Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον,πειτε με οπως θελετε αλλα καμια φορα με φτανει τοσο εκτος εαυτου,που μια στο μπουτακι μου φευγει......πιστεψτε με δεν το θελω....δεν μ'άρεσει!!και ουτε πιστευω πως δινει λυση...αλλα,δε βρισκω αλλη διεξοδο εκεινη τη στιγμη....Οι φωνες δεν πιανουν,με το καλο δεν βγαινει τιποτα,απο την τιμωρια φευγει...........-πχ.μια φορα μου λεει ανοιξε το στομα σου...και μετα με εφτυσε........!!!απορω πως διαολο το σκεφτηκε ...........τι να πω...

χθες που ηταν σχετικα καλος στη βολτα,τον τσιμπησε μια σφηκα τον κακομοιρο...ευτυχως,δεν τον επιασε καλα,γιατι με λιγη αμμωνια σχεδον εξαφανιστηκε...αλλα κλασικα,βαστουσε το χερι ολη τη μερα λυγισμενο,κοντεψε να παθει αγκυλωση:tongue:

παντως ,εχθες σκεφτηκα και τον πινακα επιβραβευσης...μηπως αυτο μου δωσει λυση στο θεμα της αταξιας...τι λετε?το εχει δοκιμασει καποια?

εγω της εχω δωσει μια στον πωπω δυο φορες μεχρι τωρα και επειδη δεν μου αρεσει και δεν ειναι της λογικης μου απλα κρατιεμαι και επιμενω με τα λογια, τον καναπε της σκεψης και στο πιο ακραιο με τις απειλες..

ο ανδρας μου της ριχνει καμια στον πωπω αλλα δεν μου αρεσει καθολου και θυμωνω μαζι του.. δεν θελω να φερεται ετσι γιατι ξερω πως δεν προσπαθει να εφαρμοσει και καμια αλλη πολιτισμενη τακτικη..νομιζει οτι τα ξερει ολα ( ΝΑΙ.. ειμαστε δυο σε αυτο το σπιτι..:tongue::tongue:)

Λοιπον.. ο πινακας επιβραβευσης αναμενομενα θα εχει αποτελεσμα αλλα δεν ξερω ποσο θα εχει σε διαρκεια και κατα ποσο θα λειτουργησει μακροπροσθεσμα καθως στην καθημερινοτητα τα πραγματα λογω διαφορων συνθηκων μας πιεζουν.. εμας παντως η εφαρμογη πινακα προγραμματος εχει κανει δουλεια με ενα διαλλειμα αυτη τη περιοδο προσαρμογης στο σχολειο που το μεσημεριανο κομματι παει κατα διαολου..αλλα το παλευω με πολυ υπομονη θα λεγα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ρεπο σημερα!

τωρα δουλιτσες και το απογευμα θαλασσα,αν και φυσαει.

christin,κι εγω στο ποπο,καμμια της εχω ριξει,δεν νομιζω να εισαι η μονη.η αντοχη μας εχει και τα ορια της.

ωραια ιδεα ο πινακας,δοκιμασε το,δεν εχεις κατι να χασεις.

κι εγω ηθελα να τον εφαρμοσω τον χειμωνα,αλλα βρηκα αλλο κολπο.δηλαδη της ελεγα μαζεψε τα παιχνιδια σου για να παμε βολτα ή πρωτα κανε αυτο και μετα θα σου βαλω την ντορα να την δεις.

γενικα ειναι συνεργασιμη,το μονο θεμα που εχω ειναι η γκρινια και το κλαμα χωρις σοβαρο λογο,που συνηθως ειναι απο υπερενταση ή κουραση.

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να της λεω σταματα να κλαις αλλιως θα σου δωσω εγω λογο να κλαις.ωραια,ε?

και το μονιμο προβλημα μας ειναι,το λουσιμο,το χτενισμα,και το βουρτσισμα των δοντιων.κλαμααα!

προσπ,μπραβο που ακολουθειτε το προγραμμα.

εμεις παλι τωρα δεν εχουμε κανενα προγραμμα,γιατι ποτε παει παιδικο,ποτε δεν παει,αφου εχουμε ενα μεταφορικο μεσο,και το παιρνω εγω να παω στη δουλεια.

