Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια το site που σας έλεγα ανέβηκε μόλις σήμερα...

δείτε το και πείτε μου αν κάτι δεν σας αρέσει να το διορθώσουμε!! φιλιά!

To ArtNouveau.com.gr ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει στο νέο Online Magazine! Συμβουλές, λύσεις, Tips και πολλά άλλα για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη με το Artnouveau.com.gr να σας στηρίζει σε κάθε βήμα!!! www.artnouveau.com.gr/index.php

Kαλορίζικο! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

miamama ολα να πανε καλα με το blog σου αν και ακομη δεν εχω μπει να το δω γιατι καιμε καρβουνο στο σπιτι τις τελευταιες μερες με το δικτυο..

εγω διοργανωνω μια εκθεση αναφορικα με τους Ολυμπιακους Αγωνες επειδη επεσε στα χερια μου ενα σπουδαιο υλικο προορισμενο για παιδια οπου και ολες μας οι συναντησεις και οι δρασεις μας θα αναφερονται σε αυτο το θεμα..ανοιξα δουλειες δηλαδη παλι..χαχα

κατα τ αλλα καλα.. ο μικρος σηκωνεται πιανεται και κανει δειλα βηματακια πλαγια..μπουσουλαει τρεχοντας και επειδη πλεον σηκωνεται μονος οτι βρισκει το κατεβαζει..

η μικρη γινεται ολο και πιο ζωηρη (ξερω οτι μπορει να γινει ακομη περισσοτερο) αλλα γινεται ολο και πιο εφευρετικη στο λογο της και ωρες ωρες χαζευεις με τις ατακες της..το αγαπημενο της ειναι να συνθετει δικα της τραγουδια με στιχο ταχειας εμπνευσης..απο τα κακα της περιοδου, τσιριζει με το παραμικρο..και οταν λεμε τσιριζει..τσιριζει..

viki δεν θυμαμαι αν σου εγραψα και απο εδω, ευχαριστω για το βιντεακι αλλα δεν μπορεσα να το δω γιατι δεν ανοιγει mpg4 το κονσερβοκουτι μου, αν περασεις καμια φωτο και θες και το θυμιθεις στειλε και σε μενα.

Και επειδη συμπτωματικα ελαβα και της Μαριας φωτο των παιδιων δεν θα παραλειψω να ευχηθω τα καλυτερα καθως μεγαλωσαν και ειναι και τα δυο κουκλακια.

καλημέρα κοριτσάκια!!

σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να πάει καλά!!

αν δεν έλεγε η προσπ για τα email, δεν θα έμπαινα στο yahoo, το ξεχνάω αυτό το μέηλ πάντα...

μαέστρο μου τα είδα τα κουκλιά σου!! την μικρή δεν την είχα ξαναδεί, κούκλα!! ο μεγάλος μεγάλωσε πολύ!!να τα χαίρεσαι!!

το καφέ μας έχει γεμίσει ομορφόπαιδα!!κουκουβάγιες μανάδες!!!!χαχαχα

της Βίκυς πάλι δεν το βλέπω το βιντεάκι, μαέστρο την πρηγούμενη φορά μου είχες πει για ένα πρόγραμμα, το κατέβασα και το είδα, από τότε έχω κάνει format,θυμάσαι ποιο ήταν?

προσπ ωραία ιδέα με τους Ολυμπιακούς...το είδα στο φέις!!

μεγαλώνουν τα μπουμπουκάκια!!χθες είδα στην παιδική χαρά ένα μωρό, νεογέννητο θα ήταν, 3 κιλά με το ζόρι..μια σταλιά!μου έχει λείψει αυτή η ηλικία!

εμείς διανύουμε μια περίοδο αρκετά ήρεμη θα μπορούσα να πω...που και που κάνει τα δικά της βέβαια...αλλά τουλάχιστον κρατάει λίγο σε σύγκριση με τις παλιές "καλές" μέρες....

καλημέρα!

χάθηκα αλλά τρέχω.....

VLC miamama είναι το πρόγραμμα.

prosp ούτε απο το σπίτι ούτε στη δουλειά το ανοίγει? τις έχω αδειάσει όλες στους εξωτερικούς σκληρούς που έχουμε αποθηκευμένους για λόγους προστασίας. Αν δεν καταφέρεις να το δεις θα σου στείλω στην άλλη παρτίδα...

