Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χριστινακι,εγω δεν γραφω για να μην κουραζω με τα ιδια κ τα ιδια,αφου καθε μερα ειναι σχεδον ιδια με την προηγουμενη........:|

προσπ,welcome back !ανυπακουη ε???ωχ τι εχουμε να τραβηξουμε....καλα,δεν υποτιθεται πως μετα απο καποια ηλικια αρχιουν και ηρεμουν??????ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

ποτε??????????????????????????????????

χαχα.. οχι καλη μου.. μονο τα δικα μου παιδια λυσσανε.. τα υπολοιπα του καφε ειναι αγια..χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινακι,εγω δεν γραφω για να μην κουραζω με τα ιδια κ τα ιδια,αφου καθε μερα ειναι σχεδον ιδια με την προηγουμενη........:|

προσπ,welcome back !ανυπακουη ε???ωχ τι εχουμε να τραβηξουμε....καλα,δεν υποτιθεται πως μετα απο καποια ηλικια αρχιουν και ηρεμουν??????ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

σιγά καλέ...κι εγώ κάθε μέρα τα ίδια νέα έχω...:D:D

εμένα πάλι καμία σχέση η δική μου με το πως ήταν μέχρι τα 2 1/2!!!

τώρα πρέπει να την παρακολουθώ συνέχεια...βάζει πάλι πράγματα στο στόμα, ενώ είχε σταματήσει...κρατάει corn flakes στο στόμα πόση ώρα και παίζει...

παίρνει το ποτηράκι της με το νερό και κάνει πλημμύρες...παντού, στα ρούχα, στο πάτωμα, στο τραπεζάκι, στον καναπέ...

ανακατεύει τα ρούχα στην ντουλάπα της, και αλλάζει 5 σύνολα την ημέρα!!:shock:

κι όλο δεν την αφήνω, κι όλο την μαλώνω...κλπ κλπ...."ωραία" περνάμε!!

Οσο για την αλλαγη στα μαλλια,δεν περισσευει φραγκο λεμεεεεεεε

κι εγώ έχω να κουρευτώ 7 μήνες περίπου...και θέλω να τα κόψω αρκετά,αλλά δεν υπάρχει ρευστό...το μόνο που έκανα πήρα βαφές τον Μάιο, ένα σωρό λεφτά...θέλω και 2...και μου τα έβαψε ο άντρας μου!!!!!:tongue::tongue:

ποτε??????????????????????????????????

χαχα.. οχι καλη μου.. μονο τα δικα μου παιδια λυσσανε.. τα υπολοιπα του καφε ειναι αγια..χαχα

ποια είναι τα άγια??????????:shock::shock::shock:

έχουμε βαρεθεί να τα λέμε μάλλον....

άντε κορίτσια να λέμε και καμία βλακεία να περνάει η ώρα...βλέπω τα άλλα καφέ...πολυλογία μεγάλη λέμε!!!!ζουλεύω!!!

ετοιμάζω και κάποια άρθρα για το σίτε που σας είπα...περνάει η μέρα με εκείνα και με τα άλλα!!

χθες ο άντρας μου πήρε τον πρώτο του μισθό από τον Απρίλη που δουλεύει!!!!επιτέλους!!

6 1/2 μήνες τώρα τρώμε από τα έτοιμα...πόσο πια??

miamama καλα τα λες αλλα οπως βλεπεις εχει πεσει και μια σχετικη διαλυση.. μπαινουμε και γραφουμε οποτε.. βεβαια εγω πιο σταθερα λογω οτι ειμαι διαθεσιμη στον υπολογιστη αλλα αν δεν μου ανοιγετε και θεμα συζητησης δεν εχω παντα να λεω και πολλα

ωστε ετσι η Ελλη ε? τουλαχιστον εκεινη βαριεται και τα κανει.. εμας εχει τα παντα και απαλ προσπαθει να χει πανω της και ολη τη προσοχη.. ελπιζω τωρα με το σχολειο να στρωσει καπως και εγω να ηρεμησω απο τις δουλειες και να της προσφερω ποιοτικο χρονο.

Διαφημίσεις

α τότε πρέπει να βρούμε θέμα!!

να σου πω τι δραστηριότητες μπορούμε να οργανώσουμε στην πόλη για παιδιά από 3 ετών?

είναι ένα γκρουπ εδώ μαμάδες εξωτερικού και κάνουν διάφορες συναντήσεις σε παιδικές χαρές, βόλτα με τα ποδήλατα, πικνικ,συναντήσει σε σπίτια και τέτοια...έχουν όμως μωρά μικρά συνήθως...

και τώρα μου ζήτησε η κοπέλα που το έχει ξεκινήσει όλο αυτό... να οργανώσω εγώ της ηλικίας της δικής μας... παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ποτέ σε συγκέντρωση...ακόμα...όλο κάτι δεν μας βολεύει...

τι θα μπορούσα να κάνουμε?

α τότε πρέπει να βρούμε θέμα!!