κι οσο λειπω,ο μπαμπας κι οι παππουδογιαγιαδες δεν της χαλανε χατηρι,κι ολο παγωτα και βλακειες της παιρνουν,οποτε ουτε πινακα επιβραβευσης,ουτε προγραμμα εχουμε.το χαος..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλα γιατι το αλλο? που ναι μεν το εκανε γαιδουρινα οταν δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει για μεσημερι (οπου καθε μερα την βαζω στο κρεβατι για μια ωρα ειτε να κοιμηθει ειτε να χαζολογησει με τα παραμυθια της) και που πλεον το κανει εντατικα και εκνευριστικα καθημερινα.. δυσανασχετει πουτ η βαζω στο κρεβατι, αρχιζει τα μαμα πειναω (ενω δεν τρωει μπουκια), μαμα διψαω, μαμα χτυπησα το γονατο μου, μαμα με ενοχλει το φως και οτι αλλη μ@#$$##% θα της κατεβει ωστε και να με πηγαινοφερνει και να γκρινιαζει.. οπου κλασικα της βαζω τις φωνες αφου ηδη της εχω χιλιοεξηγησει σε καθε περιπτωση οτι τελος τωρα θα φυγω απο το δωματιο και απλα δεν ξαναπαταω,..

ειναι ικανη και δυο ωρες να στριγγλιζει, να κλαιει , να φωναζει..

τωρα για παραδειγμα αποκοιμηθηκε αφου μυξοκλαιγε οτι την πονουσε το γονατο της το οποιο εχει γρατζουνισει πριν 5 μερες στη Τηνο.. οτι να ναι..

αφηστε που χθες Σαββατο και σημερα Κυριακη μας εχει πρηξει να μας ρωταει συνεχεια αν θα παει σχολειο. Και επειδη χθες εκανε εμετο και πυρετο το χει συνδυασει οτι με το να ειναι αρρωστη δεν θα πηγαινει σχολειο και καποια στιγμη μου το ξεφουρνισε σημερα οτι δηθεν επειδη ειναι αρρωστη δεν θα παει σχολειο και με ρωτουσε για να της το επιβεβαιωσω κατι που σαφως και δεν ισχυει αφου σημερα ιεναι μια χαρα..

ειναι για γερα νευρα αυτο το παιχνιδακι ωρες ωρες.. που να μεγαλωσει κιολας..

ο μικρος μας εντωμεταξυ απο σημερα (εγινε 8 μηνων) μπουσουλαει σφαιρα.. αλωνιζει το σπιτι.. τα κατεβαζει ολα, δεν τον κραταμε με τιποτε απολυτως.. και βεβαια σηκωνεται οπου πιαστει ορθιος και δειλα δειλα κανει πλαγια μικρα βηματακια.. εχει πολυ πλακα..

καλημέρα κοριτσάκια!

μεταξύ σεργιανίσματος και προετοιμασίας του σίτε που ανεβαίνει εντός των ημερών...ήρθα...

καταρχάς καλό μήνα!!!!

έπεσα κάτω από τα γέλια με το φτύσιμο του Μάνου...που τα σκέφτονται μια σταλιά?

Cristin κουράγιο ηρωίδα!!

παιδιά βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ...κι εγώ δοκίμασα στο κωλί ξυλιές...αλλά δεν πιάνει, πεισμώνει περισσότερο και δεν κλαίει, ουρλιάζει,φωνάζει!!!

επίσης ούτε η κουβέντα πιάνει...γιατί απλά δεν ακούει εκείνη την ώρα που πάω να της εξηγήσω ή να την μαλώσω...κερί στα αυτιά η κόρη μου!!!

κι αν πάω να της πω σε άσχετη στιγμή τι έκανε πριν, την πιάνει το παράπονο..ξανακάνει τα ίδια βέβαια αργότερα...

πολύ πείσμα βρε παιδιά!!ίδια εγώ μικρή, δεν έκανα αταξίες, αλλά έτρωγα ξύλο μόνο για το πείσμα!!κι ακόμα το έχω!!χαχα

πρόγραμμα έχουμε ακόμα...τον μεσημεριανό ύπνο μάλλον πρέπει να τον κόψουμε, γιατί το βράδυ δεν κοιμάται πριν τις 11...θέλω κι εγώ λίγη ησυχία με τον άντρα μου πριν πάει κι αυτός για ύπνο..

η γκρίνια πλέον είναι πολύ συχνό φαινόμενο...για όλα γκρίνια...

βλέπω όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

προσπ ξεκίνησε τα "καλά" ο μικρός δλδ!!ωραία!!

ας πω όμως και κάτι καλό!!

όποτε συναντιόμαστε με τα παιδιά, κιουρία!!

δεν γκρινιάζει,δεν κάνει φασαρία...και μας αφήνει να μιλήσουμε χωρίς να ενοχλεί...

