Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!Πως πάτε? ψήνεστε? εμείς χθες το πρωί ξεκινήσαμε με βερμούδες και στην πορεία βάλαμε παντελόνια, συννεφιά με δροσούλα.

Ο άντρας μου χθες πάλι δεν δούλευε και πήγε να κάνει δουλειά στον κήπο του καλυβιού που έχουν τα παιδιά που κάνουμε παρέα...κι έτσι πήγαμε κι εμείς μαζί, μας έδωσαν το αυτοκίνητο τους και καρεκλάκι για την έλλη!! ψήσαμε λουκάνικα και φάγαμε hotdog!!

καλά ήταν, ήμουν όμως με περίοδο, είχα και την έλλη να αλωνίζει και να πρέπει να την προσέχω να μην πάει στα εργαλεία που καθάριζε ο άντρας μου τον κήπο...

πτώμα γύρισα...

σήμερα σπίτι, έχω να μαγειρέψω σε λίγο...αυτά!!

προσπ πως πάει η μικρή?

καλά από τώρα μπουσουλάει ο μικρός? χάθηκες ... η έλλη θυμάμαι 9 μηνών μπουσούλησε...

καλά από τώρα θες να μιλήσει?

μαέστρο σε λίγο και η δική σου θα πάρει τους δρόμους βλέπω, και θα ακολουθεί τον γίαννη από πίσω, έχουν πολύ πλάκα!!

ελεναδίτσα ακούγεται πολύ ωραία η γιορτούλα!!τέλεια!!

cristin ζηλεύω που κάνετε μπανάκια, εμείς αν είμασταν ελλάδα θα είχαμε κάνει 10-15 μπάνια σίγουρα, πέρσυ περάσαμε τα 50!!!!

ακόμα εδώ την θάλασσα δεν την δοκιμάσαμε...περιμένουμε να ζεστάνει.χαχαχα

του χρόνου μάλλον θάλλασα, στην ελλάδα διακοπές!!

αντιλιακό πάντως πήρα κι εγώ, από εδώ...12Ε περίπου, το χρησιμοποιούμε...όποτε έχει ήλιο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!

τελος παντων.. προσπαθω με απειρες διακοπες να καθαρισω πορτες και τοιχους.. με τα δυο μικρα αγκαζε και χιλια δυο να ξεπηδανε.. αθλο κανω κυριολεκτικα αυτες τις ημερες..

Εννοειται πως ειναι αθλος.......!!!
Όχι ακόμα, αλλά αρχίζει και κουνιέται πολύ δυναμικά! :)
Ειναι δυναμικη γκομενιτσα δηλαδη.Αντε και σε λιγο καιρο θα περπατατε κιολας!;)

Μαεστρια,προς τι η μαστογραφια???δεν εισαι λιγο μικρη?απο ποτε πρεπει να ξεκιναμε?

τωρα περιμενω να δω αν θα μας ερθει δωρο καμια στρατα απο μια θεια που μου ταξε για να τον βαλω να περπαταει λιγο γιατι εχει την ταση..

απο λογια ομως ειναι ανθρωπος των σπηλαιων.. γκρρρρρρ και αγκου.. προσφατα λεει συχνα αντε αντε αντε..τσαμπουκας ο Ιωαννης ο νεοτερος

εγω στην ηλικια του τζονι,πρεπει να την ειχα βαλει στην περπατουρα παντως..Τσαμπουκας ο ενας ,δυναμικη η αλλη,σφυζουν απο ζωη τα μικρακια!!!!!

αντιλιακό πάντως πήρα κι εγώ, από εδώ...12Ε περίπου, το χρησιμοποιούμε...όποτε έχει ήλιο!!

Ειναι πραγματι ωραιο που μπορουμε να κανουμε μπανακια....οσο για το αντιηλιακο,καναμε το λαθος και αγορασαμε με 4,5 ευρω απο το λιντλ!!!δεν απορροφαται,δεν προστατευει καλα,και ειναι τα παιδια σαν παστες.Φωσφοριζουν απο χιλιομετρα!

Ελεναδα,καλες βολτες με τη μικρη!

Εμεις χτες πηδουσαμε τα κυματα και φωναζαμε ''πυρ''---ειχε πολυ πλακα--

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Προσπ την ίδια ηλικία σηκώθηκε και η δική μου στα κάγκελα!!!7 μηνών περίπου!!

βρε τον Γιαννάκη!! μεγαλώνουν βρε παιδιά πολύ γρήγορα!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Μπαμπάδες!!!!!!!

μαέστρο σε λίγο και η δική σου θα πάρει τους δρόμους βλέπω, και θα ακολουθεί τον γίαννη από πίσω, έχουν πολύ πλάκα!!