να σου πω τι δραστηριότητες μπορούμε να οργανώσουμε στην πόλη για παιδιά από 3 ετών?

είναι ένα γκρουπ εδώ μαμάδες εξωτερικού και κάνουν διάφορες συναντήσεις σε παιδικές χαρές, βόλτα με τα ποδήλατα, πικνικ,συναντήσει σε σπίτια και τέτοια...έχουν όμως μωρά μικρά συνήθως...

και τώρα μου ζήτησε η κοπέλα που το έχει ξεκινήσει όλο αυτό... να οργανώσω εγώ της ηλικίας της δικής μας... παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ποτέ σε συγκέντρωση...ακόμα...όλο κάτι δεν μας βολεύει...

τι θα μπορούσα να κάνουμε?

Μηπως να πας πρωτα σε καποια συγκεντρωση να δεις τι κλιμα παιζει και να παρεις ετσι μια καλυτερη γευση του τι παιζεται γενικοτερα?Ισως ετσι σκεφτεις πιο ευκολα το πως θες να το κανεις...

μολις εβαψα μονη μου το μαλλι(5 ευρω η βαφη)καστανο σκουρο,γιατι κοντευα να γινω ξανθια............

κουρεμα τα χριστουγεννα:tongue::tongue::tongue::D;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα αραχνιασμενο καφε!!!

χθες ο γιος εκανε οργια στην παιδικη χαρα κ δεν ηξερα τι να κανω...του ελεγα πως με αναγκαζει να τον μαλωσω μπροστα στον κοσμο,και δεν θελω να τον κανω ρεζιλι---αυτο μου ηρθε να πω πανω στα νευρα μου---.Τον τραβολογουσα για να παμε παραπερα ,κι αυτος χτυπιοταν περισσοτερο...!Ξερει καμια τι πρεπει να λεμε και πως να φερθουμε σε μια αναλογη στιγμη?Αν ημασταν σπιτι θα τον εβαζα τιμωρια---αλλα και απο την τιμωρια σηκωνεται και φευγει τρεχοντας---για διαφωτιστε με.....

εχει ξεσαλωσει γαμωτο...και το θεμα ειναι πως η μικρη λιγο πολυ εχει εκπαιδευτει να αποφευγει τις μπουφλες...τα αλλα παιδακια ομως?τι φταινε?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημέρα κορίτσια!!

cristin έχεις δίκιο, ίσως πάω σε κάποια συγκέντρωση πρώτα, να συναντηθώ και με την κοπέλα...να δω πότε...για την ώρα δεν της έχω απαντήσει...ετοιμάζω τα άρθρα για το σιτε!!

επειδή μου ζητήθηκε να γράψω κι ένα θέμα για μαμά-παιδί...τι θέμα θα θέλατε να δείτε? σκεφτόμουν το βιβλίο που μας είχε στείλει η ελενάδα..."όχι φωνές, όχι ξύλο" κάτι τέτοιο...

Μεγιές το μαλλί!!

εγώ όταν κάτι δεν θέλω να κάνει και είμαστε έξω, της λέω ότι θα φύγουμε...μήπως να τον έπαιρνες και να φεύγατε?1-2-3 θα χάνει την παιδική χαρά κάθε φορά...

της το έχω κάνει 1-2 φορές...

στην τιμωρία στο σπίτι και μένα φεύγει...αλλά εγώ εκεί...μπορεί να την βάζω 20 φορές... στο τέλος κάθεται, κλαίει,φωνάζει βέβαια αλλά μετά περιμένει να τελειώσει η τιμωρία.

βέβαια μετά από 10 λεπτά κάνει τα ίδια...δεν βγάζεις άκρη παιδί μου με αυτά...

Kαλημέρα κοπελιές.

Τι κάνετε; Αχ εγώ έχω τρεχάματα με τη βάφτιση και με διάφορα, κοντεύει κι ο καιρός, κάνει και ζέστη, ένα χάλι γενικώς.

Θέλω κουβαδάκι και παραλία και ΤΙΠΟΤΑ άλλο!

Φιλιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

miamama συγνωμη που δεν απαντησα εγκαιρα.. ακομη εχω τρεχαματα και δεν προλαβα να ξαναμπω

συμφωνω με την cristin.. καλυτερα να τσεκαρεις λιγακι το κλιμα που παιζει στις συναντησεις τους διοτι οπως και να το κανεις τα διαδραστικα παιχνιδια ειναι το Must της υποθεσης αλλα πρεπει να ξερεις και τι περναει σε αυτους εκει..

μεγεια το βαμμενο μαλακι Χριστινακι..

οσο για το γιο σου δεν μου λες κατι που δεν ζω με τη μικρη..

εξω εχει αρχισει και κανει τα ιδια.. αλλοι μου λενε να αντιδρω αμεσα καια λλοι να περιοριζομαι μονο στο να μιλαω χωρις ταραχη και να δινω χρονο να ξεσπασει η κριση..