πάλι καλά που δεν βαριέται!!

στο σπίτι τους δεν πειράζει τίποτα...

Βίκυ που είσαι???καλά????

Διαφημίσεις

και εμενα δεν πειραζει τιποτε σε αλλα σπιτια αλλα απο συμπεριφορα εχει εκτροχιαστει.. εχει μεγαλη ζηλεια και αγχος..

λοιπον, βγηκαν τα προσωρινα αποτελεσματα του Δημου Αθηναιων και πηρανε τελικα την κορη μου στον παιδικο σταθμο της γειτονιας μου αλλα οπως ειπα ειναι τα προσωρινα και μεχρι μεθαυριο ειναι οι ενστασεις συνεπως κραταω μια πισινη μεχρι τον Σεπτεμβριο που θα αναρτηθουν τα οριστικα γιατι μπορει να εκτοπιστουμε απο κανεναν αλλο..ποιος ξερει!

αν και δεν πεταω τη σκουφια μου τουλαχιστον ανακουφιζομαι που περναει (αν τελικα ισχυσει) στον παιδικο σταθμο της γειτονιας μου γιατι ειναι ενα τετραγωνο πισω απο το σπιτι μου συνεπως και για μας θα ειναι ευκολο να την πηγαινουμε το πρωι χωρις αυτοκινητο και για την κουνιαδα μου θα ειναι πανευκολο να πηγαινει να την παιρνει το μεσημερι μαζι με τον μικρο..

βεβαια τα αρνητικα ειναι

α) οτι θα αλλαξει περιβαλλον ενω προσπαθουμε να συνηθισει αυτο το σχολειο στο οποιο πηγαινει τωρα αλλα ειμαι καπως αισιοδοξη επειδη οταν παμε παιδικη χαρα ειναι ακριβως διπλα το κτιριο του δημοσιου παιδικου σταθμου και παντα εχει την περιεργεια να μπει εκει μεσα καθως εχει και δικη του αυλη

β) δεν δινουν αναφορα στο τι κανουν, τι τρωνε τα παιδια και γενικα δεν μπορεις να ελεγξεις και ειδικα να επεμβεις για διαφορα (δυστυχως πας με τα προβατα στη σφαγη).. ολα εχουν να κανουν με τη διευθυνση και ελπιζω να ειναι καλη η διευθυντρια γιατι μια φορα την ειδα και μου φανηκε συνεργασιμη αλλα δεν παιρνω και ορκο

γ) επειδη θα πηγαινει η κουνιαδα να την παιρνει πρεπει να ορισω και νεους "νομους" ωστε να προφυλαξω εμενα και το παιδι απο τυχον παρεκλισεις και παρεξηγησεις διοτι ως ειναι λογικο θα αναπτυξει σχεσεις και επαφη με τα ατομα εκει (η κουνιαδα) και δεν εμπιστευομαι την συμπεριφορα της.. θα το παιξει μαμα και θα με πιασουν τα διαολια μου.. συνεπως πρεπει απο νωρις να της απαγορευσω να χει πολλα πολλα με το περιβαλλον εκει.. να ρωταει μεν τυπικα και ευγενικα αλλα να λειτουργει ως μεταβιβαστης και οχι ως κηδεμονας..

κατα τ αλλα ομως πρωτιστως ελπιζω να μεινει το παιδι ευχαριστημενο.. εφοσον τελικα το παρουν εκει..

μεχρι τοτε συνεχιζουμε εκει που παει και τον Αυγουστο θα κανουμε οικογενειακες διακοπες..

Βρε καλως τη.. εσυ τι κανεις??

η Τζεσικα εχει εγκαταλειψει τη παρεα μας πανω απο χρονο, πιο πριν η Ευα και προσφατα εχουμε χασει τα ιχνη της myprincess..εχουμε μεινει εγω, η miamama, η viki η οποια εφερε στον κοσμο ενα αγορακι προσφατα, η elenada, αν θυμασαι και εχεις προλαβει τη maestria απο Θεσ-νικη, και περιστασιακα μπαινουν η yioupi, desp100 και η cristin.

Διαφημίσεις

μαέστρο καλές αντοχές, υπομονή και μετά θα πας και παραλία!!γιατί δεν μας μερικές μέρες στο χωριό σου?δεν έχει θάλασσα εκεί κοντά?

