Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλο μηνα !!!

Σημερα μου εχουν σπασει τα νευρα...Εχω τη μικρη να κλαψουριζει απο το πρωι με το παραμικρο κι εχω βαρεσει μπιελα.Αυτο το κλαμα χωρις αιτια,δεν παλευεται!!

Μπραβο μαεστρια που πηρες το αυτοκινητο!Για μενα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις.Χαλαρωνω πραγματικα οταν οδηγω,και νιωθω πως με ξεκουραζει..(δεν ειμαι βεβαια σε αστικο κεντρο,φανταζομαι η οδηγηση στην Αθηνα θα ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα).Επι τη ευκαιρια,γεια σου Δεσποινακι με τα ομορφακια σου!!Εσυ προσαρμοστηκες τελικα στη Σαλονικα?Η μελινα παει παιδικο?

Ελεναδιτσα,τι να πω ...κουραγιο....

Πως τα καταφερνεις βρε παιδι μου?με αυτα τα ωραρια,πως να κανεις προγραμμα??Αλλα απ'την αλλη ,παλι καλα που δουλευεις..Εδω οι μισθοι των εποχικων εχουν μειωθει.Η αδερφη του αντρα μου δουλευει 9ωρα+,με 700 ευρω.(40 ετων,με προυπηρεσια σε αναλογη θεση κλπ κλπ)....Δηλαδη αν δεν ειχε και προυπηρεσια ,ποσα θα της εδιναν 600????:shock::shock::shock:

Το σπιτι που μενουμε,μπορει να εχει χιλια κακα,αλλα εχει μπαλκοναρα!!!Δωσαμε 20 ευρω,και πηραμε μια πλαστικη μικρη πισινουλα και εχουν ξετρελαθει!Το θεμα ειναι πως τα βγαζεις απο εκει μεσα τωρα!!!Ουφ,ηρεμησε και η μικρη.............

ciao

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello!!

εγω απο χθες βαφω ντουλαπια, μαζευω, μετακομιζω, πηγα σε βαφτιση, σε παρτυ στο εργαστηρι της μικρης και ξανα μανα βαφω, θηλαζω, παιζω..τα κανω ολα και συμφερω αυτο το σκ.. δεν εχω κοιμηθει πανω απο 2 ωρες απο το Σαββατο το πρωι..ερχομαι και στον χωρο σας..χαχα

γεια σας κι απο μενα!

σημερα ειχα ρεπο επιτελους και πηγαμε στη θαλασσα,αν και δεν μπηκα εγω γιατι ημουν αδιαθετη,αλλα ηταν πολυ ωραια.

προσπ,ποτε τα προλαβαινεις ολα αυτα?εγω δεν εχω τετοια αντοχη.

ελα κι απο δω μια βολτα.

το σπιτι μου εχει να βαφτει απο το 07 που μπηκαμε μεσα,αλλα ευτυχως μας εκοψε και δεν το βαψαμε ασπρο,κι ετσι δεν πολυφαινεται..

ειναι και σπατουλαριστο,και καθαριζονται οι τοιχοι ευκολα.

μαεστρια,να το παιρνεις πιο συχνα το αμαξι,αν μπορεις,να ξεσκας.

εγω δεν μπορω χωρις αμαξι.

χαιρετισματα στη δεσποινα!

christin,μια χαρα περναει η ωρα τους με την πισινουλα,ε?βαζεις κατι εξω απο την πισινα για να μη γλιστραει?γιατι εμενα περσι μπαινοβγαινε κι εχω κατω πλακακια.δεν καθεται μεσα πολυ,μαλλον γιατι ειναι μονη της και βαριεται.

οσο αφορα τη δουλεια,κι εγω τοσα παιρνω,με προυπηρεσια,υπερωριες,βραδινα και ολες τις κυριακες..

αλλα κανω υπομονη γιατι το μονο καλο ειναι οτι μετα θα μπω στο ταμειο ανεργιας το χειμωνα,αν υπαρχει μεχρι τοτε...:rolleyes:

μιαμαμα,που εισαι,εβαλες ιντερνετ?

αυριο θα στειλω την μικρη 3 μερες στο χωριο..και μου κακοφαινεται,αλλα δεν εχω ποιος να τη κραταει το απογευμα.

καλο βραδυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada μετα το δευτερο τα προλαβαινεις ολα...χαχα( ε καλα.. δεν ισχυει και για ολες τις μητεροσυζυγοκαριεριστες..χαχα)

τωρα που θα γινουμε κουμπαροι με τον αφεντικο μου τον κρητικαρο οι πιθανοτητες να σας ρθουμε κατα κει επιβιωνουν καθως εχασα δυο γαμους λογω εγκυμοσυνων..

