Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

Να σας πω ότι μετά από τόσο χρόνια που είχα να κάνω ποδήλατο και κυκλοφορώντας μόνο κέρκυρα(είναι τρελοί), ένα φόβο τον είχα...όσο μεγαλώνουμε τελικά φοβόμαστε και τα πιο απλά πράγματα....

αλλά παρόλο που είμαστε εκτός πόλης είχε παντού ποδηλατοδρόμους, κι όχι στο δρόμο, δρομάκια ανάμεσα στα δέντρα!!

τώρα θέλω να δοκιμάσω με το παιδί επάνω, είναι αρκετά τα κιλά, λίγες μέρες εξάσκηση μόνη μου, και μετά θα παίρνω και τη μικρή. να συνηθίσει και η μέση, τα πόδια...

σήμερα με πονάει ο κ%^@$ς μου!!!πρέπει να αλλάξω σέλα, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις, πήραμε τα πιο φθηνά ποδήλατα...ούτε ταχύτητες δεν έχει, και τα έφτυσα στην ανηφορίτσα...

αμ το άλλο, δεν φτάνουν τα πόδια μου κάτω, τόσο κοντή πια είμαι?δλδ οι πολύ κοντοί τι κάνουν?επίσης πίσω φρένο δεν έχει, κάνεις το πετάλι προς τα πίσω...

νόμιζα ότι θα με δυσκολέψει,αλλά είναι πολύ εύκολο τελικά...

πάντως η βόλτα με το ποδήλατο μέσα στη φύση είναι άλλο πράγμα!!

miamama προσεχε γιατι αν το ποδηλατο δεν το ρυθμισεις στα μετρα σου ειτε σε υψος, ειτε σε χρηση και ειδικα αφου δεν εχει ταχυτητες (Απεφευγε τις ανηφορες) μπορει να σε χτυπησει στη μεση..

εγω την πατησα ετσι στην αρχη και ειχα θεμα και με τη μεση και με τα γονατα.. βεβαια το τελευταιο αποδειχθηκε κατασκευαστικο σφαλμα του οργανισμου μου και πρεπει να προσεχω λιγο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδες ομως ποσο καλα νοιωθεις με το ποδηλατο???? ειναι αλλο πραγμα.. εγω το χω αφησει τωρα με την προσαρμογη της μικρης και με τις ετοιμασιες της βαπτισης γιατι

α) εχω παει 54 κιλα

β) δεν τρωω καλα, δεν κοιμαμαι καλα και ειναι ωρες ωρες που χω ζαλαδες.. μετα τη βαπτιση που θα ηρεμησω απο ολα θα επανακαμψω

δεν ξέρω οικονομικά πως είναιτο κουμπάρος, αλλά μερικά που σκέφτηκα τώρα...

ένα ρολόι,

ένα iphone(αν δεν έχει)

μια εσπρεσιέρα ντισαινάτη!!

μια άλλη ιδέα, μπορείς να πας στα Ν24 στο περιστέρι, είναι το κεντρικό κατάστημα κι εργοστάσιο...

έχει προσφορές, επίσης έχει τις ιταλικές εταιρίες που είχα στο μαγαζί, είναι του γαμπρού του η εταιρία... guzzini, giannini κλπ...να βρεις κάτι για το σπίτι, την κουζίνα, αλλά με στυλ, ξέρεις οι ιταλοί σε αυτά είναι expert!!

παρεπιμπτόντως ο μ#$%^ς ο γαμπρός του ύστερα από 2 χρόνια που έκλεισε το μαγαζί και του έλεγα να κλείσουμε το υπόλοιπο, με ράφια και τραπεζάκια που είχα πάρει από αυτόν και είχα πληρώσει(γιατί έτσι μου είχε πει από την αρχή)...και του έλεγα να στα στείλω γιατί δεν έχω χώρο θα τα πετάξω...

τώρα θυμήθηκε να πάει στη μάνα μου στο μαγαζί της και να ζητάει λεφτά ή εμπόρευμα...

ε βέβαια τα ράφια τι να τα κάνει? το εμπόρευμα τον βολεύει...

για πόσα χρόνια θα μας ακολουθούν όλα αυτά...

δεν κατεβαίνει άλλο η σέλα γμτ!!