Διαφημίσεις

VLC miamama είναι το πρόγραμμα.

Έτσι ακριβώς. :D

Βίκη καλά κουράγια. Θα μπεις σε μια ρέγουλα, που θα πάει! Η Γεωργία μεγάλωσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πάντως ε; Πλάκα πλάκα, τα 4 κοντεύουνε.

Εγώ σαβ/ριακο κλείστηκα σπίτι με κλιματιστικό, αργά βγήκαμε Σάββατο, είχαμε ένα γάμο στις 8, πήγαμε μόνο εκκλησία, όχι στο μετά. Είχα σκοπό να βάλω νταντά γι' αυτό το γάμο (ήταν πιο γκραντέ, δεν έλεγε να 'χω παιδιά μαζί), αλλά νταντά μας - όσο σπάνια την παίρνουμε - είναι η θεία του φίλου που σκοτώθηκε και δεν το 'χε να 'ρθει η καψερή. Και στην εκκλησία ωραία περάσαμε πάντως, είδα φίλους απ' την παλιά δουλειά, γνωστούς, κλπ.

Χθες πήγαμε με την αδελφή μου κέντρο, σ' ένα πάρκο. Λιώσαμε, μόνο για μέσα είναι με κλιματιστικό!

Καλή εβδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκυ μου άντε βρε κορίτσι και σε χάσαμε!!! όλα καλά?

θα το κατεβάσω να το περάσω τότε, αν με αφήσει η χαζοσύνδεση που έχουμε...θέλω να δω τα κουκλιά!!

μαέστρο μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απολαμβάνω που δεν έχει καύσωνα εδώ...τώρα έχω τα παράθυρα στην ανάρτηση κι έρχεται μια ωραία δροσούλα!!

2 ώρες τώρα την έβγαλα στην κουζίνα...να φτιάξω γεμιστά(τα πρώτα για φέτος) και να καθαρίσω μετά τον χαμό...

τώρα ψήνονται...να δω πότε θα γίνουν να φάμε...αργούν μου φαίνεται...

καλημέρα!

ο μικρός κοιμάται και η μικρή βλέπει την εποχή των παγετώνων και έτσι βρήκα λίγη ησυχία.

μαεστρία πραγματικά μεγάλωσαν....παιδιά ολόκληρα. Η Γεωργίτσα έριξε και αρκετό ύψος. 1,04 την μέτρησα την περασμένη βδομάδα που πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλιο του μπέμπη.

καλημέρα!

ο μικρός κοιμάται και η μικρή βλέπει την εποχή των παγετώνων και έτσι βρήκα λίγη ησυχία.

μαεστρία πραγματικά μεγάλωσαν....παιδιά ολόκληρα. Η Γεωργίτσα έριξε και αρκετό ύψος. 1,04 την μέτρησα την περασμένη βδομάδα που πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλιο του μπέμπη.

Καλημερα!!

πως εισαι εσυ? τουλαχιστον η μικρη σου δε ζηλευει και εισαι πιο ηρεμη σιγουρα..

και εμας η Χ ειναι πανω απο μετρο.. αλλα κορμι μοντελο. ο Τζει Αρ ειναι αφρατουλης, ζουμερος και τρωει ΟΟΟΟΛΟ το φαι του..χαχα

ειναι και ζωηρουλης.. περπαταει με τη στρατα σιφουνας, πιανεται σηκωνεται, κανει μικρα βηματακια, μπουσουλαει τρεχοντας.. εχθες το πρωι ειπε μπαμπα στον ανδρα μου..εμενα ενα απλο μεμ μεμ μου λεει..(ξερει το παιδι.. με φαγητο με εχει συνδυασει) αλλα ειναι και αυτος ενας κουκλος!!

Καλημέρα κορίτσια!

Βίκυ μου πως μεγαλώνουν έτσι...ρούχα που της είχα πάρει τον Φλεβάρη, πλέον είναι ίσα ίσα. τα έχεις σπίτι και τα 2? ακόμα το βιντεάκι δεν το είδα, ελπίζω το μεσημέρι με ησυχία, να κατεβάσω το προγραμματάκι...για την ώρα ανεβοκατέβαινω στα πλυντήρια, έχω ένα σωρό άπλυτα...η Έλλη βλέπει τις 12 βασιλοπούλες, είχε να το δει από Ελλάδα, δεν έχουμε dvd και μας δάνεισαν ένα τα παιδιά! έχει φάει κόλλημα!!

