Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

wow!!!!!!μπράβο ο Γίαννος!!!εμείς είμαστε 98.5, 18 κιλά περίπου και με ποδάρα 27 νούμερο!!!

ζήταγε εκκαθαριστικό?εγώ δεν έδωσα...

πάντως πολλοί βάζουν μέσω εσπα κι εργάζονται και οι 2...

κοιτάξτε όλες τις περιπτώσεις...

κι εδώ χθες και σήμερα μια ωραία ζέστη με αεράκι(πάντα), ήλιο, 22 βαθμούς και το νιώθεις για 25!!πολύ μου αρέσουν αυτές οι θερμοκρασίες!! δεν μπορώ τον καύσωνα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

wow!!!!!!μπράβο ο Γίαννος!!!εμείς είμαστε 98.5, 18 κιλά περίπου και με ποδάρα 27 νούμερο!!!

ζήταγε εκκαθαριστικό?εγώ δεν έδωσα...

πάντως πολλοί βάζουν μέσω εσπα κι εργάζονται και οι 2...

κοιτάξτε όλες τις περιπτώσεις...

κι εδώ χθες και σήμερα μια ωραία ζέστη με αεράκι(πάντα), ήλιο, 22 βαθμούς και το νιώθεις για 25!!πολύ μου αρέσουν αυτές οι θερμοκρασίες!! δεν μπορώ τον καύσωνα...

ωραιο καιρο περιγραφεις μιαμαμα,σιγουρα καλυτερο απ'τον καυσωνα...

μαεστρια,δεν ξεκινησα μεχρι τωρα γιατι νομιζα πως ειναι θεμα μιας ημερας η εκδοση της καρτας(αφου ειχα βγαλει κ στο παρελθον)---ειμαι κ σχετικα αναβλητικη βεβαια,γιατι στην ιδεα και μονο να περιμενω σε δημοσια υπηρεσια με 2 μικρα,απογοητευομαι----

Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις,κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη....θα μπω στο eetaa.gr να δω...

Τεσπα,ο Γιαννος ειναι θεριο!!!Να τον χαιρεσαι.

Εμεις απο κιλα,σταθερα 15,δηλαδη θα τον ελεγα αδυνατο..

καλημερα σας με χαμογελο!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Σαββατοκυριακο και σιγα μην μπει καμια........

Χθες ο γιος μου εδωσε στην Βαλ.το ''φαρμακο'' της!!!!

Δηλαδη της εδωσε μια κουταλια μελανι...απο αυτο που βαζουμε στις σφραγιδες!Σκαρφαλωσε,το ξεβιδωσε ,πηρε και κουταλι κι εγω δεν πηρα πρεφα!Μπλε δοντια ,μπλε γλωσσα ,εγω σε τρελο πανικο να τρεμω ολοκληρη.Τελικα δεν το ειχε καταπιει,γιατι η γλωσσα ηταν μπλε μονο προς τα εξω......Σιγουρα το δοκιμασε παντως.................:(Την πλακωσα στο γαλα,μπας και κανει εμετο,αλλα τιποτα.

Ο καιρος ειναι καιρος για θαλασσα,αλλα ορεξη καμια...Φταιει που σαν και σημερα,πριν 6 χρονια,ειχα και την ρημαδα την αποβολη,που αλλαξε πολυ τη ζωη μου..Μερικα πραγματα δεν ξεχνιουνται.

Καλο Σ/Κ !

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!

τι κανετε?

εγω εχω ρεπο σημερα,κι ελεγα να παμε για μπανιο,

αλλα εχθες η μικρη ειχε πυρετο και φυσαει και πολυ!

christin,πηρες τον παιδιατρο?ευτυχως που δεν ηπιε πολυ.

εμενα οταν ειχε φαει κατι και φοβομουν για δηλητηριαση μου ειχαν πει για κατι καψουλες,με σκονη μαυρη, norit λεγονται,που καθαριζουν το στομαχακι και το εντερο.τις ανοιξα και τις εβαλα μες στο γαλα της και δεν πηρε χαμπαρι.

