Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα pros Έτσι ειναι τα νέα της ομάδας ε?????

Maestria77 .......δεν σε θυμάμαι.......:(

Δεν πειράζει, ούτε εγώ σε θυμάμαι... :|

καλά υπάρχει σαν κι εμένα κι άλλη?:tongue::tongue:

με τα ίδια μαλλιά, την ίδια φάτσα?:shock:

Τρομερή ομοιότητα σου λέω, ίδιο στυλ το μαλλί ακριβώς, όπως το 'χεις στη φώτο στο φβ.

Καλημέρα.

Δουλειές του σπιτιού σήμερα, μου 'ρθε και περίοδος, ράκος έγινα τώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηρα τηλεφωνο στον παιδικο που περασε (μαλλον) η μικρη και μου παν οτι τα οριστικα θα βγουν μεχρι 20 Ιουλιου συνεπως αν εξακολουθει να βρισκεται στη λιστα θα μας πουν και ποτε θα παμε να συναντησουμε τις παιδαγωγους..

βεβαια μου πε οτι εχεουν καταγγελθει οι συμβασεις των παιδαγωγων και εκκρεμει δικη στις 11.7.. συνεπως θα δουμε τι προσωπικο θα υπαρχει γιατι μου μυριζεται οτι θα χουμε συνεχως απεργιες.. ολα παιζουν..

miamama τι κανεις με τη διοργανωση που ελεγες? για τα παιδακια..

Καλημέρα ,είστε καλα?τα μικρά σας τι κάνουν?????

Τι θα μαγειρεψεται σήμερα??????.

Εμενα ακόμη κοιμούνται.......άντε να πιω το καφεδάκι μου,ποια θα μου κανει παρέα????

Καλημερα!

εγω εργαζομαι.. το μαγειρεμα ειναι στο σπιτι.. σημερα θα φαμε οτι και χθες μπιφτεκια με πουρε και εχω και λιγες φακες..αυριο ισως κανω κατι χοιρινες..θα δω..

τωρα θα κανω και εγω το δικο μου καφεδακι, ειναι η ωρα η καλη..

καλά υπάρχει σαν κι εμένα κι άλλη?:tongue::tongue:

σαν και σενα καμια Χριστινα Σουηδεζα!:tongue::tongue::tongue:

μαεστρια λυπαμαι κι εγω για την απωλεια σας..ειλικρινα ειναι κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι ,γεματοι ζωη......για τις μηχανες δεν θα πω τιποτα,τις αγαπω απο μικρο παιδι...αλλα ειναι τοοοσο επικινδυνο............

προσπ,με το καλο να τη δεχτουν κ να της αρεσει κιολας

κι εγω με περιοδο ειμαι ,βουτιες παλι σε λιγες μερες....κατα τα αλλα ,ο συζυγος βρηκε δουλεια για το χειμωναααααααααααααα.ελπιζω να μην ξαναγυρισει ο περσινος γιατι δεν θα το αντεξω...παμε για τα καλυτερα λοιπον!;)

οτις γειααααα,περιμενεις μεταθεση για που???

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια....ειμαι η ελενη απ τις μανουλες Σεπτεμβριου και θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπος να με ψηφισετε στο παρακατω λινκ.......φιλια πολλα στα μωρακια σας...

(η ξανθουλα με το κοριτσακι αγκαλια ειμαι)

http://oriflameworldtour.com/index.php?ln=GR⊂=3&page=1

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

οτις μου επιστρέφετε δλδ? καλύτερα να μένατε εκεί που είσαστε...σίγουρα θα είναι λίγο καλύτερα από ελλάδα...

εμείς πάλι έχουμε μια ωραία δροσιά!!!το κατακαλόκαιρο δεν το βλέπω να έρχεται προς τα εδώ...

προσπ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα για την διοργάνωση...γιατί είμαι στον υπολογιστή όσο περισσότερο μπορώ...ετοιμάζω για το σίτε τα άρθρα μου!! αναβαίνει από μέρα σε μέρα κι εύχομαι να πάει καλά!!!θα γίνει σούπερ σίτε!!!

μα να υπάρχει σωσίας????δεν το περίμενα...με αντιγράφουν?χαχαχα

μαέστρο έπρεπε να την βγάλεις φώτο!!!

μπράβο cristin για την δουλίτσα του άντρα σου, πολύ καλό νέο!

ο δικός μου με πήρε σκασμένος πριν...του τα κάνουν τσουρέκια,τρελές απαιτήσεις!!! να είναι τα σπίτι τέλεια και σε χρόνο dt!!

και εφευρίσκουν συνέχεια "παράπονα πελατών"!!

υπομονή για την ώρα!!!

ελενίτσα μπαίνω!!!καλή επιτυχία!!

ο δικός μου με πήρε σκασμένος πριν...του τα κάνουν τσουρέκια,τρελές απαιτήσεις!!! να είναι τα σπίτι τέλεια και σε χρόνο dt!!

και εφευρίσκουν συνέχεια "παράπονα πελατών"!!

υπομονή για την ώρα!!!

να χ@#$ τη Σουηδια τους..

κατα τα αλλα ,ο συζυγος βρηκε δουλεια για το χειμωναααααααααααααα.ελπιζω να μην ξαναγυρισει ο περσινος γιατι δεν θα το αντεξω...παμε για τα καλυτερα λοιπον!;)

Μακάρι κορίτσι!!! Όλα καλά να πάνε, δουλειά να υπάρχει.

