Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kaλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Annina μου εύχομαι να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας, φιλιά στο γλυκό μωρό.

Για την Τσικνοπέμπτη δεν το συνηθίζω ποτέ να βγαίνω, παίζει μεγάλη ταλαιπωρία κ απλά το βράδυ θα έρθει η κουμπάρα μου να κάτσουμε κ μπορεί να βάλω καμμια μπριζόλα κ κανα σουβλάκι να ψήσω. Αγόρασα πίτες το πρωί που θα ψήσω κ αυτές, θα βάλουμε κ καμμια ταινία στο dvd κ όλα καλα.

Η μικρή μου εχθές έπαιξε γιατί ήρθε μια συμμαθήτρια του Θοδωρή στο σπίτι κ της άρεσε που ήταν κ ένα κοριτσάκι στην παρέα. Αλλάζει πολύ γρήγορα, όταν βλέπει τον αδερφό της ορμάει στην αγκαλιά του κ τον φιλάει, εχθές αν μπορούσα θα αποθανάτιζα τη στιγμή, τα είχα αγκαλιά κ τα δύο κ η μιρκή ορμάει στον αδερφό της κ του δίνει ένα φιλί στο στόμα μέσα στην τρυφερότητα. Του χάιδευε κ το κεφάλι η κουκλίτσα μου κ ο γιόκας της έλεγε σ'αγαπώ-σάγαπώ

Η δικιά μου φιλάει τον ξάδερφο της που είναι 4μιση. Βγάζει την γλώσσα της δηλαδή και την κολλάει στο μάγουλο και λέει και ο μικρός: αχ, τι γλυκό φιλί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία είναι τελικά 2 αδερφάκια!!!

Εγώ αδέρφια δεν έχω κ δεν φανταζόμουν πως θα ήταν να είναι δύο αλλά τελικά είναι πολύ τρυφερό, μέχρι να μεγαλώσουν δλδ γιατί τα περισσότερα αδέρφια γνωστών με τον καιρό αποξενώνονται

η δική μου ανοίγει μόνο το στόμα...δεν το έχει μάθει ακόμα καλά!!

εγώ που έχω αδερφή...όταν ήμουν μικρή σαν πιο μεγάλη μου έλεγε η μαμά να την προσέχω συνέχεια.

ήμουν πολύ προστατευτική!!

μετά τσακωνόμασταν συνέχεια,έτρωγα πολύ ξύλο!!!

μετά που μεγαλώσαμε...όλα έφτιαξαν,είμαστε αγαπημένες πολύ και πάντα υπερασπίζει η μία την άλλη!!!

και λατρεύουμε τα ανήψια μας!!

βέβαια δεν είναι όλα τα αδέρφια έτσι!!

ειδικά αν είναι πολλά τα αδέρφια και διαφορετικές ηλικίες!!

Καλημερα κοριτσακια!! Καλη Αποκρια να εχουμε..

Εγω προσωπικα βεβαια δεν το βλεπω να την εχω αλλα οκ!!

Εχω μια μικροτερη αδερφη και νομιζω οτι η σχεση 2 κοριτσιων δεν αντιγραφεται..

οπως και 2 αγοριων αντιστοιχα..Αλλα την βλεπω τη μικρη μου να μενει μοναχοπαιδι!!!

Μου φαινεται δυσκολο να εχω αλλο ενα μωρο..Δεν ξερω..Αφηστε που εχουμε τοσα

προβληματα με τον συζυγο που το μονο που δεν σκεφτομαι ειναι αλλο ενα νινι..

yRf6p1.png

Καλημερα κοριτσακια!! Καλη Αποκρια να εχουμε..

Εγω προσωπικα βεβαια δεν το βλεπω να την εχω αλλα οκ!!

Εχω μια μικροτερη αδερφη και νομιζω οτι η σχεση 2 κοριτσιων δεν αντιγραφεται..

οπως και 2 αγοριων αντιστοιχα..Αλλα την βλεπω τη μικρη μου να μενει μοναχοπαιδι!!!

Μου φαινεται δυσκολο να εχω αλλο ενα μωρο..Δεν ξερω..Αφηστε που εχουμε τοσα

προβληματα με τον συζυγο που το μονο που δεν σκεφτομαι ειναι αλλο ενα νινι..