για το εσπα νομιζω οτι ρωτουσε μια κοπελα το ιδιο,για την καρτα ανεργιας στο παρεντς και της ειπαν οτι δεν πειραζει ,να παει να τη βγαλει τωρα.

ψαξτο παντως.

για το υψος που λετε κι εμενα ενα μετρο ειναι η μικρη.

προσπ,σημερα ειναι η βαφτιση σας?με το καλο!να περασετε τελεια!

μιαμαμα,πως τα περνατε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα...

χριστινα με την καρτα την πατησες οπως την πατησα εγω περυσι...πρεπει να την εχεις βγαλει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της προκηρυξης...εγω τα ειχα κανει τα χαρτια περυσι παρολο που ειχα καθυστερησει αλλα με ειχαν αποκλεισει για αυτο το λογο...

φετος οπως καταλαβες ετρεχα μηνες πριν για να τη βγαλω και στην ανανεωση συνεπεστατη...επαθα και εμαθα...

εχω να μπω κατι αιωνες και εχω χασει πολλα επεισοδια...:confused: ελπιζω να ειστε ολες καλα..

για το μελανι μην ανησυχεις χριστινα δεν παθαινει τιποτα! ειχε φαει και εμενα η μελινα γυρω στα 1.5 και ειχα φρικαρει αλλα το ντοκτορι μου ειχε πει μονο πολλα υγρα να της δωσω και τιποτε αλλο...αντεχουν αυτα!!

εμεις τρεχουμε ολη μερα με τα μαμουνια αλλα ευτυχως τελευταιως ειμαστε καλα (αν εξαιρεσεις οτι η μελ επαθε παλι μια ωτιτιδα, ο μικρος εκανε αντιδραση με σπυρια στο ΜΜR και εγω επαθα ενα διαστρεμμα και 2 μερες μετα εκλεισα το δαχτυλο μου στην πορτα του αυτοκινητου και μαλλον θα χασω το νυχι μου κατα τα αλλα μια χαρα!!!!:rolleyes::rolleyes:χοχοχοχοοχοχο...

και μια και λετε για μποι το μελινακι μου πηρε 5 ποντους σε 3 μηνες και εφτασε το 1,01 και 15 κιλακια....η γιατρος οταν τη μετρησε της εκανε πανηγυρι που περασε το μετρο και αυτη καμαρωνε σαν χαζο!!!!

ευτυχως αυτο ψηλωσε γιατι ο μικρος ειναι πολυυυυυ στουμπος λεμε!!!

απο σημερα εχουμε και επισημα ονομα Ιωαννης ο νεωτερος...

ολα πηγα μια χαρα, ο μικρος γελαστος, εκλαψε μονο οσο ηταν μεσα στο νερο, μετα στο σπιτι ολα πολυ ομορφα..

να ειναι καλα και ευλογημενο οπως καθε μικρο παιδακι..

τωρα συγυριζουμε και πρω πρωι ταξιδακι αναψυχης στη Τηνο..

Χριστινα το μελανι δεν βλαπτει..its ok!!

φιλια!

prosperous,

να ειναι παντα καλοτυχος και υγιης!!!

εγιναν αναρπαστες οι μαρμελαδιτσες σου φανταζομαι!:D

το μελανι δεν φαινεται να ειχε καμια επιδραση στην Βαλ....ισως μονο,που κοιμηθηκε 1 ωρα παραπανω σημερα:tongue:,και χορτασα κι εγω υπνο!!

δεσποινα,μαλλον κι εγω την εχω πατησει φετος....θα ρωτησω και στον οαεδ,αλλα το διαβασα και στο εεταα,οποτε δυσκολο.Το καλο ειναι πως υπαρχει ενας παιδικος σταθμος εδω που μενω,που κατεβαζει τις τιμες στο μισο(κατα τους χειμερινους μηνες),οποτε μπορει τελικα και να τα στειλω εκει..(ελπιζω ..)

περαστικα στην αντζελινα!!ειναι πολλα παιδια αρρωστουλικα τελευταια...τι διαολο καλοκαιρινη γριπη ειναι αυτη?

μιαμαμα,που εισαι?παλι στο υπεροχο εξοχικο των φιλων??