πάει και η κοιλιά και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό...πλάκα σας λέω!!! δεν ξέρω αν είναι τυχαίο επειδή μεγαλώνει...είναι και η ηλικία που στρώνουν τα σώματα...ή από το γάλα χωρίς λακτόζη...θα της δώσω 2-3 μέρες από το απλό να δω τι θα γίνει...

Βίκυ 3 μηνών πλέον ο μικρός ε?

για πείτε τώρα που έχετε κι από τα 2 φύλα, πως είναι?

α ξέχασα βραδυνό τους δίνετε? και τι? εγώ μέχρι τώρα το απέφευγα, μόνο όταν είμαστε με τα παιδιά και τρώμε σπίτι τους ή εδώ...ζητάει όμως πλέον και τις άλλες μέρες να φάει κάτι, πεινάει...δεν μπορεί με γιαούρτι ή μούσλι και γάλα μόνο...από το απόγευμα μέχρι το βράδυ...

σκέφτομαι να κρατάω λίγο από το μεσημεριανό και να της δίνω..το τρώει με ευχαρίστηση...

φοβάμαι όμως και τα κιλά...

Διαφημίσεις

χριστίνα εγώ πλέον δεν την ταίζω με το ωρολοι. Όταν πεινάει μου ζητάει να φάει. αν δω και περνάει η ώρα και δεν ζητάει ην ρωτάω τί θέλει. Συνήθως τρώει κανένα φρούτο, γιαούρτι ή κίτρινο τυρί στο χέρι. απο επιλογή δικιά της. Καμιά φορά της κάνω φατσούλα. σε ψωμί του τοστ βάζω για μάτια αγγουράκι , τις φλούδες για φρυδια, μύτη και στόμα με το κίτρινο τυρί. Για βάση γαλοπούλα συνήθως.

χριστίνα εγώ πλέον δεν την ταίζω με το ωρολοι. Όταν πεινάει μου ζητάει να φάει. αν δω και περνάει η ώρα και δεν ζητάει ην ρωτάω τί θέλει. Συνήθως τρώει κανένα φρούτο, γιαούρτι ή κίτρινο τυρί στο χέρι. απο επιλογή δικιά της.

Κι εγώ έτσι κάνω.

Και βράδυ συνήθως ζητάει γάλα, του αρέσει, οπότε θα πιει κι ένα μπουκάλι πριν κοιμηθεί ο Γιάννης.

Ωραία είναι να 'χεις κι απ' τα δύο φύλα, έχεις την πλήρη εμπειρία. Δε βολεύει με τα ρούχα και παπούτσια όμως. :mrgreen:

Καλημέρα.

Σπίτι. Βαριέμαι. Μια απ' τα ίδια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άμα της δίνω κάθε φορά που ζητάει..φοβάμαι μην πάρει κιλά...

τώρα πίνει το γάλα της το πρωί, στο καπάκι corn flakes σκέτα, μετά 1-2 φρούτα σε κομμάτια. το μεσημέρι φαγητό αρκετά καλή μερίδα αν της αρέσει, αν δεν της αρέσει τρώει λιγότερο αλλά δεν με πειράζει...

το απόγευμα γιαούρτι ή μούσλι με γάλα.

και το βράδυ γάλα.

αν πεινάει πολύ και γκρινιάζει της δίνω λίγο μεσημεριανό ή τοστάκι με τυρί...

θα δω πως θα πάει και θα την ζυγίσω σύντομα...είναι 18 κιλά πλέον.

δεν το λες κοκκαλιάρικο!!:)

Ο Γιαννης πινει ενα μπουκαλι γαλα????:shock::shock::shock::shock::confused:

εμεις μονο μια κουπα καθε βραδυ....και αλλη μια το πρωι και καμια φορα ζηταει μεσα στη νυχτα ακομη λιγο...

και εγω εκτος απο το πρωι και το μεσημερι, απο το απογευμα και μετα την αφηνω ελευθερας επιλογης... προσπαθω να μην ειναι συχνα γλυκο.

Τελειωσα και με το προγραμμα της λεσχης.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥΠΕΡ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...