γενικά ανηφόρες δεν έχει, 1-2 ανηφοράκια σε κάτι γέφυρες που περάσαμε...

χθες ήταν πολύ η διαδρομή γιατί έπρεπε να επιστρέψουμε σπίτι, τώρα θα το πάρω πιο χαλαρά.

μην γίνω χειρότερα από ότι είμαι...για γυμναστική θέλω να το κάνω, όχι να σακατευτώ...

καλέ γιατί δεν τρως?μισή θα μείνεις...μακάρι κι εγώ να μην έτρωγα καθόλου...

Διαφημίσεις

hi!! εγω κλασικα τρεχω με την προετοιμασια του σπιτιου.. σημερα εκανα τα 3/4 της κουζινας, χθες το παιδικο που ποσες ωρες εφαγα με τις ντουλαπες και τα παιχνιδια δεν θυμαμαι, εχω ακομη να καθαρισω πορτες και τοιχους κατι το οποιο ηθελα να ολοκληρωσω σημερα αλλα δεν με εβγαλε το προγραμμα

και ειμαι στο ποδι απο τις 3 το ξημερωμα.. και παλι δεν θα κοιμηθω καθως η μικρη πριν λιγο σηκωσε ενα 38,5 (τα καλα του παιδικου αρχισαν να μας ερχονται στο σπιτι) ητοι αυριο δεν θα παει σχολειο και εγω θα παω τον μικρο στη μανα μου για οσο θα λειπω στη δουλεια ωστε να μην ειναι μαζι και του την.. πεφτει..αλλο τωρα δεν θελω να κολλησει και εκεινος..ελπιζω να τη σκαπουλαρει..

αντε να δουμε..

ειλικρινα παντως το καφε ερημωσε... παει και η Myprincess εμπαινε δεν εμπαινε και εκεινη... εκει που εμπαινε και η Δεσποινα με τη YIOUPI παλι μουγκα στη στρουγκα που λενε..μειναμε πιστα εγω και εσυ miamama και πλεον οποτε εχουν χρονο οι Σαλονικιες και τα κρητικακια..Παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα ναι..χαχα

παω να δω αν θα καταφερω να ξεκουραστω..

μα που είστε εξαφανισμένες όλες...

άντε βρε προσπ εμφανίστηκες κι εσύ, το κατάλαβα ότι θα τρέχεις με βάφτιση κλπ...

περαστικά στην μικρή κιόλας.

εμείς εδώ ήσυχα, το ΣΚ κάναμε τις βόλτες μας στα πάρκα με τα ποδήλατα...χθες μας πήγαν τα παιδιά οι Ρουμάνοι σε ένα τούρκικο για φαγητό...χάλια...μόνο τούρκικα φαγητά δεν είχε...απαπα

και σήμερα σπίτι, με φωνές κακό...πολλά νεύρα...η μικρή να κάνει πείσματα και ότι ζημιά μπορεί...αυτές οι Δευτέρες δεν μας θέλουν με τίποτα...

αυτά τα λίγα...

καληνύχταααα!!

Καλημέρα!!

Βρε προσπερί δεν προλαβαίνω ούτε να διαβάζω αυτό το καφε κ χάνω τη ροή κ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω κ ετσι χάνομαι...

Κάνω προσπάθεια να παρακολουθώ πιο συστηματικά το άλλο καφέ που γράφω...

Την Κυριακη βαφτίσαμε κ εμεις κ ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλα!!

Τα κάναμε όλα μονοι μας κ είχε φοβερό τρέξιμο...

Μπρααααααααααααααααβοοοοοοο σουήντενμάμα!!!

ΜΠΡΑΒΟ σας!!!!Τα καταφέρατε!!!!! Καλή συνέχεια!!!

Φιλάκιαααααα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

εγω κοριτσια εχω ημερησιες βαρδιες,1-9 και 12-8,και δεν προλαβαινω.

αλλα δεν εχω και τιποτα να σας γραψω.σπιτι,δουλεια,σπιτι.

προσπαθω να τα προλαβω ολα αλλα με τιποτα,γτ κουραζομαι πολυ κι εχω λιγα ρεπο.

προσπ,περαστικα στην μικρη.

γιουπι,να σας ζησει η μικρη σας!