Εγώ σήμερα πήγα στο πατρικό της φίλης που 'χασε τον αδελφό της, ήπιαμε καφέ, τους είδα, τα είπαμε.

Φεύγει η υστερία και το σοκ, έρχεται η θλίψη, η απώλεια. Τι αν λέμε τώρα; Εδώ δεν μπορώ να συνέλθω εγώ, που μου ήταν και ξένος.

Τέσπα.

Άντε να κοντέψει η βάφτιση σιγά - σιγά να μου φτιάξει η διάθεση.

Καλό βραδάκι. Καλημέρα στις πρωινές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσάκια!!

τι κάνετε? εμείς εδώ ήσυχα σπίτι, τις τελευταίες μέρες έχει πολύ ωραίο καιρό!!

κι έτσι χθες το απόγευμα πήγαμε ποδηλατάδα, το πάρκο κοντά μας είχε πάλι κόσμο, πικνικ όλοι...

είχε μουσική σκηνή και τραγουδούσαν χαλαρή μουσική τύπου Μπομπ μαρλει...σχεδόν κάθε μέρα κάτι κάνουν..

απολαμβάνουν την κάθε στιγμή οι Σουηδοί!!

πήγαμε να φάμε κι έναν πιτόγυρο στο μαγαζί που παρολίγο να δουλέψει κι ο άντρας μου, το ελληνικό!!

ένας τεράστιος πιτόγυρος με 5Ε...έχει μόνο κρέας, τζατζίκι,ντομάτα,αγούρι,μεγάλη πίτα...

2 με 3 ελληνικούς σίγουρα...και στην ελλάδα πληρώναμε 2Ε τον έναν με λίγο κρέας και πολλές πατάτες...καταλήξαμε να τρώμε φθηνό πιτόγυρο... στην Σουηδία!!

κι έτσι αναπληρώσαμε ότι θερμίδα κάψαμε!!χαχαχα

Διαφημίσεις

γεια σου ρε miamama με τους πιτογυρους!!!

εδω σκαει ο τζιτζικας και οχι μονο βεβαια!! ωστοσο εγω απο χθες ξαναρχισα να ανεβαινω Εξαρχεια με το ποδηλατο.. σημερα ελεγα με τη ζεστη θα φθασω δε θα φθασω μεχρι που με μπριζωσε ενας ταριφας και ανεβασα πιεση και εφθασα στον προορισμο μου αψηφωντας την κακη διαθεση λογω ζεστης..

ολα τα λεφτα το ποδηλατακι.. το καλο ειναι οτι εχω κατηφορα στο γυρνα και με λιγη αντιηλιακη ολα ειναι σουπερ..

το θεμα ειανι οτι πειναω συνεχως...τα καιω ολα.. πετσι και κοκκαλο ειμαι για την ωρα...

επισης αρχισα να κανω συνεδριες ψυχαναλυσης απο χθες.. δεν ξερω πως θα τα παω και τι αποτελεσμα θα εχει αλλα μου αρεσει το αθλημα για την ωρα..πληρωνω για να περιαυτολογω..χαχα...

ρε κορίτσια είμαι να σκάσω...αν δεν τα πω κάπου θα πάθω τίποτα...

πως γίνεται να μην έχουμε βλάψει άνθρωπο ποτέ...να συμπεριφερόμαστε άψογα και να γυρνάνε μέσα στα μούτρα σου να σε βρίζουν...πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι λάθος έχουμε κάνει...κάποιοι ψευτόμαγκες...

που επειδή δεν έχουν καταφέρει τίποτα στη ζωή τους, έχουν λυσσάξει που είμαστε εδώ...

κι ο άντρας μου να μην μιλάει ποτέ...

να ανέχεται τα πάντα...μια ζωή αυτός που σου κάνει την μακακία, σε βρίζει κιόλας...

και σε απειλεί...

αλλά όταν εγώ τα έλεγα για τις συνεργασίες..δεν με άκουγε "κάποιος"!!!

τους λυπάμαι για τα χάλια τους, κι εύχομαι κάποια στιγμή να φανεί ποιοι είναι πραγματικά...

έλεος...και να ήταν μόνο αυτοί...φίλοι...μέχρι συγγενείς...πρώτου βαθμού κιόλας...

όλοι για το συμφέρον...

Κορίτσια το site που σας έλεγα ανέβηκε μόλις σήμερα...

δείτε το και πείτε μου αν κάτι δεν σας αρέσει να το διορθώσουμε!! φιλιά!

To ArtNouveau.com.gr ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει στο νέο Online Magazine! Συμβουλές, λύσεις, Tips και πολλά άλλα για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη με το Artnouveau.com.gr να σας στηρίζει σε κάθε βήμα!!! www.artnouveau.com.gr/index.php

Κορίτσια το site που σας έλεγα ανέβηκε μόλις σήμερα...

δείτε το και πείτε μου αν κάτι δεν σας αρέσει να το διορθώσουμε!! φιλιά!

To ArtNouveau.com.gr ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει στο νέο Online Magazine! Συμβουλές, λύσεις, Tips και πολλά άλλα για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη με το Artnouveau.com.gr να σας στηρίζει σε κάθε βήμα!!! www.artnouveau.com.gr/index.php

καλωριζικο κοριτσι!θα μπω να το δω με την 1η ευκαιρια!!!!οσο για τα αλλα ,τωρα ειναι μακρια κ δεν σας πειραζουν

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...