Nαι και το κυνήγι που θα ρίχνω να δεις τι πλάκα που θα 'χει! :tongue:

Μαεστρια,προς τι η μαστογραφια???δεν εισαι λιγο μικρη?απο ποτε πρεπει να ξεκιναμε?

Είναι η δεύτερη που κάνω κοριτσάκι, έχω ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογένεια της μανούλας κι επιβάλλεται στην περίπτωσή μου, στα 32 ξεκίνησα.

Προκριθήκαμε και στο Euro (όλεεεεε), έγιναν και οι εκλογές (μας υποχρέωσαν) και τώρα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μια τρύπα στο νερό κάναμε.

Καλή εβδομάδα σε όλες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Hello girls!!!

μαέστρο μου δεν βλέπω ποτέ ποδόσφαιρο, αλλά στο euro πορώνομαι...

το είδα το παιχνίδι και πολύ το χάρηκα!!θα την φάμε την Γερμανία λες?

και μας αδίκησαν και με το πέναλτι...

να πω οτι ειμαι πλεον ΜΟΛΙΣ 53 κιλα..

να αναφερω οτι εχθες κυκλοφορησα με κοντο σορτς στο κεντρο των Αθηνων..

ειναι μολις 5 μερες πριν απο τη βαφτιση και 6 πριν απο το ταξιδι μας στην Τηνο

Το σπιτι ειναι πενταθαρο αλλα τα πραγματα ανακατεμενα και απορω ποτε θα βρω χρονο να το φτιαξω και να το οργανωσω οπως πρεπει για το μετα βαπτιση παρτυ...να σκεφθειτε ουτε τη τσαντα με τα βαπτιστικα δεν εχω τακτοποιησει (διοτι μια σωστη Παρθενος τα τακτοποιει καλυτερα απο τον καθενα)

πως καταφερα να συνδυσω πεντακοσια διαφορετικα πραγματα? αγωνα δρομου κανω τελευταια και το πιο αστειο ολων ειναι οτι αυριο και μεθαυριο θα ΠΗΞΩ στη δουλεια μετα απο τοσους μηνες απραγειας..

παρολα αυτα αντε και του χρονου ξανα εκλογες.. το δουλεμα πεφτει συννεφο..

Hello girls!!!

μαέστρο μου δεν βλέπω ποτέ ποδόσφαιρο, αλλά στο euro πορώνομαι...

το είδα το παιχνίδι και πολύ το χάρηκα!!θα την φάμε την Γερμανία λες?

και μας αδίκησαν και με το πέναλτι...

Ποιο πέναλτι καλέ; Δεν ήταν πέναλτι κι άσε τον Καραγκούνη να λέει! :tongue:

Ήταν ΑΣΤΕΡΙΑ οι δικοί μας, επιτέλους σοβαρευτήκανε και περάσανε και πολύ το χαρήκαμε εδώ στο Ελλάντα. Κι ευτυχώς γιατί την επόμενη μέρα τον "ήπιαμε" πανελλαδικώς με τις εκλογές. :evil:

Δεν ξέρω για τη Γερμανία και την αγαπάω και τη Γερμανία (εκεί γεννήθηκα) και παίζει φοβερή μπάλα σ' αυτό το Euro, αλλά οι δικοί μας δεν έχουν τπτ να χάσουνε, δεν είναι φαβορί, θα 'ναι λογικά πιο χαλαροί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. :cool:

Χθες είχε γιορτή ο παιδικός του Γιάννου και το αγόρι μου χόρεψε συρτάκι. Περιττό να πω ότι είχανε τρελό γέλιο τα μικρά και περάσαμε σούπερ.

Καλησπέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γιατί την επόμενη μέρα τον "ήπιαμε" πανελλαδικώς με τις εκλογές. :evil:

μα γιατι το λες αυτο δεν σε καταλαβαίνω...:tongue::tongue:

αχ τι μας περιμενει μονο στη συνεχεια....:cry::cry::cry:...........

πφφφφφφφφφφφφφφφφ..........

Μιαμαμα πόσες φορές να το πω πια πως κανατε την καλυτερη δουλεια???

Τρέχουμε Προσπ??Συνηλθε το κορίτσι???

Διαφημίσεις

μα γιατι το λες αυτο δεν σε καταλαβαίνω...:tongue::tongue:

αχ τι μας περιμενει μονο στη συνεχεια....:cry::cry::cry:...........

πφφφφφφφφφφφφφφφφ..........

Μιαμαμα πόσες φορές να το πω πια πως κανατε την καλυτερη δουλεια???

Τρέχουμε Προσπ??Συνηλθε το κορίτσι???

δεν τρεχουμε.. ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rolleyes::rolleyes:;););)

Το κοριτσι για την ωρα ειναι καλα και σημερα μου πε στο αυτοκινητο..

μαμα ειναι η τελευταια φορα που παω σχολειο..