ασχετο,βρηκα το taaz.com

δεν ξερω αν δουλευει,αλλα μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα μαλλιων θες ,να δεις πιο ταιριαζει ...σκεφτομαι να τα κουρεψω και να τα βαψω γιατι εχουν παραμακρυνει ---εξου και η αναζητηση---(καποια απο μας το εψαχνε αυτο το προγραμμα πριν αρκετο καιρο,δεν θυμαμαι ποια,ισως η τζες...)

καλη κυριακη !εγω παλι στην πισινα τα εχω σημερα...;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γεια σας κοριτσάκια!!!

τώρα κάθισα λίγο να σας γράψω!!

προσπ να σας ζήσει ο μικρός!!!!να τον χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε!! καλά να περάσετε στην Τήνο!!μετά περιμένουμε λεπτομέρειες!!

παρασκευή και Σάββατο ήταν εδώ γιορτή και αργία!!Γιορτάζουν το μέσο του καλοκαιριού!!

φτιάχνουν στεφάνια με λουλουδία και χορεύουν κάτι αστείους χορούς, τραγούδια κλπ, κάτι σαν το δικό μας πανηγύρι!! πήγαμε την παρασκευή στο πάρκο, με βροχή, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχα ντάλα ήλιο και ζέστη...

τεσπά ωραία ήταν!το βραδάκι ήρθαν οι φίλοι μας, είδαμε και το ποδόσφαιρο, τσιμπήσαμε και κάτι...

κρίμα που δεν κερδίσαμε,αλλά φαβορί η Γερμανία...

το Σάββατο πήγαμε στο εξοχικό(δεν το λές ακριβώς έτσι), καλυβάκι 30τμ!!!

ούτως ή άλλως είναι άδειο μέσα, περιμένουμε ακόμα την ασφάλεια να τους το φτιάξει μετά την πλημμύρα...

αράξαμε έξω στον ήλιο, στον κήπο, ψήσαμε, παίξαμε με τον σκύλο!!

ωραία ήταν...γυρίσαμε το απόγευμα πτώματα!!

και σήμερα ο άντρας μου καθαρίζει κάτι γραφεία και το μεσημέρι θα επιστρέψει...

cristin εντάξει η μικρή ε? την "τακτοποίησε" ο μεγάλος βλέπω...χαχα

ελεναδίτσα πως είναι η αντζελίνα?

Δεσποινάκι τι κάνεις? βλέπω σε κρατάνε σε εγρήγορση τα κουκλιά σου!! περαστικά και για το δάχτυλο, πάει το νυχάκι...

τώρα θέλω να μαγειρέψω και βαριέμαι...κι έχω και δουλειά στο λαπτοπ μετά, και το ίντερνετ σέρνεται...

είχα μια πρόταση, αφιλοκερδώς βεβαίως...για συνεργασία σε ένα site που θα ανέβει τώρα από μία blogger...για διακόσμηση-αρχιτεκτονική κυρίως...

αυτά...

καλημερα!

τι καλημερα δηλαδη,μεσημεριασε.αλλα εγω τωρα σηκωθηκα,ημουν 9-5 το πρωι εχθες.

προσπ,να σας ζησει ο νεοφωτιστος γιαννακης!!να εχει παντα υγεια κι ευτυχια ευχομαι!

καλα να περασετε στις διακοπες σας!αααχ,κι εγω θελω!

η μικρη ειναι καλυτερα,δεν εκανε πυρετο εχθες και πηγαμε στους δεινοσαυρους της παταγονιας!

πολυ ωραια ηταν,ειδικα για την μικρη,ειχε πολλες δραστηριοτητες για τα παιδια.

μιαμαμα,μια χαρα σας βρισκω,τι πιο ωραιο απο το να περνας ωρες στην εξοχη.

καλη αρχη και με την συνεργασια σου.και που ξερεις,μπορει να βγει κατι απο αυτο.

