Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελεναδίτσα σε τσάκισαν βλέπω ε?

άντε υπομονή, δεν θα μπορείς να πηγαίνεις και κάνα μπανάκι με αυτό το πρόγραμμα...

προσπ κοντεύεις... θύμισε μας ημερομηνία...έχουν τρέξιμο αυτές οι δουλειές!!

μαέστρο κι εσύ στον ρυθμό χορεύεις βλέπω...άντε με το καλό κορίτσια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλοφώτιστη σου εύχομαι!!!

Εγώ υποφέρω απ' τη ζέστη κορίτσια. ΠΟΛΥ νωρίς δεν άρχισε φέτος; Δηλαδή στη βάφτιση θα βράσουμε με 40+ βαθμούς;;; Αχ, πως θα τη βγάλω τη μέρα να δω! :rolleyes:

Κι εγώ σιγά σιγά ετοιμάζω για τη βάφτιση, αν και τα περισσότερα τα 'χω καταλήξει. Ψώνισα και για τον Γιάννη ρούχα. Της μικρής όχι ακόμα. Εγώ κι ο χάμπι τελευταίοι θα μείνουμε φυσικά.

Κι εμείς μόνοι μας θα κάνουμε τα πάντα, δηλαδή τις μπομπονιέρες θα μου τις ετοιμάσει μια κοπέλα, αλλά μόνοι θα στολίσουμε. Τι θα στολίσουμε δηλαδή; Το τραπέζι που θα 'χει μπομπονιέρες/γλυκά και κανένα μπαλονάκι. :D

Κι εγώ το σκεφτόμουν για δώρο στη νονά, αλλά θα βρεθούμε αυτές τις μέρες και θα τη ρωτήσω.

Έχω πάρει θάρρος με το αυτοκίνητο κι άρχισα τις βόλτες! Τι ωραία να μπορείς να κινηθείς! :D

Φιλιά

Ευχαριστω πολύ maestria!!!!!!:P

K emeiw rvthsame th nona gia to δωρο της!!Ζητησε μια πολύ μικρη κ βολικη κουζινομηχανη που τα κανει ολα κ συμφέρει :P κ εμεις της πηραμε επιπλεον κ μια μηχανη για ροφηματα tassimo που ποοοοολυ τη ζήλεψα κ για εμενα!!!!!!!!!!

miamama να προσεχεις με τη μικρη στο ποδηλατο.. ειναι και βαρυα και ζωηρη οπως ολα τα παιδακια..

εγω δεν το τολμαω..

YIOUPI εμεις την πατησαμε τρελα με το δωρο των κουμπαρων αφου η εταιρεια που το πουλησε διαδικτυακα την εκανε για Βραζιλια και μας εφαγε τα χρηματα και επειδη τα χουν ολα και δεν μου ταιριαζει κατι απο αυτα που εβλεπα τελικα δεν τους εκανα τιποτε και επιφυλασσομαι να τους βγαλω ενα βραδυ εξω ολα πληρωμενα απο μας..

η μικρη εχει ανεβασει 39.5 και δεν βλεπω να πεφτει.. λενε ειναι ιωση που κρατει μερες.. τι να θηλαζω.. αν ειναι να το τσιμπησει δεν θα με ρωτησει ο μικρος.. ελπιζω τουλαχιστον αν τον πιασει να τελειωνει πριν τη βαπτιση.. μακαρι.. δεν θελω αλλο αγχος..

Προσπ...

:shock::shock::shock: κ για το δωρο κ για τη μικρη σου....

Μιαμαμα τωρα ειδα την ερωτηση σου. Ιριδα την ονομασαμε..όνομα με πολύ ομορφη σημασια...

(3 φορες μπηκα σημερα...τωρα σε κανενα μηνα πάλι προβλεπω να μπαινω....:rolleyes::rolleyes:)

Προσπ...

:shock::shock::shock: κ για το δωρο κ για τη μικρη σου....

Μιαμαμα τωρα ειδα την ερωτηση σου. Ιριδα την ονομασαμε..όνομα με πολύ ομορφη σημασια...