Μαράκι μου γλυκό καλημέρα, θά ήθελα πολύ να ξημερώσει αυτή η μέρα που να αξιωθώ να κανονίσουμε συνάντηση.

Το δεύτερο μωρό θα ερθει όταν όλα θα έχουν αλλάξει, όλες τα ίδια περνάμε, οι σχέσεις αυτά έχουν ,δυστυχώς η ζωή δεν είναι όπως στα έργα κ σαν χαζορομαντική που είμαι έχθες ήμουν απογοητευμένη από τη ζωή μου.. που πήγε ο έρωτας για τον σύζυγο.. μάλλον περίπατο... που πήγε το πάθος που υπήρχε στην αρχή... κ μετά από κανένα μήνα πάλι θα γελώ σαν ερωτευμένη σαν να τον γνωρισα εχθές... Εχω ακούσει εγώ από τον άντρα μου... αρκετά για να νιώθω ότι όλα τελειώνουν .. να κλείνετε στο εαυτό του για τα επαγγελματιιά του κ εγώ να είμαι απλώς θεατής αλλά να με παίρνει κ εμένα η μπάλα ταυτόχρονα.

Υπομονή, υπομονή υπομονή... μάλλον γαιδούρια πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε γεννηθεί σε σώμα γυναίκας με τοση υπομονή γαϊδουρινή που κάνουμε

Διαφημίσεις

και εγω θελω παιδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...αλλα εχω ακομη μελλον...αχ ας μην ηταν η υγεια μου και κατι οικονομικα αγγουρακια που χουμε φαει και τωρα θα μουν ηδη εγκυα!!

εγω παιδια πιστευω οτι μεχρι 3 παιδακια ειναι οκ..παραπανω η οικογενεια χαονεται και οι σχεσεις ειναι κατατμημενες..

αλλα και στη δικη μας περιπτωση η αδελφη μου που χαμε 5 χρονια διαφορα μονιμα με ανταγωνιζοτανε, μεχρι τα 17 της τη μια τα χαμε καλα την αλλη πλακωνομασταν, τωρα πια δεν εχουμε σχεδον καθολου σχεσεις..ισως κανα τηλεφωνο το χρονο και αν πια..μπορει και να πεθανει και να το μαθουμε και κανα χρονο μετα..ποιος ξερει???!!

απο την αλλη με τον αδελφο μου εχω πολυ αγαπημενη σχεση αλλα δεν του βαζω λογια για την αδελφη μας..παντα υποστηριζα την αποψη να την αγαπαει και να μην της κραταει κακια για τα αποθημενα της..

απο την αλλη με τον αδελφο μου εχω πολυ αγαπημενη σχεση αλλα δεν του βαζω λογια για την αδελφη μας..παντα υποστηριζα την αποψη να την αγαπαει και να μην της κραταει κακια για τα αποθημενα της..

H μητέρα μου με τον αδερφό της έχουν άριστη σχέση αλλά με την αδερφή της δεν μιλάνε καν. Μια ξαδέρφη εχω κι εγώ στην Ιταλία κ αυτή ειναι βλήμα. Μ'αρέσει τώρα που τα παιδιά δεν είναι το ίδιο φύλο. Ο ανταγωνισμός κ η ζηλια μειώνονται γιατι αλλάζουν τα θέλω του κάθε παιδιού.

Μεγάλη σημασία παίζει κ ο γονιός, το πως αντιμετωπίζει το κάθε παιδί, θα προσπαθήσω να μην τα ξεχωρίζω στο μέλλον.. αφού όποιο δάχτυλο και να κόψεις πονάει το ίδιο

Μαράκι μου γλυκό καλημέρα, θά ήθελα πολύ να ξημερώσει αυτή η μέρα που να αξιωθώ να κανονίσουμε συνάντηση.