μιαμαμα,ελπιζω σημερα να ειναι πιο ηρεμη η ελλη και να ηταν απλα μια κακη μερα εχθες.

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

YIOUPI να σας ζησει η μικρουλα.. και εμεις μια απο τα ιδια βεβαια.. ολα τα κανω μονη μου μιας και εκτος απο τις μπομπο που τις εχω παραγγελει ολα τα υπολοιπα και μετα στο σπιτι ειναι προσωπικης φροντιδας..το θεμα ειναι πως προσπαθωντας να φερω τα πραγματα στη σειρα τους προκυπτουν συνεχως αλλα θεματα καθημερινα που με πανε πισω..

ειμαι απλα εξουθενωμενη, εχω τωρα και το αγχος μην αρρωστησει και ο μικρος... τελος παντων ειμαι βεβαιη πως ολα θα γινουν οπως ειναι να γινουν..

Ευχαριστώ ελεναδα!

Ευχαριστώ Πρόσπ!!

Ασε μην μου λες για τις ετοιμασιες.....κουράγιο!!!

Οσο για τον μικρό...ευχομαι να πάνε ολα καλα κ να μην τσιμπήσει την ιωση...θήλαζε φουλ!!

Την Κυριακη βαφτίσαμε κ εμεις κ ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλα!!

Τα κάναμε όλα μονοι μας κ είχε φοβερό τρέξιμο...

Kαλοφώτιστη σου εύχομαι!!!

Εγώ υποφέρω απ' τη ζέστη κορίτσια. ΠΟΛΥ νωρίς δεν άρχισε φέτος; Δηλαδή στη βάφτιση θα βράσουμε με 40+ βαθμούς;;; Αχ, πως θα τη βγάλω τη μέρα να δω! :rolleyes:

Κι εγώ σιγά σιγά ετοιμάζω για τη βάφτιση, αν και τα περισσότερα τα 'χω καταλήξει. Ψώνισα και για τον Γιάννη ρούχα. Της μικρής όχι ακόμα. Εγώ κι ο χάμπι τελευταίοι θα μείνουμε φυσικά.

Κι εμείς μόνοι μας θα κάνουμε τα πάντα, δηλαδή τις μπομπονιέρες θα μου τις ετοιμάσει μια κοπέλα, αλλά μόνοι θα στολίσουμε. Τι θα στολίσουμε δηλαδή; Το τραπέζι που θα 'χει μπομπονιέρες/γλυκά και κανένα μπαλονάκι. :D

Κι εγώ το σκεφτόμουν για δώρο στη νονά, αλλά θα βρεθούμε αυτές τις μέρες και θα τη ρωτήσω.

Έχω πάρει θάρρος με το αυτοκίνητο κι άρχισα τις βόλτες! Τι ωραία να μπορείς να κινηθείς! :D

Φιλιά

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσάκια, τώρα μπόρεσα να μπω λίγο...

Γιουπίδιον!!!!!!!!!Να σας ζήσει το κορίτσι, τελικά πως την βγάλατε?? φιλάκια στα κοριτσάκια σου!!!!ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, κάπως φτιάχνουν τα πράγματα, τώρα η σειρά μου για δουλειά.

από το πρωί έχω πλυντήρια και στο ενδιάμεσο πήγα με την Έλλη και το ποδήλατο μέχρι την Λαική, εδώ κοντά...πρώτη φορά...είναι βαρύ να έχω από πίσω άτομο και να ψιλοκουνιέται αλλά θα μάθω, που θα πάει...

άσε που πρέπει να την σηκώσω αγκαλιά για να την ανεβάσω, ευτυχώς η μέση ακόμα αντέχει...

είναι πιο φθηνά στην Λαική από το σούπερ και θα πρέπει να πηγαίνω συχνά, κάθε μέρα είναι στημένοι εκεί...

σήμερα είχα καρπούζι ελληνικό, δοκίμασα, τέλειο!! ούτε στην ελλάδα πέρσυ δεν πετυχαίναμε τόσο καλά καρπούζια!

το πουλάνε σε κομμάτια, δλδ ένα καρπούζι 4-5 κομμάτια!!

άρεσε και της Έλλης πολύ, οπότε πήραμε να δοκιμάσουμε...1.5Ε το κιλό φυσικά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...