(3 φορες μπηκα σημερα...τωρα σε κανενα μηνα πάλι προβλεπω να μπαινω....:rolleyes::rolleyes:)

νααααιιι.. την βλεπω εγω τη δουλεια.. στραβωνει το κλιμα αλλα θα το παρω αποφαση.. μονο υγεια να χουν τα παιδακια μου και ας παει οπως παει.. καλα και ευλογημενα που λεει και η γιαγια

Διαφημίσεις

τι λες βρε προσπ!!!!!!...τέτοιες εποχές δεν είναι να εμπιστεύεσαι ιντερνετικές ελληνικές αγορές...πω πω...έτσι είχε κλείσει και η εταιρία που παραγγείλαμε το καρότσι μας πολύ φθηνά, ευτυχώς αφού το είχαμε παραλάβει....αλλά έφαγε λεφτά πολλών...

περαστικά στο κορίτσι...να περάσει γρήγορα...

δεν άφηνες τον παιδικό για μετά την βάφτιση καλύτερα?

έχω το καρεκλάκι για την έλλη που την "μαγκώνει" αρκετά καλά σώμα και πόδια κι ευτυχώς δεν κουνιέται πολύ...αλλά θέλει προσοχή, βέβαια φοράει και κράνος, απαγορεύεται χωρίς...

γιουπάκι ωραίο όνομα!!!!!!να την χαίρεστε και πάλι...

εμένα μου έχει καρφωθεί για το δεύτερο Αμέλια ή Εμέλια!! και του άντρα μου το Αλίκη!!

ε στο τέλος θα έρθει αγόρι και δεν θα βρίσκουμε όνομα!!!χαχαχαχα

τι λες βρε προσπ!!!!!!...τέτοιες εποχές δεν είναι να εμπιστεύεσαι ιντερνετικές ελληνικές αγορές...πω πω...έτσι είχε κλείσει και η εταιρία που παραγγείλαμε το καρότσι μας πολύ φθηνά, ευτυχώς αφού το είχαμε παραλάβει....αλλά έφαγε λεφτά πολλών...

περαστικά στο κορίτσι...να περάσει γρήγορα...

δεν άφηνες τον παιδικό για μετά την βάφτιση καλύτερα?

έχω το καρεκλάκι για την έλλη που την "μαγκώνει" αρκετά καλά σώμα και πόδια κι ευτυχώς δεν κουνιέται πολύ...αλλά θέλει προσοχή, βέβαια φοράει και κράνος, απαγορεύεται χωρίς...

γιουπάκι ωραίο όνομα!!!!!!να την χαίρεστε και πάλι...

εμένα μου έχει καρφωθεί για το δεύτερο Αμέλια ή Εμέλια!! και του άντρα μου το Αλίκη!!

ε στο τέλος θα έρθει αγόρι και δεν θα βρίσκουμε όνομα!!!χαχαχαχα

καλα ολα τα χα σκεφθει αλλα θεωρουσα οτι ειναι και καλη περιοδος για προσαρμογη αλλα και για λιγοτερες ιωσεις.. μαλιστα η τυπισσα στον παιδικο μου ανεφερε οτι τωρα δεν εχουν και τοσες ιωσεις οσο το χειμωνα.. και βεβαια η μικρη πρωτη φορα μου κανει τοσο πυρετο αλλες φορες επιανε μεχρι 38,5 και ηταν για μια η δυο φορες.. τωρα καλα κρατει.. ελπιζω να ειναι καλυτερα αυριο..

τελος παντων σημασια εχει να μη κολλησει ο μικρος η εστω αν κολλησει να το περασει το δυνατον ανωδυνα και να μην εχουμε προβληματα εν οψη βαπτισεως..

βαλτε εσεις μπροστα για το δευτερο και ολα θα βρεθουν..

οσο για τις διαδικτυακες αγορες, το χα σκεφθει το ενδεχομενο αλλα ειχα ξανααγορασει απο εκεινους και ετσι προχωρησα εφοσον ηταν κατι ξεχωριστο.. τωρα μας κλαιν τα λεφτα οι ρεγγες ενω ο κουμπαρος με προειδοποιησε να μην κανω αλλα εξοδα..(ε τι θα ελεγε αλλωστε)

Ευχαριστω πολύ maestria!!!!!!:P

K emeiw rvthsame th nona gia to δωρο της!!Ζητησε μια πολύ μικρη κ βολικη κουζινομηχανη που τα κανει ολα κ συμφέρει :P κ εμεις της πηραμε επιπλεον κ μια μηχανη για ροφηματα tassimo που ποοοοολυ τη ζήλεψα κ για εμενα!!!!!!!!!!

