Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμαμα,θερμα συγχαρητηρια!!!!

Ειναι τα καλυτερα νεα!Σας αξιζει και με το παραπανω,αφου δεν το βαζετε κατω και παντα προσπαθειτε για κατι το καλυτερο.:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Προσπ,σου δινω χιλια δικια που δεν θελεις να κοροιδευεις τη μικρη,ουτε για το πιο μικρο πραγματακι..ειμαι ακριβως ετσι κι εγω στο θεμα ...ομως.............

νομιζω πως το καλυτερο για σενα και φυσικα για την χρ.ειναι χωρις πολλες κουβεντες,η αληθεια!!Δηλαδη,παω στη δουλεια γιατι πρεπει να εχουμε λεφτακια και θα γυρισω το μεσημερακι να σε παρω...ετσι λενε πως πρεπει να κανουμε.Ορθα και κοφτα.Τωρα αν χρειαζεται να εχουμε γερο στομαχι ,να ακουμε το παιδι μας να λιωνει στο κλαμα κι εμεις να πρεπει να φυγουμε,ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Παντως,θα συνηθισει...........ειναι θεμα χρονου...Κουραγιο μανα!:-)

ευχαριστω κοριτσια αλλα ειλικρινα σημερα ειδικα ειμαι κομματια.. πολυ στενοχωρεμενη...

ενω την πηγα με καλο κλιμα και στο τσακ θα τη σκαπουλαρα αναιμακτα ειδε ενα αλλο αγορι που εκλαιγε στην αγκαλια της μανας του και απο εκει αρχισε και εκεινη το θεατρο του παραλογου.. δεν επιανε ουτε το ταμα για παγωτο.. προσπαθησαν λιγο και οι κοπελες να την παρασυρουν αλλα ματαια (νομιζω παντως οτι δεν το πολυπαλευουν και εκει ειναι που εγω μουλαρωνω) και στο τελος την πηρε αγκαλια η μια κοπελα και την πηρε στον πανω οροφο ενω η μικρη ουρλιαζε και εκλαιγε..

εγω δεν ηξερα τι επρεπε να κανω..

και εδω μαλλον ειναι το προσωπικο μου θεμα καθως μεχρι σημερα ελεγα πως ολα μπορουν να λυθουν με την συζητηση αλλα τελικα βλεπω οτι δεν δουλευει παντα.. ειχα μεινει αποσβωλομενη στην εξωπορτα με τη διευθυντρια να προσπαθει να μου εξηγησει ππως ετσι κανουν ολα τα παιδια και εγω να ακουω τη μικρη στον πανω οροφο να ουρλιαζει σα δαιμονισμενο..

δεν μπορουσα και δεν μπορω να χωνεψω οτι παροτι ολο αυτο ξεκιναει απο το καπριτσιο της (την ξερω και ξερω ποσο θεατρινιστικα το κανει ολο αυτο) η απομακρυνση πρεπει να γινεται με "βιαιο" τροπο..

τελος παντων.. τι σας λεω τωρα.. οι περισσοτερες τα χετε βιωσει λιγο η πολυ..μπορει και καθολου..

με λιγα λογια απο τουδε και στο εξης οι επομενες μερες θα ειναι τοσο χαλια..να δουμε μεχρι ποτε... αν αυριο συνεχισει τα ιδια θα κοψω να την πηγαινω εγω αλλα ο μπαμπας της..ειδομεν

μαέστρο η μικρή εντάξει με το θεματάκι της?

Το παρακολουθούμε κορίτσι. Δεν είχαμε άλλο επεισόδιο μέχρι τώρα.

έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!

μόλις σήμερα έλαβε ο άντρας μου τον προσωπικό αριθμό!!!!!!!είναι το πιο σημαντικό!!!!!!!

δεν είχαμε πει τίποτα σε κανέναν, καταλαβαίνετε...

είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν μερικές εβδομάδες, για 50% εργασία(ευτυχώς είναι παραπάνω) για 6 μήνες!!

stock-vector-congrats-vector-lettering-74278738.jpg

Πάντα καλά νέα.

Κοπελιές εγώ σπίτι με το κορίτσι μου, προσπαθώντας ν' αντιμετωπίσω το χάος που λέγεται νοικοκυριό, ανεπιτυχώς φυσικά.

Τις τελευταίες μέρες δεν έχω τρελά κέφια, αλλά το παλεύω, όπως πάντα.

Καλημέρα. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια,βιάζομαι....πάμε μια βολτίτσα,τόσες μέρες σπίτι κλεισμένοι είμασταν, σήμερα εδώ έχουν αργία κι ο άντρας μου δεν δουλεύει...

κάποια εθνική γιορτή,δεν ξέρω και πολλά!!

φιλιααααα!!

καλημερα!