Το χωριό μου έχει μόνο ζέστη και κουνούπια. Άντε και τον Λουδία (ποταμό) λίγο παραπέρα. Είναι στον κάμπο της Βέροιας. :mrgreen:

Χριστινάκι (σουηδέζα) σήμερα το πρωί είδα την σωσία σου στη γειτονιά μου. Αφού προς στιγμή κόλλησα, αναρωτήθηκα αν όντως έχει μεταναστεύσει. ;)

Εγώ δεν είμαι καλά τις τελευταίες μέρες, συγχωρείστε με που δε μπαίνω. Σκοτώθηκε ένας κοντινός φίλος, αδελφός της κολλητής μου, στην παρέα που 'χω απ' το Λύκειο και κρατάει ακόμα, έχουν γίνει οικογένειά μου πλέον αυτοί οι άνθρωποι.

Με μηχανή, ένας ακόμα αριθμός στα θύματα, αλλά ένας από εμάς αυτή τη φορά.

Όλο εκεί πάει η σκέψη μου...

Μη μαυρίζω ΚΑΙ εσάς. Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το χωριό μου έχει μόνο ζέστη και κουνούπια. Άντε και τον Λουδία (ποταμό) λίγο παραπέρα. Είναι στον κάμπο της Βέροιας. :mrgreen:

Χριστινάκι (σουηδέζα) σήμερα το πρωί είδα την σωσία σου στη γειτονιά μου. Αφού προς στιγμή κόλλησα, αναρωτήθηκα αν όντως έχει μεταναστεύσει. ;)

Εγώ δεν είμαι καλά τις τελευταίες μέρες, συγχωρείστε με που δε μπαίνω. Σκοτώθηκε ένας κοντινός φίλος, αδελφός της κολλητής μου, στην παρέα που 'χω απ' το Λύκειο και κρατάει ακόμα, έχουν γίνει οικογένειά μου πλέον αυτοί οι άνθρωποι.

Με μηχανή, ένας ακόμα αριθμός στα θύματα, αλλά ένας από εμάς αυτή τη φορά.

Όλο εκεί πάει η σκέψη μου...

Μη μαυρίζω ΚΑΙ εσάς. Καλό βράδυ.

τα συλλυπητηρια μου για την απωλεια σας.

καλημέρα κοριτσάκια!!

μαέστρο μου πολύ λυπάμαι, να φεύγουν νέοι άνθρωποι και υγιείς μέσα σε μια στιγμή...

είναι δύσκολο, έχεις μεγαλώσει με αυτούς τους ανθρώπους...

νόμιζα ότι έχει θάλασσα το χωριό σου κοντά...άστο τότε καλύτερα!

καλά υπάρχει σαν κι εμένα κι άλλη?:tongue::tongue:

με τα ίδια μαλλιά, την ίδια φάτσα?:shock:

προσπ μακάρι να σας έχουν πάρει στον παιδικό, είναι σημαντικό να μην πληρώνεις...αλλά και να ξέρεις τι γίνεται μέσα...τι να κάνεις όμως...υπομονή...

οτίς!!!!πως κι από τα μέρη μας?:D:D

ψήνεστε εκεί κάτω νότια???εδώ τρεις κι ο κούκος έχουμε μείνει!!!ποιος είναι ο κούκος δεν ξέρω!!!:tongue::tongue:

καλημέρα κοριτσάκια!!

μαέστρο μου πολύ λυπάμαι, να φεύγουν νέοι άνθρωποι και υγιείς μέσα σε μια στιγμή...

είναι δύσκολο, έχεις μεγαλώσει με αυτούς τους ανθρώπους...

νόμιζα ότι έχει θάλασσα το χωριό σου κοντά...άστο τότε καλύτερα!

καλά υπάρχει σαν κι εμένα κι άλλη?:tongue::tongue:

με τα ίδια μαλλιά, την ίδια φάτσα?:shock:

προσπ μακάρι να σας έχουν πάρει στον παιδικό, είναι σημαντικό να μην πληρώνεις...αλλά και να ξέρεις τι γίνεται μέσα...τι να κάνεις όμως...υπομονή...

οτίς!!!!πως κι από τα μέρη μας?:D:D

ψήνεστε εκεί κάτω νότια???εδώ τρεις κι ο κούκος έχουμε μείνει!!!ποιος είναι ο κούκος δεν ξέρω!!!:tongue::tongue:

Είπα να έξω και γω απο δω να δω τι κανετεεεεεεε.

Και μεις ψήνομαστε εδω εχει και υγρασία χαμός λεμεεεεεεε.

Αλλα ειναι ωραία,δεν θέλω να γυρίσω,περιμένουμε την μετάθεση μας απο μέρα σε μέρα.

Μαέστρο Τα συλλυπητήρια μου,κουράγιο .

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...