Το δεύτερο μωρό θα ερθει όταν όλα θα έχουν αλλάξει, όλες τα ίδια περνάμε, οι σχέσεις αυτά έχουν ,δυστυχώς η ζωή δεν είναι όπως στα έργα κ σαν χαζορομαντική που είμαι έχθες ήμουν απογοητευμένη από τη ζωή μου.. που πήγε ο έρωτας για τον σύζυγο.. μάλλον περίπατο... που πήγε το πάθος που υπήρχε στην αρχή... κ μετά από κανένα μήνα πάλι θα γελώ σαν ερωτευμένη σαν να τον γνωρισα εχθές... Εχω ακούσει εγώ από τον άντρα μου... αρκετά για να νιώθω ότι όλα τελειώνουν .. να κλείνετε στο εαυτό του για τα επαγγελματιιά του κ εγώ να είμαι απλώς θεατής αλλά να με παίρνει κ εμένα η μπάλα ταυτόχρονα.

Υπομονή, υπομονή υπομονή... μάλλον γαιδούρια πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε γεννηθεί σε σώμα γυναίκας με τοση υπομονή γαϊδουρινή που κάνουμε

ΥΠΟΜΟΝΗ και τιποτα αλλο.. Αυτο κανω..Αλλα ξερω οτι καποια στιγμη θα φτασω σε ενα οριο και απο κει και περα ο Θεος βοηθος..

Παντως ποτε μην ξεχωρισετε τα παιδακια σας!! Το βλεπω με τον αντρα μου και την αδερφη του και ειναι τραγικο! Η κορη τα παντα και ο γιος ΤΙΠΟΤΑ!! Τι κανανε και δευτερο παιδι ηθελα να ηξερα;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

σωστα τα λέτε κορίτσια!!!

βρε πρινσέσα...θα φτιάξουν τα πράγματα...

προσπάθεια θέλει...κι εμένα με πιάνουν δίαφορα κατά καιρούς!!

αλλά δεν τον άλλάζω τον άντρα μου με κανέναν!!

είναι ο μόνος που με αντέχει!!!

χεχε

Διαφημίσεις

αλλά δεν τον άλλάζω τον άντρα μου με κανέναν!!

είναι ο μόνος που με αντέχει!!!

χεχε

γεια σου Miamama Με τα ωραια σου!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!! (οχι βεβαια οτι δεν αντεχω και εγω αλλα αυτο ειναι αλλο μαζοχιστικο συνδρομο)

Ναι καλα θα εβρισκε και αλλου τετοια κοπελα;;;;;;;;;

Μην ακουω βλακειες..

Εγω συνεχεια λεω στον αντρα μου οτι καλυτερη απο μενα δεν προκειται να βρει

και ΣΥΜΦΩΝΕΙ!!! Αν μπορει ας κανει και αλλιως..

yRf6p1.png

Ναι καλα θα εβρισκε και αλλου τετοια κοπελα;;;;;;;;;

Μην ακουω βλακειες..

Εγω συνεχεια λεω στον αντρα μου οτι καλυτερη απο μενα δεν προκειται να βρει

και ΣΥΜΦΩΝΕΙ!!! Αν μπορει ας κανει και αλλιως..

Να'ναι καλά κ το fb που έχουμε δεί τί ομορφο κορίτσι είσαι κ έτσι μπορούμε να έρθουμε με πανώ κάτω από το σπιτι κ να το φωνάζουμε... "Την Μαρία Την Μαρία σαν αυτή δεν θα ξαναβρείς ΚΑΜΜΙΑ"

Να'ναι καλά κ το fb που έχουμε δεί τί ομορφο κορίτσι είσαι κ έτσι μπορούμε να έρθουμε με πανώ κάτω από το σπιτι κ να το φωνάζουμε... "Την Μαρία Την Μαρία σαν αυτή δεν θα ξαναβρείς ΚΑΜΜΙΑ"

ΤΕΛΕΙΟ!!! ΧΑΧΑ!! ΜΑZΙ ΣΟΥ JESGK!!Αλλα να αναρρωσω πριν..

κι εσείς κι εσείς!!!

με ένα ζευγάρι φίλους μας από την κρήτη κάναμε συνέχεια πλάκα!!!

αυτός τα ήθελε όλα στο χέρι...καλομαθημένος κι εγώ του την έλεγα συνέχεια!!!

"άντε κουνήσου μόνος σου,δεν είναι και δούλα η γυναίκα σου,ο άντρας μου κάνει εκείνο,το άλλο..μπλα μπλα!!"

κι αυτός από τότε τον βάφτησε "το χρυσό παιδί"

μα είναι ψέμματα να πω????

λέτε να τα διαβάσει αυτά που γράφω?θα πάρει αέρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...