την κοιταξα με το καλυτερο αυστηρο βλεμμα μου και της ειπα.. ειναι η τελευταια φορα που θα κλαψεις σημερα γιατι σιγα σιγα θα καταλαβεις οτι για τα επομενα 25 χρονια θα πηγαινεις καθε μερα σχολειο...

(σκυλαααααααααα,, οχι οτι καταλαβε τι ειπα.. και καλυτερα δηλαδη..χαχα)

Καλημέρα κορίτσια!!

μαέστρο μου τέλεια!χόρεψε συρτάκι ο Γιάννος??τι ωραία, μια χαρά περνάνε τα μικρά!!

γιουπάκι μου τι κάνετε?

λες να κάναμε την καλύτερη δουλειά και να δικαιωθούμε στο τέλος?

γιατί για την ώρα θεωρούμαστε οικονομικοί μετανάστες...και μας λυπούνται κιόλας κι εδώ και στην Ελλάδα...:shock::shock:

κάποιοι θεωρούν ότι ξεριζωθήκαμε και κάποιοι ότι γίναμε πλούσιοι εδώ...:shock::shock:

ότι συμφέρει τον καθέναν...για να έχουν δικαιολογία μετά για τα μοιράσματα με τις περιουσίες...κλπ...

τεσπά...δεν θέλω να ασχολούμαι τώρα με τέτοια γιατί φοβάμαι την γλωσσοφαγιά τους...:(

προσπ τι 25 χρόνια το παιδί σχολείο...θα του πέσει βαρύ!!:tongue:

βρε τι τραβάνε κι αυτά, λες και την στέλνεις στα κάτεργα...

Καλημερα !

Τι κανετε μαμαδες?Σημερα εχει τρελη ζεστη απο τις 07.00 το πρωι ,που ξυπνησαμε.Δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει το μεσημερι.Μαλλον θα βαλω τον κλιματισμο,αν κ για φετος ,λεω να αποφυγω τις πολλες ωρες λειτουργιας ...

Ξεκινησα να φτιαχνω τα χαρτια για τον παιδικο,αλλα κλασικα ο συζυγ.φερνει παντα τα πανω κατω!:evil:Δηλαδη ανακαλυψα πως ακομα δεν εχει κανει τη δηλωση για περσι,αρα δεν εχει ερθει ακομα το εκκαθαριστικο,αρα δεν μπορω να βγαλω καρτα ανεργιας χωρις αυτο.....αρα ,αναμονη και παλι...ή μαλλον υπομονη για να ακριβολογω.

Ο Γιαννος ο μερακλης!!!!Τελειος θα ηταν.....Ειναι κ 2 μετρα αντρας....Ο Μανος μου μολις που ακουμπα το 1 μετρο :shock::shock::shock:μηπως ειναι λιγο κοντος ο σφιχτερμαν μου???:D:D:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

cristin τον Σεπτέμβρη- Οκτώβρη δεν θυμάμαι πότε, που έβγαλα κάρτα ανεργίας δεν μου ζήτησαν εκκαθαριστικό...είσαι σίγουρη ότι θέλουν?

ούτε και η δική μου είναι 1 μέτρο ακόμα, κοντεύει...

η παιδίατρος μας είχε πει, ότι περίπου στα 4 φτάνουν το 1μ...

πολλά παιδιά όμως το έχουν φτάσει πριν...

τα αγόρια αν δεν πάρουν τώρα, θα πάρουν στην εφηβεία απότομα...

ενώ τα κορίτσια...άστα...

Ο Γιαννος ο μερακλης!!!!Τελειος θα ηταν.....Ειναι κ 2 μετρα αντρας....Ο Μανος μου μολις που ακουμπα το 1 μετρο :shock::shock::shock:μηπως ειναι λιγο κοντος ο σφιχτερμαν μου???:D:D:D

Ο Γιάννης είναι 1,06 μ. ύψος! :D

(ναι, καμαρώνω η μάνα)

Χριστινάκι και να 'βγαζες τώρα κάρτα ανεργίας, δε θα τη δέχονταν, πρέπει να την έχεις βγάλει ένα διάστημα πριν να βγει η προκήρυξη. ΓΙΑΤΙ δεν έβγαλες τόσο καιρό κορίτσι μου;

Καλημέρα κορίτσια!!

cristin τον Σεπτέμβρη- Οκτώβρη δεν θυμάμαι πότε, που έβγαλα κάρτα ανεργίας δεν μου ζήτησαν εκκαθαριστικό...είσαι σίγουρη ότι θέλουν?

Ναι το ζητάνε σίγουρα κορίτσι.

Καλημέρα!

Πρωί πρωί - στις 8 παρά - πήγα στο Ιπποκράτειο κι έκανα το ΠΑΠ μου. Πάει κι αυτό.

Τώρα σπίτι με τα πατζούρια κατεβασμένα. Καλοκαίρι είναι, θα περάσει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...