βεβαια το τι black psycology εχει πεσει απο μερους μου εμενα της αμορφωτης μανας τελευταια δεν λεγεται..οταν φθανω στο ζενιθ αρχιζω τα "αν συνεχισεις ετσι θα φας της χρονιας σου" και τετοια τρις χαριτωμενα τα οποια ουδεποτε θα κανω αλλα ως απειλες μου βγαινουν φαρσι..

μαέστρο καλές αντοχές, υπομονή και μετά θα πας και παραλία!!γιατί δεν μας μερικές μέρες στο χωριό σου?δεν έχει θάλασσα εκεί κοντά?

προσπ ναι αυτό θα κάνω, έχουμε και το θέμα της γλώσσας, πως να τα απασχολήσεις αυτά?

μην σε ανησυχεί προσπ, τα έχω πει κι εγώ αυτά...αφού με φέρνει στο αμήν ώρες ώρες...

άντε έρχεται το Σκ, να ξεχυθούμε στα πάρκα...αν μας αφήσει ο καιρός...τις καθημερινές μια χαρά καιρό και τα Σκ χαλάει!!

καλημερα!

τι κανετε?

εμεις ειχαμε κλαματα και οδυρμους πριν λιγο γιατι ηθελε να παει στο χωριο με τη γιαγια της και δεν την αφησα.

τελικα την επεισα και πηγαμε στης γειτονισσας που εχει παπιες να τις δει,κι ηρεμησε.

christin,εμενα αν κανει αταξιες,την προειδοποιω την πρωτη φορα οτι αν συνεχισει ετσι θα φυγουμε,κι αν το ξανακανει τηρω την υποσχεση μου και φευγουμε.ετσι συνηθως ειναι πιο φρονιμη,γιατι ξερει οτι οτι λεω,το εννοω,κι ας χτυπιεται κατω,δεν με απασχολει.

τιμωρια πλεον δεν την βαζω,ειναι συνεργασιμη με επιχειρηματα.της λεω θα κανουμε συμφωνια,θα κανουμε τωρα αυτο και καποια αλλη μερα θα δουμε.

βεβαια δεν την πολυβλεπω,παιζει κι αυτο ρολο μαλλον.:rolleyes:

παω να ετοιμαστω για δουλιτσα.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

miamama συγνωμη που δεν απαντησα εγκαιρα.. ακομη εχω τρεχαματα και δεν προλαβα να ξαναμπω

συμφωνω με την cristin.. καλυτερα να τσεκαρεις λιγακι το κλιμα που παιζει στις συναντησεις τους διοτι οπως και να το κανεις τα διαδραστικα παιχνιδια ειναι το Must της υποθεσης αλλα πρεπει να ξερεις και τι περναει σε αυτους εκει..

μεγεια το βαμμενο μαλακι Χριστινακι..

οσο για το γιο σου δεν μου λες κατι που δεν ζω με τη μικρη..

εξω εχει αρχισει και κανει τα ιδια.. αλλοι μου λενε να αντιδρω αμεσα καια λλοι να περιοριζομαι μονο στο να μιλαω χωρις ταραχη και να δινω χρονο να ξεσπασει η κριση..

βεβαια το τι black psycology εχει πεσει απο μερους μου εμενα της αμορφωτης μανας τελευταια δεν λεγεται..οταν φθανω στο ζενιθ αρχιζω τα "αν συνεχισεις ετσι θα φας της χρονιας σου" και τετοια τρις χαριτωμενα τα οποια ουδεποτε θα κανω αλλα ως απειλες μου βγαινουν φαρσι..

χαχα!προσπ,κατι μου θυμιζει αυτο!θα φας ξυλοοοοο!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χαχα!προσπ,κατι μου θυμιζει αυτο!θα φας ξυλοοοοο!!

λοιπον,πειτε με οπως θελετε αλλα καμια φορα με φτανει τοσο εκτος εαυτου,που μια στο μπουτακι μου φευγει......πιστεψτε με δεν το θελω....δεν μ'άρεσει!!και ουτε πιστευω πως δινει λυση...αλλα,δε βρισκω αλλη διεξοδο εκεινη τη στιγμη....Οι φωνες δεν πιανουν,με το καλο δεν βγαινει τιποτα,απο την τιμωρια φευγει...........-πχ.μια φορα μου λεει ανοιξε το στομα σου...και μετα με εφτυσε........!!!απορω πως διαολο το σκεφτηκε ...........τι να πω...

χθες που ηταν σχετικα καλος στη βολτα,τον τσιμπησε μια σφηκα τον κακομοιρο...ευτυχως,δεν τον επιασε καλα,γιατι με λιγη αμμωνια σχεδον εξαφανιστηκε...αλλα κλασικα,βαστουσε το χερι ολη τη μερα λυγισμενο,κοντεψε να παθει αγκυλωση:tongue:

παντως ,εχθες σκεφτηκα και τον πινακα επιβραβευσης...μηπως αυτο μου δωσει λυση στο θεμα της αταξιας...τι λετε?το εχει δοκιμασει καποια?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...