σημερα εχουμε και καλα επετειο γαμου 6 χρονων.. θα παμε να αφησουμε για πρωτη φορα στη μανα μου και τα δυο μικρα (ειμαι βεβαιη πως θα τα καταφερει μια χαρα) και θα παμε καμια βολτιτσα ισως προς το εξοχικο να αφησουμε καποια πραγματα και να ξεκουραστουμε και το βραδυ θα τα παρω πισω..

φιλακια καλημερα!

καλημέρα κορίτσια!

έβαλα ίντερνετ το Σάββατο και μου έχει σπάσει τα νεύρα...πάει σέρνοντας...λέγεται mobile internet αλλά για τον υπολογιστή, όχι σύνδεση...

θα κάνω υπομονή για 3 μήνες.

τι κάνατε το Σκ? εμείς σε σπίτια κυρίως κλειστήκαμε, την παρασκευή πήγαμε στους φίλους, και την κυριακή ήρθαν αυτοί, και έφτιαξε ο άντρας μου φοβερή πίτσα!

ο καιρός χάλια Π-Σ...βροχή, αέρα,κρύο...την κυριακή κάπως καλύτερα. δε μπορούσαμε να λείψουμε πολύ γιατί θα ερχόταν ο ενοικιαστής να πάρει το κρεβάτι, πήγαμε μέχρι το σούπερ μάρκετ, ήρθε ο μ$^^*ς και άνοιξε μόνος του το σπίτι...!!!!!!!!

τα πήρα κρανίο μιλάμε....έβγαλε τα σκεπάσματα κι άρχισε να λύνει το κρεβάτι...κι ο άντρας μου το θεώρησε φυσιολογικό και δεν του είπε τίποτα...έλεος!!!!!!!!!

μέχρι που μας είπε, ότι δεν φάγατε το φαγητό σας...είχα μαγειρέψει και δεν είχαμε προλάβει να φάμε...τι γύφτος...

άντε τώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...με τα πράγματα μας,όλη μας την περιουσία τεσπά...

συγχύστηκα που τα θυμήθηκα!!

Βίκυ πως είναι η μικρή? θα έχετε και γιορτούλα!τέλεια!!

ελεναδίτσα πως ήταν η θάλασσα? εμείς ακόμα να δούμε παραλία, βάλαμε πάλι χειμωνιάτικα...με 12 βαθμούς έξω....τώρα έχει 13 με συννεφιά.

μαέστρο καλό έκανες,ζηλεύω!! τώρα να ξεπορτίζεις, καλοκαιράκι ήρθε!!

προσπ θα ξεθεωθείς μέχρι την βάφτιση παιδί μου...

cristin η καλύτερη λύση η πισίνα,άστα εκεί να μουλιάζουν!!!χιχι

Διαφημίσεις

σημερα το πρωι η μικρη στον παιδικο σταθμο μου εκανε κλαμματα για να μη φυγω και την αφησω εκει μονη της και αλλα διαφορα.. αναμενομενα ειδικα μετα απο ενα τριημερο..

ηρεμα και τρυφερα πολλακις της εξηγησα γιατι επρεπε να φυγω και να μεινει εκει και ολα τα σχετικα που λογικα θα ελεγε ο καθε ενας μας.. η κοπελς εκει προσπαθουσε και εκεινη να την ενθαρρυνει αλλα δεν υπηρχε αποτελεσμα και καποια στιγμη της ειπε "ελα να παμε στη τραπεζαρια να πιουμε πορτοκαλαδα και να φερουμε και στη μαμα μετα" και εκεινη συμφωνησε και πηγαν.. λεω στην κοπελα "δηλαδη εγω τωρα πρεπει να μεινω και να περιμενω η να φυγω.." και μου λεει να φυγετε..

μα εγω της απανταω δεν λεω ποτε ψεμματα στο παιδι μου..και αν γυρισετε απο τη τραπεζαρια και δεν με βρει εδω δεν θα με ξαναπιστεψει αν χρειαστει να αντιμετωπισουμε ομοια κατασταση αυριο.. εκεινη δεν απαντησε και εφυγε με τη μικρη για τη τραπεζαρια..και εμεινα μονη μπερδεμενη για το τι επρεπε να κανω.. ο Β ηταν εξω στο αυτοκινητο και η διευθυντρια ελειπε..

σκεφθηκα πως αν κατεβαινε απο τη τραπεζαρια και με εβλεπε παλι εκει θα αρχιζε το ιδιο παραμυθι και ετσι βγηκα εξω απο το σχολειο..πηγα στον Β ο οποιος νοιαζοταν μονο να φυγει και δεν ακουγε τι ελεγα..και εκνευριστηκα παραπανω..

πηρα τηλεφωνο μια ωρα μετα και αναμενομενα μου ειπαν οτι και μετα εκλαιγε..αλλα την ηρεμησαν και επαιζε με τη δασκαλα..