τι καλημερα δηλαδη,μεσημεριασε.

εγω μαγειρεψα,σιδερωσα,κι ηρθε η μικρη απο το χωριο και κανουμε παρεα.

προσπ,μην σκεφτεσαι αρνητικα ,δηλαδη οτι και τις επομενες μερες θα ειναι ετσι.μπορει αυριο να ειναι καλυτερα.

βασικα ειχα διαβασει οτι το παιδι αισθανεται το αγχος της μαμας,

και αυτο τα κανει χειροτερα.καλυτερα να την πηγαινει λοιπον,ο αντρας σου.

μιαμαμα,καλα να περασετε!

μαεστρια,οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε,μην το σκεφτεσαι.κοιτα να χαρεις το καλοκαιρακι με τα παιδακια σου.

εγω παλι δουλεια στις 4,και δεν ξερω ποτε θα ξαναεχω ρεπο.πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

προσπ,μην βιαζεσαι........θα εισαι υπομονετικη και μερα με τη μερα θα συνηθισει ....

Αποφασιστικοτητα ειναι η λεξη κλειδι.Αν γινοταν διαφορετικα,θα τα κρατουσαμε στο σπιτι και θα τα διαβαζαμε εμεις!!χεχε

ελα μου ντε ομως ,που πρεπει να παμε στη δουλεια και αυτα στο σχολειο.........

μην εχεις τυψεις(αν εχεις)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

thanks κοριτσακια..

μαλλον πρεπει εγω να το συνηθισω πρωτη..

στο γυρισμο ηταν με ματια κομμενα απο το κλαμα αλλα στη μεταξυ μας συζητηση μου ελεγε οτι δεν θα ξανακλαψει και τα σχετικα..

ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη ημερα αν και απο οτι βλεπω ειτε εξαιτιας αλλων παιδιων που περνουν προσαρμογη ειτε λογω διακοπων θα τα χουμε αυτα..

καλημέρα κοριτσάκια, τι καλημέρα, μεσημέριασε δλδ...

μαέστρο μου σε ευχαριστώ πολύ, τώρα ξεκινάει τρέξιμο που μόνο ο άντρας μου μπορεί, για τις διάφορες διαδικασίες, και για την ώρα δουλεύει φουλ ωράριο...

μάλλον θα ζητήσει κάνα day off...

προσπ πως πάνε σήμερα τα πράγματα?

χθες όπως σας είπα εθνική γιορτή, στο κέντρο είχε μουσική, πάγκους με διάφορα homemade κλπ...

ωραία ήταν πήγαμε για καφεδάκι παραλιακά,αλλά στην πόλη,πλέον πάμε 1 φορά τον μήνα και αν..."χλιδές"!!!

μου έκανε εντύπωση στο μέρος που υπήρχαν τα διάφορα events, ήταν αστυνομικά αυτοκίνητα, είχαν και σκύλους μαζί, πήγαινε ο κόσμος να χαϊδέψει τα σκυλιά, έβαζαν τα μικρά στα αστυνομικά αυτοκίνητα, της πυροσβεστικής...

λες και ήταν αξιοθέατα...και η αστυνομία πολύ φιλική...

κατά τα άλλα ησυχία, σπίτι και βαριέμαι, πάω να μαγειρέψω σε λίγο...

ναι..ανθρωπινα πραγματα..ακριβως οπως εδω..

ααααααααααχ..

τελος παντων

σημερα την αφησα στον σταθμο και εφυγα συντομα με κλαμματα βεβαια απο εκεινη αλλα μετα δεν ξανακλαψε εμαθα και περασε και καλα απο οτι καταλαβα.. για να δουμε αυριο.. τωρα της εχω δωσει φρουι ζελε που της ειχα ταξει και dvd σταχτοπουτα που μου ζητησε..

αυριο θα δουμε.. θα ειναι μια αλλη μερα!

γεια σας!

τι κανετε?

μιαμαμα,μπραβο,μια χαρα περνατε.

προσπ,αντε καμμια βδομαδα υπομονη ακομα και θα συνηθισει η μικρουλα.

εγω χθες σχολασα στις 11 και πηγα και πηρα την μικρη απο τον πατερα μου κι ηταν πρισμενο το ενα ματι της.σημερα δεν την πηγα στον παιδικο.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι μαλλον την τσιμπησε κατι κι αν δεν περασει και σημερα να την παω αυριο.ελπιζω να ειναι ενα απλο τσιμπημα...

παω να ετοιμαστω παλι για δουλιτσα.φιλια

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ένα θα σας πω...μία ώρα ποδήλατο μετά από 7-8 χρόνια....!!!!!!!!!!

ερείπιο και λίγα λέω...