Kι εγώ τη ζηλεύω την τάσιμο, αλλά είναι ακριβά τα "ανταλλακτικά", οι ταμπλέτες δηλαδή του καφέ και δε συμφέρει. :evil:

Τι ζέστη είναι αυτή;;;!!!!

Χριστινάκι εντάξ, σχετικά χαλαρά το πάμε με τη βάφτιση, ελπίζω να μη τρέχουμε τελευταία ώρα, αν και δε νομίζω, δε θα κάνω και τπτ συγκλονιστικό, απλό και καλόγουστο το θέλω.

Εγώ σπίτι με το κορίτσι μου, με τα πατζούρια κατεβασμένα για να μην μπαίνει η ζέστη!!! :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello girls!!!

σήμερα είχε τσάρκα με τα ποδήλατα,αφού δεν δούλευε και ο άντρας μου!! πτώμα είμαι πάλι, θα μου πάρει καιρό να συνηθίσω....χαχαχα

κατά τα άλλα ήσυχα!! έχει ζέστη τις τελευταίες μέρες!!22-24 βαθμούς!!!!γιούπι!!!

προσπ η μικρή πως πάει σήμερα?

μαέστρο καλά κάνεις, απλά και καλόγουστα όπως το είπες!! ξεκίνησες κι εσύ τις τσάρκες ε με το αυτοκίνητο!!μπράβο!!

πως πάει το κορίτσι?μπουσουλάει?

Γεια σας κι απο τις απο κατω μερια του χαρτη!

Εδω εχει αρχισει ο καυσωνας και επειδη ο συζυγος παει 5 το πρωι και κανει κατι διανομες ψωμιου στο φουρνο ενος γνωστου(καποιος αλλος φουρνος θα γκρεμιστηκε),αναγκαζομαι τα πρωινα να φευγω για παραλια με τα μικρα,μπας και συμπληρωσει υπνο.Μου τελειωσε και το αντηλιακο των μικρων και λυπαμαι τα 13-15 ευρω που πρεπει να δωσω ,αν και ειναι απαραιτητο....5.000δρχ.για ενα αντηλιακο!!!!:evil:τα εχω παρει με το θεμα της ακριβειας.............

Γιουπι,να χαιρεσαι τη γοργονα νο.2 και το Ιριδα ειναι υπεροχο ονομα!

πρεπει να φυγω,συνεχεια το βραδυ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Ιρις ... ομορφο

η μικρη σημερα ειναι με δεκατα.. και με depon.. μονο τωρα το απογευμα δεν της εδωσα.. δεν ξερω αν αυριο θα τη στειλω παιδικο η οχι.. θα πρεπε για να μη χανει μερες αφου και προπληρωμενα ειναι και ειμαστε ακομη σε προσαρμογη και να μην ειναι μονη με τη θεια και τον μικρο διοτι ολο σε εκεινον παει και εγω μενω εδω στο σπιτι για να κραταω αποστασεις καθως η κουνιαδα δεν το χει.. δεν θα πρεπε για να αναρρωσει καπως καλυτερα και να μην ξαναπεσει.. δεν ξερω βεβαια.. τωρα με τον παιδικο μπορει και την αλλη βδομαδα να ειναι παλι στα πατωματα.. ειναι να μην γινει η αρχη απο οσα εχω καταλαβει..

τελος παντων.. προσπαθω με απειρες διακοπες να καθαρισω πορτες και τοιχους.. με τα δυο μικρα αγκαζε και χιλια δυο να ξεπηδανε.. αθλο κανω κυριολεκτικα αυτες τις ημερες..

καλημερα!

ρεπο σημερα,επιτελους!:D

συμμαζευω το σπιτι,μαγειρευω,κατα τις δυο θα παω να παρω την μικρη και το απογευμα το προγραμμα εχει βολτα που περιμενει πως και πως η μικρη.

θα ηθελα να παω στη θαλασσα αλλα πρεπει να παω να δω και τις κουμπαρες μου που εχω να τις δω καιρο.