προβλεπω δυσκολη μερα αυριο..

φταιω εγω καπου? πως να την αντιμετωπισω οταν θα παω να την παρω?

μαεστρια,να το παιρνεις πιο συχνα το αμαξι,αν μπορεις,να ξεσκας.
μαέστρο καλό έκανες,ζηλεύω!! τώρα να ξεπορτίζεις, καλοκαιράκι ήρθε!

AYTO AKΡΙΒΩΣ έχω σκοπό κοπελιές!

Εύχομαι αν τα περάσατε καλά 3μερο. Εμείς εδώ, μια βόλτα μέχρι το χωριό μου την Κυριακή και γενικώς ξεκούραση, το χρειαζόμαστε, έχουμε διάφορα τρεχάματα με γιατρούς, βάφτιση, κλπ.

Αφού θέλω κι εγώ να τρέξω με τα δικά μου (ΠΑΠ, μαστογραφίες, κλπ) και δεν προλαβαίνω! :mad:

Καλημέρες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!!

προσπ δεν ξέρω να σου πω και πολλά επί του θέματος, οι πιο έμπειρες καλύτερα.

αν έμενες εκεί θα είχε πάλι κλάματα, το μεσημέρι stay cool, να δεις τι θα σου πει κιόλας.

μπορεί να το έχει ξεχάσει, μην της αναφέρεις καθόλου το πρωινό...

οι υπόλοιπες τι λέτε?

μαέστρο η μικρή εντάξει με το θεματάκι της?

καλημέρα κορίτσια!!

προσπ δεν ξέρω να σου πω και πολλά επί του θέματος, οι πιο έμπειρες καλύτερα.

αν έμενες εκεί θα είχε πάλι κλάματα, το μεσημέρι stay cool, να δεις τι θα σου πει κιόλας.

μπορεί να το έχει ξεχάσει, μην της αναφέρεις καθόλου το πρωινό...

οι υπόλοιπες τι λέτε?

μαέστρο η μικρή εντάξει με το θεματάκι της?

ναι miamama δεν της ανεφερα το πρωινο (εκανα νυξη μονο στην ιδια τη δασκαλα και μετα στην υπευθυνη σε φαση κουβεντας) φευγοντας της ειπα αν αυριο θα ξαναρθει..και ειπε ναι, διστακτικα αλλα το πε και η διευθυντρια της εδωσε αγκαλια..

Διαφημίσεις

μια χαρά τότε προσπ...καλά πάει το θέμα, είναι μεγάλη αλλαγή γι'αυτά.

τώρα που κάνουμε παρέα με τους Ρουμάνους, η έλλη έχει συμπαθήσει πολύ την κοπέλα και προσπαθεί να παίξουν...έχει καταλάβει ότι δεν μιλάει ελληνικά, και της δείχνει όταν θέλει κάτι...το παραμύθι, τα παιχνίδια της...κλπ...προσπαθεί να συνεννοηθεί και πολύ μου αρέσει!!

έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!

μόλις σήμερα έλαβε ο άντρας μου τον προσωπικό αριθμό!!!!!!!είναι το πιο σημαντικό!!!!!!!

δεν είχαμε πει τίποτα σε κανέναν, καταλαβαίνετε...

είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν μερικές εβδομάδες, για 50% εργασία(ευτυχώς είναι παραπάνω) για 6 μήνες!! κι έτσι τώρα ξεκινάει διαδικασίες, λίστα για σπίτι να νοικιάσουμε πρώτο χέρι, σχολείο να πάει για Σουηδικά, τραπεζικό λογαριασμό, ασφάλεια, να δούμε τι θα γίνει με παιδικό σταθμό κλπ...

τρελή χαρά μιλάμε, σιγά σιγά θα τακτοποιηθούμε επιτέλους!!

μια χαρά τότε προσπ...καλά πάει το θέμα, είναι μεγάλη αλλαγή γι'αυτά.

τώρα που κάνουμε παρέα με τους Ρουμάνους, η έλλη έχει συμπαθήσει πολύ την κοπέλα και προσπαθεί να παίξουν...έχει καταλάβει ότι δεν μιλάει ελληνικά, και της δείχνει όταν θέλει κάτι...το παραμύθι, τα παιχνίδια της...κλπ...προσπαθεί να συνεννοηθεί και πολύ μου αρέσει!!

έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!

μόλις σήμερα έλαβε ο άντρας μου τον προσωπικό αριθμό!!!!!!!είναι το πιο σημαντικό!!!!!!!

δεν είχαμε πει τίποτα σε κανέναν, καταλαβαίνετε...

είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν μερικές εβδομάδες, για 50% εργασία(ευτυχώς είναι παραπάνω) για 6 μήνες!! κι έτσι τώρα ξεκινάει διαδικασίες, λίστα για σπίτι να νοικιάσουμε πρώτο χέρι, σχολείο να πάει για Σουηδικά, τραπεζικό λογαριασμό, ασφάλεια, να δούμε τι θα γίνει με παιδικό σταθμό κλπ...