δεσποινακι,περαστικα σου βρε.κανενα μπανακι κανετε,που κανει καλο?εμεις μονο 3 εχουμε κανει.οποτε εχω ρεπο ή θα ειμαι αδιαθετη ή θα φυσαει ή θα ειναι αρρωστη η μικρη...

christin,να την κανεις την αλλαγη,στα μαλλια,χρειαζεται.

παω να κανω καμμια δουλιτσα στο σπιτι,μεχρι να ερθει η μικρη.φιλια

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Hello girls!

αράχνιασε το καφέ μας...να φτιάξω κάνα ερωτηματολόγιο, να έχουμε θέματα προς συζήτηση? :tongue::tongue:μήπως χρειαζόμαστε καινούρια εγκυμοσύνη στην παρέα??δεν έχουμε κάνα συνταρακτικό νέο...:P

έχετε χαθεί όλες...:(

καλημερα

ο Ιωαννης ο νεωτερος και εμεις σας ευχαριστουμε για τις ευχες!!

πηγαμε Τηνο, περασαμε και λιγο απο Μυκονο.. καλα σε γενικες γραμμες, μας εβγαλε την πιστη η μικρη, τρομερα ατακτη και ανυπακοη..πολυ αερα τα νησια, εκανα μια φορα μονο μπανιο, γυρισαμε, καναμε και τις θρησκευτικες μας υποχρεωσεις και ηρθαμε στο σπιτι μας.. καθε κατεργαρης στον παγκο του μεχρι τον Αυγουστο παλι και εγω ξανα με ενα σωρο ρουχα και πραγματα να τακτοποιησω..

Hello girls!

αράχνιασε το καφέ μας...να φτιάξω κάνα ερωτηματολόγιο, να έχουμε θέματα προς συζήτηση? :tongue::tongue:μήπως χρειαζόμαστε καινούρια εγκυμοσύνη στην παρέα??δεν έχουμε κάνα συνταρακτικό νέο...:P

έχετε χαθεί όλες...:(

χριστινακι,εγω δεν γραφω για να μην κουραζω με τα ιδια κ τα ιδια,αφου καθε μερα ειναι σχεδον ιδια με την προηγουμενη........:|

προσπ,welcome back !ανυπακουη ε???ωχ τι εχουμε να τραβηξουμε....καλα,δεν υποτιθεται πως μετα απο καποια ηλικια αρχιουν και ηρεμουν??????ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα!!

προσπ welcome back!!έτσι είναι αυτά τα νησιά, απορώ αν υπάρχει κάποια στιγμή που δεν έχουν αέρα...

εμένα δεν με ενοχλεί να έχει αέρα, αρκεί να μην τρώω άμμο και να μην είναι θολή η θάλασσα...λεπτομέρειες...χιχι

ευτυχώς που λείπατε, είχε καύσωνα έμαθα!εδώ 20 βαθμουλάκια έχουμε σήμερα...

όλο εκεί το γυροφέρνει...

δεν ξέρω αν είναι η ηλικία, αλλά όσο πάει και η δική μου ζωηρεύει...

ευτυχώς όταν είμαστε με τρίτους είναι καλή...αλλά την μαλώσω μπροστά σε άλλους κάνει παράπονο...προχθές πήγαμε σε ένα μαγαζί να της κάνουν τρύπες στα αυτιά, δεν ήθελε, μαζεύτηκε, έκανε πίσω...και μετά έκλαιγε σιγανά με παράπονο...

θέλαμε πέρσυ να το κάνουμε,αλλά ήταν μικρή, να δω πως θα την πείσω...

άσε που στοιχίζει 28Ε οι 2 τρύπες!!!!!!!!πλάκα μας κάνουν? θα ρωτήσω κι αλλού...

στο σπίτι πάντως από τις 10, τις 8 δεν ακούει αυτά που της λέω...

έχει μαλλιάσει η γλώσσα, τα ίδια και τα ίδια...

μερικές μέρες σεληνιάζεται και άλλες πάλι μια χαρά...

άσε που είμαστε μια χαρά το πρωί, με το που έρχεται ο πατέρας της γκρίνια, αταξίες, δεν μας αφήνει να μιλήσουμε...είναι στάνταρ αυτό κάθε μεσημέρι...τα νεύρα μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...