελικα δεχθηκαν την κορη μου στον παιδικο και οριστικα! ελπιζω οτι δεν θα αλλαξει κατι συνεπως πλεον περιμενουμε ενημερωση για την περιοδο προσαρμογης..καααααααποια στιγμη θα μας παρουν τηλεφωνο ειδαλλως θα τους κυνηγαμε εμεις καθως εχουν ηδη ελλειψη προσωπικου.. παρ αυτα δυο κοπελες που στελνουν τα παιδια τους σε αλλους σταθμους του Δημου ειναι ευχαριστημενες.. βεβαια τα αρνητικα ειναι

α) οι τυχον απεργιες (σημαντικο για ολους πιο πολυ για οσους δεν εχουν βοηθεια στο σπιτι)

β) οτι δεν πανε τα παιδια εκπαιδευτικες εκδρομες

γ) τα πολυμελη τμηματα αλλα και αυτο ειναι σχετικο..

δ) δεν υπαρχει σχολικο (εμεις βεβαια δεν το χρειαζομαστε, μενουμε μονο 5 λεπτα με τα ποδια απο το σχολειο, σχεδον το βλεπουμε απο την αυλη μας)

και βεβαια οτι πλεον λογω της καταστασης δεν υπαρχει επαρκες προσωπικο..(σημαντικοτατο θεμα)

ελπιζω να παει καλα η χρονια και η μικρη να κανει αυτη την μεταβαση απο το ενα σχολειο στο αλλο ευκολα οσο γινεται..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ναι κάτι γίνεται σιγά σιγά, εντασσόμαστε, από την στιγμή που βγάζεις προσωπικό αριθμό όλα παίρνουν τον δρόμο τους...όταν σου λένε σε 1 εβδομάδα να περιμένεις αυτό το χαρτί, έρχεται ακριβώς...τώρα για τα μαθήματα του είπαν ίσως πάρει 3 μήνες...τέλος μαίου έκανε αίτηση και σε λιγότερο από 3 θα ξεκινήσει...πως θα τα καταφέρνει δεν ξέρω...γιατί γυρνάει αργά σπίτι και στο καπάκι θα έχει 3-4 ώρες μάθημα κάθε μέρα...

το θέμα μας για την ώρα είναι ότι δουλεύει με την ώρα που καθαρίζει τα σπίτια κι όχι με το πόσες ώρες είναι από το πρωί στην δουλειά, τις αποστάσεις μεταξύ σπιτιών δεν τις πληρώνεται... και τα χρήματα είναι λίγα, πολύ λιγότερα κι από αυτά που παίρναμε ελλάδα...οπότε καταλαβαίνετε τι "ωραία" που τα βγάζουμε πέρα...

για τον Σεπτέμβρη πρέπει να βρούμε σπίτι, έχουμε μπει στις λίστες για να νοικιάσουμε δικό μας,αλλά πολύ δύσκολο να πάρουμε σύντομα...

αυτά τα "ωραία"

Μπράβο προσπ, την πήραν τη μικρή...έτσι είναι οι δημόσιοι, τα ξέρω...αφού δεν τους έχουν κλείσει πάλι καλά, υπομονή...

μαέστρο ξεκίνα!!άντε και βάλε και καμιά φώτο μετά να δούμε!!φιλιά στα μπουμπούκια σου!!!!

maestria,εσυ θα τις φτιαξεις??μπραβο χρυσοχερα!

προσπ,καλη και γρηγορη προσαρμογη στο κοριτσι μας!

μιαμαμα,οσο φτωχικα ή τελοσπαντων δυσκολα κι αν περνατε,σημασια εχει που ειστε ενωμενοι και αγαπημενοι.Παντα στην αρχη ειναι τα δυσκολα,μετα απο λιγο καιρο ομως θα ερθουν τα ωραια..Αν μαθετε τη γλωσσα,ανοιγονται αλλοι δρομοι...

εγω τελευταια,την εχω καταβρει με το απογευματινο μπανιο.με τοοοση ζεστη,μενουμε σπιτι το πρωι,κανω δουλειες-μαγειρευω,τα μεσημερια κοιμομαστε και κατα τις 17.30 παμε παραλια.εκεινη την ωρα ,εχει και πολλα παιδακια και περνανε και τα παιδια πιο ωραια.20.00 με 20.30 γυρναμε ,τρωμε ,παιδικα και νανι...........

παντως ,η ψυχολογια μου ειναι πολυ καλυτερη,τωρα που ξερω πως θα εχει δουλεια ο αντρας μου κατα την διαρκεια του χειμωνα...εχω ανεβει ειλικρινα...

αντε καληνυχτα κοριτσια

και εχει μια ορεξη για αλκοολ τωραααααα

παω να ανοιξω ενα μπυρονι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

maestria,εσυ θα τις φτιαξεις??μπραβο χρυσοχερα!

Όχι χρυσοχέρα... οικονόμα!

Αυτές που θέλω να φτιάξω, θα μου βγαίνανε ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ αν μου τις έφτιαχε άλλος.

Πάλι κοστίζουν, αλλά γλιτώνω περίπου 0,50? στην κάθε μία με το να τις φτιάξω μόνη μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα!

μαεστρια,καλα το κανεις...οικονομια κανουμε ολοι.

προφανως,πιανει και το χερι σου ομως..;)

προσπ,ειναι ανακουφιση!

αντε βρε,να χαιρομαι και το κοριτσι μου,που μου χαρισε 4,5 μηνες εγκυμοσυνης!!!!απο το πρωι τραγουδαω το ασμα ''απροσκλητε επισκεπτηηηηη''..........

2 χρονια περασαν...

χεκχι γκουμαν μου!!!!!!!!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κατάλαβες ότι ήσουν έγκυος...περίμενες να κλωτσήσει για να το αντιλιφθείς?χαχαχα

καλημέρα!![/quote

δεν ειχα περιοδο επειδη θηλαζα

δεν ενιωθα πρησμενο στηθος επειδη θηλαζα

ειχα κοιλιτσα που δεν ειχα χασει ακομα,απο την εγκυμοσυνη με το μανο

δεν ειχα κανενα συμπτωμα απολυτως-ουτε ναυτιες,ουτε καουρες κλπ κλπ-

με τον συζυξ,ειχαμε βρεθει μολις 2 φορες

και πανω απ'ολα,δεν ηθελα να το πιστεψω γιατι εκεινο τον καιρο ειχα πολλα και διαφορετικα προβληματα

κι ομως συμβαινειιιιιι............

ευχαριστω σουηδεζα μου!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

α παπα μην μου λες τέτοια και σκιάζομαι!!

μα τίποτα...!!!χαχαχα

αυτές είναι εγκυμοσύνες...όχι σαν την δική μου...που την ένιωθα κάθε μέρα...χαχα

και πάλι καλά να λέω...άλλες κοπέλες έχουν σοβαρά προβλήματα...

τώρα που τα σκέφτομαι είναι πταίσματα...χαχαχα τότε όμως ήμουν να πεθάνω...ένιωθα άρρωστη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...