τρελή χαρά μιλάμε, σιγά σιγά θα τακτοποιηθούμε επιτέλους!!

M Π ΡΑ ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ..

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...

Ειδες?? ο επιμενων κα ο τολμων νικα!!

γεια σας!

τι κανετε?

εγω μολις σχολασα κι εφαγα κατι και χαλαρωνω.

ωραια νεα διαβαζω μιαμαμα!μπραβο!πολυ χαρηκα!

προσπ,ειχες δικιο που δεν ηθελες να φυγεις,κι οπως πολυ καλα ειπες,δεν κανει να λεμε ψεμματα,γιατι τα παιδια μετα δεν μας εχουν εμπιστοσυνη.

και στο λεω κι εγω που εκανα το ιδιο λαθος περσι,οταν την αφηνα στης πεθερας μου,κι εφευγα,χωρις να της το πω ή με δικαιολογιες που εβρισκε η πεθερα μου,και μετα εγινε χειροτερα η μικρη.δεν ηθελε να φευγει απο κοντα μου,ειχε παθει εξαρτηση,δεν ηθελε να παει στης γιαγιας της,ή μολις πηγαιναμε μου ελεγε,μη φυγεις,μαζι μας θα εισαι.απο τοτε που σταματησα να το κανω αυτο και της ελεγα εγω φευγω τωρα,γιατι εχω δουλεια,δωσε μου φιλακι να φυγω,ηρεμησε.

ελπιζω να μην εχετε τα ιδια αυριο.αλλα και να εχετε,πρεπει να την αφησεις εκει και να φυγεις,αφου πρωτα της εξηγησεις βεβαια οτι θα γυρισεις σε λιγο να την παρεις,δηλαδη την αληθεια.κι εμενα εκλαψε 1-2 φορες αλλα μετα ξεχνιοταν.και μετα συνηθισε.

βεβαια ευτυχως εγω τις πρωτες μερες της προσαρμογης δουλευα,κι ετσι την πηγαινε ο αντρας μου κι αυτος βιαζοταν να παει στη δουλεια και την αφηνε κι εφευγε.αν πηγαινα εγω θα καθομουν εκει μην τυχον και κλαψει για να την παρω,και θα ηταν χειροτερα.

αλλα δεν θα ξεχασω την πρωτη μερα που μας ειπαν να τα παρουμε μετα τις 12,ενω συνηθως τα αφηναμε 1-2 ωρες.

η μικρη καθισμενη σε ενα καρεκλακι,να μασουλαει κατι,και να παρατηρει γυρω της τα πιο πολλα παιδακια να κλαινε,κι ενα να εχει ιδρωσει απο το κλαμα και να χτυπαει την πορτα να του ανοιξουν για να παει στη μαμα του,κι η δασκαλα στη πορτα να προσπαθει να τον ηρεμησει.....εγω στεναχωρεθηκα,φανταζομαι εκεινη..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μιαμαμα,θερμα συγχαρητηρια!!!!

Ειναι τα καλυτερα νεα!Σας αξιζει και με το παραπανω,αφου δεν το βαζετε κατω και παντα προσπαθειτε για κατι το καλυτερο.:D:D:D:D:D:D

Προσπ,σου δινω χιλια δικια που δεν θελεις να κοροιδευεις τη μικρη,ουτε για το πιο μικρο πραγματακι..ειμαι ακριβως ετσι κι εγω στο θεμα ...ομως.............

νομιζω πως το καλυτερο για σενα και φυσικα για την χρ.ειναι χωρις πολλες κουβεντες,η αληθεια!!Δηλαδη,παω στη δουλεια γιατι πρεπει να εχουμε λεφτακια και θα γυρισω το μεσημερακι να σε παρω...ετσι λενε πως πρεπει να κανουμε.Ορθα και κοφτα.Τωρα αν χρειαζεται να εχουμε γερο στομαχι ,να ακουμε το παιδι μας να λιωνει στο κλαμα κι εμεις να πρεπει να φυγουμε,ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Παντως,θα συνηθισει...........ειναι θεμα χρονου...Κουραγιο μανα!:)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, έπιασαν οι ευχές σας!!!!!!!

είναι το πρώτο και βασικό βήμα!!!!!!!!!έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά το θέμα προχωράει!!

πάντως βρε παιδιά, ακόμα και να μεταναστεύσεις θέλεις πολλά χρήματα, να μπορείς να ζήσεις τόσους μήνες...αν δεν είχαμε μαζέψει δεν ξέρω τι θα κάναμε...

τους ζητιάνους μάλλον...

προσπ βάστα γερά!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...