πήγαμε εκτός πόλης σε μεγάλο κατάστημα τύπου πράκτικερ με το λεωφορείο, πήραμε 2 ποδήλατα, τα συναρμολογήσαμε και επιστρέψαμε, 400χμ ποδηλατόδρομους έχει η πόλη, μέσα από δάσος, από σπιταρόνες περάσαμε!!!αφού ο υπεύθυνος εκεί, λέει πρώτη φορά βλέπω τόσο γρήγορα ν συναρμολογούν ποδήλατο!!!!χαχαχα

η έλλη ξετρελάθηκε στο πίσω καθισματάκι...

αφού την πάει μια βόλτα στη γειτονιά τώρα ο άντρας μου ,δεν ήθελε να κατέβει...εγώ παρέδωσα!!

γεια σας!

τι κανετε?

μιαμαμα,μπραβο,μια χαρα περνατε.

προσπ,αντε καμμια βδομαδα υπομονη ακομα και θα συνηθισει η μικρουλα.

εγω χθες σχολασα στις 11 και πηγα και πηρα την μικρη απο τον πατερα μου κι ηταν πρισμενο το ενα ματι της.σημερα δεν την πηγα στον παιδικο.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι μαλλον την τσιμπησε κατι κι αν δεν περασει και σημερα να την παω αυριο.ελπιζω να ειναι ενα απλο τσιμπημα...

παω να ετοιμαστω παλι για δουλιτσα.φιλια

και μολις λες παει καλυτερα το πραγμα ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΠ πεφτει σαββατοκυριακο..χαχα

ασε που την παραπανω εβδομαδα θα λειψει απο τον σταθμο 3 μερες συν δυο λογω σκ και βαπτισης.. παλι τα ιδια θα χουμε μετα μην ειναι και χειροτερα...

miamama ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!

ένα θα σας πω...μία ώρα ποδήλατο μετά από 7-8 χρόνια....!!!!!!!!!!

ερείπιο και λίγα λέω...

πήγαμε εκτός πόλης σε μεγάλο κατάστημα τύπου πράκτικερ με το λεωφορείο, πήραμε 2 ποδήλατα, τα συναρμολογήσαμε και επιστρέψαμε, 400χμ ποδηλατόδρομους έχει η πόλη, μέσα από δάσος, από σπιταρόνες περάσαμε!!!αφού ο υπεύθυνος εκεί, λέει πρώτη φορά βλέπω τόσο γρήγορα ν συναρμολογούν ποδήλατο!!!!χαχαχα

η έλλη ξετρελάθηκε στο πίσω καθισματάκι...

αφού την πάει μια βόλτα στη γειτονιά τώρα ο άντρας μου ,δεν ήθελε να κατέβει...εγώ παρέδωσα!!

αληθεια?της αρεσε τοσο πολυ της μικρης???μπραβο!!!!!!!!!!

ελεναδα,μηπως να το ξανασκεφτεις για την ποδηλαταδα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

miamama εσυ που ξερεις πολλα..

τι δωρο γουστοζικο μπορω να παρω για τον κουμπαρο μου η κατι για το σπιτι του τελος παντων (παντρεμενος με 3 παιδια) .. προσπαθω να δω τιποτε απο Alessi αλλα αργει ο καταλογος..

καλημέρα κορίτσια!!

Να σας πω ότι μετά από τόσο χρόνια που είχα να κάνω ποδήλατο και κυκλοφορώντας μόνο κέρκυρα(είναι τρελοί), ένα φόβο τον είχα...όσο μεγαλώνουμε τελικά φοβόμαστε και τα πιο απλά πράγματα....

αλλά παρόλο που είμαστε εκτός πόλης είχε παντού ποδηλατοδρόμους, κι όχι στο δρόμο, δρομάκια ανάμεσα στα δέντρα!!

τώρα θέλω να δοκιμάσω με το παιδί επάνω, είναι αρκετά τα κιλά, λίγες μέρες εξάσκηση μόνη μου, και μετά θα παίρνω και τη μικρή. να συνηθίσει και η μέση, τα πόδια...

σήμερα με πονάει ο κ%^@$ς μου!!!πρέπει να αλλάξω σέλα, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις, πήραμε τα πιο φθηνά ποδήλατα...ούτε ταχύτητες δεν έχει, και τα έφτυσα στην ανηφορίτσα...

αμ το άλλο, δεν φτάνουν τα πόδια μου κάτω, τόσο κοντή πια είμαι?δλδ οι πολύ κοντοί τι κάνουν?επίσης πίσω φρένο δεν έχει, κάνεις το πετάλι προς τα πίσω...

νόμιζα ότι θα με δυσκολέψει,αλλά είναι πολύ εύκολο τελικά...

πάντως η βόλτα με το ποδήλατο μέσα στη φύση είναι άλλο πράγμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...