εχθες ειχαν γιορτη στο σχολειο τη μικρης κι ηταν πολυ ωραια.ολες οι ταξεις,βγαινανε μια-μια και παρουσιαζαν κατι.η ταξη της μικρης μου ηταν οι μουσικες νοτες.φορουσαν μια νοτα στο κεφαλι,ειχαν κανει κυκλο και καναν διαφορα,κρατουσαν και ντεφι το καθε παιδακι.

προσπ,περαστικα στην μικρη σου.την εστειλες τελικα σημερα στον παιδικο?

μαζεμενα σου πεσαν κι εσενα.

christin,δεν πειραζει να κανετε πολλα μπανακια,κανει καλο.

εμενα ο αντρας μου παντως αμα θελει να κοιμηθει δεν τον ενοχλει τιποτα.

εγω ειμαι το προβλημα.

μιαμαμα,μια χαρα η θερμοκρασια εκει!εδω εχει πολυυυ ζεστη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

ρεπο σημερα,επιτελους!:D

συμμαζευω το σπιτι,μαγειρευω,κατα τις δυο θα παω να παρω την μικρη και το απογευμα το προγραμμα εχει βολτα που περιμενει πως και πως η μικρη.

θα ηθελα να παω στη θαλασσα αλλα πρεπει να παω να δω και τις κουμπαρες μου που εχω να τις δω καιρο.

εχθες ειχαν γιορτη στο σχολειο τη μικρης κι ηταν πολυ ωραια.ολες οι ταξεις,βγαινανε μια-μια και παρουσιαζαν κατι.η ταξη της μικρης μου ηταν οι μουσικες νοτες.φορουσαν μια νοτα στο κεφαλι,ειχαν κανει κυκλο και καναν διαφορα,κρατουσαν και ντεφι το καθε παιδακι.

προσπ,περαστικα στην μικρη σου.την εστειλες τελικα σημερα στον παιδικο?

μαζεμενα σου πεσαν κι εσενα.

christin,δεν πειραζει να κανετε πολλα μπανακια,κανει καλο.

εμενα ο αντρας μου παντως αμα θελει να κοιμηθει δεν τον ενοχλει τιποτα.

εγω ειμαι το προβλημα.

μιαμαμα,μια χαρα η θερμοκρασια εκει!εδω εχει πολυυυ ζεστη!

ειναι η τριτη μερα που δεν την εστειλα, σημερα δεν εχει ουτε δεκατα, αυριο λεω να τη στειλω ωστε να μην ειναι πολλες μερες εκτος παιδικου γιατι μετα ερχεται και το σκ καπακι.. και ελπιζω απο βδομαδα να παει κανονικα και να μην εχουμε παλι ιωσεις.. τι να πω.. μπηκαμε στον χορο..

μαέστρο καλά κάνεις, απλά και καλόγουστα όπως το είπες!! ξεκίνησες κι εσύ τις τσάρκες ε με το αυτοκίνητο!!μπράβο!!

πως πάει το κορίτσι?μπουσουλάει?

Όχι ακόμα, αλλά αρχίζει και κουνιέται πολύ δυναμικά! :)

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Τέλειο ακούγεται! Ο δικός μου έχει τη Δευτέρα, πρώτη φορά θα κάνουνε γιορτή και για τους γονείς κι ανυπομονώ να τον καμαρώσω!!! :D

Σήμερα έκανα μαστογραφία. Με ηλεκτρονική συνταγή, σε συμβεβλημένο διαγνωστικό, 2,4? ψηφιακή μαστογραφία. Την προηγούμενη που 'χα κάνει - ιδιωτικά - την είχα πλερώσει 80 ευρώ!!! :shock:

Οπότε καλά ήταν.

Τώρα σπίτι... ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ (τι πρωτότυπο).

Καλή συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μιας και μιλατε για μπουσουλησμα εμας ο νεος αρχισε να μπουσουλαει και επειδη νομιζει οτι ειναι και δρομεας παιρνει φορα και τσουπ παρτον κατω..

τωρα περιμενω να δω αν θα μας ερθει δωρο καμια στρατα απο μια θεια που μου ταξε για να τον βαλω να περπαταει λιγο γιατι εχει την ταση..

απο λογια ομως ειναι ανθρωπος των σπηλαιων.. γκρρρρρρ και αγκου.. προσφατα λεει συχνα αντε αντε αντε..τσαμπουκας ο Ιωαννης ο νεοτερος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...